| | |
13.07.2016 20:14 -
Re: Typy navigace v C5 III
|
2972879
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
oproti NG4 ano jinak ne
a taky jedna vec je,kterou malo kdo vi ze CD nechanika je USB a za priplatek
oproti NG4 ano jinak ne
a taky jedna vec je,kterou malo kdo vi ze CD nechanika je USB a za priplatek
|
|
14.07.2016 13:55 -
|
2973107
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
eisy811 napsal(a): Lenze zadavat adresy do navi cez koliecko je opeoti dotykovej klavesnici 100 a 1. ...
Mas pravdu, to zadavani je v porovnani s dotykacem hruza, ale udelas to jen jednou na zacatku cesty a pak uz jen jedes podle pokynu. Jeste horsi nez zadani adresy je na RT6 posouvat a priblizovat/oddalovat mapu.
Mas pravdu, to zadavani je v porovnani s dotykacem hruza, ale udelas to jen jednou na zacatku cesty a pak uz jen jedes podle pokynu. Jeste horsi nez zadani adresy je na RT6 posouvat a priblizovat/oddalovat mapu.
|
|
25.07.2016 21:29 -
|
2975441
|
|
xantia.hd
|
Město: české Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 94 |
|
|
Tak C5 je doma, je to 120kW tourer exklusive 2011, 1 rok to mělo zastoupení Citroenu, má to nezávislé topení, 17" kola, hifi, kůi, atd. Navigace je se slotem na kartu. Co je to tedy za typ navigace ?Předpokládám, e mapy jsou na kartě ? Nikde v manuálu jsem nenael, jak zobrazit verzi FW/SW a verzi map ? Pokud budu chtít mapy aktualizovat, pro jakou verzi mám mapy hledat a je nějaký problém s aktualizací nebo stačí mapy zkopírovat na SD ? mám v tom trochu hokej, přečetl jsem příspěvky, aktualizace přes USB atd a nemám v tom vůbec jasno. Nenadávejte mi Děkuji
Tak C5 je doma, je to 120kW tourer exklusive 2011, 1 rok to mělo zastoupení Citroenu, má to nezávislé topení, 17" kola, hifi, kůi, atd. Navigace je se slotem na kartu. Co je to tedy za typ navigace ?Předpokládám, e mapy jsou na kartě ? Nikde v manuálu jsem nenael, jak zobrazit verzi FW/SW a verzi map ? Pokud budu chtít mapy aktualizovat, pro jakou verzi mám mapy hledat a je nějaký problém s aktualizací nebo stačí mapy zkopírovat na SD ? mám v tom trochu hokej, přečetl jsem příspěvky, aktualizace přes USB atd a nemám v tom vůbec jasno. Nenadávejte mi :-d Děkuji
|
|
25.07.2016 22:03 -
|
2975451
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
Gratuluji k přibliovadlu nejlepí má udělat fotku té navi.. ale podle popisu tipuju RNEG
Gratuluji k přibliovadlu :-) nejlepí má udělat fotku té navi.. ale podle popisu tipuju RNEG
|
|
26.07.2016 06:46 -
|
2975463
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Rozliovací znamení - dole uprostřed je jasně vidět těrbina s SD. Pokud ano, pak...
Mám dojem, e SD kartu má opravdu jen RNEG.
Jsou tam dvě odliné věci, které se pletou.
1. Aktualizace SW - to nemá vliv na mapy, to se týká komunikace s mobilem a dalích věcí. Mně ve potřebné funguje, tak jsem neřeil. Verze SW se zjistí normálně v menu tlačítkem Setup. SW je nahrán přímo v zařízení a nemá nic společného s SD kartou.
2. Mapy - to je fakt triviální. Na SD kartu se prostě překopírují přísluné soubory. Jsou různě na veřejných zdrojích. Solidní mapy jsou nezávislé na verzi SW. Verze map se jednodue nezjistí. Pokud je tam originál SD karta, tak je to napsáno přímo na ní.
Podrobněji viz zde přísluné vlákno nebo přes soukromou zprávu. V případě cesty do Prahy po domluvě během 10 min nahraju. Samozřejmě zdarma.
Dalí kapitola je četina - nepotřebuji, tak jsem neřeil. Já Aj a Nj umím, ale mám dojem, e těch asi 10 pokynů se naučí i cvičená opice. Navíc je to jasně namalováno na displeji.
Rozliovací znamení - dole uprostřed je jasně vidět těrbina s SD. Pokud ano, pak...
Mám dojem, e SD kartu má opravdu jen RNEG.
Jsou tam dvě odliné věci, které se pletou.
1. Aktualizace SW - to nemá vliv na mapy, to se týká komunikace s mobilem a dalích věcí. Mně ve potřebné funguje, tak jsem neřeil. Verze SW se zjistí normálně v menu tlačítkem Setup. SW je nahrán přímo v zařízení a nemá nic společného s SD kartou.
2. Mapy - to je fakt triviální. Na SD kartu se prostě překopírují přísluné soubory. Jsou různě na veřejných zdrojích. Solidní mapy jsou nezávislé na verzi SW. Verze map se jednodue nezjistí. Pokud je tam originál SD karta, tak je to napsáno přímo na ní.
Podrobněji viz zde přísluné vlákno nebo přes soukromou zprávu. V případě cesty do Prahy po domluvě během 10 min nahraju. Samozřejmě zdarma.
Dalí kapitola je četina - nepotřebuji, tak jsem neřeil. Já Aj a Nj umím, ale mám dojem, e těch asi 10 pokynů se naučí i cvičená opice. Navíc je to jasně namalováno na displeji.
|
|
26.07.2016 09:34 -
|
2975468
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je to skoro tak..SD ma jen RNEG a NG4 (coz je prerostlej RNEG
pokud budes delat update je rychlejsi a lepsi to udelat z SD
CZ neni problem
je to skoro tak..SD ma jen RNEG a NG4 (coz je prerostlej RNEG :)
pokud budes delat update je rychlejsi a lepsi to udelat z SD
CZ neni problem
|
|
15.10.2016 20:42 -
|
3002990
|
|
vos.pe
|
|
|
Mám také jeden problém s navi,má ve 2008 displey (nedotykovej) nějakou noční verzi? Mě to svítí pořád stejně a to dost. V c5 II se to se světly ztmavilo.
Mám také jeden problém s navi,má ve 2008 displey (nedotykovej) nějakou noční verzi? Mě to svítí pořád stejně a to dost. V c5 II se to se světly ztmavilo.
|
|
15.10.2016 20:55 -
|
3003008
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Mám takový pocit,e v menu nastavení zobrazení je něco jako automatický reim. Pak by to mělo brát info ze světelného čidla. Zkus to projít.
Mám takový pocit,e v menu nastavení zobrazení je něco jako automatický reim. Pak by to mělo brát info ze světelného čidla. Zkus to projít.
|
|
16.10.2016 18:41 -
|
3003128
|
|
ivanivan
|
|
|
On myslí něco jiného. Mám to v RT3, v RT4 to nemám. Zas tam mám tmaví barvy v menu.
On myslí něco jiného. Mám to v RT3, v RT4 to nemám. Zas tam mám tmaví barvy v menu.
|
|
16.10.2016 22:22 -
|
3003161
|
|
vos.pe
|
|
|
Tak e se to rt4 neztmavuje?
Tak e se to rt4 neztmavuje?
|
|
17.10.2016 10:43 -
|
3003222
|
|
vos.pe
|
|
|
Já se stavím v Radonicích
Já se stavím v Radonicích :-d
|
|
17.10.2016 16:26 -
|
3003343
|
|
ivanivan
|
|
|
A ena dorazí, zkusím se do menu znovu kouknout. Dřív jsem tam nic nenael. Jedině,e by to bylo jinde, ne to má RT3.
A ena dorazí, zkusím se do menu znovu kouknout. Dřív jsem tam nic nenael. Jedině,e by to bylo jinde, ne to má RT3.
|
|
17.10.2016 20:00 -
|
3003429
|
|
vos.pe
|
|
|
Omlouvám se "Andrému" opravdu tam ten noční reim je,jen byl naplno rozsvícen. Nastavuje se to při rozsvícených světlech.
Omlouvám se "Andrému" opravdu tam ten noční reim je,jen byl naplno rozsvícen. Nastavuje se to při rozsvícených světlech.
|
|
17.10.2016 21:38 -
|
3003487
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
vos.pe: jak se to nastavuje? Taky léta pouívám jen tlačítko DARK, nikde jsem to nenael...
vos.pe: jak se to nastavuje? Taky léta pouívám jen tlačítko DARK, nikde jsem to nenael...
|
|
17.10.2016 22:55 -
|
3003520
|
|
vos.pe
|
|
|
V menu je nastavení jasu přístrojů a při rozsvícených světlech se nastavuje jas nočních přístrojů,v symbolech pod grafem se sluníčko změní na měsíček,co jsem dlouho nevnímal
V menu je nastavení jasu přístrojů a při rozsvícených světlech se nastavuje jas nočních přístrojů,v symbolech pod grafem se sluníčko změní na měsíček,co jsem dlouho nevnímal :-)
|
|
| |
|
|