| | |
21.06.2017 08:12 -
Re: Diagnostika - jak na to?
|
3076911
|
|
peacemaker
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
mam verzi diagboxu od scarymistake je tam offline aktivace no a pri ne se mi to pod vmware a xpckach kouslo na ty ofline aktivaci a hodilo to error 0.na netu psali ze je to kvuli sitovy karte, ale ma to logiku kdyz je to ofline aktivace preci jen ? no chvili jsem se to snazil resit ale pak jsem radsi nainstaloval xpcka ty uz jsou dneska stejne zadarmo tak co, potreboval jsem to uz nutne vedet a nechtelo se mi plytvat energii a nerv na tu vmware.nevim proc 10 vhd kdyz si myslim ze bohate staci xpcka a win 7/10 jestli je diagnostika po linuxe ok , jinak ja nemam zas tak silnej notas a ta virtualni masina tam nejela uplne hezky ale rozhodne je to pohodlnejsi nez mit rozpulenej disk a prepinat os pri startu.coz mam v planu udelat stejne.az si koupim novej notas s trosku lepsim hw tak se pokusim to rozjet virtualne.nahodim win 10.
mam verzi diagboxu od scarymistake je tam offline aktivace no a pri ne se mi to pod vmware a xpckach kouslo na ty ofline aktivaci a hodilo to error 0.na netu psali ze je to kvuli sitovy karte, ale ma to logiku kdyz je to ofline aktivace preci jen ? no chvili jsem se to snazil resit ale pak jsem radsi nainstaloval xpcka ty uz jsou dneska stejne zadarmo tak co, potreboval jsem to uz nutne vedet a nechtelo se mi plytvat energii a nerv na tu vmware.nevim proc 10 vhd kdyz si myslim ze bohate staci xpcka a win 7/10 jestli je diagnostika po linuxe ok :D, jinak ja nemam zas tak silnej notas a ta virtualni masina tam nejela uplne hezky ale rozhodne je to pohodlnejsi nez mit rozpulenej disk a prepinat os pri startu.coz mam v planu udelat stejne.az si koupim novej notas s trosku lepsim hw tak se pokusim to rozjet virtualne.nahodim win 10.
|
|
21.06.2017 09:26 -
|
3076919
|
|
nVi
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Error 0 jsem měl taky protoe na noasu jsem pouíval pouze wifi.
Take jsem neměl nainstalované ovladače na LAN síovku.
Prostě Diagbox potřebuje pro aktivaci aby byla síová karta dostupná.
Error 0 jsem měl taky protoe na noasu jsem pouíval pouze wifi.
Take jsem neměl nainstalované ovladače na LAN síovku.
Prostě Diagbox potřebuje pro aktivaci aby byla síová karta dostupná.
|
|
22.06.2017 13:02 -
|
3077179
|
|
peacemaker
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Tak to je hodně sluný, s takovou výbavou asi zdiagnostikuje kadý autíčko to chci
Tak to je hodně sluný, s takovou výbavou asi zdiagnostikuje kadý autíčko :D to chci
|
|
22.06.2017 14:19 -
|
3077185
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
skoro kazdy...no to zacni setrit
skoro kazdy...no to zacni setrit :) :D
|
|
22.06.2017 21:48 -
|
3077232
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no je otazka jake drivery se instaluji..ve posledni verzi 8.xx se instaluju drivery a server na pozadi i pro novou verzi interface a tak je kamen urazu...nelibi se mu ediabas nebot ACTIA dostala genialni napad zalozit API na tomhle
samo to ma i duvod v tom ze XPmode ja takovou dobrou vlastnost ze cas od casu VHD ponici me neznamo jak a to uz nejde spustit a proto mam ted veskere automobilky jako zvlast VHD
premyslel jsem jeste ty VHD co mam pretrnsformovat do formatu VM12 ale na to uz zas nemam kapacitu a ani ani nervy
no je otazka jake drivery se instaluji..ve posledni verzi 8.xx se instaluju drivery a server na pozadi i pro novou verzi interface a tak je kamen urazu...nelibi se mu ediabas nebot ACTIA dostala genialni napad zalozit API na tomhle :(
samo to ma i duvod v tom ze XPmode ja takovou dobrou vlastnost ze cas od casu VHD ponici me neznamo jak a to uz nejde spustit :( a proto mam ted veskere automobilky jako zvlast VHD
premyslel jsem jeste ty VHD co mam pretrnsformovat do formatu VM12 ale na to uz zas nemam kapacitu a ani ani nervy :)
|
|
15.08.2017 18:41 -
|
3089233
|
|
Bozule
|
|
|
Ahoj vichni koupili jsme tuhle kopii diagnostiku:Hot V7.83 Lexia with 921815C Firmware With Original Full Chip PP2000 Diagbox Lexia3 Lexia-3 V48 PP2000 V25 Diagnostic Tool a chtěla bych se zeptat zda máte zkuenosti jestli jde ji na windows 10 ?Podařila se nám ji nainstalovat ale pořád to nechce jakoby přijmout aktivaci tak se nikam nedostaneme díky
Ahoj vichni koupili jsme tuhle kopii diagnostiku:Hot V7.83 Lexia with 921815C Firmware With Original Full Chip PP2000 Diagbox Lexia3 Lexia-3 V48 PP2000 V25 Diagnostic Tool a chtěla bych se zeptat zda máte zkuenosti jestli jde ji na windows 10 ?Podařila se nám ji nainstalovat ale pořád to nechce jakoby přijmout aktivaci tak se nikam nedostaneme díky
|
|
22.10.2017 17:35 -
|
3103434
|
|
Shakal007
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
jj já pouívám ve win10 insider ale v oracle virtual boxu a tam mi lape bez problémů. .link. v něm jedu na win 7, zkouel jsem i klasiku na win 10 ale pro neustálé novéinstalace OS jsem raději přeel na tento virtual box.
jj já pouívám ve win10 insider ale v oracle virtual boxu a tam mi lape bez problémů. https://www.virtualbox.org/ v něm jedu na win 7, zkouel jsem i klasiku na win 10 ale pro neustálé novéinstalace OS jsem raději přeel na tento virtual box.
|
|
06.10.2018 18:19 -
|
3183400
|
|
Zdenek30
|
Město: Těetice, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 12 |
|
|
dobry den koupil sem si lexia mam ji aktualizovanou atd spustím ji dam vin vozu dam opr kod pak to skočí do vyberu aplikace kde je na vyber lexia a scantool dam lexia a nic se nestane je to stále na stejné obrazovce a stálé jen ti dvě stejné věci nevíte v čem můe byt problém dekuji
dobry den koupil sem si lexia mam ji aktualizovanou atd spustím ji dam vin vozu dam opr kod pak to skočí do vyberu aplikace kde je na vyber lexia a scantool dam lexia a nic se nestane je to stále na stejné obrazovce a stálé jen ti dvě stejné věci nevíte v čem můe byt problém dekuji
|
|
07.10.2018 13:17 -
|
3183491
|
|
jumep
|
|
|
naco si kupujete veci do ktorych sa nijako nevyznate?
na HPi by bohate stacila stara lexia, nie diagbox
ale hlavne co je, nepojde to na 64bitovom systeme
naco si kupujete veci do ktorych sa nijako nevyznate?
na HPi by bohate stacila stara lexia, nie diagbox
ale hlavne co je, nepojde to na 64bitovom systeme
|
|
07.10.2018 14:26 -
|
3183493
|
|
Zdenek30
|
|
|
proc nepujde me to jde normal spusti ten diag box muzu si vybyrat auta a vse ale po zadani opr kodu me to dal nepusti ja stim umim ale nevim proc me nejde todle to
proc nepujde me to jde normal spusti ten diag box muzu si vybyrat auta a vse ale po zadani opr kodu me to dal nepusti ja stim umim ale nevim proc me nejde todle to
|
|
07.10.2018 16:45 -
|
3183509
|
|
autodiag
|
|
|
Zdenek30 napsal(a): proc nepujde me to jde normal spusti ten diag box muzu si vybyrat auta a vse ale po zadani opr kodu me to dal nepusti ja stim umim ale nevim proc me nejde todle to
a proc ti neporadi ten kdo ti to prodal a hledas support tady ?
jumep napsal(a): naco si kupujete veci do ktorych sa nijako nevyznate?
protoze je to ted v mode si koupit auto a s prvni nadrzi i diagnostiku,protoze nebudou prece platit nekomu penize za diagnostiku ,proc kdyz si ji muzou udelat zadarmo a co zvladne clovek ktery s ni umi tak to prece zvladnou taky sice tomu vubec nerozumi ,ale jak jsem psal hlavne zadarmo !
protoze je to ted v mode si koupit auto a s prvni nadrzi i diagnostiku,protoze nebudou prece platit nekomu penize za diagnostiku ,proc kdyz si ji muzou udelat zadarmo a co zvladne clovek ktery s ni umi tak to prece zvladnou taky sice tomu vubec nerozumi ,ale jak jsem psal hlavne zadarmo !
|
|
07.10.2018 17:37 -
|
3183520
|
|
Zdenek30
|
|
|
Snat nato to tady je kazdej mate jen blbe pripominky ale abyste poradili to ne no nic koukam ze se tu clovek vypomoci nedocka
Snat nato to tady je kazdej mate jen blbe pripominky ale abyste poradili to ne no nic koukam ze se tu clovek vypomoci nedocka
|
|
07.10.2018 17:46 -
|
3183523
|
|
Shakal007
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Hele kolego v klidu jsem z Prostějova a tu Tvoji diagnostiku rozjedeme. Má jen základní verzi nebo s programem má i nějaké aktualizace? Pokud má i aktualizace zkus spustit aktualizaci a mělo by se to spravit, verze od Scarymistake mi to ve verzi 7,02 taky dělá, po aktualizaci na verzi 7,57 pak diagnostika jede ok. Na řeči některých, kterým svojí diag ruí jejiich kefty nedávej, jsme tu aby jsme si vzájemně pomohli a tak to i bude. Polu ti přes SZ svoje číslo a můeme spolu konzultovat poznatky.
Hele kolego v klidu jsem z Prostějova a tu Tvoji diagnostiku rozjedeme. Má jen základní verzi nebo s programem má i nějaké aktualizace? Pokud má i aktualizace zkus spustit aktualizaci a mělo by se to spravit, verze od Scarymistake mi to ve verzi 7,02 taky dělá, po aktualizaci na verzi 7,57 pak diagnostika jede ok. Na řeči některých, kterým svojí diag ruí jejiich kefty nedávej, jsme tu aby jsme si vzájemně pomohli a tak to i bude. Polu ti přes SZ svoje číslo a můeme spolu konzultovat poznatky.
|
|
07.10.2018 21:11 -
|
3183569
|
|
jumep
|
|
|
sahate do niecoho v com sa nijako nevyznate
na x64 lexia nepojde, len diagbox, ale ten na starsie auta spusta lexiu, preto ti to nereeaguje
bud si teda nahod 32bit os alebo to hod do virtualu
kazdopadne najoptimalnesie je mat na to zvlast notebook ktory sa na nic ine nebude pouzivat s 32bit windowsom
pri vsetkom tomto je u vas najhorsie ze nechcete pocut co a ako, ale len aby to islo podla vasich predstav a ked to podla nich nejde tak sa idete urazit ze nikto nechce pomoct
ps. v citroene samotnom pouzivaju W7 x32 a ssd disky
ps2. pada im to tam jedna radost
ps3. ako som uz pisal, najlepsie pre teba by bolo stara klasicka lexia na win xp
ps4. skus si zistit co stoji original diagnostika
sahate do niecoho v com sa nijako nevyznate
na x64 lexia nepojde, len diagbox, ale ten na starsie auta spusta lexiu, preto ti to nereeaguje
bud si teda nahod 32bit os alebo to hod do virtualu
kazdopadne najoptimalnesie je mat na to zvlast notebook ktory sa na nic ine nebude pouzivat s 32bit windowsom
pri vsetkom tomto je u vas najhorsie ze nechcete pocut co a ako, ale len aby to islo podla vasich predstav a ked to podla nich nejde tak sa idete urazit ze nikto nechce pomoct
ps. v citroene samotnom pouzivaju W7 x32 a ssd disky
ps2. pada im to tam jedna radost
ps3. ako som uz pisal, najlepsie pre teba by bolo stara klasicka lexia na win xp
ps4. skus si zistit co stoji original diagnostika
|
|
12.06.2019 11:41 -
|
3226141
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Ahojte, ako sa da v diagnostike pozriet Readiness kod? Vobec da sa to?
Ahojte, ako sa da v diagnostike pozriet Readiness kod? Vobec da sa to?
|
|
12.06.2019 14:21 -
|
3226158
|
|
autodiag
|
|
|
PSA neresi kody pripravenosti...to je spis vicemene
vysada koncernu
PSA neresi kody pripravenosti...to je spis vicemene
vysada koncernu
|
|
12.06.2019 15:55 -
|
3226183
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
dik, o mudrost viac vies mi povedat ci to ma renault ci taliani?
dik, o mudrost viac :) vies mi povedat ci to ma renault ci taliani?
|
|
| |
|
|