| | |
26.07.2012 22:16 -
Re: Rozloučení s C5
|
2495396
|
|
C5stepan
|
|
|
Po slevě při lízování.
Po slevě při lízování:-)))).
|
|
27.07.2012 14:32 -
|
2495500
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
Otázka jesli potom co ukazovli včera a předevčírem na nově ve zprávách pujde někdo nakupovat do aaaček. Ale za chlíli lidi zapomonenou a hurá do aaa pro naleletěné auto.
Otázka jesli potom co ukazovli včera a předevčírem na nově ve zprávách pujde někdo nakupovat do aaaček. Ale za chlíli lidi zapomonenou a hurá do aaa pro naleletěné auto.
|
|
27.07.2012 14:48 -
|
2495501
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Lidi jsou blbý to je neodradí AAAAUTO je jeden velkej vindl a vím o čem mluvím. No hlavně kdy dostane co chce při výkupu.
Je to klasika levně koupit a draze prodat ale... kadého věc
Lidi jsou blbý to je neodradí AAAAUTO je jeden velkej vindl a vím o čem mluvím. No hlavně kdy dostane co chce při výkupu.
Je to klasika levně koupit a draze prodat ale... kadého věc;-)
|
|
27.07.2012 17:58 -
|
2495563
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Mirrra napsal(a): dostal jsem 200, maji to tam za 230000, hajzli a 180000 při splácení
To je jetě přijatelná mare kdy do toho jdou se svýma penězma. Kdy se jim to tam bude 1/2 roku válet, zlevní a budou rádi, kdy dostanou náklady.
To je jetě přijatelná mare kdy do toho jdou se svýma penězma. Kdy se jim to tam bude 1/2 roku válet, zlevní a budou rádi, kdy dostanou náklady.
|
|
27.07.2012 22:30 -
|
2495633
|
|
paralen
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Taky myslím, e to není tak hrozné, čekal jsem to horí.
Taky myslím, e to není tak hrozné, čekal jsem to horí. ;-)
|
|
28.07.2012 00:05 -
|
2495646
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Kamarád takhle koupil před časem focuse s tajemnými 115k kilometry, po půl roce to přestalo jet, kdy rozebrali v servisu motor, tak jeden válec přidřenej, motor dorumplovanej jak prase, zdvihátka ventilů či co, na odpadnutí (úfajně to mělo aspoň 500tis. km).. opravil to, aby to jelo a odvezl do AAA, tam to s nadením koupili a za týden se prodal. To je ten jejich prověřený původ vozů... ani na kafe bych tam neel
Kamarád takhle koupil před časem focuse s tajemnými 115k kilometry, po půl roce to přestalo jet, kdy rozebrali v servisu motor, tak jeden válec přidřenej, motor dorumplovanej jak prase, zdvihátka ventilů či co, na odpadnutí (úfajně to mělo aspoň 500tis. km).. opravil to, aby to jelo a odvezl do AAA, tam to s nadením koupili a za týden se prodal. To je ten jejich prověřený původ vozů... ani na kafe bych tam neel :-o
|
|
25.10.2012 20:51 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
2515315
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
původně jsem koupil C5 kvůli velikosti, výbavě a bezpečí...prodávám kvůli nespolehlivosti
u mám před barákem Mondeo 2009 2,0 TDCi, tak doufám e to bude dobrý kus a bude slouit spolehlivě, překvapila mě spotřeba 5,6 litru na 100 km
nevýhoda je, e oproti C5 je to socka na výbavu
původně jsem koupil C5 kvůli velikosti, výbavě a bezpečí...prodávám kvůli nespolehlivosti
u mám před barákem Mondeo 2009 2,0 TDCi, tak doufám e to bude dobrý kus a bude slouit spolehlivě, překvapila mě spotřeba 5,6 litru na 100 km
nevýhoda je, e oproti C5 je to socka na výbavu
|
|
07.08.2013 12:28 -
Re: Nový člen
|
2605696
|
|
chard
|
Město: Plzeň, Auto: | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Nadeel čas rozloučení, autíčko jde do světa a protoe bude nové autíčko jiné značky tak jsem chtěl Vem co
se starají o fórum poděkovat za jejich supr práci a Vem co sem dávají uitečné rady té děkuji.
Přeji Vem spoustu kilometrů bez poruch a hlavně bez nehod.
Mějte se tu vichni krásně, jste báječné fórum
Nadeel čas rozloučení, autíčko jde do světa a protoe bude nové autíčko jiné značky tak jsem chtěl Vem co
se starají o fórum poděkovat za jejich supr práci a Vem co sem dávají uitečné rady té děkuji.
Přeji Vem spoustu kilometrů bez poruch a hlavně bez nehod.
Mějte se tu vichni krásně, jste báječné fórum
|
|
07.08.2013 15:20 -
|
2605732
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
chard:
No tak hodně těstí s novým vozem. A jetě ne to tu zabalí, tak se pochlub, co si bude pořizovat.
chard:
No tak hodně těstí s novým vozem. A jetě ne to tu zabalí, tak se pochlub, co si bude pořizovat. :-)
|
|
07.08.2013 15:32 -
|
2605735
|
|
chard
|
|
|
V patek jdu prebrat Renault Fluence takze Frantikum zustavam verny.
V patek jdu prebrat Renault Fluence takze Frantikum zustavam verny.:-))))
|
|
07.08.2013 17:56 -
|
2605788
|
|
chard
|
|
|
Uvidíme, Renaulty jsem u měl, vdy ojeté s minimálně 100 tis. km.
Na rozdíl od současné C5 která měla té cca 100 tis. km při koupi a ádnou velkou radost mě má C5 nedělala.
Za 4 roky na opravách 47 000 Kč a to nepočítám samozřejmě spotřební věci jako destičky, oleje a tak.
Teď bych měl mít 5 let záruku. Při mém ročním nájezdu cca 12 tis km bych měl pár let vydret bez investic a hlavně
jsem vzal benzinovou 1,6 a tak se mě bude vyhýbat EKOTERORISMUS v podobě FAP, který je hlavním zdrojem problémů kdy se jezdí krátké trasy.
Kadý máme nějakou oblíbenou značku aut, ale mě se bohuel do paměti zapíe C5 jako spíe problémové auto, ale je to věc názoru a samozřejmě kadý kus je jiný. Pohodlné auto to je, to je bez diskuze ale motor 1,6 HDI mě u do baráku nesmí.
Uvidíme, Renaulty jsem u měl, vdy ojeté s minimálně 100 tis. km.
Na rozdíl od současné C5 která měla té cca 100 tis. km při koupi a ádnou velkou radost mě má C5 nedělala.
Za 4 roky na opravách 47 000 Kč a to nepočítám samozřejmě spotřební věci jako destičky, oleje a tak.
Teď bych měl mít 5 let záruku. Při mém ročním nájezdu cca 12 tis km bych měl pár let vydret bez investic a hlavně
jsem vzal benzinovou 1,6 a tak se mě bude vyhýbat EKOTERORISMUS v podobě FAP, který je hlavním zdrojem problémů kdy se jezdí krátké trasy.
Kadý máme nějakou oblíbenou značku aut, ale mě se bohuel do paměti zapíe C5 jako spíe problémové auto, ale je to věc názoru a samozřejmě kadý kus je jiný. Pohodlné auto to je, to je bez diskuze ale motor 1,6 HDI mě u do baráku nesmí.
|
|
07.08.2013 18:13 -
|
2605790
|
|
jruze
|
|
|
ale je to věc názoru a samozřejmě kadý kus je jiný. Pohodlné auto to je, to je bez diskuze ale motor 1,6 HDI mě u do baráku nesmí.
S závěrečnou citací souhlasím ale jinak co s tím autem s přirozením jezdí kluci po Praze je z toho po roce a 50. tisících rot.(sice v záruce,ale ta se vztahuje na vadné díly né na jak bych to řekl opotřebené díly provozem a vrzání bouchání a tak) Jinak hodně těstí a spokojenosti s novým autem a a nemá smůlu s kusem.(motory do toho dávali sluné)
ale je to věc názoru a samozřejmě kadý kus je jiný. Pohodlné auto to je, to je bez diskuze ale motor 1,6 HDI mě u do baráku nesmí.
S závěrečnou citací souhlasím:palec ale jinak co s tím autem s přirozením jezdí kluci po Praze je z toho po roce a 50. tisících rot.(sice v záruce,ale ta se vztahuje na vadné díly né na jak bych to řekl opotřebené díly provozem a vrzání bouchání a tak):nevim Jinak hodně těstí a spokojenosti s novým autem a a nemá smůlu s kusem.(motory do toho dávali sluné)
|
|
07.08.2013 19:44 -
|
2605812
|
|
Hanz 397
|
|
|
chard napsal(a): Uvidíme, Renaulty jsem u měl, vdy ojeté s minimálně 100 tis. km.
...Fap tam sice není,ale zas tam je kámo EGR,kolega NOx senzor,parák SO katalyzátor a jetě pár podobnejch parádiček,který ti,stejně,jako FAP dokáou při krátkých trasách zvednout spotřebu,mandle a servisní výdaje...
Dneska u si prostě nevybere.
Tak a se ti s tím autem,co má sprostej znak jezdí dobře,a dělá víc radosti,ne ta neastná 1,6HDi a.. nikdo tě nevyhazuje jen proto,e má jiný auto,tak se klidně občas uka
...Fap tam sice není,ale zas tam je kámo EGR,kolega NOx senzor,parák SO katalyzátor a jetě pár podobnejch parádiček,který ti,stejně,jako FAP dokáou při krátkých trasách zvednout spotřebu,mandle a servisní výdaje...
Dneska u si prostě nevybere.
Tak a se ti s tím autem,co má sprostej znak jezdí dobře,a dělá víc radosti,ne ta neastná 1,6HDi a.. nikdo tě nevyhazuje jen proto,e má jiný auto,tak se klidně občas uka :-d
|
|
08.08.2013 07:22 -
|
2605895
|
|
chard
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): ...Fap tam sice není,ale zas tam je kámo EGR,kolega NOx senzor,parák SO katalyzátor a jetě pár podobnejch parádiček,který ti,stejně,jako FAP dokáou při krátkých trasách zvednout spotřebu,mandle a servisní výdaje... Dneska u si prostě nevybere. Tak a se ti s tím autem,co má sprostej znak jezdí dobře,a dělá víc radosti,ne ta neastná 1,6HDi a.. nikdo tě nevyhazuje jen proto,e má jiný auto,tak se klidně občas uka
Tady jsou fajn lidičky take se sem jistě občas mrknu
...Fap tam sice není,ale zas tam je kámo EGR,kolega NOx senzor,parák SO katalyzátor a jetě pár podobnejch parádiček,který ti,stejně,jako FAP dokáou při krátkých trasách zvednout spotřebu,mandle a servisní výdaje... Dneska u si prostě nevybere. Tak a se ti s tím autem,co má sprostej znak jezdí dobře,a dělá víc radosti,ne ta neastná 1,6HDi a.. nikdo tě nevyhazuje jen proto,e má jiný auto,tak se klidně občas uka :-d
Tady jsou fajn lidičky take se sem jistě občas mrknu :-)
|
|
18.09.2013 19:59 -
Re: vtipy, videa, zajímavé odkazy apod....
|
2620015
|
|
ozzy57
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 66 |
|
|
Zdravím ,nevím do jaké rubriky bych to napsal,tak asi sem . Chci se s váma rozloučit , protoe jsem emigroval k jiné značce auta, a sice k Toyotě. Podstatné je ,e jste straně fajn parta nadenců,která se vdycky snaí pomoct a v neposlední řadě i pobavit.
Moje C5 mě celkem dost potrápila ,holt byla to Vámi tolik opovrhovaná 1,6hdi ale komfort je nenahraditelný. Kdy dovolíte jetě se mezi Vás občas alespoň virtuálně mrknu. Přeju Vem hodně km bez nehod a poruch .Ozzy57,Brno
Zdravím ,nevím do jaké rubriky bych to napsal,tak asi sem . Chci se s váma rozloučit , protoe jsem emigroval k jiné značce auta, a sice k Toyotě. Podstatné je ,e jste straně fajn parta nadenců,která se vdycky snaí pomoct a v neposlední řadě i pobavit.
Moje C5 mě celkem dost potrápila ,holt byla to Vámi tolik opovrhovaná 1,6hdi ale komfort je nenahraditelný. Kdy dovolíte jetě se mezi Vás občas alespoň virtuálně mrknu. Přeju Vem hodně km bez nehod a poruch .Ozzy57,Brno :palec
|
|
18.09.2013 20:46 -
Re: vtipy, videa, zajímavé odkazy apod....
|
2620047
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ozzy57 napsal(a): Zdravím ,nevím do jaké rubriky bych to napsal,tak asi sem . Chci se s váma rozloučit , protoe jsem emigroval k jiné značce auta, a sice k Toyotě. Podstatné je ,e jste straně fajn parta nadenců,která se vdycky snaí pomoct a v neposlední řadě i pobavit.
Moje C5 mě celkem dost potrápila ,holt byla to Vámi tolik opovrhovaná 1,6hdi ale komfort je nenahraditelný. Kdy dovolíte jetě se mezi Vás občas alespoň virtuálně mrknu. Přeju Vem hodně km bez nehod a poruch .Ozzy57,Brno
loučím se jménem vech , se měj, hodně těstí a anténkou vzhůru Honza najk mazač
loučím se jménem vech , se měj, hodně těstí a anténkou vzhůru Honza najk mazač :palec
:palec
|
|
19.09.2013 13:41 -
|
2620191
|
|
js42
|
|
|
Ahoj vichni.
Nikdy jsem si nemyslel jak těké bude psát příspěvek do tohoto vlákna. Ale ivot holt přináí i takové chvíle. S lítostí Vám vem, kamarádům a známým, oznamuji e ji nejsem vlastníkem C5. Nakonec jsem změnil i značku a zatím se mě prosím neptejte jakou. Musím to jetě strávit. Rozhodnutí sem napsat mi trvalo 14 dní.
Pokud to nebude vadit tak s klubem bych se nerad loučil. Hlavně s lidmi kolem něj. Take zatím nemám zapsané ádné auto, třeba se to změní, chtěl bych ale uívat deník vozidla. Jinak bych se rád dál zůčastnil srazů a snad mě s jiným autem nepolete domů.
Na cestách Vám vechny budu dál zdravit a jen co si nechám udělat novou samolepku tak budu dál ířit klubové stránky.
Ahoj vem, klidnou jízdu a vdy anténkou nahoru.
Krásný den přeje Honza.
Ahoj vichni.
Nikdy jsem si nemyslel jak těké bude psát příspěvek do tohoto vlákna. Ale ivot holt přináí i takové chvíle. S lítostí:-(((( Vám vem, kamarádům a známým:palec, oznamuji e ji nejsem vlastníkem C5. Nakonec jsem změnil i značku a zatím se mě prosím neptejte jakou. Musím to jetě strávit. Rozhodnutí sem napsat mi trvalo 14 dní.
Pokud to nebude vadit tak s klubem bych se nerad loučil. Hlavně s lidmi kolem něj. Take zatím nemám zapsané ádné auto, třeba se to změní, chtěl bych ale uívat deník vozidla. Jinak bych se rád dál zůčastnil srazů a snad mě s jiným autem nepolete domů:-(.
Na cestách Vám vechny budu dál zdravit a jen co si nechám udělat novou samolepku tak budu dál ířit klubové stránky.
Ahoj vem, klidnou jízdu a vdy anténkou nahoru;-).
Krásný den přeje Honza.
|
|
| |
|
|