| | |
17.11.2009 11:22 -
Navigace EVOLVE
|
1428069
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Mám navigaci EVOLVE. Pokud ji mám v C5, patně vyhledává pozici, ztrácí se, dlouho ji trvá zaměření. Někdy funguje správně, ale to jak kdy. Kdy ji dám do jiného auta (koda, Ford atp.) lape jako hodinky bez nejmeního zádrhelu. Ví někdo co s tím? Vyhazovat ji se mi nechce...
Mám navigaci EVOLVE. Pokud ji mám v C5, patně vyhledává pozici, ztrácí se, dlouho ji trvá zaměření. Někdy funguje správně, ale to jak kdy. Kdy ji dám do jiného auta (koda, Ford atp.) lape jako hodinky bez nejmeního zádrhelu. Ví někdo co s tím? Vyhazovat ji se mi nechce...
|
|
17.11.2009 11:27 -
Re: Navigace EVOLVE
|
1428071
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
duvod je atemicke celni sklo ..dej ji vlevo k zrcatku je tam vyrez na zarizeni pro mytne brany
duvod je atemicke celni sklo ..dej ji vlevo k zrcatku je tam vyrez na zarizeni pro mytne brany
|
|
17.11.2009 13:22 -
|
1428075
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Díky. Vyzkouím - uvidím...
Díky. Vyzkouím - uvidím...
|
|
17.11.2009 17:50 -
|
1428079
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
autodiag napsal(a): duvod je atemicke celni sklo ..dej ji vlevo k zrcatku je tam vyrez na zarizeni pro mytne brany
myslí na čelní sklo úplně nalevo dole vedle sloupku? mě se zase dlouho chytá navigon
myslí na čelní sklo úplně nalevo dole vedle sloupku? mě se zase dlouho chytá navigon
|
|
17.11.2009 18:14 -
|
1428082
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Do Piean jsem měl půjčeného nového TomToma a ten několikrát ztratil signál na dálnici a v lese byl zásadně bez signálu. Zato můj starý dobrý Garmin se signálem problémy neměl nikdy.
Do Piean jsem měl půjčeného nového TomToma a ten několikrát ztratil signál na dálnici a v lese byl zásadně bez signálu. Zato můj starý dobrý Garmin se signálem problémy neměl nikdy.
|
|
17.11.2009 18:20 -
|
1428083
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Já mám MIO C 720 a dávám ho normál na sklo, uprostřed dolu nad palubkou a nemám ádný problém
Já mám MIO C 720 a dávám ho normál na sklo, uprostřed dolu nad palubkou a nemám ádný problém;-)
|
|
17.11.2009 19:39 -
|
1428088
|
|
tezkac
|
|
|
autodiag napsal(a): co mas za model ze mas zrcatko nalevo dole vedle sloupku ?
aha...jaké zrcátko myslí? ja myslel e píe o venkovním zpětném zrcátku, a sloupek myslím A sloupek, jak se pozná atmerické sklo?
co mas za model ze mas zrcatko nalevo dole vedle sloupku ?
aha...jaké zrcátko myslí? ja myslel e píe o venkovním zpětném zrcátku, a sloupek myslím A sloupek, jak se pozná atmerické sklo?
|
|
17.11.2009 19:44 -
|
1428090
|
|
Darja
|
|
|
to prostřední
atermické buď na service.citroen.com podle vinu a nebo mě přijde, e na světle jde atermické do fialova.
to prostřední :-)
atermické buď na service.citroen.com podle vinu a nebo mě přijde, e na světle jde atermické do fialova.
|
|
17.11.2009 19:57 -
|
1428091
|
|
tezkac
|
|
|
take ten výřez je dole těsně nad palubovkou vlevo pod vnitřním zpětným zrcátkem?
take ten výřez je dole těsně nad palubovkou vlevo pod vnitřním zpětným zrcátkem?
|
|
18.11.2009 00:09 -
|
1428143
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
ja musim aj dialkove od brany smerovat cez to vybodkovane lebo inak to zle zabera
ja musim aj dialkove od brany smerovat cez to vybodkovane lebo inak to zle zabera
|
|
18.11.2009 08:24 -
|
1428156
|
|
tief
|
|
|
Niektore navigace ( podla polohy anteny atd ) su schopne prijmat signal aj skrz bocne okna, potom to ide vcelku OK - zalezi od konstrukcie anteny a umiestnenia v aute. Dalsia elegantna moznost je externa antena - potom je prijem signalu 100% ok
Niektore navigace ( podla polohy anteny atd ) su schopne prijmat signal aj skrz bocne okna, potom to ide vcelku OK - zalezi od konstrukcie anteny a umiestnenia v aute. Dalsia elegantna moznost je externa antena - potom je prijem signalu 100% ok
|
|
18.11.2009 09:32 -
|
1428164
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Atermické přední sklo mám té a pouíval jsem ji navigace Garmin, Navigon a ádný problém s příjmem signálu nikdy nebyl. V současné době mám tuhle neznačkovou navigaci: .link.
Mohu ji vřele doporučit, je rychlá, citlivá a umí i spoustu věcí krom navigování. Jako navigační soft v ní mám IGO 8.3, mapy si můu stáhnout a nahrát jaké chci, stejně tak jde aktualizovat i ono IGO - tedy není ádný problém s aktualizacemi. Pokud by někomu nevyhovoval navigační soft IGO můe si tam nahrát jakýkoliv jiný, který chodí na Windows CE.
Atermické přední sklo mám té a pouíval jsem ji navigace Garmin, Navigon a ádný problém s příjmem signálu nikdy nebyl. V současné době mám tuhle neznačkovou navigaci: http://www.hroch.com/?p=productsMore&iProduct=379&sName=GPS-navigace--naviGPS-5602-BT--5-
Mohu ji vřele doporučit, je rychlá, citlivá a umí i spoustu věcí krom navigování. Jako navigační soft v ní mám IGO 8.3, mapy si můu stáhnout a nahrát jaké chci, stejně tak jde aktualizovat i ono IGO - tedy není ádný problém s aktualizacemi. Pokud by někomu nevyhovoval navigační soft IGO můe si tam nahrát jakýkoliv jiný, který chodí na Windows CE.
|
|
| |
|
|