| | |
26.11.2009 14:25 -
Re: neznamy symbol na displayi
|
1428606
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud mate nekdo jinej nato to Petrovi vysvetlit prosim..
pokud mate nekdo jinej nato to Petrovi vysvetlit prosim..
|
|
26.11.2009 17:22 -
|
1428614
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Nejlepe se to vysvetluje na srazu kdyz alkoholtester ukazuje 4 a vic
Nejlepe se to vysvetluje na srazu kdyz alkoholtester ukazuje 4 a vic :-))))
|
|
26.11.2009 19:02 -
|
1428619
|
|
jruze
|
|
|
To vysvětlení je moné,ale já na nic nesahal jen jezdil a ne jsem se dostal k tomu abych to alespoň nafotil tak se to ztratilo.
Ale co hláka BRAKE PAD a jetě nějaké slovíčko ? Napadají mne přední destičky.
To vysvětlení je moné,ale já na nic nesahal jen jezdil a ne jsem se dostal k tomu abych to alespoň nafotil tak se to ztratilo.
Ale co hláka BRAKE PAD a jetě nějaké slovíčko ? Napadají mne přední destičky.
|
|
26.11.2009 19:20 -
|
1428620
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
VDO ma jen jednu hlasku o brzovych deskach/brzdach
brake pads worn - brzdove oblozeni je opotrebene
VDO ma jen jednu hlasku o brzovych deskach/brzdach
brake pads worn - brzdove oblozeni je opotrebene
|
|
26.11.2009 19:37 -
|
1428621
|
|
jumep
|
|
|
Luki_C5: ale ty si podvadzal, lognut si z flasky a fukat
spravne sa ma fukat 30 minut po poziti alkoholu
tento puntik nema nic spolocne s brzdami nakolko tie vzadu nemaju ziadne kontakty, tam sa len zoderu, a skor ako sa zoderu sa pridru platnicky
Luki_C5: ale ty si podvadzal, lognut si z flasky a fukat :D
spravne sa ma fukat 30 minut po poziti alkoholu :)
tento puntik nema nic spolocne s brzdami nakolko tie vzadu nemaju ziadne kontakty, tam sa len zoderu, a skor ako sa zoderu sa pridru platnicky :)
|
|
26.11.2009 19:40 -
|
1428622
|
|
jruze
|
|
|
Dík - vím e mám desky u na výměnu,ale nikdy se mi ta hláka neobjevila a to u byly za tu dobu co mám C5 několikrát a na kontakty(bez hláky).Ta hláka je přesně jak píe jen jsem si nebyl jistý co znamená.
Dík - vím e mám desky u na výměnu,ale nikdy se mi ta hláka neobjevila a to u byly za tu dobu co mám C5 několikrát a na kontakty(bez hláky).Ta hláka je přesně jak píe jen jsem si nebyl jistý co znamená.
|
|
18.03.2014 18:00 -
|
2677839
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
autodiag napsal(a): VDO ma jen jednu hlasku o brzovych deskach/brzdach
brake pads worn - brzdove oblozeni je opotrebene zdravím,prosím Vás,chci se zeptat, u téhle hláky se rozsvěcuje kontrolka servisu? Můe to čidlo být pouze něčím zanesený?Vztahuje se ta hláka i k zadním kolům?Servis svítí stabilně,nebo se rozsvěcuje průběně? Předem děkuji za reakce.
zdravím,prosím Vás,chci se zeptat, u téhle hláky se rozsvěcuje kontrolka servisu? Můe to čidlo být pouze něčím zanesený?Vztahuje se ta hláka i k zadním kolům?Servis svítí stabilně,nebo se rozsvěcuje průběně? Předem děkuji za reakce.
|
|
18.03.2014 19:32 -
|
2677861
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No kadopádně bych přední kola sundal a prostě obloení zkontroloval. To tak sloité není.
K otázkám:
Kontrolka servisu se při dané chybě rozsvítí a po chvíli sama zhasne.
Sledování stavu obloení je jen na předních kolech.
Kablík k destičkám se můe prodřít, někdo ho mění s výměnou destiček, někdo a kdy je kaput...
Bordel kolem brzd můe způsobit falený poplach. Zrovna před měsícem mi ta chyba vyskočila poté, co jsem jezdil po zasněené louce. Mám řídké loukotě, tak pouhým okem vidím, e destičky jsou OK. Po oklepání sajrajtu se chyba u neopakovala.
No kadopádně bych přední kola sundal a prostě obloení zkontroloval. To tak sloité není.
K otázkám:
Kontrolka servisu se při dané chybě rozsvítí a po chvíli sama zhasne.
Sledování stavu obloení je jen na předních kolech.
Kablík k destičkám se můe prodřít, někdo ho mění s výměnou destiček, někdo a kdy je kaput...
Bordel kolem brzd můe způsobit falený poplach. Zrovna před měsícem mi ta chyba vyskočila poté, co jsem jezdil po zasněené louce. Mám řídké loukotě, tak pouhým okem vidím, e destičky jsou OK. Po oklepání sajrajtu se chyba u neopakovala.
|
|
18.03.2014 20:00 -
|
2677870
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
Díky ,já dnes objevil prodřené kabely ne od destiček,ale od signalizace,naletoval zafoukl smrovačkou a od té doby ta porucha problikává,mám dojem e do dnes byl systém nefunkční,destičky jsou zdravé,tak zkusím očistit jetě čidla. Jetě jednou moc děkuji za odpověď
Díky :palec,já dnes objevil prodřené kabely ne od destiček,ale od signalizace,naletoval zafoukl smrovačkou a od té doby ta porucha problikává,mám dojem e do dnes byl systém nefunkční,destičky jsou zdravé,tak zkusím očistit jetě čidla. Jetě jednou moc děkuji za odpověď
|
|
18.03.2014 22:58 -
|
2677924
|
|
jumep
|
|
|
ano rozsvecuje sa kontrolka servis a v podstate to svieti len ked stupis na brzdu
ano rozsvecuje sa kontrolka servis a v podstate to svieti len ked stupis na brzdu
|
|
| |
|
|