| | |
26.12.2017 10:40 -
Re: Jakou autodiagnostiku
|
3120357
|
|
LadesFCB
|
Město: Pňovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 52 |
|
|
super díky moc za rady... notebook nově nainstalován, diagnostika bezproblému nainstalována na verzi 7.57 a v autě na C5 ve funguje jetě vyzkouím na Xantii, ale počítám, e tam by taky neměl být problém. jen bych se zeptal, můu připojit notebook na internet ani by se pokazila diagnostika? samozřejmě nebudu poutět diagnostiku kdy budu připojenej na netu, ale jde mi spí o to aby se nějak v pozadí ikdy nebude zapnutá nějak neaktualizovala nebo tak...
super díky moc za rady... notebook nově nainstalován, diagnostika bezproblému nainstalována na verzi 7.57 a v autě na C5 ve funguje :-) jetě vyzkouím na Xantii, ale počítám, e tam by taky neměl být problém. jen bych se zeptal, můu připojit notebook na internet ani by se pokazila diagnostika? samozřejmě nebudu poutět diagnostiku kdy budu připojenej na netu, ale jde mi spí o to aby se nějak v pozadí ikdy nebude zapnutá nějak neaktualizovala nebo tak...
|
|
26.12.2017 11:05 -
|
3120369
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zalezi na tm jak dobre je to "zaplacene" ,ale vicemene muzes na internet bez problemu
jen te budou neustale otravovat hlasky o prihlaseni k serveru
zalezi na tm jak dobre je to "zaplacene" ,ale vicemene muzes na internet bez problemu
jen te budou neustale otravovat hlasky o prihlaseni k serveru
|
|
29.12.2017 17:58 -
|
3121458
|
|
LadesFCB
|
Město: Pňovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Díky za radu nakonec nechám ten starej notebook pouze na diagnostiku a nebudu to připojovat na net. Jetě bych se zeptal na dvě věci.
1. K čemu je ten kabel s těma svorkama na baterku? A zároveň ta jakoe vidlicová koncovka?
2. Na co je přímo na diagnostice ta zásuvka Vbat?
Ikdy jsem hledal po netu, tak jsem odpověď nenael, jen stejné otázky jako já.
Díky za radu :-) nakonec nechám ten starej notebook pouze na diagnostiku a nebudu to připojovat na net. Jetě bych se zeptal na dvě věci.
1. K čemu je ten kabel s těma svorkama na baterku? A zároveň ta jakoe vidlicová koncovka?
2. Na co je přímo na diagnostice ta zásuvka Vbat?
Ikdy jsem hledal po netu, tak jsem odpověď nenael, jen stejné otázky jako já. :-)
|
|
29.12.2017 18:15 -
|
3121459
|
|
jumep
|
|
|
kablik je na baterku pri starych autach
kablik je na baterku pri starych autach
|
|
19.01.2018 03:55 -
|
3125272
|
|
Pex
|
Město: Hlinsko, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím Pánové,
rád bych Vás poprosil o pomoc a radu,při rozchození Diagnostiky Lexia 3.
Koupil jsem ji tuím v roce 2012, a na starém notebooku s Win XP normálně fungovala.Bohuel noas zemřel a já koupil nové HPčko s Win 10.Samozřejmě na něm Lexia nechodí.
Chtěl jsem si tedy nechat nainstalovat paralelni Windows Xp,ale v servisu pc mi řekli,e je noas moc nový a nebude s XPčkama chodit 100%(nějaké problémy s ovladačema atd.)Nainstalovali mi Win 7 32bit kde to prý určitě půjde.Ale jak jsem se tu dočetl(a sám vyzkouel),pod Win 7 Lexia také nechodí.
Pročetl jsem vechny dostupné fora o Lexii ,ale moudrý z toho moc nejsem.
Jaké jsou varianty pro mě?
1)Instalaci Virtual Boxu pod Win 7 a následnou instalaci XPček jsem zavrhl,zas tak zběhlý v práci na PC nejsem a musel bych to někomu zadat.Navíc není záruka e mi to bude fungovat.
2)Na foru jsem se dočetl e Diagbox pod Win7/10 funguje.Bude tam fungovat i nejstarí verze 6.01 a bude spolupracovat s mým starým kabelem?
Popř. kde stáhnout Diabox 6.01.Na uloto jsou jen novějí verze.
3)Pro mě asi nejjednoduí řeení je koupit starý notebook s XPčkama a nainstalovat Lexii 3 tam.Jene potom budu mít zbytečně dva Notebooky,navíc ten nový k ničemu.Kupoval jsem ho převáně kvůli diagnostice.
Poraďte prosím jak to vyřeit.
Pex
Zdravím Pánové,
rád bych Vás poprosil o pomoc a radu,při rozchození Diagnostiky Lexia 3.
Koupil jsem ji tuím v roce 2012, a na starém notebooku s Win XP normálně fungovala.Bohuel noas zemřel a já koupil nové HPčko s Win 10.Samozřejmě na něm Lexia nechodí.
Chtěl jsem si tedy nechat nainstalovat paralelni Windows Xp,ale v servisu pc mi řekli,e je noas moc nový a nebude s XPčkama chodit 100%(nějaké problémy s ovladačema atd.)Nainstalovali mi Win 7 32bit kde to prý určitě půjde.Ale jak jsem se tu dočetl(a sám vyzkouel),pod Win 7 Lexia také nechodí.
Pročetl jsem vechny dostupné fora o Lexii ,ale moudrý z toho moc nejsem.
Jaké jsou varianty pro mě?
1)Instalaci Virtual Boxu pod Win 7 a následnou instalaci XPček jsem zavrhl,zas tak zběhlý v práci na PC nejsem a musel bych to někomu zadat.Navíc není záruka e mi to bude fungovat.
2)Na foru jsem se dočetl e Diagbox pod Win7/10 funguje.Bude tam fungovat i nejstarí verze 6.01 a bude spolupracovat s mým starým kabelem?
Popř. kde stáhnout Diabox 6.01.Na uloto jsou jen novějí verze.
3)Pro mě asi nejjednoduí řeení je koupit starý notebook s XPčkama a nainstalovat Lexii 3 tam.Jene potom budu mít zbytečně dva Notebooky,navíc ten nový k ničemu.Kupoval jsem ho převáně kvůli diagnostice.
Poraďte prosím jak to vyřeit.
Pex
|
|
19.01.2018 11:30 -
|
3125307
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Já bych volil cestu zadat někomu IT znalému instalaci virtuálních XP (na stávající WX). Nemusí se tudí bát o záruku a experimentovat s během na VX
Já bych volil cestu zadat někomu IT znalému instalaci virtuálních XP (na stávající WX). Nemusí se tudí bát o záruku a experimentovat s během na VX
|
|
19.01.2018 15:51 -
|
3125363
|
|
Kingluky
|
Město: Zdice, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Mám Win7 32bit a Diagbox chodí.
Mám Win7 32bit a Diagbox chodí.
|
|
19.01.2018 21:04 -
|
3125437
|
|
jumep
|
|
|
jo, len on nema diagbox, ale staru lexiu
lexia z DB pod 32bit win ide, pod 64bit nie
kazdopadne ak chces len tu lexiu a ziadne upadte nerobit tak by som tam dal tie w10 x64 a virtualky s XP
jo, len on nema diagbox, ale staru lexiu
lexia z DB pod 32bit win ide, pod 64bit nie
kazdopadne ak chces len tu lexiu a ziadne upadte nerobit tak by som tam dal tie w10 x64 a virtualky s XP
|
|
05.03.2018 21:49 -
|
3137366
|
|
henrysk
|
Město: ZM, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahojte
máte niekto vyskúanú diagnostiku PSACOM?
napr. .link.
Ahojte
máte niekto vyskúanú diagnostiku PSACOM?
napr. https://www.aliexpress.com/item/For-Citroen-for-Peugeot-PSACOM-PSA-COM-Bluetooth-Diagnostic-Tool-PSA-COM-Bluetooth-OBD-OBD2-For/32804640322.html
|
|
06.03.2018 19:57 -
|
3137546
|
|
luta
|
|
|
taky by se mi hodila nějaká jednoduchá diagnostika, kterou bych vyčetl chyby ideálně v Renaultu Clio III, C5ce a případně peugeotu 206 Nezkouel někdo čínskej klon delphi ds150e diagnostiky ? Nebo je to stejně naprd jako elm327 čtečka ?
taky by se mi hodila nějaká jednoduchá diagnostika, kterou bych vyčetl chyby ideálně v Renaultu Clio III, C5ce a případně peugeotu 206 :) Nezkouel někdo čínskej klon delphi ds150e diagnostiky ? Nebo je to stejně naprd jako elm327 čtečka ?
|
|
06.03.2018 20:02 -
|
3137548
|
|
jumep
|
|
|
vsetky neorigo diagnostiky budu mat len zakladne funkcie, na nieco to moze pomoct, ale nie je to plnohodnotne
ta delphi vedela nacitat aj nejake abs jednotky atd., otazka je co od toho ocakavas (BSI jednotku v PSA autach mas smolu, kopu ostatnych jednotiek rovnako)
vsetky neorigo diagnostiky budu mat len zakladne funkcie, na nieco to moze pomoct, ale nie je to plnohodnotne
ta delphi vedela nacitat aj nejake abs jednotky atd., otazka je co od toho ocakavas (BSI jednotku v PSA autach mas smolu, kopu ostatnych jednotiek rovnako)
|
|
06.03.2018 20:23 -
|
3137551
|
|
luta
|
|
|
hlavne bych rad aby to umelo vycist korektne chyby z motoru. ted u me treba to depolution faulty. Zajedu k PaM do Brna, ale bez diag nemam moc sajnu jestli je to nejaka blbost a nebo treba zlobi egr a muzu nekde cestou zustat. U toho clia zas obcas trochu zlobi starty - treba by vycteni logu pomohlo a clovek se neco dozvedel. Takhle tomu na jare jen vycistim klapku, mrknu na svicky, vymenim filtry a uvidi se Problem je ze naposled sem diagnostiku potreboval na Seat Arosa 98 a to stacil domaci bastl s par tranzistorama a optoclenama. ELM327 sem mel kdysi pujcen, ale tam je zas problem s kvalitou PC software. Spise bych to pouzival jako nouzovku, abych nemusel hned do servisu a mohl chvili premyslet a studovat.
hlavne bych rad aby to umelo vycist korektne chyby z motoru. ted u me treba to depolution faulty. Zajedu k PaM do Brna, ale bez diag nemam moc sajnu jestli je to nejaka blbost a nebo treba zlobi egr a muzu nekde cestou zustat. U toho clia zas obcas trochu zlobi starty - treba by vycteni logu pomohlo a clovek se neco dozvedel. Takhle tomu na jare jen vycistim klapku, mrknu na svicky, vymenim filtry a uvidi se :) Problem je ze naposled sem diagnostiku potreboval na Seat Arosa 98 a to stacil domaci bastl s par tranzistorama a optoclenama. ELM327 sem mel kdysi pujcen, ale tam je zas problem s kvalitou PC software. Spise bych to pouzival jako nouzovku, abych nemusel hned do servisu a mohl chvili premyslet a studovat.
|
|
06.03.2018 20:32 -
|
3137552
|
|
jumep
|
|
|
ono ta elm a vacsina ti vycita len kody emisii, co castokrat staci, ale niekedy to ma suvis s niecim inym co uz v tom nemas, ale na uplny zaklad to moze postacovat, na vacsie veci by som pouzival "original"
ono ta elm a vacsina ti vycita len kody emisii, co castokrat staci, ale niekedy to ma suvis s niecim inym co uz v tom nemas, ale na uplny zaklad to moze postacovat, na vacsie veci by som pouzival "original"
|
|
06.03.2018 20:44 -
|
3137554
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja bych asi pouzil sluzby sikovneho mechanika nez si kopovat diagnostiku vlastni,ve vetsine pripadu to nadela vic skody nez uzitku ...
ja bych asi pouzil sluzby sikovneho mechanika nez si kopovat diagnostiku vlastni,ve vetsine pripadu to nadela vic skody nez uzitku :( ...
|
|
06.03.2018 20:57 -
|
3137563
|
|
henrysk
|
Město: ZM, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
DELPHI mám a vie sa pripoji k viacerým jednotkám, zobrazova a maza chyby, spúa FAP regeneráciu, testova akčné členy. Len som to neporovnával s full monosami pravej PSA diagnostiky.
Take nikto neskúal ten PSACOM?
DELPHI mám a vie sa pripoji k viacerým jednotkám, zobrazova a maza chyby, spúa FAP regeneráciu, testova akčné členy. Len som to neporovnával s full monosami pravej PSA diagnostiky.
Take nikto neskúal ten PSACOM?
|
|
06.03.2018 21:08 -
|
3137574
|
|
luta
|
|
|
autodiag: musim nejakeho sikovneho v okoli nejdriv najit zatim je to zkouseni naslepo.
henrysk : diky za info
autodiag: musim nejakeho sikovneho v okoli nejdriv najit :) zatim je to zkouseni naslepo.
henrysk : diky za info :)
|
|
28.03.2018 19:44 -
Re: Parkovací senzory
|
3143851
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kdy ji za 650,- koupí, tak ti můe v nejlepím případě fungovat taky jen za 650,- . V horím případě nebude fungovat vůbec. A pak teprve zjistí, kolik jsi uetřil. No a a ti ta laciná dobrota něco odepíe na autě, pak to teprve bude úspora.
A jetě je tu bonus. Taky si můe díky svý neznalosti něco oddělat na autě i sám, nezávisle na kvalitě diagnostiky.
U několik let mě v noci trápí mylenka, e co jsem to za citroeňáka, kdy ani nemám Lexii. Co já bych s ní vechno zjistil a po telefonu s odborníkama dal do kupy. Ale pak, kdy se ráno probudím, celej zpocenej, potupenej a zklamanej sám ze sebe, tak si řeknu, e za uetřený peníz dojedu na diagnostiku dost daleko a do večera mě choutky na Lexii přejdou. Ráno bývá moudřejí večera.
Ale stejně mě to v noci zase bere.
Kdy ji za 650,- koupí, tak ti můe v nejlepím případě fungovat taky jen za 650,- . V horím případě nebude fungovat vůbec. A pak teprve zjistí, kolik jsi uetřil. No a a ti ta laciná dobrota něco odepíe na autě, pak to teprve bude úspora.
A jetě je tu bonus. Taky si můe díky svý neznalosti něco oddělat na autě i sám, nezávisle na kvalitě diagnostiky.
U několik let mě v noci trápí mylenka, e co jsem to za citroeňáka, kdy ani nemám Lexii. Co já bych s ní vechno zjistil a po telefonu s odborníkama dal do kupy. Ale pak, kdy se ráno probudím, celej zpocenej, potupenej a zklamanej sám ze sebe, tak si řeknu, e za uetřený peníz dojedu na diagnostiku dost daleko a do večera mě choutky na Lexii přejdou. Ráno bývá moudřejí večera.
Ale stejně mě to v noci zase bere. :-))
|
|
29.03.2018 07:38 -
|
3143897
|
|
jruze
|
|
|
C5 I a II je asi docela jedno jestli ta levná,ale u X7 u bych byl opatrnějí s výběrem (pokud neleze kam nemá ) to ale asi ze vemi pokud nemá potřebné znalosti. Ono smazat chyby nic neřeí jen můou stíit práci tomu kdo to má potom řeit a dávat dohromady.
C5 I a II je asi docela jedno jestli ta levná,ale u X7 u bych byl opatrnějí s výběrem (pokud neleze kam nemá ) to ale asi ze vemi pokud nemá potřebné znalosti. Ono smazat chyby nic neřeí jen můou stíit práci tomu kdo to má potom řeit a dávat dohromady.
|
|
| |
|
|