| | |
09.02.2021 18:06 -
Re: Problémy s NG4 / C5 III
|
3300199
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Navi mám. Přijde mi, e rádio má patný příjem, navi funguje normálně. Ten patný příjem by mohl teda být tím, e tam třeba zateklo? Koukal jsem, e ta guma kolem toho bobika je docela zpuchřelá.
Navi mám. Přijde mi, e rádio má patný příjem, navi funguje normálně. Ten patný příjem by mohl teda být tím, e tam třeba zateklo? Koukal jsem, e ta guma kolem toho bobika :-d je docela zpuchřelá.
|
|
09.02.2021 19:09 -
|
3300203
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Mám v autě původně Rneg, měnili jsme za RT6. Tam je to teda té tak, e je v anténě i zesilovač na rádio?
Mám v autě původně Rneg, měnili jsme za RT6. Tam je to teda té tak, e je v anténě i zesilovač na rádio?
|
|
09.02.2021 20:18 -
|
3300216
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
jumep napsal(a):
Jo to je taky monost, ale stejně tu anténu sundám, jestli tam teče tak to aspon nějak zatěsním.
Jo to je taky monost, ale stejně tu anténu sundám, jestli tam teče tak to aspon nějak zatěsním.
|
|
06.08.2021 18:54 -
|
3318305
|
|
paja.lbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Ahoj vem, jeliko moje NG4 postupně odela téměř komplet, potřeboval bych poradit, kde se nachází něco jako zesilovač zvuku z rádia. Chtěl bych NG4 nahradit jiným, ale zvuk z něj vede dvěmi kroucenými páry. Ty předpokládám vedou do nějakého zesilovače/dekodéru, který pak napájí reproduktory. Pokud by se nael nějaký dobrodinec, který by poradil kde se nachází, abych nemusel rozebírat půl auta plastů. Samozřejmě uvítám i kadou zkuenost s výměnou rádia.
Předem moc dík.
Pavel
Ahoj vem, jeliko moje NG4 postupně odela téměř komplet, potřeboval bych poradit, kde se nachází něco jako zesilovač zvuku z rádia. Chtěl bych NG4 nahradit jiným, ale zvuk z něj vede dvěmi kroucenými páry. Ty předpokládám vedou do nějakého zesilovače/dekodéru, který pak napájí reproduktory. Pokud by se nael nějaký dobrodinec, který by poradil kde se nachází, abych nemusel rozebírat půl auta plastů. Samozřejmě uvítám i kadou zkuenost s výměnou rádia.
Předem moc dík.
Pavel
|
|
04.06.2023 23:02 -
|
3362421
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
NG4 mi asi pred pol rokom začala sama od seba retartova. Vydrí fungova asi 20 minút a retartuje. Dokonca u nevidí ani čítačku s SD kartou, beí u len USB a HDD. Má význam to da opravi alebo je nejaká vhodná alternatíva, za ktorú by sa to dalo vymeni? Dík za rady a názory.
NG4 mi asi pred pol rokom začala sama od seba retartova. Vydrí fungova asi 20 minút a retartuje. Dokonca u nevidí ani čítačku s SD kartou, beí u len USB a HDD. Má význam to da opravi alebo je nejaká vhodná alternatíva, za ktorú by sa to dalo vymeni? Dík za rady a názory.
|
|
05.06.2023 07:44 -
|
3362422
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
igok napsal(a): NG4 mi asi pred pol rokom začala sama od seba retartova. Vydrí fungova asi 20 minút a retartuje. Dokonca u nevidí ani čítačku s SD kartou, beí u len USB a HDD. Má význam to da opravi alebo je nejaká vhodná alternatíva, za ktorú by sa to dalo vymeni? Dík za rady a názory.
restartuje se presne po 30 minutach,chyba hw ,oprava cca 6500
restartuje se presne po 30 minutach,chyba hw ,oprava cca 6500
|
|
05.06.2023 10:27 -
|
3362427
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
igok napsal(a): NG4 mi asi pred pol rokom začala sama od seba retartova. Vydrí fungova asi 20 minút a retartuje. Dokonca u nevidí ani čítačku s SD kartou, beí u len USB a HDD. Má význam to da opravi alebo je nejaká vhodná alternatíva, za ktorú by sa to dalo vymeni? Dík za rady a názory.
Zkus jestli někde neseene za dobrý peníze RT6. Měl jsem taky NG4, měnil jsem skrze neaktuální mapy. Stačí vyměnit pouze radio, displej a kabelá je stejná.
Zkus jestli někde neseene za dobrý peníze RT6. Měl jsem taky NG4, měnil jsem skrze neaktuální mapy. Stačí vyměnit pouze radio, displej a kabelá je stejná.
|
|
05.06.2023 16:26 -
|
3362444
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
A vy se proc k tomu dochazi? Jestli odejde ventilator a pak se hw utavi? Jestli jde tomu nejak predejit. Ono opravovat to za 6.5k je uz na tak stara auta docela dost, to bych osobne sel cestou nejakeho androidiho systemu.
A vy se proc k tomu dochazi? Jestli odejde ventilator a pak se hw utavi? Jestli jde tomu nejak predejit. Ono opravovat to za 6.5k je uz na tak stara auta docela dost, to bych osobne sel cestou nejakeho androidiho systemu.
|
|
06.06.2023 12:05 -
|
3362522
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Mám přesně stejný problém hlavně kdy se ochladí v zimě to zlobí permanentně a nejde to ani vypnout co je na zblaznění jet v autě a poslouchat chrčení rozladěného rádia Teď v létě to celkem jde , jen se to občas restartuje sice to nelze v tom okamiku vypnout , zeslabit prostě nic ale alespoň to zatím drí frekvence a nechrčí. Nějak nevím jak to řeit, kamarád mi řekl kdy jsem se mu svěřoval, e jestli dám 7000 za opravu rádia v Citroenu e se mnou přestane kamarádit, e s magory se nekamaradí Kdyby ten systém alespoň byl z 21. Století a dala se tam streemovat hudba přes bluetooth tak bych do opravy el ale takhle fakt nevím. Ty android systémy prý nikdy pořádně nefungují tak nevím jak to budu řeit
Mám přesně stejný problém :-(((( hlavně kdy se ochladí v zimě to zlobí permanentně a nejde to ani vypnout co je na zblaznění jet v autě a poslouchat chrčení rozladěného rádia :-( Teď v létě to celkem jde , jen se to občas restartuje sice to nelze v tom okamiku vypnout , zeslabit prostě nic ale alespoň to zatím drí frekvence a nechrčí. Nějak nevím jak to řeit, kamarád mi řekl kdy jsem se mu svěřoval, e jestli dám 7000 za opravu rádia v Citroenu e se mnou přestane kamarádit, e s magory se nekamaradí:-)))) Kdyby ten systém alespoň byl z 21. Století a dala se tam streemovat hudba přes bluetooth tak bych do opravy el ale takhle fakt nevím. Ty android systémy prý nikdy pořádně nefungují tak nevím jak to budu řeit :-((((
|
|
06.06.2023 16:12 -
|
3362526
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Carlík napsal(a): A vy se proc k tomu dochazi? Jestli odejde ventilator a pak se hw utavi? Jestli jde tomu nejak predejit. Ono opravovat to za 6.5k je uz na tak stara auta docela dost, to bych osobne sel cestou nejakeho androidiho systemu.
jednak je to vseobecne nevhodna konstrukce dvou desek ktere se pomerne hreji vedle sebe a za druhe je to nekolik dalo by se rict vyrobnich vad ktere tyhle navi nemeckeho vyrobce postihuji
paradoxne ventilator je v nelepsi kondici
ano 6500 neni uplne malo ale take natom neni uplne malo prace a materialu
Android jsem jeste nevidel,krom asi snad jednoho,ktery by fungoval jak ma...ale ano je to o prahu toho co cloveku staci (mysleno kvality zpravovani,vlastni Ui mnoha vyrobcu ,uhly LCD,hudebni projev, zachovano originality atd) a take o tom co od toho ceka..pokud temet nic je Android vhodna volba
jednak je to vseobecne nevhodna konstrukce dvou desek ktere se pomerne hreji vedle sebe a za druhe je to nekolik dalo by se rict vyrobnich vad ktere tyhle navi nemeckeho vyrobce postihuji
paradoxne ventilator je v nelepsi kondici
ano 6500 neni uplne malo ale take natom neni uplne malo prace a materialu
Android jsem jeste nevidel,krom asi snad jednoho,ktery by fungoval jak ma...ale ano je to o prahu toho co cloveku staci (mysleno kvality zpravovani,vlastni Ui mnoha vyrobcu ,uhly LCD,hudebni projev, zachovano originality atd) a take o tom co od toho ceka..pokud temet nic je Android vhodna volba
|
|
06.06.2023 16:14 -
|
3362527
|
|
autodiag
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Nějak nevím jak to řeit, kamarád mi řekl kdy jsem se mu svěřoval, e jestli dám 7000 za opravu rádia v Citroenu e se mnou přestane kamarádit, e s magory se nekamaradí
jak jsem psal je to na uhlu pohledu,nekdo by rekl ze ten magor je ten kamarad ..
k te tve NG4..bude se to zhorsovat casem az do stavu kdy se to stane temer neopravitelne,nebo oprava vzhledem k cene nerentabilni
jak jsem psal je to na uhlu pohledu,nekdo by rekl ze ten magor je ten kamarad :D :D ..
k te tve NG4..bude se to zhorsovat casem az do stavu kdy se to stane temer neopravitelne,nebo oprava vzhledem k cene nerentabilni
|
|
09.06.2023 07:59 -
|
3362641
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Dát normální autorádio by nelo?(plus plasty palubky samozřejmě) Navigaci stejně pouívám z telefonu. Pokud by fungoval parkovací asistent (couvací kameru nemám) tak na nic jiného ta obrazovka navigace stejně není ne? Vlastně si říkám e kdyby existovalo nějaké klasické "malé" autorádio které by dokázalo reagovat na tlačítka na volantu tak by to byla největí výhra. Protoe na té kraksně NG4 nevidím ádné plusy, to je krám zadarmo drahý kdy to ani neumí streemovat hudbu přes bluetooth. K čemu vlastně v dnení době je takový krám jako NG4? Mapy tam u nikdy aktuální nebudou, ve ostatní "obyčejné" autorádio asi zvládne lépe...
Dát normální autorádio by nelo?(plus plasty palubky samozřejmě) Navigaci stejně pouívám z telefonu. Pokud by fungoval parkovací asistent (couvací kameru nemám) tak na nic jiného ta obrazovka navigace stejně není ne? Vlastně si říkám e kdyby existovalo nějaké klasické "malé" autorádio které by dokázalo reagovat na tlačítka na volantu tak by to byla největí výhra. Protoe na té kraksně NG4 nevidím ádné plusy, to je krám zadarmo drahý kdy to ani neumí streemovat hudbu přes bluetooth. K čemu vlastně v dnení době je takový krám jako NG4? Mapy tam u nikdy aktuální nebudou, ve ostatní "obyčejné" autorádio asi zvládne lépe...:-(
|
|
Dnes 11:33 -
|
3386442
|
|
milne
|
Město: Bukovany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Občas nefungují tlačítka na rádiu, na volantu fungují vdy (natěstí). Čím by to mohlo být?
Občas nefungují tlačítka na rádiu, na volantu fungují vdy (natěstí). Čím by to mohlo být?
|
|
| |
|
|