| | |
31.01.2014 20:42 -
Re: Rozloučení s C5
|
2663522
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jasně Pavle,myslím e nikdo nebude proti,jednou stejně zase koupí C5tku,tak proč by sis na chvíly nedal pauzu,vdy je s náma dobře.Hlavně vyber auto dobře a levně,to aby Ti něco zbylo na nového Čitlónka zatím se opatruj a dej vědět,do čeho jsi investoval.
Jasně Pavle,myslím e nikdo nebude proti,jednou stejně zase koupí C5tku,tak proč by sis na chvíly nedal pauzu,vdy je s náma dobře.Hlavně vyber auto dobře a levně,to aby Ti něco zbylo na nového Čitlónka:-)))) zatím se opatruj a dej vědět,do čeho jsi investoval.;-)
|
|
30.04.2014 20:19 -
|
2692202
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak,váení,dnes jsem se po skoro pěti letech v podstatě bezstarostného houpání prodal svého mazlíka . Loučení bylo těí,ne jsem myslel,ale nedalo se nic dělat,musel z domu. Snad bude novému majiteli slouit aspoň tak dobře a dlouho,jako mě...
Tak,váení,dnes jsem se po skoro pěti letech v podstatě bezstarostného houpání prodal svého mazlíka :-((((. Loučení bylo těí,ne jsem myslel,ale nedalo se nic dělat,musel z domu. Snad bude novému majiteli slouit aspoň tak dobře a dlouho,jako mě...
|
|
30.04.2014 20:48 -
|
2692209
|
|
DOUFAK
|
|
|
Chyba ! Bude plakat - Moc plakat...
Chyba ! Bude plakat - Moc plakat...:-((((:-((((:-((((
|
|
30.04.2014 20:57 -
|
2692213
|
|
Hanz 397
|
|
|
Snad nebudu,zítra se jedu podívat na jedno o est let mladí biturbo...
Chtěl jsem sice C6,ale za peníze,který si můu dovolit za to pustit jsem nenael nic jinýho,ne vraky po smrti-a to i v Evropě... Take s C6 musím jetě počkat.
Snad nebudu,zítra se jedu podívat na jedno o est let mladí biturbo...
Chtěl jsem sice C6,ale za peníze,který si můu dovolit za to pustit jsem nenael nic jinýho,ne vraky po smrti-a to i v Evropě... Take s C6 musím jetě počkat.
|
|
30.04.2014 21:02 -
|
2692219
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To vitaj do rodiny, nováčku.
Hodně si to nový vymazli, a se na tom vyučí a pak bude moct dát do kupy to moje, a bude potřeba.
To vitaj do rodiny, nováčku. :-))))
Hodně si to nový vymazli, a se na tom vyučí a pak bude moct dát do kupy to moje, a bude potřeba. :-d
|
|
30.04.2014 21:17 -
|
2692231
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Biturba jsou dráky, ty se neserou.
Biturba jsou dráky, ty se neserou. :palec:-))))
|
|
30.04.2014 22:38 -
|
2692262
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): Snad nebudu,zítra se jedu podívat na jedno o est let mladí biturbo...
Co bude dělat dřív,novou svatbu s C5,nebo pohřeb se starou,myslím také C5? Jestli bude mít cestu kolem Hamru,přijeď se u kávy pochlubit,hodíme to na kanál,poouráme se v něm,moná to i čipnem aspoň na 126 kw,jsem tu opět na týden v lázních
Co bude dělat dřív,novou svatbu s C5,nebo pohřeb se starou,myslím také C5? :-)))) Jestli bude mít cestu kolem Hamru,přijeď se u kávy pochlubit,hodíme to na kanál,poouráme se v něm,moná to i čipnem aspoň na 126 kw,jsem tu opět na týden v lázních :-)))):-d
|
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Tak jsem se včera rozloučil se svoji C5, paní nedala přednost Jak vidno z fotek na mojí straně totálka. Ibiza pět let stará, oprava jistá. Co si za ty peníze za totálku mám asi tak koupit.
Mimichodem na moji straně rychlost cca 40 km/hod.
Tak jsem se včera rozloučil se svoji C5, paní nedala přednost :-(((( Jak vidno z fotek na mojí straně totálka. Ibiza pět let stará, oprava jistá. Co si za ty peníze za totálku mám asi tak koupit. :-o
Mimichodem na moji straně rychlost cca 40 km/hod.
Přílohy: IMG_1000.JPG ( 485663b ) - Nedání přednosti IMG_1002.JPG ( 331296b ) - Bagy IMG_1029.JPG ( 623809b ) - Total |
|
30.05.2014 12:54 -
Re: Loučení
|
2700648
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
hlavne ze si v poriadku, myslim ze s auto sa rozlucilo krasne ked sa nikomu dufam nic nestalo
ta ibiza vyzera v pohode a C5 na srot.
dufame ze citroena, a co tak toho s tymi 50tkm co je v debate o bazaroch
hlavne ze si v poriadku, myslim ze s auto sa rozlucilo krasne ked sa nikomu dufam nic nestalo
ta ibiza vyzera v pohode a C5 na srot.
dufame ze citroena, a co tak toho s tymi 50tkm co je v debate o bazaroch
|
|
30.05.2014 13:47 -
|
2700669
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Radar: - jak píe Robo - k tomu není co dodat. Mělo 11 let, tak má důvod k výměně. Take proč rovnou loučení? Ale sám jsem váhal loni při výměně (natěstí ne kvůli havárii), zda C5 a prostě jsou i jiná sluná auta.
Dej vědět, a se rozhodne pro cokoli.
Radar: - jak píe Robo - k tomu není co dodat. Mělo 11 let, tak má důvod k výměně. Take proč rovnou loučení? Ale sám jsem váhal loni při výměně (natěstí ne kvůli havárii), zda C5 a prostě jsou i jiná sluná auta.
Dej vědět, a se rozhodne pro cokoli.
|
|
30.05.2014 20:52 -
|
2700845
|
|
Mikra
|
|
|
Dědovi loni pojiovna chtěla dát za totálku Xsary 19.000,- Kč. Napsal jsem dědovým jménem na pojiovnu - Slavia, e v bazarech se tyhle auta prodávají kolem 50.000,- Kč, e jsem důchodce a musím manelku vozit po doktorech, e si na jiný auto z důchodu nenaetřím a opravu z toho plnění taky nezaplatím, e jsem se o auto staral, aby mi vydrelo a proč mám já být bez auta, kdy jsem nic nezavinil ... Jetě jsem připsal, e věřím v jejich soudnost a lidskost a představte si, zvedli plnění o 10.000,- Kč. Děda si to nechal opravit a jetě mu těch 10.000,- Kč zbylo.
No a kdy se to podaří i tobě a jetě rozprodá nějaký díly, tak se můe dostat na lepí sumu, ne bys za to dostal v bazaru.
Dědovi loni pojiovna chtěla dát za totálku Xsary 19.000,- Kč. Napsal jsem dědovým jménem na pojiovnu - Slavia, e v bazarech se tyhle auta prodávají kolem 50.000,- Kč, e jsem důchodce a musím manelku vozit po doktorech, e si na jiný auto z důchodu nenaetřím a opravu z toho plnění taky nezaplatím, e jsem se o auto staral, aby mi vydrelo a proč mám já být bez auta, kdy jsem nic nezavinil ... Jetě jsem připsal, e věřím v jejich soudnost a lidskost a představte si, zvedli plnění o 10.000,- Kč. Děda si to nechal opravit a jetě mu těch 10.000,- Kč zbylo. :-d
No a kdy se to podaří i tobě a jetě rozprodá nějaký díly, tak se můe dostat na lepí sumu, ne bys za to dostal v bazaru. ;-)
|
|
28.10.2014 17:10 -
|
2745937
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
zapomněl jsem doplnit informace, moje auto koupil autohandlíř za 10 000,-Kč, a pojiovna wüstenrot doplatila 40 000,-Kč. Ve proběhlo cca za měsíc. Mimochodem ta Ibiza la taky na totálku. Nový auto v profilu.
zapomněl jsem doplnit informace, moje auto koupil autohandlíř za 10 000,-Kč, a pojiovna wüstenrot doplatila 40 000,-Kč. Ve proběhlo cca za měsíc. Mimochodem ta Ibiza la taky na totálku. Nový auto v profilu.;-)
|
|
28.10.2014 17:33 -
|
2745963
|
|
Mikra
|
|
|
Tak vítej z5.
Neprozradí, kolik jsi doplácel? Zdá se, e sis výbavou trochu polepil, proti minulýmu modelu. Nebo se pletu?
Tak vítej z5. :-d
Neprozradí, kolik jsi doplácel? Zdá se, e sis výbavou trochu polepil, proti minulýmu modelu. Nebo se pletu?
|
|
28.10.2014 18:59 -
|
2746074
|
|
Mikra
|
|
|
Vdy píe, e u má. Foto v profilu.
Vdy píe, e u má. Foto v profilu. :-d
|
|
13.11.2014 21:52 -
|
2751407
|
|
zico
|
|
|
Priatelia, kamarati! Na zraze sa rozlucim s C5 klubom a aj s najbaajecnejsim autom ake som kedy mal. Nastal cas vymeny auta a kedze C5 sa v poslednej generacii stalo nemeckym autom, tak uz nemec jak nemec a kupil som styri kruhy s pneu podvozkom .. (Do C6 nevleze ani bike ani snowboard, sorry Luki
Vdaka predseda za pracu pre klub a za vela, ty vies)
Vdaka najku za vcasne vymazanie niektorych mojich intolerantnych prispevkov
Diky autodiag za to ze si mi usetril mooc penazi (tym, ze som k tebe nechodil na servis))
Vdaka Alien za to ze som mohol poprehanat tvoju Xa Activu, nezabudnutelny zazitok!
A vdaka celej rodine C5 klubu see you next life!
Priatelia, kamarati! Na zraze sa rozlucim s C5 klubom a aj s najbaajecnejsim autom ake som kedy mal. Nastal cas vymeny auta a kedze C5 sa v poslednej generacii stalo nemeckym autom, tak uz nemec jak nemec a kupil som styri kruhy s pneu podvozkom .. (Do C6 nevleze ani bike ani snowboard, sorry Luki ;)
Vdaka predseda za pracu pre klub a za vela, ty vies)
Vdaka najku za vcasne vymazanie niektorych mojich intolerantnych prispevkov :-))))
Diky autodiag za to ze si mi usetril mooc penazi (tym, ze som k tebe nechodil na servis))
Vdaka Alien za to ze som mohol poprehanat tvoju Xa Activu, nezabudnutelny zazitok!
A vdaka celej rodine C5 klubu :-) see you next life!
|
|
| |
|
|