| | |
20.11.2014 00:05 -
Re: Diagnostika - jak na to?
|
2753793
|
|
jruze
|
|
|
Nechci nic říkat - jen stručně - nevíte kdo to čte a kdo můe být na fóru a řeíte věci které by nemusel nikdo číst.
Nechci nic říkat - jen stručně - nevíte kdo to čte a kdo můe být na fóru a řeíte věci které by nemusel nikdo číst.:nevim
|
|
22.03.2015 17:39 -
|
2800822
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
Po temer roce jsem vytahl kabel a sel k autu trosku si to ozivit...
Mam WIN 7 , diagbox 7.24 , spustim, diagbox si nacte VIN kod , potvrdim, napisu OPR cislo a pak konec :chyba komunikacni karty Pred rokem mi to urcite fungovalo , tak pak zkousim zalozni WIN XP , diagbox 7.24 , ta mi jde vse az do bodu kdy si vybiram mezi LEXIA nebo SCANTOOL muzu klikat na LEXIA jak dlouho chci a nic, zadna hlaska nic... Zkousim kabel davat do vsech USB v Pc,vzdy si to spravne nainstaluje ovladac...
zeby kabel zemrel ?
Po temer roce jsem vytahl kabel a sel k autu trosku si to ozivit...
Mam WIN 7 , diagbox 7.24 , spustim, diagbox si nacte VIN kod , potvrdim, napisu OPR cislo a pak konec :chyba komunikacni karty :-(((( Pred rokem mi to urcite fungovalo , tak pak zkousim zalozni WIN XP , diagbox 7.24 , ta mi jde vse az do bodu kdy si vybiram mezi LEXIA nebo SCANTOOL muzu klikat na LEXIA jak dlouho chci a nic, zadna hlaska nic... Zkousim kabel davat do vsech USB v Pc,vzdy si to spravne nainstaluje ovladac...
zeby kabel zemrel ? :nevim
Přílohy: komunikacni karta.jpg ( 131042b ) - |
|
22.03.2015 17:41 -
|
2800825
|
|
jumep
|
|
|
a chodila ti verzia 7.xx?
lebo na tu musel byt Cckovy interface
a chodila ti verzia 7.xx?
lebo na tu musel byt Cckovy interface
|
|
22.03.2015 22:05 -
|
2800991
|
|
Citronek
|
|
|
Jo nasel jsem diskuzi na downgrade "krabičky" ale zatím se mi nepodařilo rozjet Diagbox 6.01, na win xp sp3, ve virtualu jsem to asi 5x přeinstalovat myslím win, pak několikrát Diagbox zkouel ale nejde mi to aktivovat., u sílim.. Asi si nahodim jen čistou lexii a bude, teda pokud kabel bude klid m komunikovat... Jinak downgrade zkusím... Pul dne v pytli..
K té aktivaci to nechápu dělám to podle postupu na YouTube které vdy fungovali ale teď
Jo nasel jsem diskuzi na downgrade "krabičky" ale zatím se mi nepodařilo rozjet Diagbox 6.01, na win xp sp3, ve virtualu jsem to asi 5x přeinstalovat myslím win, pak několikrát Diagbox zkouel ale nejde mi to aktivovat., u sílim.. Asi si nahodim jen čistou lexii a bude, teda pokud kabel bude klid m komunikovat... Jinak downgrade zkusím... Pul dne v pytli..
K té aktivaci to nechápu dělám to podle postupu na YouTube které vdy fungovali ale teď :(
|
|
22.03.2015 22:31 -
|
2800997
|
|
jumep
|
|
|
diagbox je treba pre nove auta, pri c5 2 ti bohate staci lexia
diagbox je treba pre nove auta, pri c5 2 ti bohate staci lexia
|
|
22.03.2015 22:45 -
|
2801002
|
|
jumep
|
|
|
netreba nic, tuto na tejto stranke .link. je isty pan co ma spraveny upgrade interfaceu na Cckovy
len nejako chyba registracia aby sa k tomu dalo dostat
netreba nic, tuto na tejto stranke http://www.auto-professionals.co.uk/member.php?action=profile&uid=41503 je isty pan co ma spraveny upgrade interfaceu na Cckovy
len nejako chyba registracia aby sa k tomu dalo dostat
|
|
22.03.2015 22:58 -
|
2801005
|
|
Citronek
|
|
|
jruze: az bude krabicka jako pokazena uplne, nebo ji mam poslat jen na opravu ?
jumep: no registracve je problem, ale na MHHSERVICE foru se urcite jeste neco najde... ALe nechapu puvodni kabel co jsem k C5 jsem prodal jel super se starym diagboxem, tenhle co mam je ani ne dva roky stary takze by diagbox 7+ mel zvladnout....
Prave jsem chtel diagbox kvuli peugeotu ktery ma kolega ale to muzu vyresit samotnym PP ...
jruze: az bude krabicka jako pokazena uplne, nebo ji mam poslat jen na opravu ?
jumep: no registracve je problem, ale na MHHSERVICE foru se urcite jeste neco najde... ALe nechapu puvodni kabel co jsem k C5 jsem prodal jel super se starym diagboxem, tenhle co mam je ani ne dva roky stary takze by diagbox 7+ mel zvladnout....
Prave jsem chtel diagbox kvuli peugeotu ktery ma kolega ale to muzu vyresit samotnym PP ...
|
|
22.03.2015 23:02 -
|
2801007
|
|
jumep
|
|
|
prave robi to len nlc a su na mhh to ma akurat scarymistake a ten chce 50E (a pouziva ten fw co je ap ...)
prave robi to len nlc a su na mhh to ma akurat scarymistake a ten chce 50E (a pouziva ten fw co je ap ...)
|
|
22.03.2015 23:13 -
|
2801015
|
|
Citronek
|
|
|
Podle vseho musim nakonec dat minimalne 7.45 kde si diagbox sam upgarduje kabel ... Pri pouziti verze 6 a nize , musim dvema programy zase kabel vratit do "tovarniho" stavu...
Nez ale budu saskovat s firmware kabelu tak musim rozchodit (aktivovat) bud diagb 6 ci 7 nebo jen samotnou lexii 46 ...
Podle vseho musim nakonec dat minimalne 7.45 kde si diagbox sam upgarduje kabel ... Pri pouziti verze 6 a nize , musim dvema programy zase kabel vratit do "tovarniho" stavu...
Nez ale budu saskovat s firmware kabelu tak musim rozchodit (aktivovat) bud diagb 6 ci 7 nebo jen samotnou lexii 46 ...
|
|
23.03.2015 11:43 -
|
2801139
|
|
Citronek
|
|
|
jo NLC udajne neodpovida na zpravy , je takovy tajmeny a dat 50E scarymu to uz mam skoro novou doma...
Ted si vzpominam, pred tim necelym rokem jsem tu mel kolegu s P 407SW , to byl duvod proc jsem presel na diagbox , a dobre si pamatuju tak Peugeot planet mi fungoval - uspesne jsme dokonce vymazali zavady ...Od te doby uz na picassu mi to neslo ...
jo NLC udajne neodpovida na zpravy , je takovy tajmeny :-) a dat 50E scarymu to uz mam skoro novou doma...
Ted si vzpominam, pred tim necelym rokem jsem tu mel kolegu s P 407SW , to byl duvod proc jsem presel na diagbox , a dobre si pamatuju tak Peugeot planet mi fungoval - uspesne jsme dokonce vymazali zavady ...Od te doby uz na picassu mi to neslo ...
|
|
23.03.2015 14:27 -
|
2801163
|
|
Citronek
|
|
|
Koncim, uz jsem tomu venoval 18 hodin a mam dost , radeji koupim FORDA
jruze mas zpravu
Koncim, uz jsem tomu venoval 18 hodin a mam dost , radeji koupim FORDA :-))))
jruze mas zpravu :palec
|
|
23.03.2015 18:05 -
|
2801212
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Někde jsem tady kdysi slyel o nemoci - CitroLexiada. Neví o tom něco?
Někde jsem tady kdysi slyel o nemoci - CitroLexiada. Neví o tom něco? :-))))
|
|
23.03.2015 18:24 -
|
2801215
|
|
Citronek
|
|
|
Hele já u jsem vyleceny... Diagnostika slouila me, ne já jí
Fungovala do doby ne jsem kolegovi s tou 407 pomohl...
Jestli se nespraví preprogramovanim tak určitě si koupím novou, no přece neochudim tento klub o nové poznatky jak něco dodrbat
Hele já u jsem vyleceny... Diagnostika slouila me, ne já jí :)
Fungovala do doby ne jsem kolegovi s tou 407 pomohl...
Jestli se nespraví preprogramovanim tak určitě si koupím novou, no přece neochudim tento klub o nové poznatky jak něco dodrbat :)
|
|
23.03.2015 18:30 -
|
2801218
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já jen e minule to přesně takhle dopadlo. Pořád jsi diagnostikoval, a sis koupil Forda.
My, co o koupi diagnostiky u léta jen přemýlíme, tak pořád jezdíme v C5.
Já jen e minule to přesně takhle dopadlo. Pořád jsi diagnostikoval, a sis koupil Forda. :-))))
My, co o koupi diagnostiky u léta jen přemýlíme, tak pořád jezdíme v C5. :-d
|
|
23.03.2015 18:57 -
|
2801230
|
|
Citronek
|
|
|
Tak je to je to koníček a kadý koníček něco stojí...
Právě nevíte o co bez ní přicházíte těch nervů při aktivacich softwaru ale to u jsme trochu off topic
Tak je to je to koníček a kadý koníček něco stojí...
Právě nevíte o co bez ní přicházíte :) těch nervů při aktivacich softwaru :) ale to u jsme trochu off topic
|
|
23.03.2015 18:59 -
|
2801231
|
|
jumep
|
|
|
ja som si prave rozbehal db 7
akurat by to chcelo vysnifovat ktore adresy zablokovat nech mozem kludne pouzivat net
ja som si prave rozbehal db 7
akurat by to chcelo vysnifovat ktore adresy zablokovat nech mozem kludne pouzivat net
|
|
| |
|
|