| | |
19.01.2011 16:20 -
GPS navigace nemá platnou pozici
|
2370328
|
|
Jeník
|
Město: Batňovice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Zdravím! Můete mi prosím někdo poradit s vyřeením problému? Mám C5 s velkou (barevnou) navigací a najednou navigace přestala "vidět" druice. Na LCD píe počet druic 0 a nedokáe určit aktuální polohu. Je moné, e by jen tak odela anténa?
Zdravím! Můete mi prosím někdo poradit s vyřeením problému? Mám C5 s velkou (barevnou) navigací a najednou navigace přestala "vidět" druice. Na LCD píe počet druic 0 a nedokáe určit aktuální polohu. Je moné, e by jen tak odela anténa?
|
|
19.01.2011 19:51 -
Re: GPS navigace nemá platnou pozici
|
2370339
|
|
jumep
|
|
|
ano je to mozne, povacsine nejaky studenak, alebo fakt samotna antena alebo radio ....
ano je to mozne, povacsine nejaky studenak, alebo fakt samotna antena alebo radio ....
|
|
20.01.2011 16:49 -
|
2370440
|
|
Jeník
|
Město: Batňovice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Můu nějak zjistit (změřit) jestli je v pr... anténa nebo rádio?
Můu nějak zjistit (změřit) jestli je v pr... anténa nebo rádio?
|
|
20.01.2011 21:27 -
|
2370450
|
|
jumep
|
|
|
tak tu nejako neporadim, jedine ma napada nejaku externu tam skusit pripojit, ale mal som v rukach tych zariadeni malo, takze nemam sajn ako to bude sedet - mozno niekto iny?
tak tu nejako neporadim, jedine ma napada nejaku externu tam skusit pripojit, ale mal som v rukach tych zariadeni malo, takze nemam sajn ako to bude sedet - mozno niekto iny?
|
|
21.01.2011 07:43 -
|
2370457
|
|
miskod
|
|
|
Ono je dost mozne, ze to bude antenou. Ono sa tam vsetko na plosak zosilnovaca chyta len takymi trapnymi plieskami. Kludne to tam mozes mat zoxidovane. Ide ti dobre radio?
Ono je dost mozne, ze to bude antenou. Ono sa tam vsetko na plosak zosilnovaca chyta len takymi trapnymi plieskami. Kludne to tam mozes mat zoxidovane. Ide ti dobre radio?
|
|
25.01.2011 21:31 -
|
2371176
|
|
Jeník
|
|
|
Rádio i telefon jde pořád dobře, bez problémů. Včera dokonce navigace asi na 10 minut naskočila - asi to bylo delím ofukováním čelního skla. To by zřejmě vypadalo na ten studeňák. A bude tepleji, zkusím rádio vyndat, jestli tam na něco nenarazím.
Rádio i telefon jde pořád dobře, bez problémů. Včera dokonce navigace asi na 10 minut naskočila - asi to bylo delím ofukováním čelního skla. To by zřejmě vypadalo na ten studeňák. A bude tepleji, zkusím rádio vyndat, jestli tam na něco nenarazím.
|
|
25.01.2011 21:32 -
|
2371177
|
|
jumep
|
|
|
antena je vzadu
antena je vzadu
|
|
26.01.2011 08:23 -
|
2371186
|
|
Jeník
|
|
|
To e je anténa vzadu samozřejmě vím Myslel jsem spíe studeňák v rádiu. Nebo je pravděpodobnějí anténa?
To e je anténa vzadu samozřejmě vím ;-) Myslel jsem spíe studeňák v rádiu. Nebo je pravděpodobnějí anténa?
|
|
26.01.2011 11:13 -
|
2371206
|
|
jumep
|
|
|
mozno len kabel samotny ...
radio vyberes docela lahko, stacia 2 torxy
mozno len kabel samotny ...
radio vyberes docela lahko, stacia 2 torxy
|
|
24.02.2011 09:50 -
|
2374914
|
|
Jeník
|
|
|
Tak to bude asi anténou, protoe jsem zjistil, e je to závislé na venkovní teplotě - kdy mrzne, tak to nejde
Tak to bude asi anténou, protoe jsem zjistil, e je to závislé na venkovní teplotě - kdy mrzne, tak to nejde :-(
|
|
22.11.2012 21:53 -
|
2524473
|
|
maskacc5
|
Město: Holýov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Zdravim,moje rt3 také nevyhledá ádnou druici tak se ptám jestli to někdo řeil nejakou externí anténou na gps případně jakou,rádio i gsm funguje bez problémů
Zdravim,moje rt3 také nevyhledá ádnou druici tak se ptám jestli to někdo řeil nejakou externí anténou na gps případně jakou,rádio i gsm funguje bez problémů
|
|
27.11.2012 20:09 -
|
2526195
|
|
Jeník
|
|
|
Já nakonec vyměnil anténu a je to OK.
Já nakonec vyměnil anténu a je to OK.
|
|
28.11.2012 18:10 -
|
2526431
|
|
maskacc5
|
Město: Holýov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Je konektor od GPS antény hrs gt5?
Je konektor od GPS antény hrs gt5?
|
|
21.01.2017 12:46 -
|
3030241
|
|
Plachim
|
Město: Slaný/Líský, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Dá se nějak zjistit zda je chyba v anténě a nebo někde jinde, kdy nevídí druice? (například diagnostikou) a nebo musím vzít jinou anténu a pokud to půjde je to jasné a pokud ne tak jinou navigaci....a prostě pokus omyl. Jde o to, e jinou anténu a ani navigaci tu nemám, respektive anténu bych mohl demontovat z Opla Vectry tam je také se GSM a GPS, ale rozebírat auta to je trochu mimo...
Dá se nějak zjistit zda je chyba v anténě a nebo někde jinde, kdy nevídí druice? (například diagnostikou) a nebo musím vzít jinou anténu a pokud to půjde je to jasné a pokud ne tak jinou navigaci....a prostě pokus omyl. Jde o to, e jinou anténu a ani navigaci tu nemám, respektive anténu bych mohl demontovat z Opla Vectry tam je také se GSM a GPS, ale rozebírat auta to je trochu mimo...
|
|
21.01.2017 18:31 -
|
3030312
|
|
Plachim
|
Město: Slaný/Líský, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Dík, půjdu to okouknout. Tapec na střee je přilepenej, tak tam asi nikdo nelezl. V kterých místech je na tom sloupku ten přepínač?
Dík, půjdu to okouknout. Tapec na střee je přilepenej, tak tam asi nikdo nelezl. V kterých místech je na tom sloupku ten přepínač?
|
|
21.01.2017 18:58 -
|
3030320
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ja som menil antenu take som tam liezol Tapec sa da jemne odlepi bez pokodenia len opatrne musi.
skus pozret toto vlakno, mono tam niečo najde .link.
ja som menil antenu take som tam liezol ;-) Tapec sa da jemne odlepi bez pokodenia len opatrne musi.
skus pozret toto vlakno, mono tam niečo najde http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/167226-antena-autoradio/#.WIOgdvArK00
|
|
21.01.2017 19:06 -
|
3030335
|
|
Plachim
|
|
|
To já u na ní koukal, tapec jsem odlepil. Nejdříve mě napadlo, jestli tam někdo nedal jen anténu na rádio bez GPS, ale 3 dráty tam jsou, vyndal jsem rádio i tam je ve nacvakané jak má být. Pod plastem nad palubkou pravého sloupku je jen kabelá. Zkusím tedy vyndat anténu a podívat se do ní zda to tam není poničené vodou. V nejhorím rozeberu sluební auto a půjčím si z něj anténu na otestování Tedy jestli to půjde, koukal jsem na C5 je u antény nějaká krabička a na sluebáku Vectra jen dráty co vedou nevím kam a...
Tak vnitřek antény se zdá být dobrý
To já u na ní koukal, tapec jsem odlepil. Nejdříve mě napadlo, jestli tam někdo nedal jen anténu na rádio bez GPS, ale 3 dráty tam jsou, vyndal jsem rádio i tam je ve nacvakané jak má být. Pod plastem nad palubkou pravého sloupku je jen kabelá. Zkusím tedy vyndat anténu a podívat se do ní zda to tam není poničené vodou. V nejhorím rozeberu sluební auto a půjčím si z něj anténu na otestování :-D Tedy jestli to půjde, koukal jsem na C5 je u antény nějaká krabička a na sluebáku Vectra jen dráty co vedou nevím kam a...
Tak vnitřek antény se zdá být dobrý
Přílohy: antena.jpg ( 816492b ) - |
|
| |
|
|