| | |
11.10.2015 10:24 -
Navigace za studena nenačte CD
|
2872552
|
|
Dada2086
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Ahoj vem, proel jsem diskuzi, ale nenael odpověď, tak píu nové vlákno
Mám C5 II 2005 s RT3 s velkým displayem, auto mám přes 3 roky, ve super, ale posledních pár měsíců mi prostě nechce načíst navi CD kdy je studené. Pokud jedu dlouhou trasu v řádu stovek km, tak se po nějaké hodině sám začne chrastit a načte, ale kdy jedu 20km, tak prostě ani neukne a jen ukazuje GPS souřadnice, místo mapy.
Kdo ví co s tím? Dík za rady
Ahoj vem, proel jsem diskuzi, ale nenael odpověď, tak píu nové vlákno :-)
Mám C5 II 2005 s RT3 s velkým displayem, auto mám přes 3 roky, ve super, ale posledních pár měsíců mi prostě nechce načíst navi CD kdy je studené. Pokud jedu dlouhou trasu v řádu stovek km, tak se po nějaké hodině sám začne chrastit a načte, ale kdy jedu 20km, tak prostě ani neukne a jen ukazuje GPS souřadnice, místo mapy.
Kdo ví co s tím? Dík za rady
|
|
11.10.2015 11:02 -
Re: Navigace za studena nenačte CD
|
2872559
|
|
Petorix
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 48 |
|
|
Za studena má auto vačie vibracie od motora a zato načítá taie, keď sa zohreje motor tak u tak nevibruje... ja som mal takto aj na obyčajné cédéčká, ale to u bolo príznak toho e odchádzalo cd mechanizmus...teraz mi načítá cd-ko tak raz zo 30 pokusov
Za studena má auto vačie vibracie od motora a zato načítá taie, keď sa zohreje motor tak u tak nevibruje... ja som mal takto aj na obyčajné cédéčká, ale to u bolo príznak toho e odchádzalo cd mechanizmus...teraz mi načítá cd-ko tak raz zo 30 pokusov
|
|
11.10.2015 11:11 -
|
2872560
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vyčistit čočku. Zapomenout na čistící CDčka, rozdělat mechaniku a vyčistit čočku vatičkou s lihem.
Taky u jsem pomalu sháněl novou mechaniku, protoe po vyčitění "drahým" čistícím CD to pořád nefungovalo, ale před vyhozením mechaniky do popelnice jsem ji otevřel, dostal jsem se k čočce, vyčistil ji, vyzkouel v autě a u moná tak 2 roky načítám mapy bleskově.
Do popelnice letělo to čistící CD.
Vyčistit čočku. Zapomenout na čistící CDčka, rozdělat mechaniku a vyčistit čočku vatičkou s lihem.
Taky u jsem pomalu sháněl novou mechaniku, protoe po vyčitění "drahým" čistícím CD to pořád nefungovalo, ale před vyhozením mechaniky do popelnice jsem ji otevřel, dostal jsem se k čočce, vyčistil ji, vyzkouel v autě a u moná tak 2 roky načítám mapy bleskově.
Do popelnice letělo to čistící CD. :-d
|
|
11.10.2015 11:54 -
|
2872565
|
|
Dada2086
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Mikra napsal(a): Vyčistit čočku. Zapomenout na čistící CDčka, rozdělat mechaniku a vyčistit čočku vatičkou s lihem.
Do popelnice letělo to čistící CD.
Máte Mikra prosím radu, jak tu mechaniku vyndat ani bych udělal kodu? Zkouel jsem dát do těch 2 dírek malé roubováčky a zatlačit, tak jak to bylo u C5 I aby to vyskočilo, ale nic se nestalo. Tak nevím, jak do toho vlézt. Tomuto řeení se taky kloním spíe ne těm vibracím co píe Petorix, protoe jetě před rokem to načítalo hned po nastartování, take si taky myslím, e je to zanesené.
Máte Mikra prosím radu, jak tu mechaniku vyndat ani bych udělal kodu? Zkouel jsem dát do těch 2 dírek malé roubováčky a zatlačit, tak jak to bylo u C5 I aby to vyskočilo, ale nic se nestalo. Tak nevím, jak do toho vlézt. Tomuto řeení se taky kloním spíe ne těm vibracím co píe Petorix, protoe jetě před rokem to načítalo hned po nastartování, take si taky myslím, e je to zanesené.
|
|
11.10.2015 12:53 -
|
2872609
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jo, jsou v těch dírkách torxy. Po vytaení odpojit konektory a při vkládání z5 je docela sloitý tam ty kabely narovnat tak, aby se ádný nepřiskřípl. Je za tím málo místa. Po vyndání rádia se musí sundat kryty a na čočku je dost patný přístup. S mýma slepýma očima jsem bez lupy ani nevěděl, kde tu čočku hledat. Rozebíral jsem kryty co moná nejmíň, aby na mě nevyskákalo tisíc pruinek a hýblátek, protoe mi to připadalo jako časovaná bomba. Jeden chybný roubek a celý se to rozletí do vech světových stran. Nakonec se mi to podařilo a funguje to. Chce to dobrý oči a musí se to podařit.
Jo, jsou v těch dírkách torxy. Po vytaení odpojit konektory a při vkládání z5 je docela sloitý tam ty kabely narovnat tak, aby se ádný nepřiskřípl. Je za tím málo místa. Po vyndání rádia se musí sundat kryty a na čočku je dost patný přístup. S mýma slepýma očima jsem bez lupy ani nevěděl, kde tu čočku hledat. Rozebíral jsem kryty co moná nejmíň, aby na mě nevyskákalo tisíc pruinek a hýblátek, protoe mi to připadalo jako časovaná bomba. Jeden chybný roubek a celý se to rozletí do vech světových stran. Nakonec se mi to podařilo a funguje to. Chce to dobrý oči a musí se to podařit. :-d
|
|
11.10.2015 19:32 -
|
2872870
|
|
Dada2086
|
|
|
Mikra napsal(a): Jo, jsou v těch dírkách torxy. Po vytaení odpojit konektory a při vkládání z5 je docela sloitý tam ty kabely narovnat tak, aby se ádný nepřiskřípl. Je za tím málo místa. Po vyndání rádia se musí sundat kryty a na čočku je dost patný přístup. S mýma slepýma očima jsem bez lupy ani nevěděl, kde tu čočku hledat. Rozebíral jsem kryty co moná nejmíň, aby na mě nevyskákalo tisíc pruinek a hýblátek, protoe mi to připadalo jako časovaná bomba. Jeden chybný roubek a celý se to rozletí do vech světových stran. Nakonec se mi to podařilo a funguje to. Chce to dobrý oči a musí se to podařit.
Díky moc za radu, v sobotu se do toho pustím, tak snad to bude úspěné
Díky moc za radu, v sobotu se do toho pustím, tak snad to bude úspěné :-)
|
|
17.10.2015 18:47 -
|
2875291
|
|
Dada2086
|
|
|
Tak jsem to provedl, jak jste radili a u lape jak zamlada
Tak jsem to provedl, jak jste radili a u lape jak zamlada :-)
|
|
| |
|
|