| | |
16.12.2016 00:16 -
Re: Návod, mapy a dalí pro NG4 (Navidrive 3D, Wip Com 3d)
|
3020540
|
|
first
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Data na cd 2 zabírají 6,48GB.
Zkusím opět cd1. Zkusím popsat postup, jak mě to synovec naučil.Třeba někde dělám chybu. Otevřu staený soubor a dám extrahovat do flash. Rosklikl sem tu sloku a označi 3 řádky a dal vyjmout. Dal jsem zpět klikni pravým vedle té sloky do bílého
a dej vloit, sloku sma. Pak jsem rosklikl sloku pkgdb,označil , vyjmout ,zpět a opět vloit. Pak sem zmazal sloku pkgdb.Tak mi na ploe zůstalo 12 sloek a ty ráno hned zkusím nainstalovat, uvidím. Pokud to najede, tak tam běhá nějaký prouek jak při aktualizaci?
Data na cd 2 zabírají 6,48GB.
Zkusím opět cd1. Zkusím popsat postup, jak mě to synovec naučil.Třeba někde dělám chybu. Otevřu staený soubor a dám extrahovat do flash. Rosklikl sem tu sloku a označi 3 řádky a dal vyjmout. Dal jsem zpět klikni pravým vedle té sloky do bílého
a dej vloit, sloku sma. Pak jsem rosklikl sloku pkgdb,označil , vyjmout ,zpět a opět vloit. Pak sem zmazal sloku pkgdb.Tak mi na ploe zůstalo 12 sloek a ty ráno hned zkusím nainstalovat, uvidím. Pokud to najede, tak tam běhá nějaký prouek jak při aktualizaci?:nevim
|
|
16.12.2016 08:44 -
|
3020556
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
ted nedavej obe DVD na jednu flash, ale udelej to postupne - cele iso DVD1 dej na flash (format fat32) a zkus update. Ano, pri aktualizaci "nabiha pruzek".
ted nedavej obe DVD na jednu flash, ale udelej to postupne - cele iso DVD1 dej na flash (format fat32) a zkus update. Ano, pri aktualizaci "nabiha pruzek".
|
|
16.12.2016 23:20 -
|
3020707
|
|
first
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Zkouel jsem to vdy po jednom dvd,napřed 1 a pak 2 a stejně pořád stejný výsledek. U si nevím rady. beztak to nakonec bude nějaká blbost. Ale zajímavý, e to hned napíe, e aktualizace proběhla v pořádku. Kadopádně vám děkuji za rady. Pokud by jste jetě něco vykoumali tak zkusím to poladit dle vaich rad. Díky
Zkouel jsem to vdy po jednom dvd,napřed 1 a pak 2 a stejně pořád stejný výsledek. U si nevím rady.:nevim beztak to nakonec bude nějaká blbost. Ale zajímavý, e to hned napíe, e aktualizace proběhla v pořádku. Kadopádně vám děkuji za rady. Pokud by jste jetě něco vykoumali tak zkusím to poladit dle vaich rad. Díky
|
|
17.12.2016 13:54 -
|
3020889
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nebo se zastav kouknem nato
nebo se zastav kouknem nato
|
|
17.12.2016 14:10 -
|
3020890
|
|
popest
|
Město: Praha, Auto: 308 | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zkus to stáhnout znovu a postupuj dle návodu.
Odkaz zde: .link.
Zkus to stáhnout znovu a postupuj dle návodu.
Odkaz zde: http://www.gpspower.net/peugeot-citroen/344280-ng4-psa-navidrive-3d-wip-com-3d-peugeot-citroen-navteq-maps-europe-2016-1-a.html
|
|
04.01.2017 13:01 -
|
3025608
|
|
MS02
|
|
|
"Nova" mapa 2016-2 ze starych mapovych podkladu nainstalovana, bohuzel TMC je stale funkci pouze v zapadni Evrope, u nas trvale seda ikona i pres info o prijmu TMC z radia... Takze s timto pristupem PSA k nam doporucuji, stahujte, nekupujte...
"Nova" mapa 2016-2 ze starych mapovych podkladu nainstalovana, bohuzel TMC je stale funkci pouze v zapadni Evrope, u nas trvale seda ikona i pres info o prijmu TMC z radia... Takze s timto pristupem PSA k nam doporucuji, stahujte, nekupujte... :-((((
|
|
04.01.2017 17:08 -
|
3025694
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja kdyz jsem ted pres vanoce dodelal cestinu do NG4 tak jsem koukal jak to maji vyresene s tabulkama,jestli by to neslo nejak neco ale bohuzel
ja kdyz jsem ted pres vanoce dodelal cestinu do NG4 tak jsem koukal jak to maji vyresene s tabulkama,jestli by to neslo nejak neco ale bohuzel :(
|
|
19.01.2017 17:00 -
|
3029726
|
|
first
|
|
|
Tak děkuji vem za pomoc,nakonec se dílo zdařilo a synovec mi to stáhl s těch stránek jak mi dával popest odkaz. Tímto mu moc děkuji.
Tak děkuji vem za pomoc,nakonec se dílo zdařilo a synovec mi to stáhl s těch stránek jak mi dával popest odkaz. Tímto mu moc děkuji.:palec:palec:palec
|
|
20.01.2017 20:16 -
|
3030079
|
|
autodiag
|
|
|
ahoj..jen text..nemam NG4 tak neni na com zkouset ale uprimne asi ten hlas do konce nedotahnu,je to hodne prace a mala odezva na tento typ navigace...takze pokud chces techty jsou komplet i s diakritikou
ahoj..jen text..nemam NG4 tak neni na com zkouset ale uprimne asi ten hlas do konce nedotahnu,je to hodne prace a mala odezva na tento typ navigace...takze pokud chces techty jsou komplet i s diakritikou
|
|
30.01.2017 20:55 -
|
3034293
|
|
Geff
|
Město: Rumburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Ahoj chlapi, mohu se zeptat proč mi navigace neukazuje nadmořskou výku? Děkuji
Ahoj chlapi, mohu se zeptat proč mi navigace neukazuje nadmořskou výku? Děkuji
|
|
30.01.2017 21:11 -
|
3034332
|
|
autodiag
|
|
|
protoze mas pravdepodobne malo prijimanych druzic
protoze mas pravdepodobne malo prijimanych druzic
|
|
13.02.2017 17:06 -
Re: Odblokování videa za jízdy / RT3 CAN
|
3039393
|
|
Osvi
|
Město: Klatovy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Ahoj vem,
nael jsem odblok obrazu přímo pro NG4 od nějaké německé firmy. Chci se zeptat, zda máte někdo zkuenosti se zařízením, které posílám v odkazu. Zejména mě zaujala monost aktivace/deaktivace odblokování obrazu tlačítkem na multifunkčním volantu. Co je super, e odblok není aktivní pořád a v případě potřeby pouít vestavněnou navigaci ho lze snadno deaktivovat. Dále bych potřeboval poradit, jak se bude chovat A/V vstup v kastlíku při zapojení parkovací kamery - nevím, zda lze nějak udělat automatické přepnutí na video z parkovací kamery při zařazení zpátečky nebo jestli to nelze a je nutné přepnout ručně na AV vstup v kastlíku.
Poraďte prosím. Zde je odkaz:
.link.
Ahoj vem,
nael jsem odblok obrazu přímo pro NG4 od nějaké německé firmy. Chci se zeptat, zda máte někdo zkuenosti se zařízením, které posílám v odkazu. Zejména mě zaujala monost aktivace/deaktivace odblokování obrazu tlačítkem na multifunkčním volantu. Co je super, e odblok není aktivní pořád a v případě potřeby pouít vestavněnou navigaci ho lze snadno deaktivovat. Dále bych potřeboval poradit, jak se bude chovat A/V vstup v kastlíku při zapojení parkovací kamery - nevím, zda lze nějak udělat automatické přepnutí na video z parkovací kamery při zařazení zpátečky nebo jestli to nelze a je nutné přepnout ručně na AV vstup v kastlíku.
Poraďte prosím. Zde je odkaz:
https://www.kufatec.de/shop/de/TV-Freischaltmodule/Citroen/Video-Freischaltung-Citroen-C5-III1
|
|
17.02.2017 11:11 -
|
3040604
|
|
MS02
|
|
|
autodiag: tak co, uz se ti z PSA priznali ze cast uzivatelu je pro ne odpad, ale k placeni jsme OK? Pokud tam mas kontakt, nechces se zeptat na uverejneni protokolu pro posilani POI do navi? V dobe koupe fungovala sluzba send to car pro NG4 a mozna i pro RT4,5? Chapu, ze nechteli platit googlu, ale aplikace do telefonu by se hodila. Poslal by sis souradnice a nemusel prepisovat hausnumera do navi pred jizdou. Ale to asi zadam moc aby fungovalo co bylo v minulosti zapocitano v cene a funkcni
autodiag: tak co, uz se ti z PSA priznali ze cast uzivatelu je pro ne odpad, ale k placeni jsme OK? Pokud tam mas kontakt, nechces se zeptat na uverejneni protokolu pro posilani POI do navi? V dobe koupe fungovala sluzba send to car pro NG4 a mozna i pro RT4,5? Chapu, ze nechteli platit googlu, ale aplikace do telefonu by se hodila. Poslal by sis souradnice a nemusel prepisovat hausnumera do navi pred jizdou. Ale to asi zadam moc aby fungovalo co bylo v minulosti zapocitano v cene a funkcni :-((((
|
|
17.02.2017 11:29 -
|
3040609
|
|
autodiag
|
|
|
ja mam sice kontakty v PSA ale ne v Harmann Becker kde se RNEG a NG4 vyrabi..
nemam ani kontakty v Magnetti Marelli v divizi kde se navi delaji,jen v divizi ktere dejaji vyvoj ECU
jinak je to v podstate jak jsi rikal PSA nezaplatilo navtechu za RDS/TMC tabulky
mapy jsou ovsem stejne s Smeg cili nadeje tam je..ono je to trochu slozitejsi,musi se do toho zapojit i PSA czech ajsme v cesku takze vis jak..
zajimave je ze i idyz RNEG je taky vybehova a SW nepodporovana navi tak TMC je..tech NG4 fakt moc nebylo
ja mam sice kontakty v PSA ale ne v Harmann Becker kde se RNEG a NG4 vyrabi..
nemam ani kontakty v Magnetti Marelli v divizi kde se navi delaji,jen v divizi ktere dejaji vyvoj ECU
jinak je to v podstate jak jsi rikal PSA nezaplatilo navtechu za RDS/TMC tabulky
mapy jsou ovsem stejne s Smeg cili nadeje tam je..ono je to trochu slozitejsi,musi se do toho zapojit i PSA czech ajsme v cesku takze vis jak..
zajimave je ze i idyz RNEG je taky vybehova a SW nepodporovana navi tak TMC je..tech NG4 fakt moc nebylo
|
|
17.02.2017 19:17 -
|
3040742
|
|
andrejcikv
|
|
|
Ahojte. Nemá niekto návod ako vybra rádio, alebo ako vyzerá ten prípravok na vybratie rádio pripadne co poui namiesto neho. Ďakujem za odpoved.
Ahojte. Nemá niekto návod ako vybra rádio, alebo ako vyzerá ten prípravok na vybratie rádio pripadne co poui namiesto neho. Ďakujem za odpoved.
|
|
17.02.2017 19:32 -
|
3040751
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
vypada to takto, viz foto, najdes napriklad zde .link.
vypada to takto, viz foto, najdes napriklad zde https://www.aliexpress.com/item/New-12pcs-Set-Universal-Car-Radio-Door-Clip-Panel-Trim-Dash-Audio-Removal-Installer-Pry/32728972539.html
Přílohy: 20170217_192104.jpg ( 2884161b ) - |
|
17.02.2017 19:40 -
|
3040756
|
|
andrejcikv
|
|
|
Ďakujem za odpoved ale na NG4 si myslím ze to nebude pasova ja mám tie dierky obdĺnikové. To z toho linku bude asi to z prvého obrázku vpravo dole.
Ďakujem za odpoved ale na NG4 si myslím ze to nebude pasova ja mám tie dierky obdĺnikové. To z toho linku bude asi to z prvého obrázku vpravo dole.
|
|
17.02.2017 19:45 -
|
3040759
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
omlouvam se, moje chyba, nedaval jsem uplne pozor na to, o jake radio se jedna.
Nicmene ta sada v odkazu by mela obsahovat vsechny standartni nastroje.
On se urcite jeste nekdo ozve a potvrdi/vyvrati jak to je.
omlouvam se, moje chyba, nedaval jsem uplne pozor na to, o jake radio se jedna.
Nicmene ta sada v odkazu by mela obsahovat vsechny standartni nastroje.
On se urcite jeste nekdo ozve a potvrdi/vyvrati jak to je.
|
|
| |
|
|