| | |
19.12.2011 23:08 -
Re: Lexia a pětimístný kód
|
2433924
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
a co Google? )
a co Google? :-)))
|
|
19.12.2011 23:09 -
|
2433929
|
|
Darja
|
|
|
Kdo umí googlit, tak přece nebude mít blbý dotazy
Vak zná tu větičku.... before asking a dumb question use google
Kdo umí googlit, tak přece nebude mít blbý dotazy :D
Vak zná tu větičku.... before asking a dumb question use google :D
|
|
19.12.2011 23:10 -
|
2433931
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
OT: jj tu větu znám, ale a po tom, co jsem si ji přeloil na Google
OT: jj tu větu znám, ale a po tom, co jsem si ji přeloil na Google :-)
|
|
20.12.2011 13:33 -
|
2434120
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no dovolil bych si malou poznámku: ja sám vykecám ve i to co nevím, ale pánové , vy co jste si pořídili diag. tak by jste si měli uvědomit, e tady mezi námi jsou tak odhaduji 4 moná málo více, lidiček, kteří vám dávají stovky rad bezplatně!!!!!!! a ze své vůle, dále si uvědomte, e někteří, a se vám to líbí, nebo ne, se tím dokonce íví (opravami Cpětek) a tak se nedivte, e nevidí důvod vám jen tak sdělovat kody a hesla, ja osobně by jsem bvám ho nedal. A si pořídíte origo a ofiko, tak ho mít budete. Ti co ji mají tak věřte, e poměrně sloitým způsobem se ji naučili ovládat a číst a prostě diagnostikpovat závady - a zpravidla s odpovídajícím rizikem na svých vlastních autech. A tvrdý závěr: má diag, bud rád, e nemusí nikoho otravovat, ale nauč se ji ovládat a vyuívát skryté a záludné monosti tohoto přístroje. Jinak nic ve zlém.
no dovolil bych si malou poznámku: ja sám vykecám ve i to co nevím, ale pánové , vy co jste si pořídili diag. tak by jste si měli uvědomit, e tady mezi námi jsou tak odhaduji 4 moná málo více, lidiček, kteří vám dávají stovky rad bezplatně!!!!!!! a ze své vůle, dále si uvědomte, e někteří, a se vám to líbí, nebo ne, se tím dokonce íví (opravami Cpětek) a tak se nedivte, e nevidí důvod vám jen tak sdělovat kody a hesla, ja osobně by jsem bvám ho nedal. A si pořídíte origo a ofiko, tak ho mít budete. Ti co ji mají tak věřte, e poměrně sloitým způsobem se ji naučili ovládat a číst a prostě diagnostikpovat závady - a zpravidla s odpovídajícím rizikem na svých vlastních autech. A tvrdý závěr: má diag, bud rád, e nemusí nikoho otravovat, ale nauč se ji ovládat a vyuívát skryté a záludné monosti tohoto přístroje. Jinak nic ve zlém. ;-)
|
|
20.12.2011 19:32 -
|
2434390
|
|
jruze
|
|
|
najk napsal(a): no dovolil bych si malou poznámku: ja sám vykecám ve i to co nevím, ale pánové , vy co jste si pořídili diag. tak by jste si měli uvědomit, e tady mezi námi jsou tak odhaduji 4 moná málo více, lidiček, kteří vám dávají stovky rad bezplatně!!!!!!! a ze své vůle, dále si uvědomte, e někteří, a se vám to líbí, nebo ne, se tím dokonce íví (opravami Cpětek) a tak se nedivte, e nevidí důvod vám jen tak sdělovat kody a hesla, ja osobně by jsem bvám ho nedal. A si pořídíte origo a ofiko, tak ho mít budete. Ti co ji mají tak věřte, e poměrně sloitým způsobem se ji naučili ovládat a číst a prostě diagnostikpovat závady - a zpravidla s odpovídajícím rizikem na svých vlastních autech. A tvrdý závěr: má diag, bud rád, e nemusí nikoho otravovat, ale nauč se ji ovládat a vyuívát skryté a záludné monosti tohoto přístroje. Jinak nic ve zlém.
No je to pro mnohé překladač z AJ do ČJ za trochu větí prachy bo mají auto bez četiny.Já jsem hodněkrát slyel ,,já jsem se to učil celej ivot a ty chce abych ti to teď vykecal?" Tak se lidičky co jste si tuhlé hračku koupili učte kdy vám nestačí rady od nás ale hlavně tomu autu mac neublite protoe potom to můe být problém i pro ty co s tím umí.
No je to pro mnohé překladač z AJ do ČJ za trochu větí prachy bo mají auto bez četiny.Já jsem hodněkrát slyel ,,já jsem se to učil celej ivot a ty chce abych ti to teď vykecal?" Tak se lidičky co jste si tuhlé hračku koupili učte kdy vám nestačí rady od nás ale hlavně tomu autu mac neublite protoe potom to můe být problém i pro ty co s tím umí.;-)
|
|
20.12.2011 20:29 -
|
2434445
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): No je to pro mnohé překladač z AJ do ČJ za trochu větí prachy bo mají auto bez četiny.Já jsem hodněkrát slyel ,,já jsem se to učil celej ivot a ty chce abych ti to teď vykecal?" Tak se lidičky co jste si tuhlé hračku koupili učte kdy vám nestačí rady od nás ale hlavně tomu autu mac neublite protoe potom to můe být problém i pro ty co s tím umí.
Jo,přesně. Hláka typu: jen mi vyměňte lambda sondu,udělal jsem si diagnostiku a ona mi jí vypsala,je dost častá. Za chvíli ten dotyčnej přijede znova a řve,e jsme ho podvedli a nic mu nevyměnili,e to dělá pořád to samé. Tak udělám diag a ejhle hláka zní "lambdaregelung zylinderbank 1." Na jejím základě ten profík se svou diagnostikou rozhodl,e je nemocná lambda za 5000 a ona je to ve skutečnosti ne lambda,ale třeba jen podtlaková hadička za 10kč. A takových případů je spousty a spousty. Chci tím jen říct,e diagnostiku by si měli opravdu pořizovat jen lidi,kteří vědí,co s ní můou a nemůou a hlavně mají aspoň nějaké znalosti o tom,jak auto funguje,aby mu spí neublíili,jak psal jruze...
Jo,přesně. Hláka typu: jen mi vyměňte lambda sondu,udělal jsem si diagnostiku a ona mi jí vypsala,je dost častá. Za chvíli ten dotyčnej přijede znova a řve,e jsme ho podvedli a nic mu nevyměnili,e to dělá pořád to samé. Tak udělám diag a ejhle hláka zní "lambdaregelung zylinderbank 1." Na jejím základě ten profík se svou diagnostikou rozhodl,e je nemocná lambda za 5000 a ona je to ve skutečnosti ne lambda,ale třeba jen podtlaková hadička za 10kč. A takových případů je spousty a spousty. Chci tím jen říct,e diagnostiku by si měli opravdu pořizovat jen lidi,kteří vědí,co s ní můou a nemůou a hlavně mají aspoň nějaké znalosti o tom,jak auto funguje,aby mu spí neublíili,jak psal jruze...
|
|
20.12.2011 20:39 -
|
2434466
|
|
jumep
|
|
|
ked ale vies, ono ty zdieraci za diagnostiku nieco chcu ... tak usetrim ze si kupim svoju ... to je najcastejsi postup ludi ...
presne ako nazov celeho tohoto vlakna ...
ale je tu aj druha stranka veci, ked dotycny nema sancu zajst na diagnostiku niekam kde mu pomozu a chodit nacitat chybu, pokusit sa opravit a zasa zaplatit za diag. chapem ... ked kabel stoji 3000 ...
ja ked niekto pride na diagnostiku, tak nic nechcem, lebo napichnut a precitat zavady nie je riesenie ...
ked ale vies, ono ty zdieraci za diagnostiku nieco chcu ... tak usetrim ze si kupim svoju ... to je najcastejsi postup ludi ...
presne ako nazov celeho tohoto vlakna ...
ale je tu aj druha stranka veci, ked dotycny nema sancu zajst na diagnostiku niekam kde mu pomozu a chodit nacitat chybu, pokusit sa opravit a zasa zaplatit za diag. chapem ... ked kabel stoji 3000 ...
ja ked niekto pride na diagnostiku, tak nic nechcem, lebo napichnut a precitat zavady nie je riesenie ...
|
|
20.12.2011 20:46 -
|
2434471
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
hmm. to je ako : mamiii ja chcem husle! - ked sa na ne naucis hrat potom ti ich kupim!..
kazdy nech si kupi a riesi.. co si s tym sposobi je jeho vec. a bud mu to pomoze alebo nie. vy odbornici nemusite prijat kazdeho a ani nemusite vsetko opravit. takze ked si nieco dodrbe je to jeho vec. alebo si kppu veci ulahci sam.
hmm. to je ako : mamiii ja chcem husle! - ked sa na ne naucis hrat potom ti ich kupim!..
kazdy nech si kupi a riesi.. co si s tym sposobi je jeho vec. a bud mu to pomoze alebo nie. vy odbornici nemusite prijat kazdeho a ani nemusite vsetko opravit. takze ked si nieco dodrbe je to jeho vec. alebo si kppu veci ulahci sam.
|
|
20.12.2011 21:06 -
|
2434475
|
|
jumep
|
|
|
ja som sa ucil podobne ...
ale nesiel som na forum s tym ze toto mi pise diagnostika, co s tym ...
ked hovoris o husliach, tak to je ako - mami, diky za tie husle, k comu je slak?
ja som sa ucil podobne ...
ale nesiel som na forum s tym ze toto mi pise diagnostika, co s tym ...
ked hovoris o husliach, tak to je ako - mami, diky za tie husle, k comu je slak?
|
|
20.12.2011 22:01 -
|
2434487
|
|
jumep
|
|
|
to mas tak ked robis s nemeckymi nadautami popierajucimi fyzikalne zakony
ale osobne mam diag v anglictine ...
to mas tak ked robis s nemeckymi nadautami popierajucimi fyzikalne zakony :)
ale osobne mam diag v anglictine ...
|
|
20.12.2011 22:04 -
|
2434489
|
|
Hanz 397
|
|
|
Jo,to jsou nadauta. Ale zpět k lexii-koukal jsi na tu,jak jsem sem někam dával link(myslím,e do tématu o odpojení aku)
Jo,to jsou nadauta:-)))). Ale zpět k lexii-koukal jsi na tu,jak jsem sem někam dával link(myslím,e do tématu o odpojení aku)
|
|
20.12.2011 22:05 -
|
2434490
|
|
jumep
|
|
|
ten kabel je len jeden, takze je jedno co kupis ... PSA XS Evolution sa to tusim vola
soudruzi v cine toho produkuju kvanta
ten kabel je len jeden, takze je jedno co kupis ... PSA XS Evolution sa to tusim vola
soudruzi v cine toho produkuju kvanta
|
|
20.12.2011 23:28 -
|
2434537
|
|
jardas
|
|
|
Tak jsem se vrátil z Evropy a chtěl bych Vám k tomu něco dodat. Určitě těch lidí co jsou ochotný poradit si váim, sám taky pokud vím tak radim i ohledně diag, kam kde s ní áhnout a tak (ale to se jedná o ty německý potíisty-z nima mám víc zkueností) ikdy by stačilo říct "přijeď, udělám" ale myslím, e od toho to fórum je, abychom jsme si mohli poradit/zkonzultovat postup. Autama se ivým od 18 take diag nemám jak tady padlo, jenom proto abych nemusel někomu za ní platit (kdy jsem potřeboval tak mi to načetli a prokonzultovali jsme co s tím v peugeotu jakoto bejvalýmu mechoovi za děkuju). Jenom tahle diag má pár odliností jak od VAG tak i od tý se kterou jsem dělal v autorizáku, tudí mě třeba ten kód pro konfiguraci překvapil...
V práci kdy je čas tak si taky ten kamion připojim na diag a hraju si, zkouim co to umí a neumí, přeci jenom kadej program je jinej a jinak se chová, jenom u jsou to dva roky co jsem odeel od peoáků, tak jsem něco z toho pozapomněl.
Tak jsem se vrátil z Evropy a chtěl bych Vám k tomu něco dodat. Určitě těch lidí co jsou ochotný poradit si váim, sám taky pokud vím tak radim i ohledně diag, kam kde s ní áhnout a tak (ale to se jedná o ty německý potíisty-z nima mám víc zkueností) ikdy by stačilo říct "přijeď, udělám" ale myslím, e od toho to fórum je, abychom jsme si mohli poradit/zkonzultovat postup. Autama se ivým od 18 take diag nemám jak tady padlo, jenom proto abych nemusel někomu za ní platit (kdy jsem potřeboval tak mi to načetli a prokonzultovali jsme co s tím v peugeotu jakoto bejvalýmu mechoovi za děkuju). Jenom tahle diag má pár odliností jak od VAG tak i od tý se kterou jsem dělal v autorizáku, tudí mě třeba ten kód pro konfiguraci překvapil...
V práci kdy je čas tak si taky ten kamion připojim na diag a hraju si, zkouim co to umí a neumí, přeci jenom kadej program je jinej a jinak se chová, jenom u jsou to dva roky co jsem odeel od peoáků, tak jsem něco z toho pozapomněl.
|
|
09.05.2015 10:37 -
|
2819021
|
|
polpot
|
Město: J. hradec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 33 |
|
|
podívejte se na dalí zázrak techniky "umí to úplně vechno" pouze to nevaří kafe za jízdy
.link.
podívejte se na dalí zázrak techniky "umí to úplně vechno" pouze to nevaří kafe za jízdy
https://www.krizomat.cz/Vychytavky/Bluetooth-diagnostika-motoru?gclid=COC57tObtMUCFcjnwgodR4EADg
|
|
09.05.2015 12:58 -
|
2819029
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Za ty prachy skvělé. Hned jsem objednal. Díky za odkaz. Kafe nepiju, tak mi tato vada nevadí.
Za ty prachy skvělé. Hned jsem objednal. Díky za odkaz. Kafe nepiju, tak mi tato vada nevadí.
|
|
09.05.2015 13:32 -
|
2819030
|
|
Hanz 397
|
|
|
Hmmm,takhle se dělají prachy...
Já jsem si to pořídil,jako nouzovou rychločtečku kódů,hlavně na jinou značku,ale dával jsem za to necelých 130kč
Hmmm,takhle se dělají prachy...
Já jsem si to pořídil,jako nouzovou rychločtečku kódů,hlavně na jinou značku,ale dával jsem za to necelých 130kč :-p
|
|
| |
|
|