| | |
08.05.2013 10:23 -
Re: Podloky klubu II.
|
2577091
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Také jde o to,aby se nekradli,onehdá jsem koupil návleky+čepičky na ventilky,ve v chromu,do týdne byly pryč,co se leskne,láká,takové podloky,co svítí na dálku jsou sundané během mikrosekundy,pokud jsou přinýtované nebo přiroubované,nadělají při krádei jetě větí kodu,je to ze ivota
Také jde o to,aby se nekradli,onehdá jsem koupil návleky+čepičky na ventilky,ve v chromu,do týdne byly pryč,co se leskne,láká,takové podloky,co svítí na dálku jsou sundané během mikrosekundy,pokud jsou přinýtované nebo přiroubované,nadělají při krádei jetě větí kodu,je to ze ivota
|
|
08.05.2013 11:11 -
|
2577100
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
souhlasím s Najkem a připojuji se k návrhu Nesebra
souhlasím s Najkem a připojuji se k návrhu Nesebra
|
|
08.05.2013 15:22 -
|
2577118
|
|
Darja
|
|
|
Nesebr napsal(a): S chromem na podlokách mám patnou zkuenost, podlehl jsem kráse chromu před pár roky na Xa. Po první zimě v prosolené Ostravě chrom opupínkoval a začal se loupat.
Dnes pouívám obyč podloku bez nápisu, nastříkanou stříbrným sprayem na disky kol a několik roků je OK.
Dle mého názoru, lepí by byla nálepka s větím písmem na zadní sklo, např. [ I ♥ c5club ] , kde lepidlo neublíí laku a pro nás co hůř vidíme do dálky, bude čitelnějí ne ty blechy na podlokách.
Jj, taky jsem se ptala, na to, kolik to vydrí, proto mám na test tu s nápisem Citroën a drhnu jí pěkně Vypadá to celkem bytelně... byla jsem skeptická dost...
Jinak to s tím srdíčkem... obchoďák měl s sebou i jednu, kde měl nějakej klub právě I (love) klub... srdce červené... no bylo to moc pěkný, ale myslím, e lepí je znak + C5 club ve fontu, co je pouitej na C5.
Jj, taky jsem se ptala, na to, kolik to vydrí, proto mám na test tu s nápisem Citroën a drhnu jí pěkně :D Vypadá to celkem bytelně... byla jsem skeptická dost...
Jinak to s tím srdíčkem... obchoďák měl s sebou i jednu, kde měl nějakej klub právě I (love) klub... srdce červené... no bylo to moc pěkný, ale myslím, e lepí je znak + C5 club ve fontu, co je pouitej na C5.
|
|
08.05.2013 15:49 -
|
2577120
|
|
Darja
|
|
|
najk napsal(a): ja bych se spíe zeptal, zda-li si to nějak probírala s předsedou?? Protoe co ja vím nechal vyrobit karton a určitě jich jetě hafo má. Je to ten původní návrh , myslím e za 35,-/kus. Co s nima bude jako ted dělat??
Achjo.. to bys to nebyl ty, aby ses na mě zas nevrhnul, fuj fuj darjo, mazej pryč.. Zlá zlá, *plác* novinama přes čumák...
*Nic jsem neobjednala, nic jsem jetě nedohodla
*Je to pouze návrh
*Je to teď novinka, zaujalo mě to
*Nemám ani finální cenu, nato objednávku=neexistuej ohroení jumepovy investice
*Byl to pouze záchvat iniciativy, e bychom jako jeden z prvních klubů měli takové fancy podloky
*Omlouvám se předsedovi, e jsem ohrozila jetě neexistujícími podlokami jeho investici..
Pokud stojíte o klasické podloky, tak ty stojí asi 15 Kč bez DPH ve dvojbarvě a můeme v nich s jumepem pokračovat (tj nae investice.. soukromé peníze, jak píe najk, je asi 1800Kč)... Tohle je prostě o kousek draí (osobní ohroená investice asi cca víc jak dvojnásobná), spodek je vyklapávací (na fotce to není vidět, v práci mě to nenapadlo), můu jetě dofotit...
A můeme tam mít starý znak citroenu... tohle je pouze "vzorek", tak neplate... Můeme tam mít co chceme... já jen fotila vzorek, co mi nechali na firmě...
Achjo.. to bys to nebyl ty, aby ses na mě zas nevrhnul, fuj fuj darjo, mazej pryč.. Zlá zlá, *plác* novinama přes čumák...
*Nic jsem neobjednala, nic jsem jetě nedohodla
*Je to pouze návrh
*Je to teď novinka, zaujalo mě to
*Nemám ani finální cenu, nato objednávku=neexistuej ohroení jumepovy investice
*Byl to pouze záchvat iniciativy, e bychom jako jeden z prvních klubů měli takové fancy podloky
*Omlouvám se předsedovi, e jsem ohrozila jetě neexistujícími podlokami jeho investici..
Pokud stojíte o klasické podloky, tak ty stojí asi 15 Kč bez DPH ve dvojbarvě a můeme v nich s jumepem pokračovat (tj nae investice.. soukromé peníze, jak píe najk, je asi 1800Kč)... Tohle je prostě o kousek draí (osobní ohroená investice asi cca víc jak dvojnásobná), spodek je vyklapávací (na fotce to není vidět, v práci mě to nenapadlo), můu jetě dofotit...
A můeme tam mít starý znak citroenu... tohle je pouze "vzorek", tak neplate... Můeme tam mít co chceme... já jen fotila vzorek, co mi nechali na firmě...
|
|
08.05.2013 15:55 -
|
2577123
|
|
Darja
|
|
|
Nesebr napsal(a): Dle mého názoru, lepí by byla nálepka s větím písmem na zadní sklo, např. [ I ♥ c5club ] , kde lepidlo neublíí laku a pro nás co hůř vidíme do dálky, bude čitelnějí ne ty blechy na podlokách.
Co se nálepek týká, tak to mám taky monost, decentní chromová 3D písmenka na přenaečce, s čím koli chceme s jakýmkoli fontem... My jsme o tom uvaovali, kdy měl klub asi tak 5 členů, ale to to vycházelo celkem draho (alx to tehdá řeil). Ale nevím, jestli by o to byl zájem. Zítra můu bejsknout, jak vypadá firemní nálepka...
To je spí jen taková decentka třeba pod znak... Já nejsem moc na to, aby auto vypadalo jako billboard.. proto jsem vdycky vechny klubový předměty, etě kdy jsem směla, dělala decánkovitý...
Co se nálepek týká, tak to mám taky monost, decentní chromová 3D písmenka na přenaečce, s čím koli chceme s jakýmkoli fontem... My jsme o tom uvaovali, kdy měl klub asi tak 5 členů, ale to to vycházelo celkem draho (alx to tehdá řeil). Ale nevím, jestli by o to byl zájem. Zítra můu bejsknout, jak vypadá firemní nálepka...
To je spí jen taková decentka třeba pod znak... Já nejsem moc na to, aby auto vypadalo jako billboard.. proto jsem vdycky vechny klubový předměty, etě kdy jsem směla, dělala decánkovitý...
|
|
09.05.2013 06:46 -
|
2577457
|
|
js42
|
|
|
Mě se ten návrh líbí. Pokud půjdou do výroby, tak si dva kusy vezmu. Změna je ivot. Pokud se týká nápisu na podloce, těko se bude hledat jednotný názor. Kadému se líbí a hodí něco jiného.
Přeji vem pěkný den. Honza
Mě se ten návrh líbí:-). Pokud půjdou do výroby, tak si dva kusy vezmu. Změna je ivot. Pokud se týká nápisu na podloce, těko se bude hledat jednotný názor:nevim. Kadému se líbí a hodí něco jiného.
Přeji vem pěkný den. Honza
|
|
09.05.2013 10:31 -
|
2577534
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Pokud by tam byl jen veobecný nápis "CITROEN" a logo značky, pak by asi hrozilo odcizení. Pokud tam ale bude nápis "c5club.cz" a logo značky, tak to bude zajímat jen klubáky.
A pro uhrazení jumepovi investice navrhuju, aby se navýila cena za podloku a z přebytku se jumepovi zaplatily náklady na zbytek starých podloek. Vyí cenu bych ponechal a přebytky ukládal do pokladny k ostatním penězům. Jako příspěvky uivatelů.
Pokud by tam byl jen veobecný nápis "CITROEN" a logo značky, pak by asi hrozilo odcizení. Pokud tam ale bude nápis "c5club.cz" a logo značky, tak to bude zajímat jen klubáky.
A pro uhrazení jumepovi investice navrhuju, aby se navýila cena za podloku a z přebytku se jumepovi zaplatily náklady na zbytek starých podloek. Vyí cenu bych ponechal a přebytky ukládal do pokladny k ostatním penězům. Jako příspěvky uivatelů.
|
|
09.05.2013 14:09 -
|
2577588
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Za chromovou nalepku bych byl urco pro. Tourer ma ty chromove ochranne listy, tak by to k autu fakt pasovalo. Docela spis uvazuju i o celochromove podlozce pod RZ, protoze nemecke znacky jsou o par mm vyssi nez nase, a nase RZ mi v tom docela planda, ze mam strach,a by nevypadla.
Za chromovou nalepku bych byl urco pro. Tourer ma ty chromove ochranne listy, tak by to k autu fakt pasovalo. Docela spis uvazuju i o celochromove podlozce pod RZ, protoze nemecke znacky jsou o par mm vyssi nez nase, a nase RZ mi v tom docela planda, ze mam strach,a by nevypadla.
|
|
09.05.2013 16:35 -
|
2577635
|
|
fanda C5
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 77 |
|
|
artsvec napsal(a): S tím souhlasím.
Souhlasím s tím, jen bych nedával :cz. Akorát by mě zajímalo, co bude Jumep s tou bednou dělat, e by koupelnu?? Já bych navrhl, kdo si objedná nové, a u budou jakékoliv, dostane k nim i dvě staré podloky, cena samo za obě, nikoho to nezrujnuje a nebude starost co s tím. Po vyčerpání zásob se bude posílat jen to, co se objedná. Dal bych to do pravidel při objednávce a bylo by to jasné.
Souhlasím s tím, jen bych nedával :cz. Akorát by mě zajímalo, co bude Jumep s tou bednou dělat, e by koupelnu??:-)))) Já bych navrhl, kdo si objedná nové, a u budou jakékoliv, dostane k nim i dvě staré podloky, cena samo za obě, nikoho to nezrujnuje a nebude starost co s tím. Po vyčerpání zásob se bude posílat jen to, co se objedná. Dal bych to do pravidel při objednávce a bylo by to jasné.;-)
|
|
09.05.2013 17:09 -
|
2577660
|
|
jruze
|
|
|
To jsou dobré připomínky - Kadou chviku někdo chce nálepku atd.. ale ono to po kusech nejde nebo je to draí a kdy se někdo angauje tak je to tu takhle? no asi by bylo dobré kdy u někdo má snahu pro klub dělat tak to nějak ocenit(Jumep v tom peníze a čas , teď Darja zatím asi čas a moná i ty peníze) a potom čekat jestli se vrátí? Dobré by bylo dát návrh co a za kolik pro klub - zadat číslo účtu,vybrat peníze,nechat udělat a potom rozeslat- vzít na sraz.
To jsou dobré připomínky - Kadou chviku někdo chce nálepku atd.. ale ono to po kusech nejde nebo je to draí a kdy se někdo angauje tak je to tu takhle? no asi by bylo dobré kdy u někdo má snahu pro klub dělat tak to nějak ocenit(Jumep v tom peníze a čas , teď Darja zatím asi čas a moná i ty peníze) a potom čekat jestli se vrátí? Dobré by bylo dát návrh co a za kolik pro klub - zadat číslo účtu,vybrat peníze,nechat udělat a potom rozeslat- vzít na sraz.:nevim
|
|
09.05.2013 22:42 -
|
2577833
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jak vidno,hodně klubáků má o tyto chromované podloky zájem,mezi ně se počítám i já,určitě bych tam dal c5 club,dobrý nápad,navýil bych cenu za obě,aby se penízky vrátily právoplatnému majiteli,myslím,e komu se líbí,určitě ho to nezrujnuje,byl by problém vyřeen ke spokojenosti vech,přeji hezký den
Jak vidno,hodně klubáků má o tyto chromované podloky zájem,mezi ně se počítám i já,určitě bych tam dal c5 club,dobrý nápad,navýil bych cenu za obě,aby se penízky vrátily právoplatnému majiteli,myslím,e komu se líbí,určitě ho to nezrujnuje,byl by problém vyřeen ke spokojenosti vech,přeji hezký den
|
|
09.05.2013 22:44 -
|
2577837
|
|
DrMarvin
|
|
|
63zdenda napsal(a): Jak vidno,hodně klubáků má o tyto chromované podloky zájem,mezi ně se počítám i já,určitě bych tam dal c5 club,dobrý nápad,navýil bych cenu za obě,aby se penízky vrátily právoplatnému majiteli,myslím,e komu se líbí,určitě ho to nezrujnuje,byl by problém vyřeen ke spokojenosti vech,přeji hezký den
presne tak....je mi uplne jedno jestli dam za jednu 50kc nebo 200kc .... hlavne aby nebyl nekdo v minusu a kdyz neco zbyde pro klub tak s tim problem nemam
presne tak....je mi uplne jedno jestli dam za jednu 50kc nebo 200kc .... hlavne aby nebyl nekdo v minusu a kdyz neco zbyde pro klub tak s tim problem nemam:-)
|
|
10.05.2013 17:04 -
|
2578014
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Souhlasím s DrMarvin. Nutno si uvědomit, e klubové podloky a takové či makové jsou jedinečné a u pumpy se nekoupí. Proto ani cena např. 200 mi nepřipadá nijak přemrtěná. A pokud to navíc smae náklady těch, kteří se v tom angaují- jsem pro. Co zbyde - na výdaje klubu.
Souhlasím s DrMarvin. Nutno si uvědomit, e klubové podloky a takové či makové jsou jedinečné a u pumpy se nekoupí. Proto ani cena např. 200 mi nepřipadá nijak přemrtěná. A pokud to navíc smae náklady těch, kteří se v tom angaují- jsem pro. Co zbyde - na výdaje klubu.
|
|
10.05.2013 20:11 -
|
2578061
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
Vím e odbočuji od tématu - ale zmíňky výe " Co zbyde tak na výdaje klubu " mě připomněly,e jsem novým členem klubu u od ledna a jetě jsem nijak klub nepodpořil. - jsou nějaké "příspěvky " např. na internet stránky atd ?
Vím e odbočuji od tématu - ale zmíňky výe " Co zbyde tak na výdaje klubu " mě připomněly,e jsem novým členem klubu u od ledna a jetě jsem nijak klub nepodpořil. - jsou nějaké "příspěvky " např. na internet stránky atd ?
|
|
10.05.2013 22:32 -
|
2578094
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
toto vlákno je o podlokách!! ostatně ohledně podpory clubu tady: .link.
toto vlákno je o podlokách!! ostatně ohledně podpory clubu tady: http://www.c5club.cz/diskuze/c5club/2379695-verejna-zbierka-na-novy-server-a-chod-serveru/#.UY1ZP8o085Y ;-)
|
|
11.05.2013 08:17 -
|
2578135
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Určitě bych si vzal obojí za cenu aby nikdo nebyl v mínusu, ba naopak a má klub nějaký zisk.
Určitě bych si vzal obojí za cenu aby nikdo nebyl v mínusu, ba naopak a má klub nějaký zisk.
|
|
22.05.2013 00:29 -
|
2581625
|
|
63zdenda
|
|
|
Nějak to utichlo kolem nových podloek klubu,byl velký zájem,nikdo z naeho představenstva se k těmto naim názorum ani nevyjádřil,je to koda,jeliko se spoustě klubákum líbí,a kadý by zaplatil větí cenu,aby se zaplatily ulé zisky za výrobu zatím jetě platných podloek,tudí by někdo z naeho velení nás mohl informovat o verdiktu,a u je jakýkoliv
Nějak to utichlo kolem nových podloek klubu,byl velký zájem,nikdo z naeho představenstva se k těmto naim názorum ani nevyjádřil,je to koda,jeliko se spoustě klubákum líbí,a kadý by zaplatil větí cenu,aby se zaplatily ulé zisky za výrobu zatím jetě platných podloek,tudí by někdo z naeho velení nás mohl informovat o verdiktu,a u je jakýkoliv :-))
|
|
| |
|
|