| | |
29.08.2010 20:09 -
Diagnostika - jak na to?
|
2354091
|
|
Lhota
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat zkuenějích kolegů, kde se dá v Lexii změnit intenzita automatických stěračů.
Bohuel a hledám, jak hledám, nikde jsem to nenael
Pro oči asi nevidím.
Díky Lhota
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat zkuenějích kolegů, kde se dá v Lexii změnit intenzita automatických stěračů.
Bohuel a hledám, jak hledám, nikde jsem to nenael :-o
Pro oči asi nevidím.
Díky Lhota
|
|
29.08.2010 20:18 -
Re: Diagnostika - jak na to?
|
2354092
|
|
bubakkaja
|
|
|
Jak myslis intenzita?Automaticky sterac stira automaticky podle toho jak prsi.Podle toho co zaznamena na prednim okne.
Jak myslis intenzita?Automaticky sterac stira automaticky podle toho jak prsi.Podle toho co zaznamena na prednim okne.
|
|
29.08.2010 20:36 -
|
2354095
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to ano ale da se nastavit citlivost snimace
to ano ale da se nastavit citlivost snimace
|
|
29.08.2010 20:47 -
|
2354099
|
|
Lhota
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Jde mi o nastavení té citlivosti.
Pokud vím, a na úvodní kusy C5, to jde měnit v rozmezí od 1-7.
Ale nějak to nemohu najít
Jde mi o nastavení té citlivosti.
Pokud vím, a na úvodní kusy C5, to jde měnit v rozmezí od 1-7.
Ale nějak to nemohu najít :-o
|
|
29.08.2010 20:49 -
|
2354100
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
BSI
BSI
|
|
29.08.2010 21:00 -
|
2354102
|
|
Lhota
|
|
|
V BSI jsem to hledal, ale nějak nenael - moná přehlídl , proto se ptám kde přesněji.
Co jsem tam nalezl, je jen vypnout a zapnout přítomnost, případně otestovat funkčnost.
A nechce se mi věřit, e by C5 z roku 2007 neměla nastavení citlivosti.
V BSI jsem to hledal, ale nějak nenael - moná přehlídl :nevim, proto se ptám kde přesněji.
Co jsem tam nalezl, je jen vypnout a zapnout přítomnost, případně otestovat funkčnost.
A nechce se mi věřit, e by C5 z roku 2007 neměla nastavení citlivosti.
|
|
30.08.2010 00:06 -
|
2354120
|
|
jumep
|
|
|
starsie viem ze to mali az od istej verzie softu / rocniku (predpokladam ze upgradom bsi sa to tam zjavy)
U C5 2 som si ale neni isty co a ako, ak sa k niecomu dostanem a nezabudnem, skusim pozret.
starsie viem ze to mali az od istej verzie softu / rocniku (predpokladam ze upgradom bsi sa to tam zjavy)
U C5 2 som si ale neni isty co a ako, ak sa k niecomu dostanem a nezabudnem, skusim pozret.
|
|
21.08.2011 15:33 -
|
2408275
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
Ahoj, neřeil někdo jak odinstalovat LEXII, nemůu nikde najít odinstalační soubor, ane ve správci?
Ahoj, neřeil někdo jak odinstalovat LEXII, nemůu nikde najít odinstalační soubor, ane ve správci?:nevim
|
|
06.09.2011 09:52 -
|
2412095
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
1. je moznost nekde v nastaverni BSI, zapnout automaticke uzavirani oken po zamceni vozidla ?
trochu jsem se tam hrabal a zkousel ale nenasel na P407 to funguje...
2.zkousel jsem menit v BSI superzamykani na jednoduche zamykani - pri jednoduchym se mi nezamknou dvere ridice, je tam jeste jiny figl jak zprovoznit jednoduche zamykani (treba vypnout alarm?) chci to vyzkouset z duvodu toho, ze kdyz zamknu auto DO tak nemuzu otevrit klickem v zamku-az se mi vybije baterka tak se vlastne nedostanu do auta...
1. je moznost nekde v nastaverni BSI, zapnout automaticke uzavirani oken po zamceni vozidla ?
trochu jsem se tam hrabal a zkousel ale nenasel :-( na P407 to funguje...
2.zkousel jsem menit v BSI superzamykani na jednoduche zamykani - pri jednoduchym se mi nezamknou dvere ridice, je tam jeste jiny figl jak zprovoznit jednoduche zamykani (treba vypnout alarm?) chci to vyzkouset z duvodu toho, ze kdyz zamknu auto DO tak nemuzu otevrit klickem v zamku-az se mi vybije baterka tak se vlastne nedostanu do auta...
|
|
06.09.2011 10:03 -
|
2412110
|
|
jumep
|
|
|
1. mas tlacitko na dialkovom - takze nie, lebo mas pouzit toto tlacitko
2. mas zly zamok, ak sa ti pri zamknuti tlacitkom v aute nezamknu dvere niektore, znamena to, ze nefunguje zamok, ale len superlock cast
1. mas tlacitko na dialkovom - takze nie, lebo mas pouzit toto tlacitko
2. mas zly zamok, ak sa ti pri zamknuti tlacitkom v aute nezamknu dvere niektore, znamena to, ze nefunguje zamok, ale len superlock cast
|
|
06.09.2011 14:52 -
|
2412158
|
|
Citronek
|
|
|
Tak potom u ridice mam vadny zamek, ktery jde jen superzamykat...
Spolujezdcove dvere pri jednoduchym i superzamk.funguje ale klickem tez nejde otevrit...
No nic budu doufat ze me baterka nenecha ve stychu...
Tak potom u ridice mam vadny zamek, ktery jde jen superzamykat...
Spolujezdcove dvere pri jednoduchym i superzamk.funguje ale klickem tez nejde otevrit...
No nic budu doufat ze me baterka nenecha ve stychu...
|
|
06.09.2011 15:24 -
|
2412159
|
|
tief
|
|
|
A kdyz jo tak pak rozbijes okno - tomu rikam reseni problemu
A kdyz jo tak pak rozbijes okno - tomu rikam reseni problemu :)
|
|
06.09.2011 16:08 -
|
2412167
|
|
klematis
|
|
|
Mněl jsem podobný problém. Objednal jsem podle VIN nový zámek u Citroenu ( stál 1350Kč ). Dost blbá práce pri přehazování zámků. Teď u ve v pohodě, jak klíčem tak dálkou.
Mněl jsem podobný problém. Objednal jsem podle VIN nový zámek u Citroenu ( stál 1350Kč ). Dost blbá práce pri přehazování zámků. Teď u ve v pohodě, jak klíčem tak dálkou.
|
|
06.09.2011 19:22 -
|
2412190
|
|
Citronek
|
|
|
Nevim jestli vymenou zamku to vyresim, pred 3 lety v citroenu byl prave menem zamek ridice a asi to nepomohlo ?
Nevim jestli vymenou zamku to vyresim, pred 3 lety v citroenu byl prave menem zamek ridice a asi to nepomohlo ?
|
|
06.09.2011 19:29 -
|
2412193
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
chlapy, nereste tu zamek, o tom tahle diskuze neni, dik.
chlapy, nereste tu zamek, o tom tahle diskuze neni, dik.
|
|
07.04.2012 16:24 -
|
2466969
|
|
brutar
|
Město: Český Dub, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X Break | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Kam se v programu ukládájí screeny obrazovky? Mám na mysli, kdy si obrazovku nechci tiskount, ale uloit do PC?
Kam se v programu ukládájí screeny obrazovky? Mám na mysli, kdy si obrazovku nechci tiskount, ale uloit do PC?
|
|
07.04.2012 17:09 -
|
2467015
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Předpokládám e Lexia jede na Win XP. Tak by to mělo být ve "Schránce". Podívej se v XP do "Prohlíeč schránky".
Nebo si otevři nějaký grafický editor, pokud má nainstalovaný, vytvoř v něm nový obraz a pouij příkaz "Vloit" - (Ctrl + V).
Předpokládám e Lexia jede na Win XP. Tak by to mělo být ve "Schránce". Podívej se v XP do "Prohlíeč schránky".
Nebo si otevři nějaký grafický editor, pokud má nainstalovaný, vytvoř v něm nový obraz a pouij příkaz "Vloit" - (Ctrl + V).
|
|
22.05.2012 22:00 -
|
2480324
|
|
Knight
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, zda jste někdo zkouel otestovat analog. webasto pomocí "lexia" kabelu }nap5 orig webasto SW)? (koukal jsem se jak je zapojen dodatečný KL kabel k lexii a zaráí mne tam zapojení +12 na pinu č.9. )
Případně zkouel někdo z Vás pouívat "lexia" kabel s jiným diag soft na jiném autě, jako běný OBD, nebo KKL kabel?
Díky Michal
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, zda jste někdo zkouel otestovat analog. webasto pomocí "lexia" kabelu }nap5 orig webasto SW)? (koukal jsem se jak je zapojen dodatečný KL kabel k lexii a zaráí mne tam zapojení +12 na pinu č.9. )
Případně zkouel někdo z Vás pouívat "lexia" kabel s jiným diag soft na jiném autě, jako běný OBD, nebo KKL kabel?
Díky Michal
|
|
| |
|
|