| | |
10.06.2014 13:55 -
VDO a BMW
|
2704644
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Zdravím
Pri hladaní moných vylepení systému VDO, som zistil e BMW vyuíva podobnú jednotku ako Citroen C5 alebo Peugeot 607
-Zdechla mi CD navigačná jednotka.. nerozbehne sa, nesvieti,nereaguje
-meni ju neplánujem, skôr budem dorába inú navi s iGO primo (vyuijem video vstup a vymením rádio kotré bude ako interface)
-Napadlo ma či je moné poui jednotku z BMW
výrobca vyzerá by ten istý ako pri citroene (Phillips)
-vyuíva CD-i formát SW čo je tie výroba Phillips
-operačný systém Microware OS9
.. aj keď nálepky hovoria o výrobcovi VDO
v jednotke je len jediná pozmenená čas a tou je PSA software na jednej karte
.link.
Take myslím e jednotka VDO Citroen je rovnaká ako BMW MKIII , kde ju často vymieňajú za modernejiu MKIV , rozdiel je v 3D zobrazení a vo formáte obrazu 4:3, 16:9..pri prehodení jednotky je obraz roztiahnutý ..kvoli tomu menia aj display
Návrhy?
Zdravím
Pri hladaní moných vylepení systému VDO, som zistil e BMW vyuíva podobnú jednotku ako Citroen C5 alebo Peugeot 607
-Zdechla mi CD navigačná jednotka.. nerozbehne sa, nesvieti,nereaguje
-meni ju neplánujem, skôr budem dorába inú navi s iGO primo (vyuijem video vstup a vymením rádio kotré bude ako interface)
-Napadlo ma či je moné poui jednotku z BMW
výrobca vyzerá by ten istý ako pri citroene (Phillips)
-vyuíva CD-i formát SW čo je tie výroba Phillips
-operačný systém Microware OS9
.. aj keď nálepky hovoria o výrobcovi VDO
v jednotke je len jediná pozmenená čas a tou je PSA software na jednej karte
http://e39source.com/archives/797
Take myslím e jednotka VDO Citroen je rovnaká ako BMW MKIII , kde ju často vymieňajú za modernejiu MKIV , rozdiel je v 3D zobrazení a vo formáte obrazu 4:3, 16:9..pri prehodení jednotky je obraz roztiahnutý ..kvoli tomu menia aj display
Návrhy? :nevim
Přílohy: BMW GPS MK4.JPG ( 66143b ) - BMW MKIV GPS +DVD |
|
10.06.2014 18:54 -
Re: VDO a BMW
|
2704697
|
|
Hanz 397
|
|
|
MK II,je ta samá,co je VDO v I, MKIII a MKIV jsou DVD a je v podstatě stejná s RT3,akorát nevím,jak se softem
Jo,ale mám takovej pocit,e MKII nemají vechny optickej výstup... Take nepouitelný,jako náhrada VDO
MK II,je ta samá,co je VDO v I, MKIII a MKIV jsou DVD a je v podstatě stejná s RT3,akorát nevím,jak se softem :nevim
Jo,ale mám takovej pocit,e MKII nemají vechny optickej výstup... Take nepouitelný,jako náhrada VDO
|
|
10.06.2014 19:26 -
|
2704710
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jestli je to DVD, tak to nebude stejný jako RT3. Ta má jen CD.
Jestli je to DVD, tak to nebude stejný jako RT3. Ta má jen CD.
|
|
10.06.2014 19:45 -
|
2704718
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
VDO je ekvivalent MKIII pokial viem..je to podobne aj v suboroch pre update
Ak to spravne chápem tak je to na rovnakom pc -Phillips carin
.link.
Otázne je ..ako velmi zmenili soft, bmw vs psa ..
..a sakra uz som si to vsimol..MKIII a MKIV nemá opticky výstup..aj keď rozmýlam prečo ho citroen má a bmw nie?!
U mi zostáva len sa modli aby neskapal aj PC obrazovky..
Tu navi prakticky nepotrebujem..soft updatnuty .. a četinu uz davat nebudem (nepoznam české mesiace )
Kadopádne.. diely ako mechanika a ostatné sú totoné
VDO je ekvivalent MKIII pokial viem..je to podobne aj v suboroch pre update
Ak to spravne chápem tak je to na rovnakom pc -Phillips carin
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/169022
Otázne je ..ako velmi zmenili soft, bmw vs psa ..
..a sakra uz som si to vsimol..MKIII a MKIV nemá opticky výstup..aj keď rozmýlam prečo ho citroen má a bmw nie?!
U mi zostáva len sa modli aby neskapal aj PC obrazovky..
Tu navi prakticky nepotrebujem..soft updatnuty .. a četinu uz davat nebudem (nepoznam české mesiace :-d )
Kadopádne.. diely ako mechanika a ostatné sú totoné
|
|
10.06.2014 20:33 -
|
2704736
|
|
Hanz 397
|
|
|
MK III z E65 má optickej výstup,ale blbě ho bude shánět-sraly se.
Mikra:mají DVD mechaniku,ale erou ty samý mapy (na cd i dvd),jako RT3. Stejně,jako RT4 a CCC mají HDD,ládují se do nich stejný podklady,akorát,e CCC má dvd mechaniku,take ti stačí 1-3 dvd
MK III z E65 má optickej výstup,ale blbě ho bude shánět-sraly se.
Mikra:mají DVD mechaniku,ale erou ty samý mapy (na cd i dvd),jako RT3. Stejně,jako RT4 a CCC mají HDD,ládují se do nich stejný podklady,akorát,e CCC má dvd mechaniku,take ti stačí 1-3 dvd
|
|
11.06.2014 01:07 -
|
2704883
|
|
Delict
|
|
|
Skúsim opravi moju navi vdo..ak nie tak mi ju netreba je to starina a je pouitelná len núdzovo..niekam na druhy koniec sveta by som si s nou netrufol
Chcel som ju len na experiment, či sa mi podarí zmeni SW v pc LCD..ale asi je to vela roboty za málo úitku..
Teoreticky bude jednoduchie kúpi nový LCD aj s modulom a OS, a len neak previes data z VANu...keby sa na to niekto chytal nech dá vedie
Skúsim opravi moju navi vdo..ak nie tak mi ju netreba :) je to starina a je pouitelná len núdzovo..niekam na druhy koniec sveta by som si s nou netrufol :)
Chcel som ju len na experiment, či sa mi podarí zmeni SW v pc LCD..ale asi je to vela roboty za málo úitku..
Teoreticky bude jednoduchie kúpi nový LCD aj s modulom a OS, a len neak previes data z VANu...keby sa na to niekto chytal nech dá vedie :)
|
|
| |
|
|