| | |
10.06.2017 07:02 -
Re: Rozloučení s C5
|
3073225
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Jde o loučení obecně, mně snad jetě nějakou dobu vydrí.
Docela pěkný článek, vyskytuje se jich nyní více. Ale bohuel ve stylu o mrtvém jen v dobrém.
.link.
Jde o loučení obecně, mně snad jetě nějakou dobu vydrí.
Docela pěkný článek, vyskytuje se jich nyní více. Ale bohuel ve stylu o mrtvém jen v dobrém.
http://auto.idnes.cz/posledni-vyrobeny-citroen-c5-hydropneumaticky-podvozek-pka-/auto_testy.aspx?c=A170609_142817_auto_testy_fdv
|
|
14.07.2017 18:02 -
Rozloučení
|
3082230
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Jen takové Say hallo... po 5ti letech a 400tis. s C5 III jsem se rozhodl, e je čas na změnu a vskutku milovaný vozík el do světa... nástupce není z francouzské produkce a pro mě tu v podstatě role končí. Děkuju vem za rady a pomoc, které se mi tu dostalo a mnoho spokojenosti a bezproblémových kilometrů tak, jak se to dařilo mě... Mějte se tu fajn
Jen takové Say hallo... po 5ti letech a 400tis. s C5 III jsem se rozhodl, e je čas na změnu a vskutku milovaný vozík el do světa... nástupce není z francouzské produkce a pro mě tu v podstatě role končí. Děkuju vem za rady a pomoc, které se mi tu dostalo a mnoho spokojenosti a bezproblémových kilometrů tak, jak se to dařilo mě... Mějte se tu fajn
Přílohy: IMG_8755_6_7_tonemapped.jpg ( 1063361b ) - nástupce... IMG_8770_1_2_tonemapped.jpg ( 1075411b ) - nástupce 01 |
|
12.08.2017 22:14 -
|
3088502
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Tak se po 7,5 letech a 170 000 najetých km loučím se svou jedničkovou C5 . Ne e by mě omrzela , nebo začala zlobit , na svůj věk ( rok 2004 ) a najetý kiláky ( 303 000 km ) je výborný formě a stavu , ale pořídil jsem rodinnej autobus . Cé pětka byla tak dobrá e jsem si ji nechal nejdýl ze vech aut co jsem kdy měl . Vdy jsem měnil auto po 4 letech , ale teď mě pořád bavila a nebyli s ní problémy tak jsem netouil po ničem jiným . Ani doma nebyli z mojí touhy po MPV nijak nadeni , e kdy s tím nejsou problémy proč si ji jetě nenechat . Nu co , u je v inzerci . Ale bylo to zatím nejlepí auto co jsem měl , a to po vech stránkách po kterej se to dá hodnotit . A od teď budem jezdit v Peugeotu 807 - 2.0 HDi - rok 2011 .
( původně jsem hledal C8 , ale není takovej výběr jak u P 807 .
Tak se po 7,5 letech a 170 000 najetých km loučím se svou jedničkovou C5 . Ne e by mě omrzela , nebo začala zlobit , na svůj věk ( rok 2004 ) a najetý kiláky ( 303 000 km ) je výborný formě a stavu , ale pořídil jsem rodinnej autobus . Cé pětka byla tak dobrá e jsem si ji nechal nejdýl ze vech aut co jsem kdy měl . Vdy jsem měnil auto po 4 letech , ale teď mě pořád bavila a nebyli s ní problémy tak jsem netouil po ničem jiným . Ani doma nebyli z mojí touhy po MPV nijak nadeni , e kdy s tím nejsou problémy proč si ji jetě nenechat . Nu co , u je v inzerci . Ale bylo to zatím nejlepí auto co jsem měl , a to po vech stránkách po kterej se to dá hodnotit . A od teď budem jezdit v Peugeotu 807 - 2.0 HDi - rok 2011 .
( původně jsem hledal C8 , ale není takovej výběr jak u P 807 .
Přílohy: IMG_0023.JPG ( 1617583b ) - IMG_0025.JPG ( 1208681b ) - |
|
14.08.2017 00:44 -
|
3088911
|
|
DOUFAK
|
|
|
Tady ty stránky s tímto tématem jsou smutný a rvou mě za srdce... Nedávno to bylo Nový a dnes se u toho pomalu lidi zbavují.Mluvím hlavně o C5 I...
Tady ty stránky s tímto tématem jsou smutný a rvou mě za srdce...:-(:-(:-( Nedávno to bylo Nový a dnes se u toho pomalu lidi zbavují.Mluvím hlavně o C5 I...:-(:-(:-(
|
|
19.08.2017 23:40 -
|
3089822
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Jj ... mě taky . Přítí tejden si má přijet pro C5 novej majitel , a já se asi neubráním nejedné ukápnuté slzičce . Bylo to nejlepí auto co jsem zatím měl . Jen se jezdilo , dělala běná údrba a neřeili se ádný problémy .
Nejradi bych si ji nechal , ale jen by stála na zahradě . Přítelkyně má Saxo , to jí občas beru na couračky po městě , a kdy někam jedem tak budem brát 807 kvůli kočárku a spoustě blbostí který prý "auto to uveze" . A syn má Xsaru a stejně přiel o papíry . Dcera auto nechce . A ta nejmení ... ta se aspoň líp ukládá do sedačky . Takhle bude aspoň jezdit a dělat radost někomu dalímu .
Tak u jsem s autobusem něco odjezdil a vypadá to e u nás zůstane . Trochu jsem přemejlel e by to bylo na keft , a nael si C8 , ale u jsem si ji začal tvořit k obrazu svému , tak si ji nechám .
S C5 se to nedá srovnávat , je to kadý jiná kategorie . Oceňuju lepí nastupování ( kolena u nejsou co bejvaly ) , lepí výhled z auta , usazování bejbina do sedačky je díky oupačkám taky pohodlnějí . O kufru ani nemluvím . 20 kW navíc a estka se taky hodí .
A co mě chybí ... úloný prostory v kufru - ty kastlíky po stranách . A hlavně ... HYDROACTIV . Sedm let na lítacím kobercu a najednou pruiny
A sranda bude dělat i výměny filtrů a oleje a cokoliv kolem motoru . Rozměrově stejnej motor je narvanej do polovičního prostoru co měla C5 .
Jj ... mě taky . Přítí tejden si má přijet pro C5 novej majitel , a já se asi neubráním nejedné ukápnuté slzičce:-(((( . Bylo to nejlepí auto co jsem zatím měl . Jen se jezdilo , dělala běná údrba a neřeili se ádný problémy .
Nejradi bych si ji nechal , ale jen by stála na zahradě . Přítelkyně má Saxo , to jí občas beru na couračky po městě , a kdy někam jedem tak budem brát 807 kvůli kočárku a spoustě blbostí který prý "auto to uveze" . A syn má Xsaru a stejně přiel o papíry . Dcera auto nechce . A ta nejmení ... ta se aspoň líp ukládá do sedačky . Takhle bude aspoň jezdit a dělat radost někomu dalímu .
Tak u jsem s autobusem něco odjezdil a vypadá to e u nás zůstane . Trochu jsem přemejlel e by to bylo na keft , a nael si C8 , ale u jsem si ji začal tvořit k obrazu svému , tak si ji nechám .
S C5 se to nedá srovnávat , je to kadý jiná kategorie . Oceňuju lepí nastupování ( kolena u nejsou co bejvaly ) , lepí výhled z auta , usazování bejbina do sedačky je díky oupačkám taky pohodlnějí . O kufru ani nemluvím . 20 kW navíc a estka se taky hodí .
A co mě chybí ... úloný prostory v kufru - ty kastlíky po stranách . A hlavně ... HYDROACTIV . Sedm let na lítacím kobercu a najednou pruiny :-((((
A sranda bude dělat i výměny filtrů a oleje a cokoliv kolem motoru . Rozměrově stejnej motor je narvanej do polovičního prostoru co měla C5 .
|
|
24.08.2017 08:31 -
|
3091010
|
|
henry1
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Zdravím vetkých. Tak nastal den keď po xantie, C5I, C5II, C5II opúam rady kormidelníkov. Plávalo sa mi prijemne bez väznejích závad. Bohuiaž výrobca pochoval vývoj lodi, tak prestupujem do radu tyroch kruhov.
Ďakujem za vetko co som sa tu mohol dozvedie a prajem prijemne plávanie na cestách. R.I.P. Hydra.
Zdravím vetkých. Tak nastal den keď po xantie, C5I, C5II, C5II opúam rady kormidelníkov. Plávalo sa mi prijemne bez väznejích závad. Bohuiaž výrobca pochoval vývoj lodi, tak prestupujem do radu tyroch kruhov.
Ďakujem za vetko co som sa tu mohol dozvedie a prajem prijemne plávanie na cestách. R.I.P. Hydra.
|
|
25.08.2017 12:39 -
|
3091239
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
: Čyři kruhy? Pokud to není A8 na vzduchu,tak mi to přijde jak přechod z HEAVY METALLU na Dechovku nebo obráceně.. .
Ps. Teď na dovolené jsme v Antwerpách jezdili TAXI, Mercedes E na vzduchu bomba , snad lepí ne C5...
Citroen C4 Cactucs - tragedie ale lepí ne Octavia, jediné plus zajímavý interier , jinak to drncá a je to málé. Peugeot 5008 celkem to ulo,dokázal bych si to představit.
:-o: Čyři kruhy? Pokud to není A8 na vzduchu,tak mi to přijde jak přechod z HEAVY METALLU na Dechovku nebo obráceně.. .:-o
Ps. Teď na dovolené jsme v Antwerpách jezdili TAXI, Mercedes E na vzduchu bomba , snad lepí ne C5...
Citroen C4 Cactucs - tragedie ale lepí ne Octavia, jediné plus zajímavý interier , jinak to drncá a je to málé. Peugeot 5008 celkem to ulo,dokázal bych si to představit.:nevim
|
|
25.08.2017 13:34 -
|
3091256
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Ono aj nová C4 Grand Picasso je celkom pohodlná - má ju kamarát (krátka je vraj o dos tvrdia).
Jasné, s hydrou sa to nedá porovna, ale tie to má ďaleko od produkcie VW group.
Ono aj nová C4 Grand Picasso je celkom pohodlná - má ju kamarát (krátka je vraj o dos tvrdia).
Jasné, s hydrou sa to nedá porovna, ale tie to má ďaleko od produkcie VW group.
|
|
25.08.2017 15:03 -
|
3091277
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Bylo to v Antwerpách komické, prudil jsem rodinu e jen tak něčím nepojedu,e kdy za to platím,chci pohodlí.
První den ,první jízda sestra objednala v recepci Taxi. Já prudil e kdy jsme přijeli stála venku C5 Taxi.
Přistavili nám to E od Mercedesu , říkám jí má těstí Byla to fakt boská jízda !
Zpět jsme byli unavení a tak se bral první v pořadí na taflu ten Cactus. Interier extravagantní jak má u Citroenu být,to se mi moc líbilo ale tím to bohuel končí.
Druhý den nám hotel přistavil opět Mercedes ale nějaké VITO nebo co to bylo- prostě autobus ale celkem to pruilo
No a zpět byla na taflu 5008 a za ní C5 (X7) nutil jsem je čekat a si tu 5008 někdo vezme ale po 10 min. jim kupodivu dola trpělivost . Take jsme vlezli do té osmičky a celkem to lo, asi bych si z donucení zvykl, sice to moc nehoupe ale ani nemlátí do zadku jako jiné auta.
Ps : Ségra si koupila Opel Moka stál asi 26 000 euro, V Praze mě vezla po cestě, kterou denně vozím dceru do koly. Opravdu jsem byl ve velkém oku,připadal jsem si e jedu v tanku po nejdivočejím tankodromu
Opravdu peklo,sice říkala e má moná přehutěné gumy ale tomu nevěřím,němci prostě dělají auta bez pruení,mají kola přiroubované na kastli bez per a tlumičů napevno jako u lapacích autíček
To e jsem musel dveře 3x zavírat s vzrustající silou ne zaklapli bych asi přeil. Ale teď na dovolené jsem si z ní dělal srandu, e dveřmi C5 se nemusí mlátit ,e to není Opel tak a mi to zavírá lehce
Bylo to v Antwerpách komické, prudil jsem rodinu e jen tak něčím nepojedu,e kdy za to platím,chci pohodlí.:-))
První den ,první jízda sestra objednala v recepci Taxi. Já prudil e kdy jsme přijeli stála venku C5 Taxi.
Přistavili nám to E od Mercedesu , říkám jí má těstí :-d Byla to fakt boská jízda !
Zpět jsme byli unavení a tak se bral první v pořadí na taflu ten Cactus. Interier extravagantní jak má u Citroenu být,to se mi moc líbilo ale tím to bohuel končí. :-((((
Druhý den nám hotel přistavil opět Mercedes ale nějaké VITO nebo co to bylo- prostě autobus ale celkem to pruilo :-))
No a zpět byla na taflu 5008 a za ní C5 (X7) nutil jsem je čekat a si tu 5008 někdo vezme ale po 10 min. jim kupodivu dola trpělivost :-)))). Take jsme vlezli do té osmičky a celkem to lo, asi bych si z donucení zvykl, sice to moc nehoupe ale ani nemlátí do zadku jako jiné auta.
Ps : Ségra si koupila Opel Moka stál asi 26 000 euro, V Praze mě vezla po cestě, kterou denně vozím dceru do koly. Opravdu jsem byl ve velkém oku,připadal jsem si e jedu v tanku po nejdivočejím tankodromu :-o
Opravdu peklo,sice říkala e má moná přehutěné gumy ale tomu nevěřím,němci prostě dělají auta bez pruení,mají kola přiroubované na kastli bez per a tlumičů napevno jako u lapacích autíček :-d
To e jsem musel dveře 3x zavírat s vzrustající silou ne zaklapli bych asi přeil. Ale teď na dovolené jsem si z ní dělal srandu, e dveřmi C5 se nemusí mlátit ,e to není Opel tak a mi to zavírá lehce :-))))
:-)))):-))))
|
|
10.09.2017 21:29 -
|
3094362
|
|
SWalker
|
Město: Kroměří, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Tak u se loučím i já, včera si můj "autobus" odvezl nový majitel. Tímto bych chtěl vem poděkovat za pomoc (zejména Lukimu a Jumepovi) při problémech, které mělo auto víc ne dost... A vem ostatním přeju hodně astných kilometrů
Tak u se loučím i já, včera si můj "autobus" odvezl nový majitel. Tímto bych chtěl vem poděkovat za pomoc (zejména Lukimu a Jumepovi) při problémech, které mělo auto víc ne dost... A vem ostatním přeju hodně astných kilometrů :-)
|
|
04.04.2018 18:39 -
|
3145535
|
|
BERY
|
|
|
Po deseti letech spolehlivé a pohodlné jízdy, po hromadě převezených osob a jetě větí hromadě nákladu se s c5 loučím. Auto mě nikdy nenechalo ve tychu a vdycky mě odvezlo tam kam jsem chtěl. (Take se jen směju, kdy mi někdo vykládá o poruchovosti Citroenů a nespolehlivosti hydrauliky)
Po deseti letech spolehlivé a pohodlné jízdy, po hromadě převezených osob a jetě větí hromadě nákladu se s c5 loučím. Auto mě nikdy nenechalo ve tychu a vdycky mě odvezlo tam kam jsem chtěl. (Take se jen směju:-d, kdy mi někdo vykládá o poruchovosti Citroenů a nespolehlivosti hydrauliky)
|
|
05.04.2018 09:51 -
|
3145643
|
|
BERY
|
|
|
Momentalne firemni Mercedes-Benz Citan. Coz je prevleceny Renault Kangoo. V social edition
Ale nez jsem zmenil praci a dostal sluzebni, tak jsem koukal na C5 III, Ford Mondeo a Toyotu Avensis...
Momentalne firemni Mercedes-Benz Citan. Coz je prevleceny Renault Kangoo. V social edition:-))))
Ale nez jsem zmenil praci a dostal sluzebni, tak jsem koukal na C5 III, Ford Mondeo a Toyotu Avensis...
|
|
05.04.2018 19:38 -
|
3145764
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Jo social edition - s tim se jezdí perfektně hlavně na delí trasy a v létě. Upřímnou soustrast
Jo social edition - s tim se jezdí perfektně hlavně na delí trasy a v létě. Upřímnou soustrast :-(
|
|
06.04.2018 06:24 -
|
3145875
|
|
BERY
|
|
|
Tak uplne social to neni, zrovna klimatizace tam je poloautomaticka. Ale chybi spousta prihradek, roletka v kufru, palubni pocitac a hlavne tempomat...
Tak uplne social to neni, zrovna klimatizace tam je poloautomaticka. Ale chybi spousta prihradek, roletka v kufru, palubni pocitac a hlavne tempomat... :-))))
|
|
06.04.2018 14:06 -
|
3145968
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Tempomat si dodělej..
.link.
Tempomat si dodělej..
https://www.youtube.com/watch?v=f3nvllnYjK8
:-))))
|
|
06.04.2018 15:25 -
|
3146002
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
No ty V##E. Teď nevím jestli to je váné video nebo to je jen nějaká recese
Ale síla. A xantie jsem taky dodělával tempomat.
No ty V##E. Teď nevím jestli to je váné video nebo to je jen nějaká recese:nevim
Ale síla. A xantie jsem taky dodělával tempomat.
|
|
07.04.2018 09:57 -
|
3146512
|
|
jruze
|
|
|
A zítra to má kadej benzín s mechanickou klapkou
A zítra to má kadej benzín s mechanickou klapkou:-))))
|
|
07.04.2018 10:13 -
|
3146514
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
DeFuckTo napsal(a): Něco podobnýho sem měl na Bx hladkým dýzlu v roce 93 kdy sem jel do Kalábrie .... a na Italských dálnicích super ale já tahal přímo na čerpadle, ne na pedálu.
Něco podobnýho sem měl na Bx hladkým dýzlu v roce 93 kdy sem jel do Kalábrie .... a na Italských dálnicích super :palec ale já tahal přímo na čerpadle, ne na pedálu.
|
|
07.04.2018 10:53 -
|
3146525
|
|
HELLMUT
|
|
|
DeFuckTo napsal(a):
Ták,a teď mi sem jetě dej odkaz na dodělání radaru do C5 aby ten tempomat sám brzdil po přiloení k autu předemnou😃
Aby auto samo zaparkovalo nepotřebuju .
:-)))):-)))):-))))
Ták,a teď mi sem jetě dej odkaz na dodělání radaru do C5 aby ten tempomat sám brzdil po přiloení k autu předemnou😃
Aby auto samo zaparkovalo nepotřebuju :-)))).
|
|
| |
|
|