| | |
27.01.2012 20:22 -
Customizace velkého displeje RT4/RT5
|
2444868
|
|
Trasher
|
Město: Tábor, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Má někdo z Vás upravený vzhled na velkém displeji u RT4/RT5? Začal jsem si s tím trochu hrát, v příloze přikládám kousek z toho, co je hotovo.
Pokud má někdo taky něco svého, předveďte se Rád se pokochám kreativitou.
Má někdo z Vás upravený vzhled na velkém displeji u RT4/RT5? Začal jsem si s tím trochu hrát, v příloze přikládám kousek z toho, co je hotovo.
Pokud má někdo taky něco svého, předveďte se :) Rád se pokochám kreativitou.
Přílohy: IMAG0572.jpg ( 147680b ) - Hlavní menu IMAG0573.jpg ( 147523b ) - Display pro přehrávání hudby |
|
28.01.2012 09:02 -
Re: Customizace velkého displeje RT4/RT5
|
2444976
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Nevim sice, jak vypadaji screeny v originale, pac jsem tento vehykl v aute nemel a poresil jsem to jinym zpoosobem, ale totok nevypada veru zle. Rozhodne ocenuju snahu se pustit do nelehkeho ukolu. Tak to dotahni... gute arbait.
Nevim sice, jak vypadaji screeny v originale, pac jsem tento vehykl v aute nemel a poresil jsem to jinym zpoosobem, ale totok nevypada veru zle. Rozhodne ocenuju snahu se pustit do nelehkeho ukolu. Tak to dotahni... :palec gute arbait.
|
|
28.01.2012 09:22 -
|
2444986
|
|
Trasher
|
Město: Tábor, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Pokusím se Ona je to docela pakna, protoe to není jak otestovat, jedině přímo v autě - a nemám plnou palbu, abych měl ve dostupné. Včera jsem to začal "pocestovat" - je to naprd, nepodporuje to UTF8 fonty, jen základní ASCII sadu, take normálním způsobem tam české znaky nedostanu a nejsem si jist, e se do toho nenormálního chci pustit. A navíc mi přijde, e se početí jen část velkého displeje - dělám to ve panělské mutaci a i kdy sem si do ní nahrál anglickej jazykovej soubor, tak mi malej displej a někdy i hláky na velkém vyskakují ve paněltině. Bohuel jazykovej soubor pro malej displej nemohu najít
Dneska půjdu instalovat nové mapy - dost mě okuje, e jsou značeny jako 2011/2012, ale kdy jsem se koukl dovnitř, tak je to Q4 2010. PSA parádně le
Pokusím se :) Ona je to docela pakna, protoe to není jak otestovat, jedině přímo v autě - a nemám plnou palbu, abych měl ve dostupné. Včera jsem to začal "pocestovat" - je to naprd, nepodporuje to UTF8 fonty, jen základní ASCII sadu, take normálním způsobem tam české znaky nedostanu a nejsem si jist, e se do toho nenormálního chci pustit. A navíc mi přijde, e se početí jen část velkého displeje - dělám to ve panělské mutaci a i kdy sem si do ní nahrál anglickej jazykovej soubor, tak mi malej displej a někdy i hláky na velkém vyskakují ve paněltině. Bohuel jazykovej soubor pro malej displej nemohu najít :(
Dneska půjdu instalovat nové mapy - dost mě okuje, e jsou značeny jako 2011/2012, ale kdy jsem se koukl dovnitř, tak je to Q4 2010. PSA parádně le :(
|
|
30.01.2012 08:55 -
|
2445496
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Tak dle toho, co popisuje počitám, e buď na to má nějaký debuger, nebo je to uloený v naturální podobě (co je jednoduí). To, e se přez vekarou snahu nedaří plně odstranit některé původní panělské hláky přiklám tomu, e stejná hláka bude v systému uloená vícekrát pro různé eventy. Počitám, e paněltinu překládá pro to, e chce zachovat funkční angličtiu... Na druhou stranu - pokud jsi schopný takovéhoto zásahu, tak počitám, e UK pro tebe nebude ádný problém a pak si nejsem jistý, jaký smysl má pro překlad do CZ, ale chápu nadení... nicméně - pokud si ji někdo pořídí C5, dá se od něj očekávat jistá dávka mentální úrovně a těch pár anglických výrazů určitě zvládne... Spí bych se věnoval grafické stránce věci, kde se dá dle mého názoru docílit impozantnějího efektu a bud to mít větí nádech customizace, ale vanit ti do toho nechci... Pokud bys potřeboval s něčim pomoci, tak dej echo, ale panělsky neumim... Comprender senor?...
Tak dle toho, co popisuje počitám, e buď na to má nějaký debuger, nebo je to uloený v naturální podobě (co je jednoduí). To, e se přez vekarou snahu nedaří plně odstranit některé původní panělské hláky přiklám tomu, e stejná hláka bude v systému uloená vícekrát pro různé eventy. Počitám, e paněltinu překládá pro to, e chce zachovat funkční angličtiu... :-) Na druhou stranu - pokud jsi schopný takovéhoto zásahu, tak počitám, e UK pro tebe nebude ádný problém a pak si nejsem jistý, jaký smysl má pro překlad do CZ, ale chápu nadení... nicméně - pokud si ji někdo pořídí C5, dá se od něj očekávat jistá dávka mentální úrovně a těch pár anglických výrazů určitě zvládne... :-) Spí bych se věnoval grafické stránce věci, kde se dá dle mého názoru docílit impozantnějího efektu a bud to mít větí nádech customizace, ale vanit ti do toho nechci... Pokud bys potřeboval s něčim pomoci, tak dej echo, ale panělsky neumim... :-) Comprender senor?... :-)
|
|
30.01.2012 09:41 -
|
2445514
|
|
Trasher
|
|
|
No, s angličtinou opravdu problémy nemám, to spí občas s četinou Ale jak říká, je to o výzvě.
Ty soubory nejsou v syrové formě, je to ve formátu GPH, co je humus, ale sehnal jsem si editor. A ty panělské věci jsem nikde nenael a to jsem prolezl celou instalačku 8.20 a otevřel kadý soubor GPH... zkusím to pak jetě jednou, jestli jsem se nepřehlédl, ale spí se bojím, e budou tyhle systémové hláky někde nahrány na hulváta a nelze je přepsat. Uvidíme. Navíc tam jsou soubory, kde lokalizované hláky jsou, ale je to zakompilované v divném formátu, do toho sahat nehodlám
No, s angličtinou opravdu problémy nemám, to spí občas s četinou :) Ale jak říká, je to o výzvě.
Ty soubory nejsou v syrové formě, je to ve formátu GPH, co je humus, ale sehnal jsem si editor. A ty panělské věci jsem nikde nenael a to jsem prolezl celou instalačku 8.20 a otevřel kadý soubor GPH... zkusím to pak jetě jednou, jestli jsem se nepřehlédl, ale spí se bojím, e budou tyhle systémové hláky někde nahrány na hulváta a nelze je přepsat. Uvidíme. Navíc tam jsou soubory, kde lokalizované hláky jsou, ale je to zakompilované v divném formátu, do toho sahat nehodlám :(
|
|
30.01.2012 09:41 -
|
2445515
|
|
jumep
|
|
|
dalsia vec, existuje cestina do RT4 aj z navadzanim atd.
cize robis uz nieco co davno je, berem to tak ze sa chces bavit s tym
dalsia vec, existuje cestina do RT4 aj z navadzanim atd.
cize robis uz nieco co davno je, berem to tak ze sa chces bavit s tym
|
|
30.01.2012 11:33 -
|
2445545
|
|
Trasher
|
|
|
jj, existuje ... myslím e za 8.000 a u obrazovek co jsem u nich viděl nemají fonty vyřeeny také Za tyhle peníze se s tím budu opravdu rád bavit.
jj, existuje ... myslím e za 8.000 a u obrazovek co jsem u nich viděl nemají fonty vyřeeny také :) Za tyhle peníze se s tím budu opravdu rád bavit.
|
|
30.01.2012 13:27 -
|
2445568
|
|
jumep
|
|
|
hmm, to si videl zle ... su aj podstatne lacnejsie
hmm, to si videl zle ... su aj podstatne lacnejsie
|
|
30.01.2012 21:13 -
|
2445694
|
|
Knight
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Tak dám také pár postřehů,
1. Pár haek = pokud si dobře pamatuji je to víc ne 3000 řádků (kadá verze fw je má jete různě posunuty, např. v 8.11 a 8.20 se lií posunem od 1/5 dále a občasnou záměnou u hlásek ohledně automat. převodovky).
2. Ve je ve formátu gph, na tento formát existují různé editory
3. Pokud vím české kódování není moné nebo některé "Cz" symboly se v gph pouívají k např. Tabelaci, řádkování, apod.
4. RT4 a RT3 se lií i v syntéze hlasu, RT3 má hlasové pokyny uloeny jednodue v souborech, RT4 pokyny syntetizuje
5. Přeloit lze i eng text a uloit jej jako esp, není nutno překládat teda esp. ver.
6. Jeden z největích problémů je spí dostat delí česká slova na místa kratích anglických
Tak dám také pár postřehů,
1. Pár haek = pokud si dobře pamatuji je to víc ne 3000 řádků (kadá verze fw je má jete různě posunuty, např. v 8.11 a 8.20 se lií posunem od 1/5 dále a občasnou záměnou u hlásek ohledně automat. převodovky).
2. Ve je ve formátu gph, na tento formát existují různé editory
3. Pokud vím české kódování není moné nebo některé "Cz" symboly se v gph pouívají k např. Tabelaci, řádkování, apod.
4. RT4 a RT3 se lií i v syntéze hlasu, RT3 má hlasové pokyny uloeny jednodue v souborech, RT4 pokyny syntetizuje
5. Přeloit lze i eng text a uloit jej jako esp, není nutno překládat teda esp. ver.
6. Jeden z největích problémů je spí dostat delí česká slova na místa kratích anglických
|
|
03.02.2012 17:57 -
|
2447050
|
|
Trasher
|
|
|
Já dělám ESP verzi záměrně, abych si uchránil anglickou, kdyby se něco podělalo. Co se týče tabelování a pod - jediné co v gph souborech je pouito je | na řádkování, jiné formátování jsem tam neviděl. Ty české znaky leí v jiné části ASCII tabulky, ne má RT4/5 podporováno - nezbylo na nás místo Ale nikde v jazykovém souboru nejsou hláky pro malý displej - to bys věděl, kde jsou ?
Já dělám ESP verzi záměrně, abych si uchránil anglickou, kdyby se něco podělalo. Co se týče tabelování a pod - jediné co v gph souborech je pouito je | na řádkování, jiné formátování jsem tam neviděl. Ty české znaky leí v jiné části ASCII tabulky, ne má RT4/5 podporováno - nezbylo na nás místo :) Ale nikde v jazykovém souboru nejsou hláky pro malý displej - to bys věděl, kde jsou ?
|
|
11.02.2012 20:53 -
|
2449989
|
|
dwarf
|
Město: Zvolen, Auto: Jeep Commander | Počet příspěvků: 84 |
|
|
Je niekde na stiahnutie návod k tejto navigácii?
Je niekde na stiahnutie návod k tejto navigácii?
|
|
12.02.2012 10:13 -
|
2450074
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Kousek od Strakonic to dělá maník na počkání za 2 litry, byl jsem u něj před dvěma týdny. Četina je kromě hlasového navádění a diakritiky.
Kousek od Strakonic to dělá maník na počkání za 2 litry, byl jsem u něj před dvěma týdny. Četina je kromě hlasového navádění a diakritiky.
|
|
12.02.2012 10:14 -
|
2450076
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
návod je na .link. u vozové dokumentace.
návod je na http://service.citroen.com/ u vozové dokumentace.
|
|
12.02.2012 11:17 -
|
2450082
|
|
dwarf
|
Město: Zvolen, Auto: Jeep Commander | Počet příspěvků: 84 |
|
|
Super. Vďaka. Ako zistím aký typ navigácie mám?
Super. Vďaka. Ako zistím aký typ navigácie mám?
|
|
12.02.2012 12:10 -
|
2450098
|
|
Ladman
|
|
|
jsou tam i obrázky.
jsou tam i obrázky.
|
|
| |
|
|