| | |
23.07.2014 17:50 -
Re: faulty antitheft
|
2717832
|
|
radůz
|
Město: Holice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 43 |
|
|
zkusim dam vědět
zkusim dam vědět
:nevim
|
|
23.12.2014 16:25 -
|
2767664
|
|
rover416
|
Město: Nová Paka, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Zdravím. Tak jsem dneska dal nabitou baterku do auta a kdy jsem zkouel nastartovat tak to hodilo hláku ECONOMY ANTI-THEFT FAULTY.Startér točí ale auto nenaskočí.Zkouel jsem rady z tohohle vlákna ale bohuel nic.Nebyla by nějaká rada?
Zdravím. Tak jsem dneska dal nabitou baterku do auta a kdy jsem zkouel nastartovat tak to hodilo hláku ECONOMY ANTI-THEFT FAULTY.Startér točí ale auto nenaskočí.Zkouel jsem rady z tohohle vlákna ale bohuel nic.Nebyla by nějaká rada?
|
|
23.12.2014 19:32 -
|
2767769
|
|
jumep
|
|
|
skusal si pouzit iny kluc?
uz sa stalo v C5 2 ze packy pod volantom kde je snimac immo boli zle ...
skusal si pouzit iny kluc?
uz sa stalo v C5 2 ze packy pod volantom kde je snimac immo boli zle ...
|
|
23.12.2014 19:38 -
|
2767770
|
|
rover416
|
Město: Nová Paka, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Chlapy zkusím to zítra.Dám vědět jak to dopadlo.Zatím dík.
Chlapy zkusím to zítra.Dám vědět jak to dopadlo.Zatím dík.
|
|
23.12.2014 21:53 -
|
2767855
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Sakra ty mas nervy Mne na c5 I pomohlo: otocit klucon a 10s podrzat tlacitko dialky na kluci.
Sakra ty mas nervy :-d:-d Mne na c5 I pomohlo: otocit klucon a 10s podrzat tlacitko dialky na kluci.
|
|
25.12.2014 11:27 -
|
2768267
|
|
rover416
|
|
|
Tak jsem zkusil obě rady a nic.Otáčel jsem klíčem a pořád vyskakovala hláka ECONOMY ANTI-THEFT FAULTY a do chvíle kdy auto spadlo do nouzového reimu.
Tak jsem zkusil obě rady a nic.Otáčel jsem klíčem a pořád vyskakovala hláka ECONOMY ANTI-THEFT FAULTY a do chvíle kdy auto spadlo do nouzového reimu.
|
|
25.12.2014 13:25 -
|
2768290
|
|
Renegade01
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 135 |
|
|
Niečo podobné som onehdá rieil na dcerinej Fobii a vtedy mi elektrikár cez alarm, imobilizér a veci podobné povedal e najväčia chyba v takomto prípade je keď sa snaíme opakovane zapnutím a vypnutím klúčika odblokova imobilizér, lebo sa stane pravý opak.Ak to nejde, odpoji baterku, počka minimálne hodinu, zapoji baterku, zapnú klúčik a ak vyskočí hláka tak necha zapnutý klúčik a počka kým si to počítač načíta.Rozhodne neskúa tartova ak to píe IMO.
P.S. : Aby som podobnému prediiel tak pri výmene AKU som prepojil káblom baterie medzi sebou aby som nestratil prúd.
Niečo podobné som onehdá rieil na dcerinej Fobii a vtedy mi elektrikár cez alarm, imobilizér a veci podobné povedal e najväčia chyba v takomto prípade je keď sa snaíme opakovane zapnutím a vypnutím klúčika odblokova imobilizér, lebo sa stane pravý opak.Ak to nejde, odpoji baterku, počka minimálne hodinu, zapoji baterku, zapnú klúčik a ak vyskočí hláka tak necha zapnutý klúčik a počka kým si to počítač načíta.Rozhodne neskúa tartova ak to píe IMO.
P.S. : Aby som podobnému prediiel tak pri výmene AKU som prepojil káblom baterie medzi sebou aby som nestratil prúd.
|
|
25.12.2014 19:04 -
|
2768332
|
|
rover416
|
|
|
To u jsem taky zkouel.Bohuel nic.Ale dík.
To u jsem taky zkouel.Bohuel nic.Ale dík.
|
|
25.12.2014 19:05 -
|
2768333
|
|
jumep
|
|
|
Toto neni fobia a rovnako sa tej baterky netreba bat. Ako som pisal, najskor bude comm, diagnostika by mala povedat viac
Toto neni fobia a rovnako sa tej baterky netreba bat. Ako som pisal, najskor bude comm, diagnostika by mala povedat viac
|
|
28.12.2014 13:41 -
|
2768838
|
|
rover416
|
|
|
Tak proběhla diagnostika a nejsem o moc moudřejí.Chyby motoru se nepodařilo smazat a chybu ECONOMY ANTI-THEFT FAULTY to vůbec nenalo. Otázka je jestli s tím uměl pracovat. Asi vezmu krumpáč a bude to vyřeený raz dva.
Tak proběhla diagnostika a nejsem o moc moudřejí.Chyby motoru se nepodařilo smazat a chybu ECONOMY ANTI-THEFT FAULTY to vůbec nenalo. Otázka je jestli s tím uměl pracovat. Asi vezmu krumpáč a bude to vyřeený raz dva.
|
|
28.12.2014 14:47 -
|
2768864
|
|
jumep
|
|
|
inac toto je nejaky blud
ECONOMY ANTI-THEFT FAULTY
to ECONOMY si bud zle citas nieco alebo to tam nema co robit, bud ECONOMY MODE ACTIVE, alebo ANTI-THEFT FAULTY, kazdopadne ten diagnostik asi moc autach a elektronike netusi .... skus niekoho ineho
inac toto je nejaky blud
ECONOMY ANTI-THEFT FAULTY
to ECONOMY si bud zle citas nieco alebo to tam nema co robit, bud ECONOMY MODE ACTIVE, alebo ANTI-THEFT FAULTY, kazdopadne ten diagnostik asi moc autach a elektronike netusi .... skus niekoho ineho
|
|
28.12.2014 18:30 -
|
2768917
|
|
rover416
|
|
|
Chyby tam byly jen na klimatizaci a neli smazat.
Chyby tam byly jen na klimatizaci a neli smazat.
|
|
28.12.2014 18:33 -
|
2768918
|
|
jumep
|
|
|
ako hovorim, zmen diagnostika, tento netusil co robi ...
ako uz milion krat bolo povedane, chyby sa mazanim neodstranuju (to je az posledna vec)
ked chyba neni napisana v kodoch, neznamena ze tam neni
ked uz tam bol mal pozret ci je nacitany kluc
ako hovorim, zmen diagnostika, tento netusil co robi ...
ako uz milion krat bolo povedane, chyby sa mazanim neodstranuju (to je az posledna vec)
ked chyba neni napisana v kodoch, neznamena ze tam neni
ked uz tam bol mal pozret ci je nacitany kluc
|
|
28.12.2014 18:40 -
|
2768919
|
|
rover416
|
|
|
Má pravdu.Je tam ELECTRONIC ANTI-THEFT FAULTY. No budu muset najít někoho kdo tomu rozumí.
Má pravdu.Je tam ELECTRONIC ANTI-THEFT FAULTY. No budu muset najít někoho kdo tomu rozumí.
|
|
28.12.2014 19:38 -
|
2768927
|
|
jumep
|
|
|
pise mu to chybu immo a nie motora, na startspray to pojde aj ked bude opacne rozvod zlozeny
osobne to typujem na zly com (packy pod volantom)
pise mu to chybu immo a nie motora, na startspray to pojde aj ked bude opacne rozvod zlozeny
osobne to typujem na zly com (packy pod volantom)
|
|
| |
|
|