| | |
03.11.2008 15:14 -
Aktivace denního svícení
|
167822
|
|
vykouk
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Ahoj jetě s jedním dotazem. Denní svícení - umí někdo v okolí Mostu aktivovat za mení peníz ne v Citroenu? díky
Ahoj jetě s jedním dotazem. Denní svícení - umí někdo v okolí Mostu aktivovat za mení peníz ne v Citroenu? díky
|
|
07.11.2008 18:55 -
Re: Aktivace denního svícení
|
167823
|
|
Pavel C5
|
|
|
no pokiaž má C5 I tak by to mohlo fungova aj takto ale niesom si istý.Ked má svetelný senzor tak by stačilo ho len prelepi a svetla ti budu svietit stale ked si to nastaví na palubnom na auto svietenie,pri zotmení ti zapne automaticky,ale ja som to zatiaž neskúal to som len niekde čítal na fore,keď niekto o tom niečo vie môte poradi.
no pokiaž má C5 I tak by to mohlo fungova aj takto ale niesom si istý.Ked má svetelný senzor tak by stačilo ho len prelepi a svetla ti budu svietit stale ked si to nastaví na palubnom na auto svietenie,pri zotmení ti zapne automaticky,ale ja som to zatiaž neskúal to som len niekde čítal na fore,keď niekto o tom niečo vie môte poradi.
|
|
07.11.2008 20:11 -
|
167824
|
|
assasin
|
|
|
U to tu bolo v inej diskusii spomínané e sa prelepenie senzoru neodporúča, tu: .link. alx vysvetluje prečo...
U to tu bolo v inej diskusii spomínané e sa prelepenie senzoru neodporúča, tu: http://www.c5club.cz/page/kod-1300/dis-168276.html alx vysvetluje prečo...
|
|
08.03.2009 01:35 -
|
520631
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
ten link se mi u nezobrazí - jak tedy světla nastavit na denní svícení a proč nezalepovat senzor?
ten link se mi u nezobrazí - jak tedy světla nastavit na denní svícení a proč nezalepovat senzor?
|
|
08.03.2009 09:18 -
|
520632
|
|
Jindra
|
|
|
Mě denní svícení aktivovali zdarma ve značkovém servisu Citroen v rámci "zimní prohlídky".
Nezalepovat senzor - pokud si dobře pamatuji co tam bylo psáno, tak proto, e čidlo slouí pro víc věcí ne jen světla. Ovlivnilo by to i funkci klimatizace.
Mě denní svícení aktivovali zdarma ve značkovém servisu Citroen v rámci "zimní prohlídky".
Nezalepovat senzor - pokud si dobře pamatuji co tam bylo psáno, tak proto, e čidlo slouí pro víc věcí ne jen světla. Ovlivnilo by to i funkci klimatizace.
|
|
29.07.2010 23:50 -
|
2351367
|
|
Darja
|
|
|
Dotaz na denní svícení:
Někdy se stane, e behěm jízdy se třeba 3x vypne DS a zapne xenon. Moc se mi to nelíbí, ale nedokáu vypozorovat, proč se to děje. Někdy se to stává na velmi ostrém slunci, někdy při polojasnu, ádné extrémní výkyvy světelných rozdílů neprobíhají, ba naopak. Přijde mi to, jako by se senzor dostal mimo rozsah.
Přitom přechod světlo / tma a opačně fungují tak jak mají.
Neřeil někdo?
Dotaz na denní svícení:
Někdy se stane, e behěm jízdy se třeba 3x vypne DS a zapne xenon. Moc se mi to nelíbí, ale nedokáu vypozorovat, proč se to děje. Někdy se to stává na velmi ostrém slunci, někdy při polojasnu, ádné extrémní výkyvy světelných rozdílů neprobíhají, ba naopak. Přijde mi to, jako by se senzor dostal mimo rozsah.
Přitom přechod světlo / tma a opačně fungují tak jak mají.
Neřeil někdo?
|
|
03.10.2010 23:49 -
|
2357573
|
|
luki2001
|
Město: Trutnov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 30 |
|
|
na předchozím autě mi to dělal patný kontakt na páčca blinkru. Teď mě pro změnu pozlobily LED světla. Kdy mě to stálo 2500 a zase přestaly slítit, vrátil jsem se k osvědčenému způsobu, který jsem pouil u několikrát, jen jsem si trochu vyhrál s usazením. Jsou bezproblémová a případná oprava stojí 10kč. VIZ fotogalerie
na předchozím autě mi to dělal patný kontakt na páčca blinkru. Teď mě pro změnu pozlobily LED světla. Kdy mě to stálo 2500 a zase přestaly slítit, vrátil jsem se k osvědčenému způsobu, který jsem pouil u několikrát, jen jsem si trochu vyhrál s usazením. Jsou bezproblémová a případná oprava stojí 10kč. VIZ fotogalerie
|
|
04.10.2010 15:47 -
|
2357600
|
|
ajsikcz
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Kdy mám II.gen natáčecí bixenony , tak denní svícení funguje jak ?
resp.Teď mám nastavení tak , e se xenony zapínají a kdy se zhorí světelné podmínky a jinak jsou světla úplně vypnuté.
na 206tce denní svícení = svítí hlavní světla ihned po startu (cca 0,7sec.) co by u mě znamenalo e budou zapnuté xenony ...
Kdy mám II.gen natáčecí bixenony , tak denní svícení funguje jak ?
resp.Teď mám nastavení tak , e se xenony zapínají a kdy se zhorí světelné podmínky a jinak jsou světla úplně vypnuté.
na 206tce denní svícení = svítí hlavní světla ihned po startu (cca 0,7sec.) co by u mě znamenalo e budou zapnuté xenony ...
|
|
04.10.2010 18:28 -
|
2357618
|
|
jumep
|
|
|
budu zapate xenony, ale myslim je off elevacia a natacanie
budu zapate xenony, ale myslim je off elevacia a natacanie
|
|
04.10.2010 18:43 -
|
2357620
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je zaple vse
je zaple vse
|
|
12.04.2014 22:09 -
|
2686777
|
|
vos.pe
|
|
|
Jak se vypíná denní svícení u C5 II,V6 ? Nael jsem jen aktiv-deakt. automatického rozsvěcení a natáčení světel. Xenony se rosvíti kdy běí motor,(bez palubky a zadku),nechci svítit xenonama ve dne.,mám ledky.
Jak se vypíná denní svícení u C5 II,V6 ? Nael jsem jen aktiv-deakt. automatického rozsvěcení a natáčení světel. Xenony se rosvíti kdy běí motor,(bez palubky a zadku),nechci svítit xenonama ve dne.,mám ledky.
|
|
12.04.2014 22:17 -
|
2686778
|
|
jumep
|
|
|
diagnostikou
diagnostikou
|
|
20.12.2015 12:02 -
|
2898894
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jo,to je přesně ten případ, kdy je to proti zákonu, hnusně to vypadá, nesmyslně to funguje a jetě na víc to jako denní světla svítí obvykle mizerně.
Kdo si dal s takovým tuzingem práci a jetě do toho vrazil peníze, ten by se asi měl léčit.
Jo,to je přesně ten případ, kdy je to proti zákonu, hnusně to vypadá, nesmyslně to funguje a jetě na víc to jako denní světla svítí obvykle mizerně. :-((((
Kdo si dal s takovým tuzingem práci a jetě do toho vrazil peníze, ten by se asi měl léčit. :nevim
|
|
04.01.2021 09:13 -
|
3296006
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Zdravím, nevíte jestli je moné přes diagnostiku zapnout na C5 X7 s originál LED denním svícením i zadní světla? Děkuji
Zdravím, nevíte jestli je moné přes diagnostiku zapnout na C5 X7 s originál LED denním svícením i zadní světla? Děkuji
|
|
04.01.2021 10:01 -
|
3296007
|
|
jumep
|
|
|
ano, ale bude to svietit ako parkovacky, cize v principe nie (inak toto svietenie vzadu s DRL mi postrada logiku)
ano, ale bude to svietit ako parkovacky, cize v principe nie (inak toto svietenie vzadu s DRL mi postrada logiku)
|
|
05.01.2021 10:49 -
|
3296082
|
|
jumep
|
|
|
to by si nebol ty aby si za kazdu cenu nekomentoval aj ked je to tam povedane a potom to zabijes tym ze sice mas take iste ale ine
pretoze led pas ma 2 stupne:
silnejsi - DRL
slabsi - obrysovka
ked svieti len predne DRL tak led pas svieti ok, ako nahle zapnes aj zadok tak to zacne svietit ako obrysovka, lebo svetlo je sice zmenene, ale ovladanie nie
cize ked tam je klasicka ziarovka tak k nej este pripne obrysovku a zadne obrysovky, led pas prepne na obrysovku a teda to svieti slabo
to by si nebol ty aby si za kazdu cenu nekomentoval aj ked je to tam povedane a potom to zabijes tym ze sice mas take iste ale ine
pretoze led pas ma 2 stupne:
silnejsi - DRL
slabsi - obrysovka
ked svieti len predne DRL tak led pas svieti ok, ako nahle zapnes aj zadok tak to zacne svietit ako obrysovka, lebo svetlo je sice zmenene, ale ovladanie nie
cize ked tam je klasicka ziarovka tak k nej este pripne obrysovku a zadne obrysovky, led pas prepne na obrysovku a teda to svieti slabo
|
|
05.01.2021 18:02 -
|
3296106
|
|
gogol
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím, zkoueli jsme to taky nastavit aby mi při denním svícení svítily světla vpředu a vzadu. Kdy jsme to v nastavení zapli, svítily současně přední i zadní. Bohuel přední ledky se ztlumí asi na polovinu a ve dne nejsou moc vidět, tak jsme to nastavily zpět a svítí jen přední led.
Zdravím, zkoueli jsme to taky nastavit aby mi při denním svícení svítily světla vpředu a vzadu. Kdy jsme to v nastavení zapli, svítily současně přední i zadní. Bohuel přední ledky se ztlumí asi na polovinu a ve dne nejsou moc vidět, tak jsme to nastavily zpět a svítí jen přední led.
|
|
| |
|
|