| | |
09.05.2015 19:05 -
Re: Lexia a pětimístný kód
|
2819133
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Co to povídá? Vdy tam píou, e to umí vymazat chyby. A kdy vymae chyby, tak má co? No přece auto bez chyb. A o to nám vem jde.
Je to zázračná krabička, aneb "Jak se stát automechanikem za hubičku".
Co to povídá? Vdy tam píou, e to umí vymazat chyby. A kdy vymae chyby, tak má co? No přece auto bez chyb. A o to nám vem jde. :palec
|
|
09.05.2015 19:22 -
|
2819139
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mikra napsal(a): Co to povídá? Vdy tam píou, e to umí vymazat chyby. A kdy vymae chyby, tak má co? No přece auto bez chyb. A o to nám vem jde.
Přesně tak
Jardo,úplně k ničemu je to člověku,kterýmu je k ničemu jakákoliv jiná diagnostika.
Já to pouívám na vyčtení chybových kódů např na BMW,kde mi diagnostika nabíhá cca 40 minut a třeba na cívku,který docela často odcházej,je to prostě pohodlnějí a rychlejí...
Přesně tak :-d
Jardo,úplně k ničemu je to člověku,kterýmu je k ničemu jakákoliv jiná diagnostika.
Já to pouívám na vyčtení chybových kódů např na BMW,kde mi diagnostika nabíhá cca 40 minut a třeba na cívku,který docela často odcházej,je to prostě pohodlnějí a rychlejí...
|
|
27.02.2016 18:40 -
|
2923043
|
|
stenly38
|
|
|
Ahoj pokud je to moné můe mi někdo poradit?Chci aktivovat lexii vin mi to přečte správně ale kdy zadám OPR kód 10739 (celý je 10739 CJ) tak mi to napíe ...komunikační karta byla nesprávně inicializovaná....a dál se nehnu.Dělám něco patně?Dík
Ahoj pokud je to moné můe mi někdo poradit?Chci aktivovat lexii vin mi to přečte správně ale kdy zadám OPR kód 10739 (celý je 10739 CJ) tak mi to napíe ...komunikační karta byla nesprávně inicializovaná....a dál se nehnu.Dělám něco patně?Dík
|
|
27.02.2016 20:39 -
|
2923081
|
|
JirkaŘ
|
|
|
a jsi si jistý, e jsi napsal opravdu OPR číslo? Je to jinak 2. řádek tak, jak mám na fotce zvýrazněno.
a jsi si jistý, e jsi napsal opravdu OPR číslo? Je to jinak 2. řádek tak, jak mám na fotce zvýrazněno.
Přílohy: opr číslo.jpg ( 828842b ) - |
|
27.02.2016 22:31 -
|
2923130
|
|
jumep
|
|
|
OPR by nehodilo danu chybu
toto vypada najskor na problem kablu
OPR by nehodilo danu chybu
toto vypada najskor na problem kablu
|
|
27.02.2016 23:02 -
|
2923157
|
|
stenly38
|
|
|
Já dával ten vrchní,tak zítra zkusím ted druhý
Já dával ten vrchní,tak zítra zkusím ted druhý
|
|
27.02.2016 23:05 -
|
2923159
|
|
jruze
|
|
|
Já zadávám jruze , nebo jjjjj nebo co mne napadne. kabel je KO. Zkus to přeinstalovat
Já zadávám jruze;-) , nebo jjjjj nebo co mne napadne. kabel je KO. Zkus to přeinstalovat
|
|
27.02.2016 23:23 -
|
2923162
|
|
milda67
|
|
|
taky si myslím, e je jedno co se tam zadá, kabel mám vyzkouenej s jinou diag a jede to, chyba je asi fakt v instalaci, mám verzi 7.02 a taky mi to blbne. Ze 30ti pokusů se spojí 1x max 2x.
taky si myslím, e je jedno co se tam zadá, kabel mám vyzkouenej s jinou diag a jede to, chyba je asi fakt v instalaci, mám verzi 7.02 a taky mi to blbne. Ze 30ti pokusů se spojí 1x max 2x.
|
|
27.02.2016 23:28 -
|
2923168
|
|
jumep
|
|
|
ak sa jedna o diagbox, staci odpojit a pripojit kabel a nabehne to
ak sa jedna o diagbox, staci odpojit a pripojit kabel a nabehne to
|
|
27.02.2016 23:31 -
|
2923169
|
|
milda67
|
|
|
to jsem taky zjistil,ale myslel jsem,e to tak nemá být,e je to chyba. A ono to tak má být???
to jsem taky zjistil,ale myslel jsem,e to tak nemá být,e je to chyba. A ono to tak má být??? :-)
|
|
27.02.2016 23:57 -
|
2923179
|
|
jruze
|
|
|
To nevím - nemělo by to tak být já ho mám připojený skoro pořád odpojuji jen kdy vím e nebudu delí dobu nic dělat , nebo kdy jedu někam - u několikrát se mi stalo e se vy...la fle - kolega jí vyměnil a OK.Ve vech čínách je vir a lepí je zakázat aktualizace. Čím novějí tím víc blokovanej - chce to odblokovat funkce.
To nevím - nemělo by to tak být já ho mám připojený skoro pořád odpojuji jen kdy vím e nebudu delí dobu nic dělat , nebo kdy jedu někam - u několikrát se mi stalo e se vy...la fle - kolega jí vyměnil a OK.Ve vech čínách je vir a lepí je zakázat aktualizace.;-) Čím novějí tím víc blokovanej - chce to odblokovat funkce.
|
|
28.02.2016 09:45 -
|
2923208
|
|
stenly38
|
|
|
tak jsem zkusil vechny rady a nic asi poputuje zpátky
tak jsem zkusil vechny rady a nic asi poputuje zpátky:-(
|
|
07.10.2018 17:52 -
|
3183525
|
|
Shakal007
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
v základní verzi 7,02 je problém s rozjetím diag, zkus aktualizovat na vyí verzi ( pokud nemá hodím ti buď odkazy nebo přímo update na net) já jedu na verzi 7,57 a jede to u ok, samozřejmě pro instalaci driverů Lexie je samostatný prográmek, který se musí tak jako ostatní instalovat před připojením Lexie
v základní verzi 7,02 je problém s rozjetím diag, zkus aktualizovat na vyí verzi ( pokud nemá hodím ti buď odkazy nebo přímo update na net) já jedu na verzi 7,57 a jede to u ok, samozřejmě pro instalaci driverů Lexie je samostatný prográmek, který se musí tak jako ostatní instalovat před připojením Lexie
|
|
16.02.2019 10:42 -
|
3207797
|
|
mravcek1
|
|
|
Ahojte,viete mi poradit kde by som kupil lexiu co bude naozaj fungovat za dobru cenu?SZ koli reklame .Dakujem
Ahojte,viete mi poradit kde by som kupil lexiu co bude naozaj fungovat za dobru cenu?SZ koli reklame .Dakujem
|
|
16.02.2019 12:50 -
|
3207798
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Na Aliexpressu. Vyber obchod s největím počtem kladných recenzí a uvidí, e to bude fungovat a je to to samé, co se prodává na bazosi za trojnásobek.
Na Aliexpressu. Vyber obchod s největím počtem kladných recenzí a uvidí, e to bude fungovat a je to to samé, co se prodává na bazosi za trojnásobek.
|
|
16.07.2019 21:55 -
|
3230270
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak u jsem ve správném vlákně.
Pročetl jsem to tady a rozumím, ádný kód nedostanu, abych nezpůsobil kodu, chtěl jsem opravit jednu poloku ohledně vzduchového čerpadla, aby mi neskákala stále chyba vhánění vzduchu do výfuku, i kdy je to vyplé, snad přítí týden pojedu do Práglu, kdy se to tam nevyřeí, na STK budou mít keci, tak pak jetě Morava a kdy ani tam ne, tak Slovensko, pak u nevím, do kterého statu jetě zajet, no a mezitím chybu mazat a mazat a mazat a oblbnu celé BSI a u chybu psát nebude, no aspoň se někam podívám.
Tak u jsem ve správném vlákně.
Pročetl jsem to tady a rozumím, ádný kód nedostanu, abych nezpůsobil kodu, chtěl jsem opravit jednu poloku ohledně vzduchového čerpadla, aby mi neskákala stále chyba vhánění vzduchu do výfuku, i kdy je to vyplé, snad přítí týden pojedu do Práglu, kdy se to tam nevyřeí, na STK budou mít keci, tak pak jetě Morava a kdy ani tam ne, tak Slovensko, pak u nevím, do kterého statu jetě zajet, no a mezitím chybu mazat a mazat a mazat a oblbnu celé BSI a u chybu psát nebude, no aspoň se někam podívám. :-)) :-d
|
|
16.07.2019 22:07 -
|
3230274
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Tak u jsem ve správném vlákně.
Pročetl jsem to tady a rozumím, ádný kód nedostanu, abych nezpůsobil kodu, chtěl jsem opravit jednu poloku ohledně vzduchového čerpadla, aby mi neskákala stále chyba vhánění vzduchu do výfuku, i kdy je to vyplé, snad přítí týden pojedu do Práglu, kdy se to tam nevyřeí, na STK budou mít keci, tak pak jetě Morava a kdy ani tam ne, tak Slovensko, pak u nevím, do kterého statu jetě zajet, no a mezitím chybu mazat a mazat a mazat a oblbnu celé BSI a u chybu psát nebude, no aspoň se někam podívám.
Vy tam nemáte roák e musí a tak daleko ?
Vy tam nemáte roák e musí a tak daleko ? :-))))
|
|
| |
|
|