| | |
14.10.2015 22:23 -
Re: Četina do C5 III 2007- (RT4/RT5)
|
2874367
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já se zastrčeným CD jezdím 4 roky a zatím dobrý, musím zaukat, s tím logem bych do toho neel, kdy tam dá manelku, nemůe vozit milenku, kdy tam dá milenku, nemůe vozit manelku, je to začarovaný kruh.
Já se zastrčeným CD jezdím 4 roky a zatím dobrý, musím zaukat, s tím logem bych do toho neel, kdy tam dá manelku, nemůe vozit milenku, kdy tam dá milenku, nemůe vozit manelku, je to začarovaný kruh. :-d
|
|
14.10.2015 23:04 -
|
2874376
|
|
jruze
|
|
|
Tak OK - patně vypáleno,nebo verza s chybama,nebo se to nenačetlo komplet a vzhledem k tomu e jsi to nahrával na AJ tak jí to smázlo a nahrálo do ní nesmysl,který navina nepřechroupá(není tam z pohledu navi ani jedno - teď u asi bude potřebovat odbornou pomoc(dokud jede v čemkoli není to tragédie,ale nemusí jít teď nahrát na tu AJ jednoduchou cestou.Můe to zkusit jetě jednou,ale taky by se mohla kousnout úplně.
Tak OK - patně vypáleno,nebo verza s chybama,nebo se to nenačetlo komplet a vzhledem k tomu e jsi to nahrával na AJ tak jí to smázlo a nahrálo do ní nesmysl,který navina nepřechroupá(není tam z pohledu navi ani jedno;-) - teď u asi bude potřebovat odbornou pomoc(dokud jede v čemkoli není to tragédie,ale nemusí jít teď nahrát na tu AJ jednoduchou cestou.Můe to zkusit jetě jednou,ale taky by se mohla kousnout úplně.
|
|
14.10.2015 23:51 -
|
2874380
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
To je tak kdyz si lidi stahuji neovereny verze. Kdyz si na tom nekdo dal praci jako my tak to nebudeme davat na net zadarmo. Ani bych se nedivil ze to tam dal nekdo jako volavku s prazdnym souborem. Uz jsem videl cestinu stahlou z netu jen xxx misto textu. Ja to rikam porad kazdy ma delat co umi a na zbytek veci si mas vzit cloveka co to dela. Kuchar - vari, zahradnik sece travu a mechanik dela do aut. Jestli chces muzeme to zkusit dat dohromady. Jinak jednotka RT4 pokud to odesrala tak pocitej 10-15 tis.
To je tak kdyz si lidi stahuji neovereny verze. Kdyz si na tom nekdo dal praci jako my tak to nebudeme davat na net zadarmo. Ani bych se nedivil ze to tam dal nekdo jako volavku s prazdnym souborem. Uz jsem videl cestinu stahlou z netu jen xxx misto textu. Ja to rikam porad kazdy ma delat co umi a na zbytek veci si mas vzit cloveka co to dela. Kuchar - vari, zahradnik sece travu a mechanik dela do aut. Jestli chces muzeme to zkusit dat dohromady. Jinak jednotka RT4 pokud to odesrala tak pocitej 10-15 tis. :palec
|
|
19.10.2015 21:22 -
|
2876100
|
|
smiisek
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 14 |
|
|
čauky,,tak upgrade u v navi mám, ale stáhnul jsem si verzi 8.31, nikde jsem nenael četinu pro tuhle poslední verzi, snad se mi potěstí, někdo říkal, e na verzi 8.31 bude fungovat verze četiny i z verze 8.20, vyzkouím, jinak ve zaehnáno, nic neodelo a ve funguje, jak má, jen tam mám ted opět angličtinu, ale s novou verzí upgradu..)) jetě tu četinu někde splaím, ale jazyk navi jistě nepokazí, pokud něco vyzkouím, ale díky za reakce kamarádi,,váím si toho, tak člověk navi pokud není profík opravdu v ivotě tak často nedělá, tak to chvilku trvá, ne člověk posbírá nějaké info..a něco na tom bude, aby člověk dělal to, co umí,,svatá pravda,,má to hned a bez starotí se zárukou..je mi to jasný.
čauky,,tak upgrade u v navi mám, ale stáhnul jsem si verzi 8.31, nikde jsem nenael četinu pro tuhle poslední verzi, snad se mi potěstí, někdo říkal, e na verzi 8.31 bude fungovat verze četiny i z verze 8.20, vyzkouím, jinak ve zaehnáno, nic neodelo a ve funguje, jak má, jen tam mám ted opět angličtinu, ale s novou verzí upgradu..)) jetě tu četinu někde splaím, ale jazyk navi jistě nepokazí, pokud něco vyzkouím, ale díky za reakce kamarádi,,váím si toho, tak člověk navi pokud není profík opravdu v ivotě tak často nedělá, tak to chvilku trvá, ne člověk posbírá nějaké info..a něco na tom bude, aby člověk dělal to, co umí,,svatá pravda,,má to hned a bez starotí se zárukou..je mi to jasný.
|
|
19.10.2015 22:30 -
|
2876151
|
|
Luki_C5
|
|
|
Tak hlavne ze vse dopadlo v poradku.
Tak hlavne ze vse dopadlo v poradku. :palec
|
|
20.10.2015 13:13 -
|
2876230
|
|
smiisek
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 14 |
|
|
jj,,taky jsem za to moc rád, co budu povídat,,jen ted jetě tu četinu na verzi RT4 8.31 a bude to..)) teče mi pístnice, nová stojí přes 6táců, nevíte o někom, kdo to dělá? vím, e to sem nepatří, úplně jiné téma, reakci proto ani neočekávám..)
jj,,taky jsem za to moc rád, co budu povídat,,jen ted jetě tu četinu na verzi RT4 8.31 a bude to..)) teče mi pístnice, nová stojí přes 6táců, nevíte o někom, kdo to dělá? vím, e to sem nepatří, úplně jiné téma, reakci proto ani neočekávám..)
|
|
21.10.2015 21:06 -
|
2876691
|
|
smiisek
|
|
|
čau kamarádi..)) tak mám velkou radost,,navi mi u funguje včetně četiny jupíí,,mám váně velkou radost..)) díky vám vem jsem posbíral informace a nějak to nakonec zvládnul..díky vem moc..
čau kamarádi..)) tak mám velkou radost,,navi mi u funguje včetně četiny jupíí,,mám váně velkou radost..)) díky vám vem jsem posbíral informace a nějak to nakonec zvládnul..díky vem moc..
|
|
06.12.2015 21:00 -
|
2895066
|
|
Luki_C5
|
|
|
Jestli si myslis ze pri neudborne manipulaci odejde jen HDD tak to se pletes. A zkus sehnat RT4 jednotku pod 10 tis. Asi sezenes ale zalezi jestli funkci
Jestli si myslis ze pri neudborne manipulaci odejde jen HDD tak to se pletes. A zkus sehnat RT4 jednotku pod 10 tis. Asi sezenes ale zalezi jestli funkci :palec
|
|
06.12.2015 22:35 -
|
2895113
|
|
baffy
|
Město: Levice, Auto: | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Neviem čo si predstavuje pod neodbornou manipuláciou .ale ak tým myslí prehratie softu ,tak to snaď nie. To akoby mi doma klakol windows a ja si musel kvôli tomu kupova nové PC .Čie ete stále si mi nepovedal ,aký je dôvod respektíve čo sa tam pototo ,aby som musel kupova novú RT ak tam nahrám patný soft?
Neviem čo si predstavuje pod neodbornou manipuláciou .ale ak tým myslí prehratie softu ,tak to snaď nie. To akoby mi doma klakol windows a ja si musel kvôli tomu kupova nové PC .Čie ete stále si mi nepovedal ,aký je dôvod respektíve čo sa tam pototo ,aby som musel kupova novú RT ak tam nahrám patný soft?
|
|
06.12.2015 22:39 -
|
2895116
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
baffy - Jednoduchej příklad - Dej si v telefonu nahrávat novej firmware a v půlce vytáhni kabel - má z toho těítko.. Stejný to je např s Playstationama, udělá něco blbě a můe to zahodit..
Nevim, co přesně odejde v RT4, ale princip podobnej.. Můe to prostě bricknout..
baffy - Jednoduchej příklad - Dej si v telefonu nahrávat novej firmware a v půlce vytáhni kabel - má z toho těítko.. ;) Stejný to je např s Playstationama, udělá něco blbě a můe to zahodit..
Nevim, co přesně odejde v RT4, ale princip podobnej.. Můe to prostě bricknout..
|
|
06.12.2015 22:50 -
|
2895120
|
|
Luki_C5
|
|
|
Nebudu tady vykladat co se s tim muze stat. Klidne to muzes vyzkouset v pulce fleshe vypnout motor. DeFuckTo ma naprostou pravdu. Tizitko
Nebudu tady vykladat co se s tim muze stat. Klidne to muzes vyzkouset v pulce fleshe vypnout motor. DeFuckTo ma naprostou pravdu. Tizitko ;-)
|
|
07.12.2015 00:17 -
|
2895162
|
|
baffy
|
|
|
S tým sa nedá nesúhlasi ,ale ako príklad celé zle.V týchto prípadoch to predsa robí priamo v památi zariadenia a nie na externom disku ,pamäovej karte ,neviem či som to napísal zrozumitelne,ale asi chápete čo tým myslím.Tento príklad sa dá aplikova pri RT3 ale tu podla mňa nie. RT4/5 ná celý rozum predsa na tom disku a v tom je ten rozdiel.
Luki C5 a prečo by som mal vypína motor , stále sa tuím bavíme o jasnom postupe a patnom rozumej neoverenom softe. Mňa len zaujíma čo sa tam tým patným softom môe pokazi ,e som nútený kupova druhú jednotku.
S tým sa nedá nesúhlasi ,ale ako príklad celé zle.V týchto prípadoch to predsa robí priamo v památi zariadenia a nie na externom disku ,pamäovej karte ,neviem či som to napísal zrozumitelne,ale asi chápete čo tým myslím.Tento príklad sa dá aplikova pri RT3 ale tu podla mňa nie. RT4/5 ná celý rozum predsa na tom disku a v tom je ten rozdiel.
Luki C5 a prečo by som mal vypína motor , stále sa tuím bavíme o jasnom postupe a patnom rozumej neoverenom softe. Mňa len zaujíma čo sa tam tým patným softom môe pokazi ,e som nútený kupova druhú jednotku.
|
|
07.12.2015 08:49 -
|
2895209
|
|
Luki_C5
|
|
|
Ono na fleshi mas urcite postupy (nastartovany motor, vyndana SIM karta, vyple radio ) a cokoliv neudelas tak si koledujes. A pro priklad kdybych ti poslal soft s prekladem XXX misto textu tak taky nic nezmuzes. Proste jak si ten soft neudelas tak nevis. A pokud ti z fleshovaciho CD smaznu jeden soubor tak mas to tizitko.
Ono na fleshi mas urcite postupy (nastartovany motor, vyndana SIM karta, vyple radio ) a cokoliv neudelas tak si koledujes. A pro priklad kdybych ti poslal soft s prekladem XXX misto textu tak taky nic nezmuzes. Proste jak si ten soft neudelas tak nevis. A pokud ti z fleshovaciho CD smaznu jeden soubor tak mas to tizitko. :palec
|
|
07.12.2015 09:00 -
|
2895210
|
|
J.Cimrman
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 144 |
|
|
Zdravím. chtěl bych radu. Mám C5 tourner 2010 120 Kw a rádio s SD kartou uprostřed pod tím ovládacím knoflíkem a chtěl bych se zeptat zda není k mání nová verze map, popřípadě i četina a kde ji stahnout. Nevím co to mám za typ a ani kde to hledat. Kdyby to umělo i česky bylo by to fajn. díky J.C.
Zdravím. chtěl bych radu. Mám C5 tourner 2010 120 Kw a rádio s SD kartou uprostřed pod tím ovládacím knoflíkem a chtěl bych se zeptat zda není k mání nová verze map, popřípadě i četina a kde ji stahnout. Nevím co to mám za typ a ani kde to hledat. Kdyby to umělo i česky bylo by to fajn. díky J.C.
|
|
07.12.2015 09:39 -
|
2895215
|
|
Luki_C5
|
|
|
Mate verzi Rneg a pro tuto verzi navigace co vím tak CZ jazyk umi jen Autačesky.cz s mapama je tady primo vlakno kde je to popsane atd. Zkuste pohledat.
Mate verzi Rneg a pro tuto verzi navigace co vím tak CZ jazyk umi jen Autačesky.cz s mapama je tady primo vlakno kde je to popsane atd. Zkuste pohledat.
|
|
07.12.2015 09:54 -
|
2895216
|
|
baffy
|
|
|
Čie ak tomu dobre rozumiem ,tak tvrdí ,e ak nahrám patný soft do RT4/5 jednotku môem zahodi a u mi nepomôe ani origo soft a jeho opätovné nahratie respektíve ten krajný prípad HDD von k PC a formát disku ,ano?
Čie ak tomu dobre rozumiem ,tak tvrdí ,e ak nahrám patný soft do RT4/5 jednotku môem zahodi a u mi nepomôe ani origo soft a jeho opätovné nahratie respektíve ten krajný prípad HDD von k PC a formát disku ,ano?
|
|
07.12.2015 10:00 -
|
2895217
|
|
Luki_C5
|
|
|
Vyhodit ji nemusis, muzes ji pouzivat jako tizitko a nebo to prodat nekomu na zdroj dilu
Vyhodit ji nemusis, muzes ji pouzivat jako tizitko a nebo to prodat nekomu na zdroj dilu
|
|
07.12.2015 10:50 -
|
2895223
|
|
baffy
|
|
|
Mno vidí , a tu si dovolím tvrdi e nemá pravdu respektíve vedome ,účelovo zavádza.
Mno vidí , a tu si dovolím tvrdi e nemá pravdu respektíve vedome ,účelovo zavádza.
|
|
07.12.2015 11:40 -
|
2895228
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
baffy - e ty ses sem regnul jen proto, aby si tu mohl hodit 6 příspěvků o ničem? Pořád se na něco ptá - pokud si myslí, e Luki ojebává, napi fakta (vlastní zkuenosti, odkazy, co se dle tebe zničí a na základě čeho jsi na to přiel, atp) a tim to hasne.. Nechápu o co ti jde..
baffy - e ty ses sem regnul jen proto, aby si tu mohl hodit 6 příspěvků o ničem? Pořád se na něco ptá - pokud si myslí, e Luki ojebává, napi fakta (vlastní zkuenosti, odkazy, co se dle tebe zničí a na základě čeho jsi na to přiel, atp) a tim to hasne.. Nechápu o co ti jde.. :nevim
|
|
| |
|
|