| | |
25.09.2009 17:28 -
Odblokování videa za jízdy / RT3 CAN
|
1106466
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
cau vsichni..je nejaky dobrovolnik v okoli olomouce u ktereho bych mohl zkusit aktivaci videa u RT3 CAN (sw 6.xx)?
diky
pro testovaciho kralika je cena samozdrejme gratis
cau vsichni..je nejaky dobrovolnik v okoli olomouce u ktereho bych mohl zkusit aktivaci videa u RT3 CAN (sw 6.xx)?
diky
pro testovaciho kralika je cena samozdrejme gratis :palec
|
|
26.09.2009 02:40 -
Re: Odblokování videa za jízdy / RT3 CAN
|
1106477
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
ja chciii VAAAAAAAAAN
ja chciii VAAAAAAAAAN :-d
|
|
26.09.2009 16:35 -
|
1106485
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
kdyz ja se v tom stale nevyznam co je VAN a co CAN
kdyz ja se v tom stale nevyznam co je VAN a co CAN
|
|
26.09.2009 19:22 -
|
1106486
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
VAN je verze softu 5:xx a CAN je verze 6:xx vice neni potreba vedet
VAN je verze softu 5:xx a CAN je verze 6:xx vice neni potreba vedet :palec
|
|
27.09.2009 17:57 -
|
1106508
|
|
Brambora
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Mam verzi 6.63
Jsem vhodny darce?
Mam verzi 6.63
Jsem vhodny darce? ;-)
|
|
27.09.2009 21:08 -
|
1106527
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
tak mam pocit ze mam prave uplne jiny problem nez je video
tak mam pocit ze mam prave uplne jiny problem nez je video :-((((
|
|
28.09.2009 09:14 -
|
1106542
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
vyhercem se stava Luky_C5
vyhercem se stava Luky_C5 :palec
|
|
06.10.2009 10:31 -
|
1107071
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
autodiag napsal(a): ted ti tak nejak nerozumim co myslis
promin, asi jsem to nevyjadril spravne.
Myslel jsem, ze uprava u VAN tkvi v tom, ze se prerusi signal rychlosti, resp. ze se nahradi nulovym, ci tak nejak. Tim potom dojde k tomu, ze jednotka, ktera se stara i o zobrazeni videa nebude zobrazovat nektere udaje. Nebo to rikam spatne?
Pro ostatni, upozornuji ze se ted bavime o VAN, takze to sem az tak uplne nepari a omlouvam se za pripadne mateni ostatnich
promin, asi jsem to nevyjadril spravne.
Myslel jsem, ze uprava u VAN tkvi v tom, ze se prerusi signal rychlosti, resp. ze se nahradi nulovym, ci tak nejak. Tim potom dojde k tomu, ze jednotka, ktera se stara i o zobrazeni videa nebude zobrazovat nektere udaje. Nebo to rikam spatne?
Pro ostatni, upozornuji ze se ted bavime o VAN, takze to sem az tak uplne nepari a omlouvam se za pripadne mateni ostatnich :-(
|
|
06.10.2009 13:26 -
|
1107097
|
|
autodiag
|
|
|
ne ty nerozumis me
mozna nejake prase to takhle dela ale ja to delam pomoci sw bez jakeho koliv rozebirani ,strihani dratu a pomodne vymozenosti...
to plati pro CAN i pro VAN
ne ty nerozumis me:-(
mozna nejake prase to takhle dela ale ja to delam pomoci sw bez jakeho koliv rozebirani ,strihani dratu a pomodne vymozenosti...
to plati pro CAN i pro VAN
|
|
07.10.2009 20:32 -
|
1107183
|
|
autodiag
|
|
|
takze dobra zprava pero vsechny zajemce videa za jizdy kteri maji CAN zbernici vse funguje jak ma stejne jako u VAN verze
tim bych i rad podekoval pokusnemu kralikovi Brambora
takze dobra zprava pero vsechny zajemce videa za jizdy kteri maji CAN zbernici vse funguje jak ma stejne jako u VAN verze
tim bych i rad podekoval pokusnemu kralikovi Brambora
|
|
09.10.2009 20:02 -
|
1107264
|
|
Brambora
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Taky diky. Opravdu to funguje i bez strihani dratu a jinych peku
:palec Taky diky. Opravdu to funguje i bez strihani dratu a jinych peku :palec
|
|
01.08.2012 21:12 -
|
2496393
|
|
strapa
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
autodiag napsal(a): takze dobra zprava pero vsechny zajemce videa za jizdy kteri maji CAN zbernici vse funguje jak ma stejne jako u VAN verze
Ahoj vichni tady na fóru. Jsem čerstvým majitelem C5 a hned se mi na ní něco "nelíbí". Narazil jsem tady, e autodiag umí odblokovat video, aby lapalo i za jízdy. O to video mi tak nejde, ale chci z DVD poutět zvuk přes repro, ale jak se rozjedu, tak mi to zruí video mód a tím pádem i zvuk do repro. Chtěl bych poprosit AUTODIAG, jestli by ses mi ozval na PM, nebo email, ohledně odblokování této funkce. Přítí sobotu jedu se enou do OL na nějaké kvítka (Flora) a mě to moc nebere. Take, kdyby se Ti chtělo pracovat i v sobotu a byl bys ochotný, rád bych spojil povinnost s něčím uitečným a rád bych se s Tebou domluvil na této úpravě. Dík předem. Strapa
Ahoj vichni tady na fóru. Jsem čerstvým majitelem C5 a hned se mi na ní něco "nelíbí". Narazil jsem tady, e autodiag umí odblokovat video, aby lapalo i za jízdy. O to video mi tak nejde, ale chci z DVD poutět zvuk přes repro, ale jak se rozjedu, tak mi to zruí video mód a tím pádem i zvuk do repro. Chtěl bych poprosit AUTODIAG, jestli by ses mi ozval na PM, nebo email, ohledně odblokování této funkce. Přítí sobotu jedu se enou do OL na nějaké kvítka (Flora) a mě to moc nebere. Take, kdyby se Ti chtělo pracovat i v sobotu a byl bys ochotný, rád bych spojil povinnost s něčím uitečným a rád bych se s Tebou domluvil na této úpravě. Dík předem. Strapa
|
|
01.08.2012 22:08 -
|
2496405
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
strapa napsal(a): Ahoj vichni tady na fóru. Jsem čerstvým majitelem C5 a hned se mi na ní něco "nelíbí". Narazil jsem tady, e autodiag umí odblokovat video, aby lapalo i za jízdy. O to video mi tak nejde, ale chci z DVD poutět zvuk přes repro, ale jak se rozjedu, tak mi to zruí video mód a tím pádem i zvuk do repro. Chtěl bych poprosit AUTODIAG, jestli by ses mi ozval na PM, nebo email, ohledně odblokování této funkce. Přítí sobotu jedu se enou do OL na nějaké kvítka (Flora) a mě to moc nebere. Take, kdyby se Ti chtělo pracovat i v sobotu a byl bys ochotný, rád bych spojil povinnost s něčím uitečným a rád bych se s Tebou domluvil na této úpravě. Dík předem. Strapa
koukni do CCCA, tam má na něj kontakt, nechodí sem kadý den
koukni do CCCA, tam má na něj kontakt, nechodí sem kadý den ;-)
|
|
03.08.2012 10:57 -
|
2496667
|
|
strapa
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
najk napsal(a): koukni do CCCA, tam má na něj kontakt, nechodí sem kadý den
No jo, psal mi e je na dovči a e mu mám brnknout na tel, a se vrátí domů. Jene v tom CCCA jsem si jej nikde nedokázal najít a jsem zadal, co jsem zadal. Teď nemám číslo. Poraď mi prosím, kde a pod čím ho tam najdu. Nechci ho znovu otravovat, kdy si dovoluje, určitě je rád, e se trochu vyrelaxuje. Dík za radu
No jo, psal mi e je na dovči a e mu mám brnknout na tel, a se vrátí domů. Jene v tom CCCA jsem si jej nikde nedokázal najít a jsem zadal, co jsem zadal. Teď nemám číslo. Poraď mi prosím, kde a pod čím ho tam najdu. Nechci ho znovu otravovat, kdy si dovoluje, určitě je rád, e se trochu vyrelaxuje. Dík za radu
|
|
03.08.2012 22:42 -
|
2496845
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
strapa napsal(a): No jo, psal mi e je na dovči a e mu mám brnknout na tel, a se vrátí domů. Jene v tom CCCA jsem si jej nikde nedokázal najít a jsem zadal, co jsem zadal. Teď nemám číslo. Poraď mi prosím, kde a pod čím ho tam najdu. Nechci ho znovu otravovat, kdy si dovoluje, určitě je rád, e se trochu vyrelaxuje. Dík za radu
třeba tady.link. jinak hledat, hledat, ve je tady
třeba tadyhttp://car-navi.autodiagnostika.info/ jinak hledat, hledat, ve je tady ;-)
|
|
| |
|
|