| | |
23.10.2017 08:01 -
Re: Diagnostika - jak na to?
|
3103705
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Nemáte někdo tip na aliexpress/ebay na 100% funkční diag s C5 X7?
Nemáte někdo tip na aliexpress/ebay na 100% funkční diag s C5 X7?
|
|
23.10.2017 19:12 -
Re: Jakou autodiagnostiku
|
3103936
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Jo, je to na stránce 12, ale link u je nefunkční
Podle čeho jsi hledal? Fullchip není zárukou, Golden PCB také ne, Rev. C taky ne.
Dokonce i autodiag ti to tam potvrdil e je to zdařilá kopie, tak jaké jsou dalí indicie?
Jo, je to na stránce 12, ale link u je nefunkční :-(
Podle čeho jsi hledal? Fullchip není zárukou, Golden PCB také ne, Rev. C taky ne.
Dokonce i autodiag ti to tam potvrdil e je to zdařilá kopie, tak jaké jsou dalí indicie?
|
|
23.10.2017 19:24 -
|
3103937
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
konqui napsal(a): Jo, je to na stránce 12, ale link u je nefunkční
tak v tomhle ti neporadim, snad jen vybrat tu nejlevnejsi, aby to nestalo tolik, kdyby to nefungovalo ...
tak v tomhle ti neporadim, snad jen vybrat tu nejlevnejsi, aby to nestalo tolik, kdyby to nefungovalo ... :nevim
|
|
23.10.2017 19:24 -
|
3103938
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no nekupovat od prekupniku kteri prodavaji osizene klony klonu klonu klonu klonu ,ale od vyrobce opravdu prvotni kopie se vsim vsudy
tohle na netu jen tak nenajdes na Ali ani Ebay a taky to nebude za korunu ani za dve ani za 3 tisice
no nekupovat od prekupniku kteri prodavaji osizene klony klonu klonu klonu klonu ,ale od vyrobce opravdu prvotni kopie se vsim vsudy
tohle na netu jen tak nenajdes na Ali ani Ebay a taky to nebude za korunu ani za dve ani za 3 tisice
|
|
23.10.2017 19:28 -
|
3103940
|
|
konqui
|
|
|
No....to jste me nepotesili a kde se teda da takovy klon najit? Samo ze na ali to prodava desitky prodejcu.
No....to jste me nepotesili :-) a kde se teda da takovy klon najit? Samo ze na ali to prodava desitky prodejcu.
|
|
23.10.2017 19:38 -
|
3103941
|
|
jruze
|
|
|
Ono pro potřeby podívat se a smazat chyby je to teoreticky jedno a na to e ty pole jakoby ,,jeden příkaz" ale diag jich v podstatě posílá několik - říkám to laicky a zjednodueně mimo to ty číny nemají nebo nemusí mít vechny funkce(příklad u nevím kdo to byl ale co on říkal vůbec neměl monost kterou mám já pro aktivaci výhřevu sedaček (nebo né vechny) přehazoval si sedačky do x7 a nelo mu to aktivovat (sice nějak to fungovalo ale né tak jak by mělo) - mou jsem mu to udělal bezproblému.A čím novějí auto tím větí riziko s rádoby diag z číny(můe se stát e to tou čínou roze..re (myslím konfigurace atd..).Take jde o to k čemu jí chce pouívat a hlavně co o tom ví a jak to umí pouívat (například s autem se umí rozjet i malé dítě ale potkat ho na silnici ...)
Ono pro potřeby podívat se a smazat chyby je to teoreticky jedno a na to e ty pole jakoby ,,jeden příkaz" ale diag jich v podstatě posílá několik - říkám to laicky a zjednodueně mimo to ty číny nemají nebo nemusí mít vechny funkce(příklad u nevím kdo to byl ale co on říkal vůbec neměl monost kterou mám já pro aktivaci výhřevu sedaček (nebo né vechny) přehazoval si sedačky do x7 a nelo mu to aktivovat (sice nějak to fungovalo ale né tak jak by mělo) - mou jsem mu to udělal bezproblému.A čím novějí auto tím větí riziko s rádoby diag z číny(můe se stát e to tou čínou roze..re (myslím konfigurace atd..).Take jde o to k čemu jí chce pouívat a hlavně co o tom ví a jak to umí pouívat (například s autem se umí rozjet i malé dítě ale potkat ho na silnici ...);-)
|
|
23.10.2017 20:06 -
|
3103952
|
|
konqui
|
|
|
Jruze > Ale to by prece znamenalo, ze ta diag (HW) musi znat konkretni model auta (aby vedela, co posilat).
Mam jednu cinu (Fullchip, Golden PCB, revizi C) a na X7 to zhola nefunguje (ani neprecte vin, najde cca 3 jednotky ze vsech).
Konfigurovat nejak nic moc nechci, spise jen zakladni diagnostika. Porad mi toho rekne vice, nez univ. Delphi co mame.
Jde mi o to, ze ocividne vy zkusenejsi dokazete poznat zdarilou kopii podle obrazku PCB. Ja rozlisil jen full chip. Takze jde mi o to, jestli to jde nejak lepe poznat nez koupim dalsi total shit. O cenu mi jde az v druhe rade. Nejlevnejsi nemivaji optocleny.
Jruze > Ale to by prece znamenalo, ze ta diag (HW) musi znat konkretni model auta (aby vedela, co posilat).
Mam jednu cinu (Fullchip, Golden PCB, revizi C) a na X7 to zhola nefunguje (ani neprecte vin, najde cca 3 jednotky ze vsech).
Konfigurovat nejak nic moc nechci, spise jen zakladni diagnostika. Porad mi toho rekne vice, nez univ. Delphi co mame.
Jde mi o to, ze ocividne vy zkusenejsi dokazete poznat zdarilou kopii podle obrazku PCB. Ja rozlisil jen full chip. Takze jde mi o to, jestli to jde nejak lepe poznat nez koupim dalsi total shit. O cenu mi jde az v druhe rade. Nejlevnejsi nemivaji optocleny.
|
|
23.10.2017 20:18 -
|
3103953
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
dobry xs-evolution je kolem cca 6-7000
dobry xs-evolution je kolem cca 6-7000
|
|
24.10.2017 08:02 -
|
3103996
|
|
konqui
|
|
|
No, s tím tak nějak i počítám. Ale kde jej sehnat?
Dalí věc - pokud bych chtěl jen diag (neprogramovat a nekódovat), existuje nějaká levná varianta? (Obdoba těch čínských, ale aspoň funkční)
Prostě alespoň obdoba toho, co nejspí posílal ALX, akorát na ali u tento produkt není.
Díky
No, s tím tak nějak i počítám. Ale kde jej sehnat?
Dalí věc - pokud bych chtěl jen diag (neprogramovat a nekódovat), existuje nějaká levná varianta? (Obdoba těch čínských, ale aspoň funkční)
Prostě alespoň obdoba toho, co nejspí posílal ALX, akorát na ali u tento produkt není.
Díky
|
|
24.10.2017 08:31 -
|
3103997
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
konqui napsal(a): Mam jednu cinu (Fullchip, Golden PCB, revizi C) a na X7 to zhola nefunguje (ani neprecte vin, najde cca 3 jednotky ze vsech).
Na obrázku můe mít cokoli a číňan ti pole něco jiného, naprosto běné ... mám cca 9 let starou čínu Lexii, není full cip a X7 mi načítá vcelku dobře.
Na obrázku můe mít cokoli a číňan ti pole něco jiného, naprosto běné ... mám cca 9 let starou čínu Lexii, není full cip a X7 mi načítá vcelku dobře.
|
|
24.10.2017 08:43 -
|
3104001
|
|
autodiag
|
|
|
predí roky ? to byl svet i v cine jeste v poradku,to byli opravdu jeste 95% funkci tooly
ale v te dobe se dala koupit original za cca 8500
predí roky ? to byl svet i v cine jeste v poradku,to byli opravdu jeste 95% funkci tooly
ale v te dobe se dala koupit original za cca 8500
|
|
25.12.2017 02:57 -
|
3119915
|
|
LadesFCB
|
Město: Pňovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Zdravím,
poprosil bych Vás zkuenějí o radu. Koupil jsem si z Aliexpressu Diagnostiku Lexia 3. při instalaci do mého notebooku s Windows XP SP2 ve lo v pohodě a do verze 7.57 (ta byla jako poslední nainstalována v pohodě). Bohuel dalí verze 7.57-7.58 , 7.58-7.62 , 7.62-7.66 jsem nemohl z přiloeného CD spustit, take jsem je stáhl jinde (uloz.to, francouzské stránky apod.) a po poslední aktualizaci na verzi 7.66 mi program najednou napsal: "objevila se chyba - restartovat přístroj....." asi 5 hodin jsem loudil po českých a francouzských stránkách a zjistil jsem e jsem verze od scary01 a jetě jednoho a ty kdy spolu spojím tak to nefunguje.. u jsem se smířil s tím, e to budu muset dělat uplně od znova, ale je monost někde stáhnout vechyn verze a po 7.83 které by fungovali... at hledám jak hledám tak furt je někde problém... případně potřebuju to pouze na Citroena C5 I a Xantii I (bude stačit verze 7.57 nebo jsou ty novejsi v necem lepsí) ?? díki za rady
Zdravím,
poprosil bych Vás zkuenějí o radu. Koupil jsem si z Aliexpressu Diagnostiku Lexia 3. při instalaci do mého notebooku s Windows XP SP2 ve lo v pohodě a do verze 7.57 (ta byla jako poslední nainstalována v pohodě). Bohuel dalí verze 7.57-7.58 , 7.58-7.62 , 7.62-7.66 jsem nemohl z přiloeného CD spustit, take jsem je stáhl jinde (uloz.to, francouzské stránky apod.) a po poslední aktualizaci na verzi 7.66 mi program najednou napsal: "objevila se chyba - restartovat přístroj....." asi 5 hodin jsem loudil po českých a francouzských stránkách a zjistil jsem e jsem verze od scary01 a jetě jednoho a ty kdy spolu spojím tak to nefunguje.. u jsem se smířil s tím, e to budu muset dělat uplně od znova, ale je monost někde stáhnout vechyn verze a po 7.83 které by fungovali... at hledám jak hledám tak furt je někde problém... případně potřebuju to pouze na Citroena C5 I a Xantii I (bude stačit verze 7.57 nebo jsou ty novejsi v necem lepsí) ?? díki za rady
|
|
25.12.2017 08:09 -
|
3119919
|
|
konqui
|
|
|
7.5x je snad posledni stabilni sedmickovy diagbox. Stejne ty rozdily jsou uplne neznatelne.
7.5x je snad posledni stabilni sedmickovy diagbox. Stejne ty rozdily jsou uplne neznatelne.
|
|
25.12.2017 12:07 -
|
3119967
|
|
jumep
|
|
|
ked to chces pre svoje auto tak je uplne zbytocne instalovat akekolvek updaty, lebo aj to to natahuje staru lexiu (nechaj si tam tu 7.57 od scarymistake)
Update je potrebny len kvoli novsim autam
ked to chces pre svoje auto tak je uplne zbytocne instalovat akekolvek updaty, lebo aj to to natahuje staru lexiu (nechaj si tam tu 7.57 od scarymistake)
Update je potrebny len kvoli novsim autam
|
|
25.12.2017 21:22 -
|
3120093
|
|
konqui
|
|
|
7.57 je posledni sedmickovy diagbox. Portovane jsou az 7.7x.
7.57 je posledni sedmickovy diagbox. Portovane jsou az 7.7x.
|
|
26.12.2017 09:18 -
|
3120330
|
|
autodiag
|
|
|
no ja ti to vymlouvat nebudu
no ja ti to vymlouvat nebudu :palec
|
|
| |
|
|