| | |
15.01.2013 22:48 -
Re: Jakou autodiagnostiku
|
2539296
|
|
Mefisto
|
Město: Rajec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 38 |
|
|
hmm myslim ze vsetko je dnes cina a original musi stat nechutne prachy len chcem aby mi to vedelo vyciat RJ a aby tam frcali live data ako je na VAG popripade ak sa da vycitat aku davku davaju strekovace a pod.
hmm myslim ze vsetko je dnes cina a original musi stat nechutne prachy len chcem aby mi to vedelo vyciat RJ a aby tam frcali live data ako je na VAG popripade ak sa da vycitat aku davku davaju strekovace a pod.
|
|
15.01.2013 22:58 -
|
2539298
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Opravdu nevím co tady řeí jak píe, vechno je dnes čína tak to neře a kup to. Vem (Nám) to funguje k téměř 100% spokojenosti a za ti peníze to opravdu nemá cenu řeit
Opravdu nevím co tady řeí :-) jak píe, vechno je dnes čína tak to neře a kup to. Vem (Nám) to funguje k téměř 100% spokojenosti a za ti peníze to opravdu nemá cenu řeit :-)
|
|
15.01.2013 23:01 -
|
2539299
|
|
Mefisto
|
Město: Rajec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 38 |
|
|
To som chcel vediet ze ci sa oplati do toho ist ale upokojil si ma tak to mozem objednat a pomaly sa bavkat
To som chcel vediet ze ci sa oplati do toho ist ale upokojil si ma tak to mozem objednat a pomaly sa bavkat :)
|
|
15.01.2013 23:15 -
|
2539302
|
|
Mefisto
|
|
|
Joj zas od tial po tial a ked nieco strycko google poradi no nie
Joj zas od tial po tial a ked nieco strycko google poradi no nie :D
|
|
16.01.2013 10:10 -
|
2539356
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nevěř Gúglovi a nevěř mechanikům z autorizáku. Kdy tě spletou, nebo kdy ti zalou, nebo kdy si z tebe udělaj srandu, nemůe jim to vrátit. Uč se na Lexii od někoho, kdo to opravdu umí.
Nevěř Gúglovi a nevěř mechanikům z autorizáku. Kdy tě spletou, nebo kdy ti zalou, nebo kdy si z tebe udělaj srandu, nemůe jim to vrátit. Uč se na Lexii od někoho, kdo to opravdu umí. :palec
|
|
16.01.2013 11:00 -
|
2539366
|
|
certik
|
Město: , Auto: None | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Jaky jsou obecne zkusenosti s tema cinskyma Lexiema? Ten firmware kterej v nich je je pry na blacklistu v novejsim diagboxu takze kabel funguje jen do DB verze 5.29. Pouzivate to nekdo? Pokud jo, s cim vsim ta 5.29 funguje? Hadam ze podpora skonci nejakym datem vyroby a u novejsich aut uz nebude mluvit s nekteryma jednotkama?
Pokud se nebavime o SW (nebudu hrabat do zadnyho nastaveni, maximalne cist chyby / logy), muze to autu nejakym zpusobem ublizit? (napriklad spatne slozene, studenak a tak)
Jednu jsem si koupil, na starsi P406 a 206 mi fungovala bez problemu ale porad jsem nesebral dost odvahy pripojit to k C5.
Jaky jsou obecne zkusenosti s tema cinskyma Lexiema? Ten firmware kterej v nich je je pry na blacklistu v novejsim diagboxu takze kabel funguje jen do DB verze 5.29. Pouzivate to nekdo? Pokud jo, s cim vsim ta 5.29 funguje? Hadam ze podpora skonci nejakym datem vyroby a u novejsich aut uz nebude mluvit s nekteryma jednotkama?
Pokud se nebavime o SW (nebudu hrabat do zadnyho nastaveni, maximalne cist chyby / logy), muze to autu nejakym zpusobem ublizit? (napriklad spatne slozene, studenak a tak)
Jednu jsem si koupil, na starsi P406 a 206 mi fungovala bez problemu ale porad jsem nesebral dost odvahy pripojit to k C5.
|
|
16.01.2013 11:51 -
|
2539369
|
|
jumep
|
|
|
chodi to v pohode, aj diagbox 6.xx sa da rozchodit (nakolko to je zlagovany soft tak to zatial nemam lebo to neni treba - az novsie auta) - je tam nejaky crack na to aby ignorovalo verziu fw a neprepalilo to novsim a potom to cele chodi
chodi to v pohode, aj diagbox 6.xx sa da rozchodit (nakolko to je zlagovany soft tak to zatial nemam lebo to neni treba - az novsie auta) - je tam nejaky crack na to aby ignorovalo verziu fw a neprepalilo to novsim a potom to cele chodi
|
|
16.01.2013 15:13 -
|
2539389
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No spí jsem to myslel tak, e ne do něčeho sáhne, tak to zkus probrat nejdřív tady. Chlapi tě u nasměrujou, podle toho, co se chystá rozbít.
Pracovat se s tím asi naučí i sám, jen aby sis něco nevylepil k horímu.
Zkuenosti ukazujou, e v autorizáku často neumějí číst v diagnostice víc ne písmenka a čísílka. Ale nevědí, co si s nima potom počít. A to je to, co by ses měl učit od lidí, kteří to uměj. Tady takoví jsou a jsou ochotní ti poradit.
No spí jsem to myslel tak, e ne do něčeho sáhne, tak to zkus probrat nejdřív tady. Chlapi tě u nasměrujou, podle toho, co se chystá rozbít. :-)
Pracovat se s tím asi naučí i sám, jen aby sis něco nevylepil k horímu.
Zkuenosti ukazujou, e v autorizáku často neumějí číst v diagnostice víc ne písmenka a čísílka. Ale nevědí, co si s nima potom počít. A to je to, co by ses měl učit od lidí, kteří to uměj. Tady takoví jsou a jsou ochotní ti poradit. :palec
|
|
16.01.2013 15:27 -
|
2539393
|
|
Mefisto
|
|
|
Tak robil som v aut. servise subaru a kia a ked som videl pristup a k tomu vsetkemu fuuu nikdy by som si nedal do ziadneho takeho auto spravit.....
Tak robil som v aut. servise subaru a kia a ked som videl pristup a k tomu vsetkemu fuuu nikdy by som si nedal do ziadneho takeho auto spravit.....
|
|
16.01.2013 16:28 -
|
2539402
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Certik: Autu nejvíc ublíí levý ručičky, co se v něm budou hrabat. A je jedno jestli montpákou nebo diagnostikou.
Zneschopnit auto s tim jde v pohodě.
Jestli má ambice stát se auto-diagnostikem, tak se to nauč od někoho, kdo s tím umí a iví se tím (tím nemyslím autorizované servisy !!!). Jinak je to ztráta času.
Certik: Autu nejvíc ublíí levý ručičky, co se v něm budou hrabat. A je jedno jestli montpákou nebo diagnostikou.
Zneschopnit auto s tim jde v pohodě.
Jestli má ambice stát se auto-diagnostikem, tak se to nauč od někoho, kdo s tím umí a iví se tím (tím nemyslím autorizované servisy !!!). Jinak je to ztráta času.;-)
|
|
14.02.2013 10:10 -
|
2548201
|
|
Caris
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Procitam cele vlakno a nejak si nedokazi ujasnit a rozhodnout se jakou diagnostiku poridit. Muze me prosim nekdo kdo se v tom orientuje vice poradit co koupit aby soucasne byla i na Peugeota a fungovala spolehlive. Samozrejme za malo penez hodne muziky
Procitam cele vlakno a nejak si nedokazi ujasnit a rozhodnout se jakou diagnostiku poridit. Muze me prosim nekdo kdo se v tom orientuje vice poradit co koupit aby soucasne byla i na Peugeota a fungovala spolehlive. :palecSamozrejme za malo penez hodne muziky :-d
|
|
14.02.2013 10:55 -
|
2548216
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Jedině Lexii 3 (on je to sice název SW ale běně se tím označuje diagnostický kabel níe na obrázku), cokoliv jiného je nesmysl.
Jestli oficiální cestou, z nějakého eshopu, z Aukra, nebo přímo z Číny, to u je tvoje volba.
Myslím, e si tu jetě nikdo nestěoval, e by mu nekvalitní kabel něco zničil v autě - nanejvý vůbec nefungoval. Pokud si někdo něco znefunkčnil tak vlastníma rukama.
Takové věci jako aktualizaci FW bych moná raději nechal na zkuenějích.
Jedině Lexii 3 (on je to sice název SW ale běně se tím označuje diagnostický kabel níe na obrázku), cokoliv jiného je nesmysl.
Jestli oficiální cestou, z nějakého eshopu, z Aukra, nebo přímo z Číny, to u je tvoje volba.
Myslím, e si tu jetě nikdo nestěoval, e by mu nekvalitní kabel něco zničil v autě - nanejvý vůbec nefungoval. Pokud si někdo něco znefunkčnil tak vlastníma rukama.
Takové věci jako aktualizaci FW bych moná raději nechal na zkuenějích.
|
|
02.06.2013 09:39 -
|
2585844
|
|
mravcek1
|
|
|
a co poviete na toto? .link. Je to ties cina?a co cena?ma zmysel to kupit?
a co poviete na toto? http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/?lexia-2013-(novinka),22 Je to ties cina?a co cena?ma zmysel to kupit?
|
|
02.06.2013 10:32 -
|
2585869
|
|
jumep
|
|
|
jednoznacne, nakolko po novom to uz neni lexia ale diagbox a podmienky na ziskanie originalu su trocha ine ..
lexiu / diagbox ako taky ktory sa potuluje po internete normalne oficialne nekupis, len na zaklade zmluvy s citroenom, kde sa plati dost mastny rocny poplatok za databazu atd. (aspon tak mi to bolo povedane pred casom ked som sa snazil dostat k original diagnostike)
kazdopadne samotna actia predava volne len multidiag a k diagboxu sa nedostanes
a teraz este pozeram ze tam ma ze ACTIA original a v tom ma len multidiag
toto preva inak oficialne zastupenie actia - atal.cz
jednoznacne, nakolko po novom to uz neni lexia ale diagbox a podmienky na ziskanie originalu su trocha ine ..
lexiu / diagbox ako taky ktory sa potuluje po internete normalne oficialne nekupis, len na zaklade zmluvy s citroenom, kde sa plati dost mastny rocny poplatok za databazu atd. (aspon tak mi to bolo povedane pred casom ked som sa snazil dostat k original diagnostike)
kazdopadne samotna actia predava volne len multidiag a k diagboxu sa nedostanes
a teraz este pozeram ze tam ma ze ACTIA original a v tom ma len multidiag
toto preva inak oficialne zastupenie actia - atal.cz
|
|
12.09.2013 21:58 -
|
2617480
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mám prosbu:spadl mi IF k diag tak neastně,e se docela rozpadl a nějak se mu nechce pořádně chodit...Nemohl by mi někdo vyfotit ten detail,co je v příloze-připojení vrchní desky k USB- a poslat mi tu fotku(pokud mono aspoň v takové kvalitě,jako ta moje) do mailu?Adresu mám v profilu... Díky vem!
Mám prosbu:spadl mi IF k diag tak neastně,e se docela rozpadl a nějak se mu nechce pořádně chodit...Nemohl by mi někdo vyfotit ten detail,co je v příloze-připojení vrchní desky k USB- a poslat mi tu fotku(pokud mono aspoň v takové kvalitě,jako ta moje) do mailu?Adresu mám v profilu... Díky vem!
Přílohy: IMG_20130912_214223.jpg ( 653417b ) - |
|
| |
|
|