| | |
18.01.2011 09:36 -
Rádio C5 II chybně čte mapy....a celkově odchází
|
2370142
|
|
Sovaja
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Ahoj, bohuel se mě poslední dobou stává, e CD mechanika u patně čte CD s mapou v navi, je hodně slyet jak se snaí číst, občas se zasekne a zamrzne, občas se z ní linou hodně podivné zvuky nebo nechce vyjet CD, prostě asi u dosluhuje. Chtěl bych se zeptat, jak je to s výměnou, zda je potřeba sehnat to samé celé rádio, nebo jakékoliv podobné a vyměnit třeba pouze mechaniku...pokud to vůbec jde....případně jak na to......do opravy se mě moc nechce jít, větinou mám zkuenost, e to na moc dlouho nevydrelo a stálo to víc ne nové.
Mám C5 II 2005 s tel a barevnou navi (edivej panel s tel. čudlíky).
Ahoj, bohuel se mě poslední dobou stává, e CD mechanika u patně čte CD s mapou v navi, je hodně slyet jak se snaí číst, občas se zasekne a zamrzne, občas se z ní linou hodně podivné zvuky nebo nechce vyjet CD, prostě asi u dosluhuje. Chtěl bych se zeptat, jak je to s výměnou, zda je potřeba sehnat to samé celé rádio, nebo jakékoliv podobné a vyměnit třeba pouze mechaniku...pokud to vůbec jde....případně jak na to......do opravy se mě moc nechce jít, větinou mám zkuenost, e to na moc dlouho nevydrelo a stálo to víc ne nové.
Mám C5 II 2005 s tel a barevnou navi (edivej panel s tel. čudlíky).
|
|
18.01.2011 10:33 -
Re: Rádio C5 II chybně čte mapy....a celkově odchází
|
2370147
|
|
tief
|
|
|
a co zkusit cistici CD ? Nebo celkove vycistit vsechno ?
a co zkusit cistici CD ? Nebo celkove vycistit vsechno ?
|
|
18.01.2011 11:00 -
|
2370150
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já měl po roce jedění a nevyjmutí CD z mechaniky to CD tak pokrábané, e to mapy taky načítalo obtíně. Vypálil jsem nové a ve OK.
Já měl po roce jedění a nevyjmutí CD z mechaniky to CD tak pokrábané, e to mapy taky načítalo obtíně. Vypálil jsem nové a ve OK.
|
|
18.01.2011 12:29 -
|
2370153
|
|
jruze
|
|
|
Zkus čistící CD,přepálit mapy a v nejhorím případě novou mechaniku stojí okolo 3500,- to zas není na provaz bohuel jsem někam zaantročil kontakt,ale nael jsem ho na netu .
Zkus čistící CD,přepálit mapy a v nejhorím případě novou mechaniku stojí okolo 3500,- to zas není na provaz;-) bohuel jsem někam zaantročil kontakt,ale nael jsem ho na netu .
|
|
20.01.2011 13:07 -
|
2370416
|
|
Sovaja
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
S CD jsem u laboroval, jiná vypalovačka, jiné médium......u nic nepomáhá.....podle zvuků které mechanika vydává se u fakt odebírá do věčných lovi......
Co to bylo za odkaz...na prodejce, nebo servis? Origo, nebo náhrada té mechaniky? 3 500 bych jetě přeil....
S CD jsem u laboroval, jiná vypalovačka, jiné médium......u nic nepomáhá.....podle zvuků které mechanika vydává se u fakt odebírá do věčných lovi......
Co to bylo za odkaz...na prodejce, nebo servis? Origo, nebo náhrada té mechaniky? 3 500 bych jetě přeil.... :-)
|
|
26.01.2011 13:59 -
|
2371218
|
|
Sovaja
|
|
|
Tak kontakt na mechaniku za 3500 jsem nael také, jene není to nová mechanika a není CAN, take patný. Netuíte, co je to za výrobce, nebo zda se dá nahradit jinou? Nebo jí zkusit nechat opravit...ale tomu moc nevěřím....
Tak kontakt na mechaniku za 3500 jsem nael také, jene není to nová mechanika a není CAN, take patný. Netuíte, co je to za výrobce, nebo zda se dá nahradit jinou? Nebo jí zkusit nechat opravit...ale tomu moc nevěřím....
|
|
18.02.2011 16:10 -
|
2374232
|
|
lubumba
|
Město: Pelhřimov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Mám C5 r.v. 2007 2,2 HDi, exclusive, 125 kW. A mám velký problém, přestal mi fungovat barevný displej od palubního počítače LCD (asi typ RT4/RT5) svítí pouze jako uvítací obrazovka s nápisem citroen, take navigace nejde a dalí ovládání přes tuto LCD a rádio se zapíná se samo zapíná a vypíná po nějaké době. Byl jsem na diagnostice, nic nezjistili, ve je OK. Tak kde je problém? Nemá někdo zkuenost? Nastalo to po dobití baterie a znovuvloení do auta. Reinicializace nepomohla a ani opětovná inicializace systému NaviDrive dlouhým stisknutím dlačítka DARK, jak je doporučováno, také ne. Pomůe znovunahrání sofware? Předem dík za radu!
Mám C5 r.v. 2007 2,2 HDi, exclusive, 125 kW. A mám velký problém, přestal mi fungovat barevný displej od palubního počítače LCD (asi typ RT4/RT5) svítí pouze jako uvítací obrazovka s nápisem citroen, take navigace nejde a dalí ovládání přes tuto LCD a rádio se zapíná se samo zapíná a vypíná po nějaké době. Byl jsem na diagnostice, nic nezjistili, ve je OK. Tak kde je problém? Nemá někdo zkuenost? Nastalo to po dobití baterie a znovuvloení do auta. Reinicializace nepomohla a ani opětovná inicializace systému NaviDrive dlouhým stisknutím dlačítka DARK, jak je doporučováno, také ne. Pomůe znovunahrání sofware? Předem dík za radu!
|
|
25.10.2011 23:10 -
|
2421464
|
|
zico
|
|
|
Mal som podobný problém, hoci sa zjavoval len občasne ..
Vyrieené upgradom na novú verziu 8.20:
- 5 min. strávených stiahnutím 600MB súboru z
.link.
- 5 min. strávených napálením tohto súboru na CD ako obraz .iso
- 35 min. strávených pri upgrade v natartovanom aute (cesta do práce v zápche)
PS1: odporúčam vetkým majitežom RT4 s pôvodným softom
PS2: dik Jumep za tip!
Mal som podobný problém, hoci sa zjavoval len občasne ..
Vyrieené upgradom na novú verziu 8.20:
- 5 min. strávených stiahnutím 600MB súboru z
http://kowalma.com/Software%20CD%208.20.iso
- 5 min. strávených napálením tohto súboru na CD ako obraz .iso
- 35 min. strávených pri upgrade v natartovanom aute (cesta do práce v zápche)
PS1: odporúčam vetkým majitežom RT4 s pôvodným softom
PS2: dik Jumep za tip!
|
|
25.10.2011 23:12 -
|
2421466
|
|
jumep
|
|
|
lubumba napsal(a): Mám C5 r.v. 2007 2,2 HDi, exclusive, 125 kW. A mám velký problém, přestal mi fungovat barevný displej od palubního počítače LCD (asi typ RT4/RT5) svítí pouze jako uvítací obrazovka s nápisem citroen, take navigace nejde a dalí ovládání přes tuto LCD a rádio se zapíná se samo zapíná a vypíná po nějaké době. Byl jsem na diagnostice, nic nezjistili, ve je OK. Tak kde je problém? Nemá někdo zkuenost? Nastalo to po dobití baterie a znovuvloení do auta. Reinicializace nepomohla a ani opětovná inicializace systému NaviDrive dlouhým stisknutím dlačítka DARK, jak je doporučováno, také ne. Pomůe znovunahrání sofware? Předem dík za radu!
prehraj soft ako poslal zico ten link
skor ako to spravis si to oziv, odpoj baterku a este raz ju pripoj
prehraj soft ako poslal zico ten link
skor ako to spravis si to oziv, odpoj baterku a este raz ju pripoj
|
|
24.06.2018 17:54 -
|
3166948
|
|
Vaek66
|
Město: Nučice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Dobrý den, Chlapci a Chlapi,
mám C5 II/12/2004, RD3, velký displej, navigaci. Stále častě ji se mi nenačítají mapy. Dádio jsem měl venku, ve vyčistil lihem. Problém trvá. A otázka? Mám monost koupit jiné ORIGINÁLNÍ RÁDIO za 2.000,-Kč. Bude ve fungovat kdy tam dám nové rádio z jiného auta. Typ rádia zůstane stejný. Nebo se to bude muset nastavit přes diagnostiku?
Dobrý den, Chlapci a Chlapi,
mám C5 II/12/2004, RD3, velký displej, navigaci. Stále častě ji se mi nenačítají mapy. Dádio jsem měl venku, ve vyčistil lihem. Problém trvá. A otázka? Mám monost koupit jiné ORIGINÁLNÍ RÁDIO za 2.000,-Kč. Bude ve fungovat kdy tam dám nové rádio z jiného auta. Typ rádia zůstane stejný. Nebo se to bude muset nastavit přes diagnostiku?
|
|
24.06.2018 19:53 -
|
3167034
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
radio mas RT3,ne RD3
ochazi mechanika,bezna vec...
pri vymene bude potrebovat zapsat VIN diagnostikou
potreba si dat pozor na verzi radia (CAN/VAN)
radio mas RT3,ne RD3
ochazi mechanika,bezna vec...
pri vymene bude potrebovat zapsat VIN diagnostikou
potreba si dat pozor na verzi radia (CAN/VAN)
|
|
| |
|
|