| | |
23.03.2015 19:04 -
Re: Diagnostika - jak na to?
|
2801232
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
Jakou verzi kabelu mas? Db.7.xx?
Tam o net neslo, jen se nesmělo při dotazu o aktualizaci potvrdit ano... Jinak ve virtualu mi má verze la i s netem pokud si dobře pamatuji, bylo toho váně hodně tech instalací...
Jakou verzi kabelu mas? Db.7.xx?
Tam o net neslo, jen se nesmělo při dotazu o aktualizaci potvrdit ano... Jinak ve virtualu mi má verze la i s netem pokud si dobře pamatuji, bylo toho váně hodně tech instalací...
|
|
23.03.2015 19:08 -
|
2801233
|
|
jumep
|
|
|
tak poblokoval som to vo fw, ono to chce aj aktivaciu atd riesit cez net
mne odisiel kabel v decembri, tak som kupoval novy s tym ze tam dam uz db 7, dnes dosiel book, tak som to nahodil
tak poblokoval som to vo fw, ono to chce aj aktivaciu atd riesit cez net
mne odisiel kabel v decembri, tak som kupoval novy s tym ze tam dam uz db 7, dnes dosiel book, tak som to nahodil
|
|
23.03.2015 19:38 -
|
2801244
|
|
jruze
|
|
|
Pokud to bylo na mne tak vechny + upravené a krabičky také (mám dvě + jednu KO)
Pokud to bylo na mne tak vechny + upravené a krabičky také (mám dvě + jednu KO):-p
|
|
24.03.2015 13:07 -
|
2801411
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
Jaky je rozdil mezi kabelem kde se udava FULL CHIP a podpora DB 7.46 (vice soucastek k cemu
a nekdo udava pouze podporu DB 7.46
"C" verze jsou podle me oba ne ?
A rozdil V48 a V50 ? pouze verze lexie.
Jde mi hlavne o to kdyby se mi neco "zvrtlo" a doma by pristala C5 III tak at to kabel plne podporuje...
Jaky je rozdil mezi kabelem kde se udava FULL CHIP a podpora DB 7.46 (vice soucastek k cemu :-)
a nekdo udava pouze podporu DB 7.46
"C" verze jsou podle me oba ne ?
A rozdil V48 a V50 ? pouze verze lexie.
Jde mi hlavne o to kdyby se mi neco "zvrtlo" a doma by pristala C5 III tak at to kabel plne podporuje...
|
|
10.06.2016 21:31 -
|
2961166
|
|
abart
|
Město: Lodenice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Koupil jsem Lexii a učím se s ní. Zkouel jsem na těchto autech:
C5 Break 2.0i 16V rok 2002
C5 Break 1,6 HDI rok 2006
Na benálu ve v pohodě, vude se dostanu, prohlídnu, můu nastavit.
V HDI problém, prohlídnu chyby, smau, ale dál se prakticky nikam nedostanu. Jediné kam mě to pustilo bylo do hydrauliky. Jakmile chci někam jinam např do BSI skončí to obrazovkou viz příloha.
Netuíte kde je problém? V autě, diagnostice nebo ve mně ?
Koupil jsem Lexii a učím se s ní. Zkouel jsem na těchto autech:
C5 Break 2.0i 16V rok 2002
C5 Break 1,6 HDI rok 2006
Na benálu ve v pohodě, vude se dostanu, prohlídnu, můu nastavit.
V HDI problém, prohlídnu chyby, smau, ale dál se prakticky nikam nedostanu. Jediné kam mě to pustilo bylo do hydrauliky. Jakmile chci někam jinam např do BSI skončí to obrazovkou viz příloha.
Netuíte kde je problém? V autě, diagnostice nebo ve mně ? :-d
Přílohy: 20160610_202901.jpg ( 1613800b ) - |
|
10.06.2016 21:50 -
|
2961180
|
|
jumep
|
|
|
chybna instalacia
chybna instalacia
|
|
10.06.2016 22:06 -
|
2961198
|
|
abart
|
Město: Lodenice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 58 |
|
|
u jsem to jednou přeinstalovával, je mi divný, e by to i napodruhý bylo patně.....
a nebo je patnej ten instalační soubor
u jsem to jednou přeinstalovával, je mi divný, e by to i napodruhý bylo patně.....
a nebo je patnej ten instalační soubor
|
|
03.04.2017 21:26 -
|
3056161
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Niekto poradit s diagnostikou z vychodu SR? Mam z aliexpresu diagnostiku .link.
Akosi ju nemozem nainstalovat a nasledne spojazdnit s mojou C5.
Niekto poradit s diagnostikou z vychodu SR? Mam z aliexpresu diagnostiku https://www.aliexpress.com/item/2016-Newest-V7-83-with-921815C-Firmware-lexia-Hot-Lexia3-PP2000-V48-V25-Lexia-3-Diagbox/32653251267.html?spm=2114.13010608.0.0.UU1X56
Akosi ju nemozem nainstalovat a nasledne spojazdnit s mojou C5.
|
|
|
peacemaker
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Dobrý den, zakoupil jsem diagnostiku z aliexpressu vyuzivam software diagbox v7.57 vzdy ale narazim na problem ze program nacte sice vin kod pak zadam opr kod pak vyskoci dve tlacitka myslim lexia a scantool a po zmacknuti jakehokoliv z nich se nic nedeje. sw jsem zkousel na trech pc win7 32bit win7 64bit a win10. dekuji za radu.
Dobrý den, zakoupil jsem diagnostiku z aliexpressu vyuzivam software diagbox v7.57 vzdy ale narazim na problem ze program nacte sice vin kod pak zadam opr kod pak vyskoci dve tlacitka myslim lexia a scantool a po zmacknuti jakehokoliv z nich se nic nedeje. sw jsem zkousel na trech pc win7 32bit win7 64bit a win10. dekuji za radu.
|
|
09.06.2017 18:28 -
Re: diagbox
|
3073072
|
|
Plachim
|
Město: Slaný/Líský, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Zkusil bych WIN XP SP3 na těch to běhá co já vím v pohodě. Jinak nikdo učený z nebe nespadl a kadý nějak začínal, ale základním předpokladem je alespoň nějaká znalost toho co a jak v autě pracuje, dokázat si to představit a pouívat hlavu při práci. V opačném případě souhlasím se zdejími odborníky, e bez znalostí se způsobí více kody ne uitku
Zkusil bych WIN XP SP3 na těch to běhá co já vím v pohodě. Jinak nikdo učený z nebe nespadl a kadý nějak začínal, ale základním předpokladem je alespoň nějaká znalost toho co a jak v autě pracuje, dokázat si to představit a pouívat hlavu při práci. V opačném případě souhlasím se zdejími odborníky, e bez znalostí se způsobí více kody ne uitku :palec
|
|
09.06.2017 21:32 -
|
3073092
|
|
peacemaker
|
|
|
no tak mě baví elektronika od mala vystudoval jsem celkem i kolu v oboru mechanik-elektronik mám celkem přehled o elektronice jak co funguje a pracuje, hlava je celkem pouitená take si maximálně ze začátku zničim auto , chci to z htoho důvodu e mi zlobí turbo, chtěl bych mít přehled jak pracujou vstřiky, chci poladit hydrauliku protoe se to chová nějak prapodivně, no a ne abych se v tom teďko vrtal tak naslepo tak to chci zatím napíchnout a chci vidět co to umí.líbí se mi e v autě je spousta zajímavejch věcí taková strojovna a elektronika a baví mě tomu rozumět ale s tou diagnostikou nevim zkusím ty xpéčka musím to rozběhat i kdyby nevim co, ale nemam moc peněz abych si koupil hned diagnostiku za 100k.dík za příspěvky a zájem pomoct .
no tak mě baví elektronika od mala vystudoval jsem celkem i kolu v oboru mechanik-elektronik mám celkem přehled o elektronice jak co funguje a pracuje, hlava je celkem pouitená take si maximálně ze začátku zničim auto :D, chci to z htoho důvodu e mi zlobí turbo, chtěl bych mít přehled jak pracujou vstřiky, chci poladit hydrauliku protoe se to chová nějak prapodivně, no a ne abych se v tom teďko vrtal tak naslepo tak to chci zatím napíchnout a chci vidět co to umí.líbí se mi e v autě je spousta zajímavejch věcí taková strojovna a elektronika a baví mě tomu rozumět ale s tou diagnostikou nevim zkusím ty xpéčka musím to rozběhat i kdyby nevim co, ale nemam moc peněz abych si koupil hned diagnostiku za 100k.dík za příspěvky a zájem pomoct .
|
|
09.06.2017 21:46 -
|
3073097
|
|
Plachim
|
Město: Slaný/Líský, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 37 |
|
|
To je v pořádku, jen si hraj. To co tu píou kolegové je o tom, e spousta lidí si myslí, e diagnostika je něco co ti řekne utáhni druhý roub z leva na hlavě válců má ho volný. Tak to bohuel není nebo moná bohu dík. Pak je spousta lidí zklamaných. Diagnostika v rukou zkueného ho nasměruje správným směrem, zná a ví co má sledovat, zná hodnoty které má auto mít a dokáe přečíst z live dat kde můe být problém. Pro neznalého to napíe chybu a ten je hned hrne měnit co mu to napíe, ale u nevidí souvislosti. Proto jsou potřeba znás souvislosti a myslet u toho. ale jak jsem psal, kadej nějak začínal jen je potřeba dávat pozor na to co dělá a co to můe způsobit, jinak si zadělá na nečekaný výdaj a někomu práci navíc
To je v pořádku, jen si hraj. To co tu píou kolegové je o tom, e spousta lidí si myslí, e diagnostika je něco co ti řekne utáhni druhý roub z leva na hlavě válců má ho volný. Tak to bohuel není nebo moná bohu dík. Pak je spousta lidí zklamaných. Diagnostika v rukou zkueného ho nasměruje správným směrem, zná a ví co má sledovat, zná hodnoty které má auto mít a dokáe přečíst z live dat kde můe být problém. Pro neznalého to napíe chybu a ten je hned hrne měnit co mu to napíe, ale u nevidí souvislosti. Proto jsou potřeba znás souvislosti a myslet u toho. ale jak jsem psal, kadej nějak začínal jen je potřeba dávat pozor na to co dělá a co to můe způsobit, jinak si zadělá na nečekaný výdaj a někomu práci navíc
|
|
09.06.2017 22:24 -
|
3073117
|
|
jruze
|
|
|
A na tom bude tak e si bude diagnostikou ověřovat odhad poruch-příčiny závad tak ti ta diagnostika bude dost platná - jestli chce ,,jenom" hledat diagnostikou chybu a jen jí mazat tak si jí raději nekupuj. Dělám auta 2/3 ivota(je mi 60) s diagnostikou dělám nevím přesně dejme tomu 10. let a stále se učím a přiznám se e je dost míst kam strkám rypák s respektem a nebo raději vůbec = to je vyí dívčí na to mám lidi (a i kdy vím co a jak tak raději pouiju jejich znalosti.(a to platí i pro případy kdy vím jak to dělají protoe mne nechali ,,koukat přes rameno" tak je to jejich parketa a nebo si od nich nechám poradit a to jen kdy to hoří a oni nemohou.
Kdy jsem byl mladej a chtěl jsem radu od zkuených tak jsem slyel ,,já se to učil celej ivot a tobě to teď vykecám? " no dost rad je i správných ale nazvěme to kodolibých protoe (pro neznalé) kteří zase neví co dál to stejně nepomůe.A jak bylo napsáno ,,jen si hraj" - jako dnes jsem tu měl pána s benzínem kterej mne pomalu ,,kolil " jak co funguje , co vechno dělal atd.. ale jeho diagnostika po několika pokusech a úspěných vymazání začala stávkovat a mazat chyby ale já vyčetl jiné - ověřit si od kdy tam byly třeba nelo= vymazanej deník a dalí zajímavosti a zajímavé odůvodnění proč.
A k tématu jakou diag? jakoukoli čínu a správně nainstalovat a spustit.
A na tom bude tak e si bude diagnostikou ověřovat odhad poruch-příčiny závad tak ti ta diagnostika bude dost platná - jestli chce ,,jenom" hledat diagnostikou chybu a jen jí mazat tak si jí raději nekupuj. Dělám auta 2/3 ivota(je mi 60) s diagnostikou dělám nevím přesně dejme tomu 10. let a stále se učím a přiznám se e je dost míst kam strkám rypák s respektem a nebo raději vůbec = to je vyí dívčí na to mám lidi (a i kdy vím co a jak tak raději pouiju jejich znalosti.(a to platí i pro případy kdy vím jak to dělají protoe mne nechali ,,koukat přes rameno" tak je to jejich parketa a nebo si od nich nechám poradit a to jen kdy to hoří a oni nemohou.;-)
Kdy jsem byl mladej a chtěl jsem radu od zkuených tak jsem slyel ,,já se to učil celej ivot a tobě to teď vykecám? " no dost rad je i správných ale nazvěme to kodolibých protoe (pro neznalé) kteří zase neví co dál to stejně nepomůe.A jak bylo napsáno ,,jen si hraj" - jako dnes jsem tu měl pána s benzínem kterej mne pomalu ,,kolil " jak co funguje , co vechno dělal atd.. ale jeho diagnostika po několika pokusech a úspěných vymazání začala stávkovat a mazat chyby ale já vyčetl jiné - ověřit si od kdy tam byly třeba nelo= vymazanej deník a dalí zajímavosti a zajímavé odůvodnění proč.
A k tématu jakou diag? jakoukoli čínu a správně nainstalovat a spustit.
|
|
11.06.2017 14:03 -
|
3073563
|
|
Dany
|
|
|
peacemaker napsal(a): Dobrý den, zakoupil jsem diagnostiku z aliexpressu vyuzivam software diagbox v7.57 vzdy ale narazim na problem ze program nacte sice vin kod pak zadam opr kod pak vyskoci dve tlacitka myslim lexia a scantool a po zmacknuti jakehokoliv z nich se nic nedeje. sw jsem zkousel na trech pc win7 32bit win7 64bit a win10. dekuji za radu.
Mas nainstalovany Net framework 4.0 ?
Mas nainstalovany Net framework 4.0 ?
|
|
12.06.2017 08:49 -
|
3073817
|
|
peacemaker
|
|
|
Dany napsal(a): Mas nainstalovany Net framework 4.0 ?
Ahoj omlouvám se nějak teď není čas, ale mám net framework 4.6.1 . udělám si čas a postnu screeny s tím aby to bylo vidět co to dělá.A jetě zkusím ty xp.
Ahoj omlouvám se nějak teď není čas, ale mám net framework 4.6.1 . udělám si čas a postnu screeny s tím aby to bylo vidět co to dělá.A jetě zkusím ty xp.
|
|
20.06.2017 20:59 -
|
3076694
|
|
peacemaker
|
|
|
nejdrřív jsem zkouel rozjet win xp na vmworkstation 9 instalace wirtualnich win xp se zdarila ale bohuzel nezdarila se instalace diagboxu 7.01 pri zadani hesla na oflfine aktivaci vyskoci hlaska error 0 kdo zna vi, pokouel jsem se to rozchodit ale nepovedlo se ,údajně to souvisi nějak se síovou kartou kdyz to jede pres virtual pc. nakonec pomohla instalace xpcek kalsickým způsobem.
Nestačil jsem se divit co na mě vyskočilo chyb kdy jsem spustil celkový test vozidla...
nejdrřív jsem zkouel rozjet win xp na vmworkstation 9 instalace wirtualnich win xp se zdarila ale bohuzel nezdarila se instalace diagboxu 7.01 pri zadani hesla na oflfine aktivaci vyskoci hlaska error 0 kdo zna vi, pokouel jsem se to rozchodit ale nepovedlo se ,údajně to souvisi nějak se síovou kartou kdyz to jede pres virtual pc. nakonec pomohla instalace xpcek kalsickým způsobem.
Nestačil jsem se divit co na mě vyskočilo chyb kdy jsem spustil celkový test vozidla... :)
|
|
21.06.2017 07:19 -
|
3076893
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no pri instalaci ani po ni se zadne heslo nezadava,jedine co se zadava v prubehu instalace je aktivacni kod
instalace normalne funguje jak ve VMWare tak i v XPMode bez jakych koliv problemu (sam pouzivam asi 10 VHD disku pro ruzne diagnostiky)
no pri instalaci ani po ni se zadne heslo nezadava,jedine co se zadava v prubehu instalace je aktivacni kod
instalace normalne funguje jak ve VMWare tak i v XPMode bez jakych koliv problemu (sam pouzivam asi 10 VHD disku pro ruzne diagnostiky)
|
|
| |
|
|