| | |
14.05.2010 07:39 -
Diagnostik-mechanik severní Morava
|
2344775
|
|
pateson
|
Město: Bánov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Nedávám do inzerátů, myslím, e tu je to více vidět.
Je někdo ochoten provést autodiagnostiku a podrobnou prohlídku C5 HDI v automatu z roku 2002, který mám v plánu koupit od jednoho uivatele zde na fóru? Rád zaplatím rozumnou cenu za slubu. Jedná se o lokalitu Opava, Ostrava, Studénka. Mám částečně domluvený servis ve Studénce, ale jetě nevím, zda umí diagnostiku C5. Mení problém je, e jsem ze Zlína a momentálně bez auta, take bychom se museli někde sejít na cestě.
Těím se na nabídky
Nedávám do inzerátů, myslím, e tu je to více vidět.
Je někdo ochoten provést autodiagnostiku a podrobnou prohlídku C5 HDI v automatu z roku 2002, který mám v plánu koupit od jednoho uivatele zde na fóru? Rád zaplatím rozumnou cenu za slubu. Jedná se o lokalitu Opava, Ostrava, Studénka. Mám částečně domluvený servis ve Studénce, ale jetě nevím, zda umí diagnostiku C5. Mení problém je, e jsem ze Zlína a momentálně bez auta, take bychom se museli někde sejít na cestě.
Těím se na nabídky
|
|
14.05.2010 14:34 -
Re: Diagnostik-mechanik severní Morava
|
2344787
|
|
tomc
|
|
|
jeden nákup auta a tolik psaní kolembudto se auto líbí nebo ne.počítadlo opravdu nic podstatného neukáe co se má posrat tak se posere
jeden nákup auta a tolik psaní kolem:palecbudto se auto líbí nebo ne.počítadlo opravdu nic podstatného neukáe:-)) co se má posrat tak se posere:-))))
|
|
14.05.2010 19:00 -
|
2344792
|
|
jumep
|
|
|
tomc: vidim ze nemas absolut prehlad co dokazes zistit s pc, obcas fakt nic, ale obcas hodne ....
bohuzial, z piestan asi moc nepomozem ... teda pokial mi nechces preplatit cestu
tomc: vidim ze nemas absolut prehlad co dokazes zistit s pc, obcas fakt nic, ale obcas hodne ....
bohuzial, z piestan asi moc nepomozem ... teda pokial mi nechces preplatit cestu :)
|
|
14.05.2010 19:03 -
|
2344794
|
|
Jeffrey
|
|
|
pateson napsal(a): Nedávám do inzerátů, myslím, e tu je to více vidět.
Těím se na nabídky
Od toho tu máme C.C.C.A, tam si najdi někoho ve Tvém okolí.
Od toho tu máme C.C.C.A, tam si najdi někoho ve Tvém okolí.;-)
|
|
15.05.2010 15:24 -
|
2344821
|
|
jumep
|
|
|
to ze ta vonavka v bazare alebo u nejakeho predavajuceho neni az taka vonavka ...
edit: jasne ze mechanicka stranka je jedna vec, ale aj diag. a el. stranka tu je ktora povie co to o aute
to ze ta vonavka v bazare alebo u nejakeho predavajuceho neni az taka vonavka ...
edit: jasne ze mechanicka stranka je jedna vec, ale aj diag. a el. stranka tu je ktora povie co to o aute
|
|
15.05.2010 20:42 -
|
2344829
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Jumep, koda slov kdy přesně ví co chce
Jumep, koda slov kdy přesně ví co chce :-)
|
|
| |
|
|