| | |
04.10.2013 10:05 -
Re: faulty antitheft
|
2624457
|
|
kask
|
|
|
Tak problém u je z části vyřeen. Pes byl zakopaný v páčkách pod volantem. Po jejich výměně jde vechno, a na klíček. Nefunguje ani dálka, ani čip. Při pokusu o start motor točí, ale pořád vidím hláku "electronic antitheft device faulty". Klíček jsem přihlaoval tisknutím tlačítka v poloze 1, 2, nechal jsem ho ve spínačce 5 min v poloze 2, aby se načetl sám a pořád nic. Je v autě něco společného pro čip a signál z dálky? Teda kromě páček? Proč odeel čip a dálka najednou?
Tak problém u je z části vyřeen. Pes byl zakopaný v páčkách pod volantem. Po jejich výměně jde vechno, a na klíček. Nefunguje ani dálka, ani čip. Při pokusu o start motor točí, ale pořád vidím hláku "electronic antitheft device faulty". Klíček jsem přihlaoval tisknutím tlačítka v poloze 1, 2, nechal jsem ho ve spínačce 5 min v poloze 2, aby se načetl sám a pořád nic. Je v autě něco společného pro čip a signál z dálky? Teda kromě páček? Proč odeel čip a dálka najednou?:nevim
|
|
04.10.2013 14:37 -
|
2624520
|
|
jumep
|
|
|
prijimac je v packach (inu info nemam, ale mozem este skusit prestudovat materiali) a mozno znova nacitat ten kluc diagnostikou
prijimac je v packach (inu info nemam, ale mozem este skusit prestudovat materiali) a mozno znova nacitat ten kluc diagnostikou
|
|
05.10.2013 05:53 -
|
2624607
|
|
kask
|
|
|
OK, v pondělí najdu někoho, kdo by byl ochoten doraazit s diagnostikou a znovu načíst. U aby to bylo.
OK, v pondělí najdu někoho, kdo by byl ochoten doraazit s diagnostikou a znovu načíst. U aby to bylo.
|
|
05.10.2013 09:17 -
|
2624616
|
|
kask
|
|
|
jruze napsal(a): Kolem spínačky je takovej krouek vede z něj kablík - ten jsi zapojil správně do comu? co jsi tam dal za com? vechno jsi zapojil správně? co dělal ten starý com za problém?
Kablík jsem zacvakl, a cvakl. vypadá neporueně, piny jsou OK
COM je tam z rozebraného pojízdného C5 2,2 HDI, jako moje, jen není v kombíku, take pravá páčka se musí prohodit za otočnou, kvůli Z stěrači.
Starý com: nely stěrače, po zasunutí klíčku svítily parkovačky bez ohledu na polohu přepínače světel, ovladač rádia KO a klíček, který má na páčkách přijímač dálky i imo. Navíc to rozhasilo BSI, kterou mám teď druhou, kopii té první.
Kablík jsem zacvakl, a cvakl. vypadá neporueně, piny jsou OK
COM je tam z rozebraného pojízdného C5 2,2 HDI, jako moje, jen není v kombíku, take pravá páčka se musí prohodit za otočnou, kvůli Z stěrači.
Starý com: nely stěrače, po zasunutí klíčku svítily parkovačky bez ohledu na polohu přepínače světel, ovladač rádia KO a klíček, který má na páčkách přijímač dálky i imo. Navíc to rozhasilo BSI, kterou mám teď druhou, kopii té první.
|
|
05.10.2013 18:12 -
|
2624693
|
|
jruze
|
|
|
kask napsal(a): Kablík jsem zacvakl, a cvakl. vypadá neporueně, piny jsou OK
Ty jsi dal jinou BSI a je tam původní řídící jednotka motoru? - jen tak to nepojede !!! Jestli má přístup i k jednotce motoru zkus dát oboje , nejde jen tak prohazovat jednotky
Ty jsi dal jinou BSI a je tam původní řídící jednotka motoru? - jen tak to nepojede ;-)!!! Jestli má přístup i k jednotce motoru zkus dát oboje , nejde jen tak prohazovat jednotky;-)
|
|
05.10.2013 23:19 -
|
2624786
|
|
jumep
|
|
|
kopii alebo klon? je podstatne mat klon, inak ti nepojde immo atd. (rovnako ani kluc nebude fungovat, dialka, nedaju sa sparovat na 2 auta)
kopii alebo klon? je podstatne mat klon, inak ti nepojde immo atd. (rovnako ani kluc nebude fungovat, dialka, nedaju sa sparovat na 2 auta)
|
|
06.10.2013 07:32 -
|
2624798
|
|
kask
|
|
|
Tou kopií jsem myslel klon. Přesněji obsahy pamětí byly přepsány obsahem z původních pamětí. Dělal to nějaký Petr imek z Uherského brodu. Opravuje BSI, Nakonec mu ve komunikovalo, hlásila se motorová jednotka atd. Teda říkal to Jeho práce skončila při odhalení vadných páček, které jsem v tu chvíli teprv začal shánět.
U mám slíbenou sadu motorová + BSI + klíček + páčky , prakticky na odzkouení. Jen to trvá, protoe najít auto na rozbor, kde je stejný motor a výbava je problém.
Tou kopií jsem myslel klon. Přesněji obsahy pamětí byly přepsány obsahem z původních pamětí. Dělal to nějaký Petr imek z Uherského brodu. Opravuje BSI, Nakonec mu ve komunikovalo, hlásila se motorová jednotka atd. Teda říkal to :-d Jeho práce skončila při odhalení vadných páček, které jsem v tu chvíli teprv začal shánět.
U mám slíbenou sadu motorová + BSI + klíček + páčky , prakticky na odzkouení. Jen to trvá, protoe najít auto na rozbor, kde je stejný motor a výbava je problém.
|
|
11.06.2014 20:23 -
Re: faulty anti theft
|
2705007
|
|
divisl
|
Město: Brno, Auto: Ford Mondeo mk5, 2.0 TDCI AWD | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Po příjezdu z práce po cca hodině stání na parkoviti přijdu k autu, chci odjet a ono nestartuje. Na displeji "Anti Theft fault" a motor jen točí. Náhradní klíček, který jsem chtěl vyzkouet má manelka v zahraničí. Mohlo se to nějak rozsynchronizovat teplem, bouřkou? Bude v háji celá jednotka BSI nebo jen anténa imobilizéru? Jak to tam funguje je v klíčku čip jak v kadém jiném autě? Nikde jsem ho v klíčku s DO nenael? Poradí někdo?
Po příjezdu z práce po cca hodině stání na parkoviti přijdu k autu, chci odjet a ono nestartuje. Na displeji "Anti Theft fault" a motor jen točí. Náhradní klíček, který jsem chtěl vyzkouet má manelka v zahraničí. Mohlo se to nějak rozsynchronizovat teplem, bouřkou? Bude v háji celá jednotka BSI nebo jen anténa imobilizéru? Jak to tam funguje je v klíčku čip jak v kadém jiném autě? Nikde jsem ho v klíčku s DO nenael? Poradí někdo?
|
|
11.06.2014 22:14 -
|
2705057
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
u modernějích aut bývá čip IMA buď naletovaný na tiáku DO nebo jsou data ima jdou v signálu dálky, nebo jsou uloené v paměovém čipu DO a auto si je vyčítá
u modernějích aut bývá čip IMA buď naletovaný na tiáku DO nebo jsou data ima jdou v signálu dálky, nebo jsou uloené v paměovém čipu DO a auto si je vyčítá
|
|
13.06.2014 16:37 -
|
2705417
|
|
divisl
|
Město: Brno, Auto: Ford Mondeo mk5, 2.0 TDCI AWD | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Náhradní klíček natěstí funguje, teď budu muset někde sehnat novej s DO.
Náhradní klíček natěstí funguje, teď budu muset někde sehnat novej s DO.
|
|
22.07.2014 17:40 -
|
2717490
|
|
radůz
|
Město: Holice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 43 |
|
|
dnes dorazila tchýně do práce . Odpo chtěla nastartovavat, vyskočila hláka electronic anti-theft device faulty
staretr jen cvakne ani to neotočí motorem je to c5I 2,2hdi automat.
poradíte někdo na co juknout?
dnes dorazila tchýně do práce . Odpo chtěla nastartovavat, vyskočila hláka electronic anti-theft device faulty
staretr jen cvakne ani to neotočí motorem je to c5I 2,2hdi automat.
poradíte někdo na co juknout?
|
|
22.07.2014 17:57 -
|
2717493
|
|
jumep
|
|
|
baterka?
baterka?
|
|
22.07.2014 21:39 -
|
2717608
|
|
radůz
|
|
|
ee dal sem novou a výsledek stejnej.. taky mě to napadlo
ee dal sem novou a výsledek stejnej.. taky mě to napadlo :-(
|
|
22.07.2014 21:44 -
|
2717610
|
|
jumep
|
|
|
tak pozret kontakty / kostru
tak pozret kontakty / kostru
|
|
23.07.2014 06:07 -
|
2717670
|
|
radůz
|
|
|
nene s novou to taky jen cvakne..
nemůe bejt upadlej kostřící kabl od motoru?
nene s novou to taky jen cvakne..
nemůe bejt upadlej kostřící kabl od motoru?
|
|
| |
|
|