| | |
19.05.2018 14:18 -
Re: Návod, mapy a dalí pro NG4 (Navidrive 3D, Wip Com 3d)
|
3158221
|
|
dzakobo
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Mám RT6, protoe nemám slot na kartu a mám USB konektor v loketná opěrce. Mapy jsou vidět, e jsou nahrané, ale chce to navigační CD.. V předchozím autě jsem jen vyměnil kartu s novými mapami a ve lapalo... Musím mít to CD-cko nebo to můu aktualizovat/oivit z USB?
Díky
Mám RT6, protoe nemám slot na kartu a mám USB konektor v loketná opěrce. Mapy jsou vidět, e jsou nahrané, ale chce to navigační CD.. V předchozím autě jsem jen vyměnil kartu s novými mapami a ve lapalo... Musím mít to CD-cko nebo to můu aktualizovat/oivit z USB?
Díky
|
|
19.05.2018 14:29 -
|
3158225
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no a jak jsi dosel nato ze mas RT6 a ne NG4 ?
USB maji obe,mapy ve vnitrni SD/HDD take
pokud mas opravdu RT6 hlasna je ponekud divka,pokud mapy jsou musi navidovat,navic distrubude neni na CD/DVD ale na USB a je stejna jako SMEG/+
no a jak jsi dosel nato ze mas RT6 a ne NG4 ?
USB maji obe,mapy ve vnitrni SD/HDD take
pokud mas opravdu RT6 hlasna je ponekud divka,pokud mapy jsou musi navidovat,navic distrubude neni na CD/DVD ale na USB a je stejna jako SMEG/+
|
|
27.07.2019 13:00 -
|
3231751
|
|
valec
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 53 |
|
|
su nejake mapy pre ng4 ?
su nejake mapy pre ng4 ?
|
|
07.02.2020 14:49 -
|
3257864
|
|
valec
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 53 |
|
|
vie mi niekto poradit ako zistim aku verziu map mam v aute ng4 a ake su najnovsie mapy + navod ako ich instalovat dakujem
vie mi niekto poradit ako zistim aku verziu map mam v aute ng4 a ake su najnovsie mapy + navod ako ich instalovat dakujem
|
|
07.02.2020 18:39 -
|
3257915
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
Hned druhý řádek.
.link.
Hned druhý řádek.
http://www.c5club.cz/diskuze/single/2467301-navod-mapy-a-dalsi-pro-ng4-(navidrive-3d-wip-com-3d)/
|
|
03.03.2020 11:12 -
|
3261887
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Trochu jsem experimentoval s daty od psa, audi a bmw a stav je nasledujici:
podklady: ruzne historicke mixy a posledni bmw, tj konec roku 2019
fungue3d
funguje TMC i v CR!!!
funguje vyhledavani adres
bohuzel nefunguji POI
uz me nebavi jak na nas PSA...
jeste by to chtelo znat format SMS pro zadani cile, byla by to pohoda...
Trochu jsem experimentoval s daty od psa, audi a bmw a stav je nasledujici:
podklady: ruzne historicke mixy a posledni bmw, tj konec roku 2019 :-d
fungue3d :-d
funguje TMC i v CR!!! :-d
funguje vyhledavani adres :-d
bohuzel nefunguji POI :-((((
uz me nebavi jak na nas PSA... :nevim
jeste by to chtelo znat format SMS pro zadani cile, byla by to pohoda...
|
|
24.08.2020 22:33 -
|
3281456
|
|
dzakobo
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Ahoj, trochu ozivim diskuzi ohledne navi resp zobrazovani navigace na pristrojove desce. Od koupe mi ukazuje navigace v poradku, ale na pristrojove desce je porad "Zone not mapped" a nezobrazuje vysku ani kompas (zaroven nefunguje scrollovani na pravem tlacitku na volantu (na zmacknuti - potvrzeni volby funguje bez problemu a na diagnostice otestovano, ze krokovy motorek je v poradku). Na britskem foru jsem se docetl, ze je problem v prenosu dat mezi navi a pristrojovkou viz nasledujici text:
The solution: with a massive thanks to mira308 (MiraScripts developer) ...
Make sure the parameter 1.9.146. in the user_config file is set to either 2 or 3 (in my case, it was 0). This will result in sending the nav details to the matrix screen once again. The option 2 won't show the street names (only Zone not mapped text, but everything else will be displayed), the option 3 is 100% complete (with street names)
.link.
Neni zde nekdo z PRG ochotny se na to podivat a pripadne přenastavit (financi/tekuta odmena jista )? Zkousel jsem nejdrive update FW, ale pokazde mi to nahlasi chybu souboru... Jinak mam aktualne RNEG2.86.B.1
Dekuji
Ahoj, trochu ozivim diskuzi ohledne navi resp zobrazovani navigace na pristrojove desce. Od koupe mi ukazuje navigace v poradku, ale na pristrojove desce je porad "Zone not mapped" a nezobrazuje vysku ani kompas (zaroven nefunguje scrollovani na pravem tlacitku na volantu (na zmacknuti - potvrzeni volby funguje bez problemu a na diagnostice otestovano, ze krokovy motorek je v poradku). Na britskem foru jsem se docetl, ze je problem v prenosu dat mezi navi a pristrojovkou viz nasledujici text:
The solution: with a massive thanks to mira308 (MiraScripts developer) ...
Make sure the parameter 1.9.146. in the user_config file is set to either 2 or 3 (in my case, it was 0). This will result in sending the nav details to the matrix screen once again. The option 2 won't show the street names (only Zone not mapped text, but everything else will be displayed), the option 3 is 100% complete (with street names)
https://mhhauto.com/Thread-SOLVED-Citroen-C5-2010-RT6-problem
Neni zde nekdo z PRG ochotny se na to podivat a pripadne přenastavit (financi/tekuta odmena jista :) )? Zkousel jsem nejdrive update FW, ale pokazde mi to nahlasi chybu souboru... Jinak mam aktualne RNEG2.86.B.1
Dekuji
|
|
15.06.2021 20:07 -
|
3313356
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Asi to není úplně příspěvek do tohoto tématu ale...
Chci se zeptat , pořídil jsem X7 s NaviDrive (nejspí - rádio má kolečko s joystick)
A nějak mi hlava nebere e ta obrazovka je jen pro navigaci,rádio a parkování. Nic jiného tam nedostanu?
Jsem zvyklý z dvojkový e na displeji vidím i průměrnou spotřebu a dojezd na tankování.
Tady v X7 jsou jen ti pravé čísla u tachometru, to pro krátkoslepce jako já je pěkně na prd!
Fakt to tam nějak nejde dostat?
Asi to není úplně příspěvek do tohoto tématu ale...
Chci se zeptat , pořídil jsem X7 s NaviDrive (nejspí :-d - rádio má kolečko s joystick)
A nějak mi hlava nebere e ta obrazovka je jen pro navigaci,rádio a parkování. Nic jiného tam nedostanu?
Jsem zvyklý z dvojkový e na displeji vidím i průměrnou spotřebu a dojezd na tankování.
Tady v X7 jsou jen ti pravé čísla u tachometru, to pro krátkoslepce jako já je pěkně na prd!
Fakt to tam nějak nejde dostat?
|
|
| |
|
|