| | |
23.11.2009 18:46 -
Slovenčina do RT3
|
1428429
|
|
Fato
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Ak ma niekto zaujem rad mu ju poslem.
Ak ma niekto zaujem rad mu ju poslem.
|
|
23.11.2009 18:54 -
Re: Slovenčina do RT3
|
1428431
|
|
jumep
|
|
|
tak sa pridam, tu mam aj ja ...
konkretne je to RT3 CAN
tak sa pridam, tu mam aj ja ...
konkretne je to RT3 CAN
|
|
23.11.2009 19:01 -
|
1428434
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je krasne ze kdyz uz neci nekvalitni prace nejde zpenezit tak se najde free na internetu
:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
je krasne ze kdyz uz neci nekvalitni prace nejde zpenezit tak se najde free na internetu
|
|
23.11.2009 19:03 -
|
1428436
|
|
jumep
|
|
|
ja som ju dostal a nepisal som o tom nic ...
a nie vsetci tu chcu na tom ryzovat ....
ja som ju dostal a nepisal som o tom nic ...
a nie vsetci tu chcu na tom ryzovat ....
|
|
23.11.2009 19:15 -
|
1428440
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no ty jako pocitacovy "expert" momentalne s rychlokurzem automechanika delas zadarmo ?...to te teda lituju
pokud narazis na nejakem ryzovani tak prace cestiny na RT3 mi zabrala pres 3 mesice a troufam si rict ze je kvalitni bez chyb a s plnym prekladem ne jen stupidni prepsani ISO image ci souboru do delky textu a nebavim se o hlasovem navadeni ktere misto 26 ktere zvlada freeware na internetu mame plny pocet hlasek tj 50...
no ty jako pocitacovy "expert" momentalne s rychlokurzem automechanika delas zadarmo ?...to te teda lituju
pokud narazis na nejakem ryzovani tak prace cestiny na RT3 mi zabrala pres 3 mesice a troufam si rict ze je kvalitni bez chyb a s plnym prekladem ne jen stupidni prepsani ISO image ci souboru do delky textu a nebavim se o hlasovem navadeni ktere misto 26 ktere zvlada freeware na internetu mame plny pocet hlasek tj 50...
|
|
23.11.2009 20:13 -
|
1428457
|
|
Fato
|
|
|
Tato slovencina bola vytvorena na to aby bola zadarmo. Bohuzial ju dostal clovek zadarmo a zacal ju predavat. Ja ju rad poslem zadarmo.
Tato slovencina bola vytvorena na to aby bola zadarmo. Bohuzial ju dostal clovek zadarmo a zacal ju predavat. Ja ju rad poslem zadarmo.
|
|
23.11.2009 20:15 -
|
1428458
|
|
Fato
|
|
|
.link.
Slovencina do RT3
AUTOR petertn1 .link.
Takze vytvoril som slovensky preklad pre RT3 - velky farebny displej. Po viacerych ziadostiach cez SZ som sa rozhodol ze slovensku verziu konfiguracneho CD uverejnim pre vsetkych (mozete to sirit kde chcete), bez naroku na poplatok t.j. zadarmo. Dost som sa na tom narobil tak cakam aspon podakovanie od tych ktori si to stiahnu a bude im to fungovat.
Teraz par informacii a upozorneni. CD bolo uspesne testovane na vozidle P 407, RT3 s farebnym displejom, verzia soft. CAN v6.63 build 890. Na inych verziach a vozidlach nemozem funkcnost zarucit. CD je vo formate ISO (obraz disku). Odporucam napalit ho v programe NERO najnizsou rychlostou ako obraz disku. Napalujte na kvalitne CD. Postup pri zmene jazyka: slovensky preklad je na konfiguracnom CD ulozeny pod anglickym nastavenim t.j. ked chcete slovencinu musite pri zmene jazyka zvolit anglictinu. Ty co mate RT3 teraz po anglicky odporucam zmenit jazyk na nemcinu a potom ho zmenit naspät na anglictinu uz s pouzitim upraveneho konfiguracneho CD. Pozor na verziu softweru!!!! CD sluzi zaroven na update firmweru, ak mate starsiu verziu ako CAN 6.63. Verziu softweru zistite ked dlhsie podrzite tlacidlo MENU. Ked sa vam verzia nezhoduje s tou mojou nepustajte sa do toho!!!
UPOZORNENIE: VSETKO ROBITE NA VLASTNE RIZIKO !!!
http://rapidshare.com/files/311190034/CD_UPG_V0890.iso
Slovencina do RT3
AUTOR petertn1 http://www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=60751&page=2
Takze vytvoril som slovensky preklad pre RT3 - velky farebny displej. Po viacerych ziadostiach cez SZ som sa rozhodol ze slovensku verziu konfiguracneho CD uverejnim pre vsetkych (mozete to sirit kde chcete), bez naroku na poplatok t.j. zadarmo. Dost som sa na tom narobil tak cakam aspon podakovanie od tych ktori si to stiahnu a bude im to fungovat.
Teraz par informacii a upozorneni. CD bolo uspesne testovane na vozidle P 407, RT3 s farebnym displejom, verzia soft. CAN v6.63 build 890. Na inych verziach a vozidlach nemozem funkcnost zarucit. CD je vo formate ISO (obraz disku). Odporucam napalit ho v programe NERO najnizsou rychlostou ako obraz disku. Napalujte na kvalitne CD. Postup pri zmene jazyka: slovensky preklad je na konfiguracnom CD ulozeny pod anglickym nastavenim t.j. ked chcete slovencinu musite pri zmene jazyka zvolit anglictinu. Ty co mate RT3 teraz po anglicky odporucam zmenit jazyk na nemcinu a potom ho zmenit naspät na anglictinu uz s pouzitim upraveneho konfiguracneho CD. Pozor na verziu softweru!!!! CD sluzi zaroven na update firmweru, ak mate starsiu verziu ako CAN 6.63. Verziu softweru zistite ked dlhsie podrzite tlacidlo MENU. Ked sa vam verzia nezhoduje s tou mojou nepustajte sa do toho!!!
UPOZORNENIE: VSETKO ROBITE NA VLASTNE RIZIKO !!!
|
|
23.11.2009 21:20 -
|
1428466
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Toto mi pripada jak pisnicka Ja ja ja jenom ja. Kdo si to umi stahnout a chce si trochu zariskovat tak proc ne. A vubec mi nevadi ze se to objevilo free. Ne kazdy si to dokaze udelat sam. Nahravali jsme uz par slovaku co radsi chteli cestinu se zarukou za penize nez aby si stahli free slovenstinu.
Toto mi pripada jak pisnicka Ja ja ja jenom ja. Kdo si to umi stahnout a chce si trochu zariskovat tak proc ne. A vubec mi nevadi ze se to objevilo free. Ne kazdy si to dokaze udelat sam. Nahravali jsme uz par slovaku co radsi chteli cestinu se zarukou za penize nez aby si stahli free slovenstinu. ;-)
|
|
23.11.2009 21:24 -
|
1428468
|
|
autodiag
|
|
|
..to abych nakoupil rt3 do zasoby ,po minule free verzi mam vyprodano
..to abych nakoupil rt3 do zasoby ,po minule free verzi mam vyprodano :palec
|
|
23.11.2009 21:25 -
|
1428469
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
JJ sak jsem ti jich par nabidl ale asi neodpovidala cena
JJ sak jsem ti jich par nabidl ale asi neodpovidala cena :-))))
|
|
24.11.2009 10:26 -
|
1428475
|
|
Fato
|
|
|
Ja som si tu slovencinu nahodil a je naozaj uuplne v pohode mam aj sk navigaciu. Jedine v com je problem je to ze nevie zatial hlasku pri nerozoznani hlas. povelu ale hlasove ovladanie funguje ako pred tym. Ja som spokojny mam to viac ako mesiac. papa
Ja som si tu slovencinu nahodil a je naozaj uuplne v pohode mam aj sk navigaciu. Jedine v com je problem je to ze nevie zatial hlasku pri nerozoznani hlas. povelu ale hlasove ovladanie funguje ako pred tym. Ja som spokojny mam to viac ako mesiac. papa :)
|
|
24.11.2009 10:32 -
|
1428476
|
|
autodiag
|
|
|
tak bud rad
jen tech 20 anglickych a 30 slovenskych hlasovych pokynu ale jinak ok
ono se neni cemu divit free sw co litaj po netu vic neumi a navic nektere hlasky nejsou obsazene v TomTom tak je nebylo odkud vzit
tak bud rad :)
jen tech 20 anglickych a 30 slovenskych hlasovych pokynu ale jinak ok :)
ono se neni cemu divit free sw co litaj po netu vic neumi a navic nektere hlasky nejsou obsazene v TomTom tak je nebylo odkud vzit :palec
|
|
24.11.2009 10:41 -
|
1428477
|
|
Fato
|
|
|
Tak ja dufam ze som nic nepokazil. Ak ti to tu na fore prekaza kludne to vymazem. Ja som nechcel nikomu zle
Tak ja dufam ze som nic nepokazil. Ak ti to tu na fore prekaza kludne to vymazem. Ja som nechcel nikomu zle :)
|
|
24.11.2009 10:42 -
|
1428478
|
|
autodiag
|
|
|
ne me to neprekazi to urcite ne...je kazdeho vec co si na aute udela..alespon pak bude vic prace ..ale jsou lide kterym polovicata a nekvalitni prace nevadi..ale jsou i lide kteri to chteji mit 100% takze vis jak..
ne me to neprekazi to urcite ne...je kazdeho vec co si na aute udela..alespon pak bude vic prace :)..ale jsou lide kterym polovicata a nekvalitni prace nevadi..ale jsou i lide kteri to chteji mit 100% takze vis jak..
|
|
03.12.2009 21:48 -
|
1428844
|
|
Fato
|
|
|
No ja som sa rozhodol na zaklade skusenosti s tou slovencinou ze by som chcel tu cestinu Je to urcite rozumnejsie odporucam to aj ostatnym. Autodiag bol by si ochotny nahrat mi ju?
No ja som sa rozhodol na zaklade skusenosti s tou slovencinou ze by som chcel tu cestinu Je to urcite rozumnejsie odporucam to aj ostatnym. Autodiag bol by si ochotny nahrat mi ju?
|
|
03.12.2009 21:52 -
|
1428846
|
|
autodiag
|
|
|
nevidim problem
PS: ja myslel ze mas SK verzi pres mesic a k plne spokojenosti
nevidim problem
PS: ja myslel ze mas SK verzi pres mesic a k plne spokojenosti
|
|
03.12.2009 22:20 -
|
1428847
|
|
Fato
|
|
|
ano ale nemal som absolutne cas testnut to az teraz tak lepsie. Nieje to zle ale myslim ze ty si to presne vystihol "polovicna praca" V Sobotu by som mal byt v Hodonine dalo by sa niekam prist za tebou?
ano ale nemal som absolutne cas testnut to az teraz tak lepsie. Nieje to zle ale myslim ze ty si to presne vystihol "polovicna praca" V Sobotu by som mal byt v Hodonine dalo by sa niekam prist za tebou?
|
|
03.12.2009 22:34 -
|
1428849
|
|
autodiag
|
|
|
muzes ,do Olomouce
muzes ,do Olomouce
|
|
03.12.2009 22:48 -
|
1428850
|
|
Fato
|
|
|
Ako je to daleko od Hodonina?
Pozeral som mapu je to ok prisiel by som dalo by sa aj tu Sobotu?
Ako je to daleko od Hodonina?
Pozeral som mapu je to ok prisiel by som dalo by sa aj tu Sobotu?
|
|
06.12.2009 10:30 -
|
1428899
|
|
Fato
|
|
|
Tak som konecne spokojny Svietia svetla po nastartovani, komplet v CZ, odblokovane video. Dakujem pekne Martin. Je to vsetko konecne podla mojich predstav.
Uz len rozvody, filter pevnych castic.....
Necham sa prekvapit co si este afto vypyta.
Tak som konecne spokojny :) Svietia svetla po nastartovani, komplet v CZ, odblokovane video. Dakujem pekne Martin. Je to vsetko konecne podla mojich predstav.
Uz len rozvody, filter pevnych castic..... :))
Necham sa prekvapit co si este afto vypyta.
|
|
| |
|
|