| | |
19.11.2012 08:19 -
Nefunguje Handsfree Parrot CK3100 v C5 2.0 HDi
|
2523465
|
|
kunasch
|
Město: Jesenice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ahoj vichni,
prosím o radu!!!!
Vměňoval jsem autobaterii a od té doby nefunguje výe uvedená HahsFree. Tedy ona se neustále zapíná a vypíná, na dipleji se vdy objeví "není signál" a pak se restartuje!!!
Děkuji vem za radu Jirka V.
Ahoj vichni,
prosím o radu!!!!
Vměňoval jsem autobaterii a od té doby nefunguje výe uvedená HahsFree. Tedy ona se neustále zapíná a vypíná, na dipleji se vdy objeví "není signál" a pak se restartuje!!!
Děkuji vem za radu :P Jirka V.
|
|
05.12.2012 23:46 -
Katalog turba KKK
|
2528551
|
|
POPCORNcz
|
Město: Zlín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Nael jsem katalog turba KKK,snad se bude někomu hodit.
Nael jsem katalog turba KKK,snad se bude někomu hodit.
Přílohy: Catalog-KKK.pdf ( 1927603b ) - |
|
06.12.2012 16:13 -
Brake bias worn
|
2528711
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/diskuze/hydraulika-rizeni-brzdy/2528632-chybova-hlaska-brzd
|
|
05.02.2013 18:17 -
Krycí lita předního okna
|
2544834
|
|
bruno
|
Město: Hrádek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Potřeboval bych poradit.Uvolnila se mi kryci lita na přednim okně mé C5.Nevi někdo jak je to uchyceno?dík za odp.
Potřeboval bych poradit.Uvolnila se mi kryci lita na přednim okně mé C5.Nevi někdo jak je to uchyceno?dík za odp.
|
|
14.04.2013 20:42 -
Tlumena svetla
|
2566936
|
|
222111222
|
Město: Dobří, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Zdravim , prestalo mi svitit leve tlumene svetlo , tak jsem hledal a dosel az k pojistkam , pojistka je dobra ale do zdirek pod pojistkou nejde vubec napeti , nevite nekdo co to muze byt ?
Zdravim , prestalo mi svitit leve tlumene svetlo , tak jsem hledal a dosel az k pojistkam , pojistka je dobra ale do zdirek pod pojistkou nejde vubec napeti , nevite nekdo co to muze byt ?
|
|
16.04.2013 11:20 -
Výfuky Laityng
|
2567489
|
|
tief
|
|
|
Mimořádná akce výfuků Laityng pro členy klubu.
Dovolte, abych Vám představil firmu Laityng, která se více jak 14 let zabývá výrobou a montáí laděných výfukových systémů středních a koncových dílů výfuků a to včetně koncových dílů v provedení duplex, kde je koncovka funkční na obou stranách vozu. Výfuky jsou s moností volby síly zvuku. Zcela nově firma zavedla výrobu svodů z nerezové oceli, které jsou vhodné jak pro tuning, tak pro motorsport.
Firma Laityng v současné době připravila mimořádnou slevovou akci, která je určena pro členy Vaeho klubu. Při objednání jakéhokoliv produktu přímo u firmy Laityng, obdrí kadý člen klubu (zákazník), prokáe-li členství, slevu 15% z maloobchodní ceny. V případě, e se domluví více členů klubu najednou a budou chtít vyrobit a namontovat sportovní výfuk na více vozech, při naplánované jednorázové akci, kdy celková částka zakázky přesáhne 30 000Kč s DPH, poskytne firma Laityng slevu 20% a v případě 50 000Kč s DPH dokonce 30% slevu.
Firma Laityng ji dlouhá léta spolupracuje s časopisem Autosport&Tuning a díky tomu na Vás čeká dalí nabídka. Kadý zákazník, který si nechá vyrobit výfuk s cenou vyí ne 5 000 Kč, automaticky ke slevě 15% získává i slevu na předplatné časopisu Autosport&Tuning ve výi 10%.
Slevové zvýhodnění pro členy klubů od firmy Laityng i od časopisu Autosport&Tuning je platné pro objednávky uskutečněné do 15. 5. 2013.
Radek Líbal AUTOSPORT Laityng
Liická 881
503 51 Chlumec nad Cidlinou
email : info@laityng.cz
web : www.laityng.cz
mobil : 777 332 322
ICO : 682 189 31
DIC : CZ7802283093
Mimořádná akce výfuků Laityng pro členy klubu.
Dovolte, abych Vám představil firmu Laityng, která se více jak 14 let zabývá výrobou a montáí laděných výfukových systémů středních a koncových dílů výfuků a to včetně koncových dílů v provedení duplex, kde je koncovka funkční na obou stranách vozu. Výfuky jsou s moností volby síly zvuku. Zcela nově firma zavedla výrobu svodů z nerezové oceli, které jsou vhodné jak pro tuning, tak pro motorsport.
Firma Laityng v současné době připravila mimořádnou slevovou akci, která je určena pro členy Vaeho klubu. Při objednání jakéhokoliv produktu přímo u firmy Laityng, obdrí kadý člen klubu (zákazník), prokáe-li členství, slevu 15% z maloobchodní ceny. V případě, e se domluví více členů klubu najednou a budou chtít vyrobit a namontovat sportovní výfuk na více vozech, při naplánované jednorázové akci, kdy celková částka zakázky přesáhne 30 000Kč s DPH, poskytne firma Laityng slevu 20% a v případě 50 000Kč s DPH dokonce 30% slevu.
Firma Laityng ji dlouhá léta spolupracuje s časopisem Autosport&Tuning a díky tomu na Vás čeká dalí nabídka. Kadý zákazník, který si nechá vyrobit výfuk s cenou vyí ne 5 000 Kč, automaticky ke slevě 15% získává i slevu na předplatné časopisu Autosport&Tuning ve výi 10%.
Slevové zvýhodnění pro členy klubů od firmy Laityng i od časopisu Autosport&Tuning je platné pro objednávky uskutečněné do 15. 5. 2013.
Radek Líbal AUTOSPORT Laityng
Liická 881
503 51 Chlumec nad Cidlinou
email : info@laityng.cz
web : www.laityng.cz
mobil : 777 332 322
ICO : 682 189 31
DIC : CZ7802283093
|
|
26.11.2013 11:15 -
Rozvody postup / C8 2.2 HDi
|
2641255
|
|
Fík
|
Město: Plzeň, Auto: C8 | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím Vás, prosím Vás nemáte někdo postup na rozvody 2.2 Hdi 94KW motor 4HW (DW12TED4).Tatík si to pořídil sice v C8, ale to by Vám nemuselo vadit.Aretaci bych nael, ale to napnutí řemene,není tam automatická kladla(napínák).Děkuji mnohokrát.
Zdravím Vás, prosím Vás nemáte někdo postup na rozvody 2.2 Hdi 94KW motor 4HW (DW12TED4).Tatík si to pořídil sice v C8, ale to by Vám nemuselo vadit:-).Aretaci bych nael, ale to napnutí řemene,není tam automatická kladla(napínák).Děkuji mnohokrát.
|
|
10.05.2014 00:44 -
Nefunkční regulátor teploty / C5 III
|
2694460
|
|
Trasher
|
Město: Tábor, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Zkouel jsem tu hledat apátrat, ale nenael jsem...
Mám C5 III Break z roku 2008 s RT4 a u řidiče mi v klimatizaci odeel regulátor nastavení teploty - a točím jak točím, teplota nastavit nejde. la, ale pak to začalo postupně blbout a to přestalo fungovat vůbec. V mém milém autorizovaném servisu mi sdělili, e se musí vyměnit celá řídící jednotka klimatizace, protoe to nejde opravit/rozebrat a cenu stanovili na 10k.
Má prosím někdo nějakou zkuenost/radu/pomoc, jak se vyhnout téhle ráně? Přes zimu to lo, měl jsem nastaveno 23 stupňů, ale s příchodem jara potamu léta to nevydrím
Díky.
Zkouel jsem tu hledat apátrat, ale nenael jsem...
Mám C5 III Break z roku 2008 s RT4 a u řidiče mi v klimatizaci odeel regulátor nastavení teploty - a točím jak točím, teplota nastavit nejde. la, ale pak to začalo postupně blbout a to přestalo fungovat vůbec. V mém milém autorizovaném servisu mi sdělili, e se musí vyměnit celá řídící jednotka klimatizace, protoe to nejde opravit/rozebrat a cenu stanovili na 10k.
Má prosím někdo nějakou zkuenost/radu/pomoc, jak se vyhnout téhle ráně? Přes zimu to lo, měl jsem nastaveno 23 stupňů, ale s příchodem jara potamu léta to nevydrím :(
Díky.
|
|
20.05.2014 18:31 -
Zoznam/interpretacia chyb pre rozne Ecu Citroen
|
2698074
|
|
ink
|
Město: Řím, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Kedze som mal nedavno problemy s motorom, nasiel som dake info o chybach, trochu som sa s tym pohral a okodoval som ich v Exceli pre rozne Ecu nech sa to da aspon filtrovat, aby sa z toho clovek vysomaril.
Viac-menej kompletny zoznam chyb je na prvom liste (Citroen_ERR), na druhom (SELECTION) je zoznam Ecu a sekcia na editovanie chyb ktore ma zaujimaju.
Je tam iba nazov chyb, bez dalsich typov (nieco je na dvoch poslednych listoch) ale hadam to niekomu moze prist vhod.
Ciao, i
Kedze som mal nedavno problemy s motorom, nasiel som dake info o chybach, trochu som sa s tym pohral a okodoval som ich v Exceli pre rozne Ecu nech sa to da aspon filtrovat, aby sa z toho clovek vysomaril.
Viac-menej kompletny zoznam chyb je na prvom liste (Citroen_ERR), na druhom (SELECTION) je zoznam Ecu a sekcia na editovanie chyb ktore ma zaujimaju.
Je tam iba nazov chyb, bez dalsich typov (nieco je na dvoch poslednych listoch) ale hadam to niekomu moze prist vhod.
Ciao, i
Přílohy: Citroen_Err_Table.xls ( 2063872b ) - Zoznam chyb Diagnostiky |
|
|
dpadevet
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Nevíte prosím někdo o servisu v Mostě a blízkém okolí, kde by mi mohli poradit s motorem? Kromě Citroenu Hrubý a pana Skřičky v Českých Zlatníkách.
Nevíte prosím někdo o servisu v Mostě a blízkém okolí, kde by mi mohli poradit s motorem? Kromě Citroenu Hrubý a pana Skřičky v Českých Zlatníkách.
|
|
06.06.2014 12:47 -
Plasty okolo sedacky
|
2702470
|
|
hudman
|
Město: Kromeriz, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Mam praskle nejake uchyty na tech plastech co jsou okolo zadni casti sedacky na C5 III Tourer. Byl jsem v Citroooonu tam mi rekli, ze ta sada dvou plastovejch uchytu stoji 1200,- no co jsem se zblaznil ?
Nevite nekdo jak to udelat aby to drzelo ? Jak se nastvu, tak to prilepim nejakym epoxy a bude
Mam praskle nejake uchyty na tech plastech co jsou okolo zadni casti sedacky na C5 III Tourer. Byl jsem v Citroooonu tam mi rekli, ze ta sada dvou plastovejch uchytu stoji 1200,- no co jsem se zblaznil ? :-)):-))
Nevite nekdo jak to udelat aby to drzelo ? Jak se nastvu, tak to prilepim nejakym epoxy a bude :-) :-)))):-))))
Přílohy: Foto 2.JPG ( 70381b ) - Foto 1.JPG ( 63705b ) - |
|
19.06.2014 16:43 -
elektrické otevírání dveří
|
2707020
|
|
badtrip
|
Město: Vrbice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravim vechny. Jak mi u pár lidí řeklo, vymýlím blbosti. Ale jiste ste vichni viděli trilogii Men in black. A kluci v černym tam mají takový fajnový otevírání a zavírání dveří ani by na ně sáhli. Nael sem toho samozřejmě na netu plno. Jenome dveře vdy jen odskočí, ale neotevřou se do plna. Taky mě napadla alternativa v podobe pístů nebo motorků. Ale nemám v plánu týden neco sestavovat a pájet a následně kvůli tomu rozřezat půl auta. Tak mě napadlo, zda někdo nevìte kde, jak a za kolik. Podobný mechanismus, který by se tam pouze nějak narouboval, zároveň zachoval funkčnost klik dveři a nevybouchlo mi u toho auto. Nejsem příznivec jakýchkoliv tunningů, ale myslim, e tohle by bylo dost fajnový
Zdravim vechny. Jak mi u pár lidí řeklo, vymýlím blbosti. Ale jiste ste vichni viděli trilogii Men in black. A kluci v černym tam mají takový fajnový otevírání a zavírání dveří ani by na ně sáhli. Nael sem toho samozřejmě na netu plno. Jenome dveře vdy jen odskočí, ale neotevřou se do plna. Taky mě napadla alternativa v podobe pístů nebo motorků. Ale nemám v plánu týden neco sestavovat a pájet a následně kvůli tomu rozřezat půl auta. Tak mě napadlo, zda někdo nevìte kde, jak a za kolik. Podobný mechanismus, který by se tam pouze nějak narouboval, zároveň zachoval funkčnost klik dveři a nevybouchlo mi u toho auto. Nejsem příznivec jakýchkoliv tunningů, ale myslim, e tohle by bylo dost fajnový :nevim:-d
|
|
13.09.2014 13:14 -
Četina RNEG MyWAY - zkuenosti,instalace
|
2732434
|
|
webnex
|
Město: Luhačovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Má někdo zkuenosti s instalací četiny do navigace RNEG MyWay?Poptal jsem instalaci četiny do této navigace a dostal jsem 2 nabídky.
1 www.autacesky.cz - instalace četiny bez hlasové navigace(hlasovou navigaci v CZ neumí) za cenu 7600Kč
2 www.menucesky.cz - instalace četiny včetně hlasu navigace v CZ za cenu 5000Kč
Máte někdo zkuenosti s instalací četiny?Nevíte někdo o levnějí instalaci?
Díky
Má někdo zkuenosti s instalací četiny do navigace RNEG MyWay?Poptal jsem instalaci četiny do této navigace a dostal jsem 2 nabídky.
1 www.autacesky.cz - instalace četiny bez hlasové navigace(hlasovou navigaci v CZ neumí) za cenu 7600Kč
2 www.menucesky.cz - instalace četiny včetně hlasu navigace v CZ za cenu 5000Kč
Máte někdo zkuenosti s instalací četiny?Nevíte někdo o levnějí instalaci?
Díky
|
|
25.11.2014 11:59 -
Movember ;-{)
|
2757416
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
vím, e podobnejch akcí je milion a e by sme mohli vydělávat jen na ně, ale třeba to někoho osloví, přece jen kulky máme jen jedny.....a není to hračka jen pro nás chlapy
Díky a udrujte toto náčiní v dobré kondici
Movember
vím, e podobnejch akcí je milion a e by sme mohli vydělávat jen na ně, ale třeba to někoho osloví, přece jen kulky máme jen jedny.....a není to hračka jen pro nás chlapy :-))
Díky a udrujte toto náčiní v dobré kondici :palec
Movember
|
|
25.01.2015 15:06 -
Podsvietenie prístrojovky a osvetlenie nôh dozadu
|
2779253
|
|
jozicoupe
|
Město: Levice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Tu je adresa.
Neviem ako sa sem vkladá link.Ak som mimo tak to zmate.
.link.
Tu je adresa.
Neviem ako sa sem vkladá link.Ak som mimo tak to zmate.
http://www.frenchcarforum.co.uk/forum/viewtopic.php?f=3&t=46502&sid=ef3aeda1283d6d8193e1e9c354d6de6a&start=30
|
|
04.03.2015 14:30 -
Kde sehnat - lita předního skla / C5 III
|
2794578
|
|
petrptz
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Dobrý den,
mohl by mi někdo poradit, kde sehnat litu předního skla (u řidiče) na C5 III (modrá). Nová v servisu stojí víc jak 2 tisíce a to se mi za to nechce dávat, kdy se dá tak rychle vycvaknout a ukrást jako se mi to stalo.
Dobrý den,
mohl by mi někdo poradit, kde sehnat litu předního skla (u řidiče) na C5 III (modrá). Nová v servisu stojí víc jak 2 tisíce a to se mi za to nechce dávat, kdy se dá tak rychle vycvaknout a ukrást jako se mi to stalo.
|
|
16.03.2015 21:01 -
Doprava Jičín - Olomouc (nebo směr Ostrava)
|
2798909
|
|
MiKas004
|
Město: Nevím, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Dobrý večer klubáci,
pomohl by mi prosím někdo s dopravou převodovky z Jičína do Olmiku nebo nejlépe někde mezii Olomouc a Ostravu ?
Na ceně se samozřejmě domluvíme.
Dobrý večer klubáci,
pomohl by mi prosím někdo s dopravou převodovky z Jičína do Olmiku nebo nejlépe někde mezii Olomouc a Ostravu ?
Na ceně se samozřejmě domluvíme.
|
|
26.03.2015 21:10 -
Zapůjčení sady kol za úplatu na 3 dny
|
2802215
|
|
Radhola
|
Město: Přerov, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Prosím o zapůjčení sady kol(zimní/letní) na 3 dny ne si nechám přestříkat svou sadu elektronů. Bohuel mám pouze jednu sadu a nemám na koupi dalích disků. Bydlím v Přerově a sadu dám patřičnou zálohu + odměnu za ochotu.
7,0Jx17 ET 28-32, 225-55-17
8,00Jx18 ET 33, 245-45-18, 245-45-18
8,00Jx19 ET 33, 245-40-19
tel. 777 605163
Prosím o zapůjčení sady kol(zimní/letní) na 3 dny ne si nechám přestříkat svou sadu elektronů. Bohuel mám pouze jednu sadu a nemám na koupi dalích disků. Bydlím v Přerově a sadu dám patřičnou zálohu + odměnu za ochotu.
7,0Jx17 ET 28-32, 225-55-17
8,00Jx18 ET 33, 245-45-18, 245-45-18
8,00Jx19 ET 33, 245-40-19
tel. 777 605163
|
|
03.04.2015 21:52 -
nesedí přední nárazník....
|
2805286
|
|
wasser11
|
Město: Pisek, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím vim ze se ma pouívat tlačítko hledat ale nějak jsem můj problém nenael, nesedi mi přední nárazník u světel cca 5 mm spara a u kol OK. Zvednout jde ale nedrí vypadá jak kdyby se to melo zacvaknout..... Pořadí někdo co stim? Auto krásné bez skrabance ale tohle ho docela kazí v neděli ho zkusim sundat a kouknout na to.... Dík za tipy J. C5 ll 2007 1.6hdi
Zdravím vim ze se ma pouívat tlačítko hledat ale nějak jsem můj problém nenael, nesedi mi přední nárazník u světel cca 5 mm spara a u kol OK. Zvednout jde ale nedrí vypadá jak kdyby se to melo zacvaknout..... Pořadí někdo co stim? Auto krásné bez skrabance ale tohle ho docela kazí v neděli ho zkusim sundat a kouknout na to.... Dík za tipy J. C5 ll 2007 1.6hdi
|
|
22.05.2015 16:42 -
Den otevřených dveří
|
2824253
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
Ná zaměstnavatel TPCA se po deseti letech rozhodl znovu otevřít brány automobilky pro veřejnost. Proto kdo jetě nemá na Neděli nic v plánu, můe se třeba přijet kouknout do Kolína, kde se dělají malí citrónci .link.
Ná zaměstnavatel TPCA se po deseti letech rozhodl znovu otevřít brány automobilky pro veřejnost. Proto kdo jetě nemá na Neděli nic v plánu, můe se třeba přijet kouknout do Kolína, kde se dělají malí citrónci :-) http://www.tpca.cz/pro-media/novinky/22-den-otevrenych-dveri-tpca/
|
|
| |
|
|