| | |
19.09.2013 16:24 -
Re: Rozloučení s C5
|
2620234
|
|
jruze
|
|
|
js42 napsal(a): Ahoj vichni.
Nikdy jsem si nemyslel jak těké bude psát příspěvek do tohoto vlákna. Ale ivot holt přináí i takové chvíle. S lítostí Vám vem, kamarádům a známým , oznamuji e ji nejsem vlastníkem C5. Nakonec jsem změnil i značku a zatím se mě prosím neptejte jakou. Musím to jetě strávit. Rozhodnutí sem napsat mi trvalo 14 dní.
Pokud to nebude vadit tak s klubem bych se nerad loučil. Hlavně s lidmi kolem něj. Take zatím nemám zapsané ádné auto, třeba se to změní, chtěl bych ale uívat deník vozidla. Jinak bych se rád dál zůčastnil srazů a snad mě s jiným autem nepolete domů .
Na cestách Vám vechny budu dál zdravit a jen co si nechám udělat novou samolepku tak budu dál ířit klubové stránky.
Ahoj vem, klidnou jízdu a vdy anténkou nahoru .
Krásný den přeje Honza.
Jsou tu různá okénka kam se nepíe jen o autech a na srazy - no jen přijeď - propícháme ti gumy za zradu - no a ti nové autí slouí a nebolí tě z něj pr...l a záda
Jsou tu různá okénka kam se nepíe jen o autech:-p a na srazy - no jen přijeď - propícháme ti gumy za zradu:-d - no a ti nové autí slouí a nebolí tě z něj pr...l a záda :-))))
|
|
19.09.2013 17:12 -
|
2620256
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
js42: No tak a to stráví, tak kadopádně napi zkuenosti, srovnání... Já jsem měl u 4 roky C5 a nějakým omylem mi začali psát lidi z vectra klubu (minulá 2 auta před C5). Tak jsem jim napsal zkuenosti, porovnání, plusy a minusy a admini to velmi ocenili jako pohled z jiného břehu.
js42: No tak a to stráví, tak kadopádně napi zkuenosti, srovnání... Já jsem měl u 4 roky C5 a nějakým omylem mi začali psát lidi z vectra klubu (minulá 2 auta před C5). Tak jsem jim napsal zkuenosti, porovnání, plusy a minusy a admini to velmi ocenili jako pohled z jiného břehu.
|
|
19.09.2013 17:25 -
|
2620257
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jo jo, taky to oceníme, kdy nám napíe pravdu, e na C5 ádný jiný auto nemá.
A nebuď z toho smutnej. Vdy se vdycky můe vrátit, a ti to dojde.
Tak hodně těstí a ozvi se.
Jo jo, taky to oceníme, kdy nám napíe pravdu, e na C5 ádný jiný auto nemá. :-))))
A nebuď z toho smutnej. Vdy se vdycky můe vrátit, a ti to dojde. ;-)
Tak hodně těstí a ozvi se. :palec
|
|
19.09.2013 20:50 -
|
2620292
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Hansku, to ivot jde dál, srazy absolutně ádný problém, denník taky ne, pouze si ohlídej minimální návtěvnost clubu, aby tě to nevyhodili (nejsem si jist, 6 měsíců nečinnosti?) a púozdravuj maminu
Hansku, to ivot jde dál, srazy absolutně ádný problém, denník taky ne, pouze si ohlídej minimální návtěvnost clubu, aby tě to nevyhodili (nejsem si jist, 6 měsíců nečinnosti?) a púozdravuj maminu :-d
|
|
21.09.2013 20:19 -
|
2620581
|
|
máca
|
|
|
Ahoj Honzo, ty mi tedy dává. Doufám, e se tedy nejen na srazu uvidíme.Teď leím po operaci a přes léto to nevylo.
Moc zdravím Naďu a praskám zvědavostí,co jste koupili.Ze srazu klíďo pojedu minispanilku i s jinou značkou, a hlavně s fajn lidma.
:-(((( Ahoj Honzo, ty mi tedy dává. Doufám, e se tedy nejen na srazu uvidíme.Teď leím po operaci a přes léto to nevylo.
Moc zdravím Naďu a praskám zvědavostí,co jste koupili.Ze srazu klíďo pojedu minispanilku i s jinou značkou, a hlavně s fajn lidma.;-)
|
|
23.09.2013 16:40 -
|
2621190
|
|
Darja
|
|
|
tak ja se dnes taky loucim, c5 neprezila, ja ano a jsem ji za to vdecna. Jeste nevim, jestli budeme opravovat, nebo jestli poputuje do vysokych peci, kde definitivne skonci. A ani nevim, co bude moje dalsi auto. Boli me z toho srdce, tolik let spolu, tech kilometru najeto... Kurvafix je mi do breku...
tak ja se dnes taky loucim, c5 neprezila, ja ano a jsem ji za to vdecna. Jeste nevim, jestli budeme opravovat, nebo jestli poputuje do vysokych peci, kde definitivne skonci. A ani nevim, co bude moje dalsi auto. Boli me z toho srdce, tolik let spolu, tech kilometru najeto... Kurvafix je mi do breku...
|
|
23.09.2013 16:46 -
|
2621192
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
A na pojistku se to nedá dát? Myslím,e má stejně jasno né,
A na pojistku se to nedá dát?:nevim Myslím,e má stejně jasno né,
|
|
23.09.2013 16:47 -
|
2621193
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Nějak moc stručné... Copak se stalo?
Nějak moc stručné... Copak se stalo?
|
|
23.09.2013 18:22 -
|
2621200
|
|
C5stepan
|
|
|
Darinko, já svoji C5I taky přeil, i kdy ona ne. A jetě rozlámaný (ale vděčný autíčku) jsem okamitě pořídil C5II. Nelituji a důvěřuji dál. A kdy to vezmu pozpátku, tak Ty ani jiné auto ani nemůe chtít. Nebo se mýlím?
Darinko, já svoji C5I taky přeil, i kdy ona ne. A jetě rozlámaný (ale vděčný autíčku) jsem okamitě pořídil C5II. Nelituji a důvěřuji dál. A kdy to vezmu pozpátku, tak Ty ani jiné auto ani nemůe chtít. Nebo se mýlím:-)?
|
|
24.09.2013 12:41 -
|
2621475
|
|
Darja
|
|
|
jetě uvidim, jestli to nepůjde opravit. motor startuje, co je plus, automatická převodovka zatím neozkouená, jen při řazení do P vydala divnej zvuk.
Musím se domluvit a udělat rozpočet na opravu. Pojistku nemám, tu jsem zruila před třemi roky.
C5II nechci, protoe při představě, e mě zas čeká to vechno, co u mám za sebou.. A nedejboe si koupím jetě víc olítanou, ne je ta moje teď... to u radi jiný auto. V6 se nevzdám, chci zas V6...
jetě uvidim, jestli to nepůjde opravit. motor startuje, co je plus, automatická převodovka zatím neozkouená, jen při řazení do P vydala divnej zvuk.
Musím se domluvit a udělat rozpočet na opravu. Pojistku nemám, tu jsem zruila před třemi roky.
C5II nechci, protoe při představě, e mě zas čeká to vechno, co u mám za sebou.. A nedejboe si koupím jetě víc olítanou, ne je ta moje teď... to u radi jiný auto. V6 se nevzdám, chci zas V6... :)
|
|
24.09.2013 13:13 -
|
2621477
|
|
Darja
|
|
|
u řeim s Lukýnem ceny dílů... tak uvidím, na kolik to vyjde. Napadlo mě koupit druhou V6 a tu mojí pouít na ND jako dárce... a nebudu zafačovaná a natvaná, tak se rozhodnu.
u řeim s Lukýnem ceny dílů... tak uvidím, na kolik to vyjde. Napadlo mě koupit druhou V6 a tu mojí pouít na ND jako dárce... a nebudu zafačovaná a natvaná, tak se rozhodnu.;-):-)
|
|
24.09.2013 20:16 -
|
2621570
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
Na SK na bazoi je na predaj V6 s trhacím automatom za 600. Navi,JBL,automat, v kremovej koi .. rozmýlal som o nej tuho..ale benzin V6 nechcem ivi
Na SK na bazoi je na predaj V6 s trhacím automatom za 600. Navi,JBL,automat, v kremovej koi .. rozmýlal som o nej tuho..ale benzin V6 nechcem ivi :)
|
|
24.09.2013 23:09 -
|
2621631
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Darja, nech to dobre dopadne
Darja, nech to dobre dopadne
|
|
25.09.2013 17:26 -
|
2621790
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
No ono to ide , lebo auto je kopa eleza a plastu s káblami, nie ivý mysliaci tvor ... auto za tebou smútit nebude ked sa s nim strepes pod kamion
No ono to ide , lebo auto je kopa eleza a plastu s káblami, nie ivý mysliaci tvor ... auto za tebou smútit nebude ked sa s nim strepes pod kamion
|
|
25.09.2013 19:40 -
|
2621809
|
|
DOUFAK
|
|
|
Copak? "Mistr" tesař se utnul ?...
Copak? "Mistr" tesař se utnul ?... ;-)
|
|
30.01.2014 16:19 -
|
2663281
|
|
C5stepan
|
|
|
Tak u jsem to taky zabalil. Čitlónka jsem obrečel a ne splaím malý automat budu MHDák. Rád bych tady s vámi zůstal - Najku slibuju, e nebudu prudit. Bylo s váma dobře - tady i na srazech. Samé astné kiláky vem klubákům. Pavel těpán. Kdopak po mně přebírá ezlo nejstarího?
Tak u jsem to taky zabalil. Čitlónka jsem obrečel a ne splaím malý automat budu MHDák. Rád bych tady s vámi zůstal - Najku slibuju, e nebudu prudit. Bylo s váma dobře - tady i na srazech. Samé astné kiláky vem klubákům. Pavel těpán. Kdopak po mně přebírá ezlo nejstarího?
|
|
| |
|
|