| | |
13.03.2008 22:27 -
Problémy s navigací a palubním počítačem...
|
166740
|
|
iksemo
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj lidičky.
Mám problém se svým autíkem.
Jedná se o model I z roku 2004, dle obrázků je to ta prostřední verze s telefonem.
Nejdříve se objeví tento nápis:
VOLUME WILL BE REDUCED TO CONTROL THE UNITĄS TEMPERATURE (hlasitost bude sníena kvůli přehřátí).
Tohle větinou jen blikne a pak někdy, ale málokdy naběhne
NOMINAL VOLUME TO RESTORED (hlasitost je vrácena zpět)
a nakonec se objeví
THE UNIT WILL SHUT DOWN TO POSSIBLE DAMAGE (vypnu jednotku pro její nepokození)
a display, rádio a CD zmizí....
Potkal se s tím někdo z vás? Pokud ano, poraďte, prosím, o co se jedná.
Mockrát děkuju.
Ahoj lidičky.
Mám problém se svým autíkem.
Jedná se o model I z roku 2004, dle obrázků je to ta prostřední verze s telefonem.
Nejdříve se objeví tento nápis:
VOLUME WILL BE REDUCED TO CONTROL THE UNITĄS TEMPERATURE (hlasitost bude sníena kvůli přehřátí).
Tohle větinou jen blikne a pak někdy, ale málokdy naběhne
NOMINAL VOLUME TO RESTORED (hlasitost je vrácena zpět)
a nakonec se objeví
THE UNIT WILL SHUT DOWN TO POSSIBLE DAMAGE (vypnu jednotku pro její nepokození)
a display, rádio a CD zmizí....
Potkal se s tím někdo z vás? Pokud ano, poraďte, prosím, o co se jedná.
Mockrát děkuju.
|
|
13.03.2008 22:56 -
Re: Problémy s navigací a palubním počítačem...
|
166741
|
|
tief
|
|
|
Logicky sa ponuka moznost ze sa ti prehrieva. Neviem ako u 2004 ale v rocniku 2001 je na palubnim pc vetracek ktory pomaha chladit pocitac, mozno sa ti proste zasekol a jednotka sa prehrieva.
Logicky sa ponuka moznost ze sa ti prehrieva. Neviem ako u 2004 ale v rocniku 2001 je na palubnim pc vetracek ktory pomaha chladit pocitac, mozno sa ti proste zasekol a jednotka sa prehrieva.
|
|
28.12.2011 13:47 -
|
2436009
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
dva dni pred vianocami mi bez akehokolvek varovania zdochol palubny PC. Pred vypnutim motora isiel ale ked som po asi 4 hodinach nastartoval, tak mi zostal len cierny display (mam C5 I 2002 s farebnym displayom - navi VDO). Prestalo mi tiez fungovat ovladanie radia spod volantu a tiez niektore funkcie priamo na radiu. Este v ten den som sa snazil odpojenim baterky resetovat cely system ale bezuspesne. Na druhy den (ale nie hned pri prvom strate) pocitac na chvilu nabehol vsetko opat fungovalo ale nevydrzal ani do konca jazdy Mate uz niekto s podobnym problemom skusenost? Ak si dobre pamatam tak Darja mala nieco podobne, len neviem ako to doriesila. No nebudem cakat na reakcie a idem ho vytiahnut z auta.
dva dni pred vianocami mi bez akehokolvek varovania zdochol palubny PC. Pred vypnutim motora isiel ale ked som po asi 4 hodinach nastartoval, tak mi zostal len cierny display (mam C5 I 2002 s farebnym displayom - navi VDO). Prestalo mi tiez fungovat ovladanie radia spod volantu a tiez niektore funkcie priamo na radiu. Este v ten den som sa snazil odpojenim baterky resetovat cely system ale bezuspesne. Na druhy den (ale nie hned pri prvom strate) pocitac na chvilu nabehol vsetko opat fungovalo ale nevydrzal ani do konca jazdy :( Mate uz niekto s podobnym problemom skusenost? Ak si dobre pamatam tak Darja mala nieco podobne, len neviem ako to doriesila. No nebudem cakat na reakcie a idem ho vytiahnut z auta.:)
|
|
28.12.2011 14:31 -
|
2436014
|
|
jruze
|
|
|
Na 90% telematika.
Na 90% telematika.
|
|
28.12.2011 14:44 -
|
2436015
|
|
jumep
|
|
|
telematika VDO, dost bezny problem ... riesenie je zohnat druhu ... otazka je kolko ta vydrzi
telematika VDO, dost bezny problem ... riesenie je zohnat druhu ... otazka je kolko ta vydrzi
|
|
28.12.2011 15:47 -
|
2436019
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
uz ho mam vonku, idem ho rozobrat ale asi nic neporiesim tief mi pisal na SZ ze to bude celkom urcite mrtve a najlepsie bude pozhanat druhy. Len nechapem preco to zdochlo v zime, ked tam bolo dostatocne chladenie aj bez funkcneho vetraka
uz ho mam vonku, idem ho rozobrat ale asi nic neporiesim :( tief mi pisal na SZ ze to bude celkom urcite mrtve a najlepsie bude pozhanat druhy. Len nechapem preco to zdochlo v zime, ked tam bolo dostatocne chladenie aj bez funkcneho vetraka :nevim
|
|
28.12.2011 16:22 -
|
2436027
|
|
jumep
|
|
|
staci nahodit, setko pojde, ten ventilator netusim ci pomoze ....
co ocakavat od systemu ktory je 17 rokov stary, mozno este viac
staci nahodit, setko pojde, ten ventilator netusim ci pomoze ....
co ocakavat od systemu ktory je 17 rokov stary, mozno este viac
|
|
29.12.2011 00:57 -
|
2436101
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Taky to tipuju na telematiku. Veliký nevar C5 I s navigací VDO.
Pročti si tuhle diskuzi a más obrázek...
.link.
Já u mám taky druhou a modlím se, aby nějaký čas vydrela, i kdy podle info od bývalého "guru" zdejího fóra mám tu nejstarí verzi a ta není nic moc. Kadopádně mám na ní upravené chlazení, take větráček jede pořád, tak snad něco vydrí. Na té předchozí byl větráček úplně bez prachu, take moná ani nikdy neběel a proto odela...náhle jednoho letního dne, hned po nastartování
Taky to tipuju na telematiku. Veliký nevar C5 I s navigací VDO.
Pročti si tuhle diskuzi a más obrázek...
http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/2343525-rozsypany-displej/2/
Já u mám taky druhou a modlím se, aby nějaký čas vydrela, i kdy podle info od bývalého "guru" zdejího fóra mám tu nejstarí verzi a ta není nic moc. Kadopádně mám na ní upravené chlazení, take větráček jede pořád, tak snad něco vydrí. Na té předchozí byl větráček úplně bez prachu, take moná ani nikdy neběel a proto odela...náhle jednoho letního dne, hned po nastartování :nevim
|
|
06.01.2012 11:41 -
|
2437223
|
|
igok
|
|
|
nahradna telematika od jruze dorucena a namontovana. Displej mi opat zobrazuje vsetky informacie
Dufam ze nezdochne skor ako vymenim auto za nove
nahradna telematika od jruze dorucena a namontovana. Displej mi opat zobrazuje vsetky informacie :palec
Dufam ze nezdochne skor ako vymenim auto za nove:-))
|
|
21.05.2012 16:36 -
|
2479855
|
|
frape
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Ahoj,
prosím o radu. Velký barevný display mi přestal zobrazovat informace. Zobrazí se pouze logo a dál nenaběhne. V průběhu jízdy jde střídavě do černa a pak se opět zobrazí logo. Diagnostika hlásila vadný optický kabel. Ten jsem vyměnil a stav se nezměnil. Snad jen do černa padá méně. V servise tvrdí, e na 99% odelo rádio (pokud ho mám zapnuté tak se samo vypíná a zase zapíná).
Děkuji za Vá názor a radu
Ahoj,
prosím o radu. Velký barevný display mi přestal zobrazovat informace. Zobrazí se pouze logo a dál nenaběhne. V průběhu jízdy jde střídavě do černa a pak se opět zobrazí logo. Diagnostika hlásila vadný optický kabel. Ten jsem vyměnil a stav se nezměnil. Snad jen do černa padá méně. V servise tvrdí, e na 99% odelo rádio (pokud ho mám zapnuté tak se samo vypíná a zase zapíná).
Děkuji za Vá názor a radu
|
|
21.05.2012 18:32 -
|
2479886
|
|
jumep
|
|
|
RT3 ktoru mas zozenes starsiu uz docela v pohode
radio je cela telematika / pocitac, co oni neopravuju ale menia ...
mal som pripad ked stacilo vymenit klavesnicu (predny ovladaci panel a cele to nabehlo)
opticky kabel nema preco sam od seba prdnut, skor by som hladat chybu niekde na vystupe z radia alebo v displayi, to ale na fore nevyriesis
RT3 ktoru mas zozenes starsiu uz docela v pohode
radio je cela telematika / pocitac, co oni neopravuju ale menia ...
mal som pripad ked stacilo vymenit klavesnicu (predny ovladaci panel a cele to nabehlo)
opticky kabel nema preco sam od seba prdnut, skor by som hladat chybu niekde na vystupe z radia alebo v displayi, to ale na fore nevyriesis
|
|
18.10.2012 16:19 -
|
2513563
|
|
bexxx
|
|
|
Dneska jsem měnil akumulator za nový,pak jsem se přecvakával v informacích počítače a zřejmě jsem nějak vymazal,zakázal nebo nevím co vekeré informace,zustal jen datum s hodinama a pak maximální dojezd,nic jinýho.
Zkusil sem ruzně tlačítkem na stěračích podret,mačkat a nic.
Tak jsem zkusil odpojit aku jetě jednou a zmizel i ten max. dojezd a u mám jen datum a nejde u nikam přepnout.
V návodu jsem ádný info takového rázu nenael
Zkouel jsem i auto project a prostě nic,jen datum s hodinama
POMOOOOOOC neví někdo co se přihodilo?
Dneska jsem měnil akumulator za nový,pak jsem se přecvakával v informacích počítače a zřejmě jsem nějak vymazal,zakázal nebo nevím co vekeré informace,zustal jen datum s hodinama a pak maximální dojezd,nic jinýho.
Zkusil sem ruzně tlačítkem na stěračích podret,mačkat a nic.
Tak jsem zkusil odpojit aku jetě jednou a zmizel i ten max. dojezd a u mám jen datum a nejde u nikam přepnout.
V návodu jsem ádný info takového rázu nenael :-(
Zkouel jsem i auto project a prostě nic,jen datum s hodinama
POMOOOOOOC neví někdo co se přihodilo?
|
|
19.10.2012 16:42 -
|
2513804
|
|
bexxx
|
|
|
Nikoho nic nenapadá proč mi to mohlo zmizet?
Nikoho nic nenapadá proč mi to mohlo zmizet?
|
|
19.10.2012 18:37 -
|
2513824
|
|
bexxx
|
|
|
Tak nevím,ale kdyby byl KO display,tak by to asi neukazovalo nic,ale já tam normál mam hodiny,datum,info o rádiu,jen mi zmizlo ve kolem jízdních dat...max.dojezd,najeto na nádr,průměrná rychlost,prům spotřeba,okamitá spotřeba...
Tak nevím,ale kdyby byl KO display,tak by to asi neukazovalo nic,ale já tam normál mam hodiny,datum,info o rádiu,jen mi zmizlo ve kolem jízdních dat...max.dojezd,najeto na nádr,průměrná rychlost,prům spotřeba,okamitá spotřeba...
|
|
19.10.2012 19:26 -
|
2513828
|
|
jumep
|
|
|
bud nieco nepochopitelne nam popisujes, alebo mas nieco co neni bezne, takze tu ti asi moc neporadime
skust to pripadne odfotit
bud nieco nepochopitelne nam popisujes, alebo mas nieco co neni bezne, takze tu ti asi moc neporadime
skust to pripadne odfotit
|
|
19.10.2012 20:28 -
|
2513851
|
|
bexxx
|
|
|
Co na tom nejde pochopit? prostě mi na palubním PC zmizely vechny informace co se týkaly jízdy,jak jsem popisoval. Prostě se mi ukáe jen display co jsou hodiny s datumem a teplota a nejde to jinam přepnout,na nic to nereaguje.
Je v diagnostice,něco kde by se dalo nastavit něco kolem palubního PC ,jakoe třeba co to ve má ukazovat?
Co na tom nejde pochopit? prostě mi na palubním PC zmizely vechny informace co se týkaly jízdy,jak jsem popisoval. Prostě se mi ukáe jen display co jsou hodiny s datumem a teplota a nejde to jinam přepnout,na nic to nereaguje. :-(
Je v diagnostice,něco kde by se dalo nastavit něco kolem palubního PC ,jakoe třeba co to ve má ukazovat?
|
|
| |
|
|