| | |
20.06.2012 21:48 -
Re: Propagacia klubu
|
2486044
|
|
C5stepan
|
|
|
Snad ne na zádech?
Snad ne na zádech;-)?
|
|
21.06.2012 15:19 -
|
2486436
|
|
máca
|
|
|
kdy jsme u té propagace, doufám, e budou podloky pod SPZ, na mého nového citránka
kdy jsme u té propagace, doufám, e budou podloky pod SPZ, na mého nového citránka ;-)
|
|
21.06.2012 17:45 -
|
2486464
|
|
jumep
|
|
|
asi nebudu, ja ich nemam, ale ked sa k tomu dostanem, dam spravit a neviem o nikom zeby daval robit
asi nebudu, ja ich nemam, ale ked sa k tomu dostanem, dam spravit a neviem o nikom zeby daval robit
|
|
24.06.2012 14:08 -
|
2486951
|
|
.45acp
|
|
|
Včera na srazu jsem koupil černé a bílé nálepky. Černou jsem u nalepil normálním postupem. Při prohlídce bílé to vypadá, e obrázek zůstává přilepen na podkladovém papíru a slupuje se jen samotná krycí fólie. Je na tom nějaká jiná finta, nebo technologický postup ne u černých?
Včera na srazu jsem koupil černé a bílé nálepky. Černou jsem u nalepil normálním postupem. Při prohlídce bílé to vypadá, e obrázek zůstává přilepen na podkladovém papíru a slupuje se jen samotná krycí fólie. Je na tom nějaká jiná finta, nebo technologický postup ne u černých?
|
|
24.06.2012 16:45 -
|
2486980
|
|
jumep
|
|
|
jj, je to normalna zakernost prenasacky, len ju dobre nalepit na tie pismena a opatrne strhat a davat si pozor aby to slo dole
jj, je to normalna zakernost prenasacky, len ju dobre nalepit na tie pismena a opatrne strhat a davat si pozor aby to slo dole
|
|
16.04.2013 19:26 -
|
2567704
|
|
js42
|
|
|
Ahoj vichni!
Pokud by jste měl někdo zájem, nechal jsem udělat klubové samolepky. Je to trochu kombinace předchozích návrhů. Jsou v barvě bílé, stříbrné reflex a černé reflex. Viz příloha. Zatím mám od kadého 10 ks. V případě větího zájmu dám dodělat. V případě zájmu zalu potou, případně je přivezu na sraz. Kdo by chtěl můe si přijet i osobně. Rád jej uvítám v rodném kraji.
Přeji Vám vem krásný večer! Honza
Ahoj vichni:-d!
Pokud by jste měl někdo zájem, nechal jsem udělat klubové samolepky. Je to trochu kombinace předchozích návrhů. Jsou v barvě bílé, stříbrné reflex a černé reflex. Viz příloha. Zatím mám od kadého 10 ks. V případě větího zájmu dám dodělat. V případě zájmu zalu potou, případně je přivezu na sraz. Kdo by chtěl můe si přijet i osobně. Rád jej uvítám v rodném kraji.
Přeji Vám vem krásný večer! Honza
Přílohy: Samolepky 1.JPG ( 208943b ) - Samolepky |
|
17.04.2013 00:33 -
|
2567986
|
|
DrMarvin
|
|
|
a cena? zajem by byl.=)
a cena? zajem by byl.=)
|
|
17.04.2013 08:35 -
|
2568099
|
|
Viky
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Já bych taky bral
Já bych taky bral :-)
|
|
17.04.2013 09:31 -
|
2568106
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Cena je prý 50 + 10 za potu. U jsem objednal...
Cena je prý 50 + 10 za potu. U jsem objednal...:-)
|
|
17.04.2013 17:13 -
|
2568248
|
|
Darja
|
|
|
zkus ten font nechat udělat decentnějí, jako byl na předchozích nálepkách. jinak pěkný... černá reflex mě zaujala
zkus ten font nechat udělat decentnějí, jako byl na předchozích nálepkách. jinak pěkný... černá reflex mě zaujala :palec
|
|
18.04.2013 06:19 -
|
2568467
|
|
js42
|
|
|
Není problém nechat udělat původní návrh. Jen jsem reagoval na některé návrhy na to aby byl na samolepce odkaz na web klubu. Moná bude stačit změnit styl písma. Určitě nechám nějakou udělat a vezmu je na sraz.
Přeji vem pěkný den, Honza.
Není problém nechat udělat původní návrh. Jen jsem reagoval na některé návrhy na to aby byl na samolepce odkaz na web klubu. Moná bude stačit změnit styl písma. Určitě nechám nějakou udělat a vezmu je na sraz.
Přeji vem pěkný den:-d, Honza.
|
|
17.06.2013 17:13 -
|
2590300
|
|
js42
|
|
|
Tak jsem se konečně dostal opět k těm samolepkám, bude tam tedy nápis Citroen C5 club bez www. Nápis bude vycházet z původní klubové nálepky, tedy silueta s názvem klubu, jen písmo bude stejné pro celý nápis. Bohuel teď nejsem schopen sem dám foto, ale měli by být hotové do čtvrtka a tak je určitě beru sebou na sraz a následně budou k mání i potou. Barvy budou stejné, tj. černá reflex, stříbrná reflex a bílá. Zatím od kadého bude 10ks, cena je stejná. Pokud by někdo z naich slovenských přátel chtěl nálepku a nejede na sraz, tak a se spojí s někým kdo jede a já to rád předám.
4 Darja - černou reflex Ti schovám v obou variantách.
Vem pěkný večer, Honza.
Tak jsem se konečně dostal opět k těm samolepkám, bude tam tedy nápis Citroen C5 club bez www. Nápis bude vycházet z původní klubové nálepky, tedy silueta s názvem klubu, jen písmo bude stejné pro celý nápis. Bohuel teď nejsem schopen sem dám foto, ale měli by být hotové do čtvrtka a tak je určitě beru sebou na sraz a následně budou k mání i potou. Barvy budou stejné, tj. černá reflex, stříbrná reflex a bílá. Zatím od kadého bude 10ks, cena je stejná. Pokud by někdo z naich slovenských přátel chtěl nálepku a nejede na sraz, tak a se spojí s někým kdo jede a já to rád předám.
4 Darja - černou reflex Ti schovám v obou variantách:-d.
Vem pěkný večer, Honza.
|
|
14.10.2013 22:13 -
|
2627153
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ahoj ,nedávno jsem propadl dalímu pokuení...
Začalo mě bavit nechat si dělat trička na zakázku.Objevil jsem firmu Coromoro .Dělají potisk triček a to kvalitně,není to ádná naehlovací folie ale taková ta "gumová barva" Prostě to vypadá super,jako originál.
Tak mě napadlo udělat nějaké klubové trika.Tímto vyzývám zdejí hračičky aby vymysleli nějaký pěkný návrh.
Chtělo by to udělat ve photoshopu ve formátu png aby to nebylo jako fotka/obdelník ale bez podkladu.Také by nebylo patné vymyslet nějaký pěkný slogan.Třeba něco v tom smyslu, e narozdíl od "koncernů" máme zadek v bavlnce...
Přikládám co jsem si nechal udělat já, jako milovník Citroenů. To bez podkladu /obdélníku myslím to tmaví triko.
Jinak za jedno platím 350.-Ale určitě je mnostevní sleva
Ahoj ,nedávno jsem propadl dalímu pokuení...
Začalo mě bavit nechat si dělat trička na zakázku.Objevil jsem firmu Coromoro .Dělají potisk triček a to kvalitně,není to ádná naehlovací folie ale taková ta "gumová barva" Prostě to vypadá super,jako originál.
Tak mě napadlo udělat nějaké klubové trika.Tímto vyzývám zdejí hračičky aby vymysleli nějaký pěkný návrh.
Chtělo by to udělat ve photoshopu ve formátu png aby to nebylo jako fotka/obdelník ale bez podkladu.Také by nebylo patné vymyslet nějaký pěkný slogan.Třeba něco v tom smyslu, e narozdíl od "koncernů" máme zadek v bavlnce...
Přikládám co jsem si nechal udělat já, jako milovník Citroenů. To bez podkladu /obdélníku myslím to tmaví triko.
Jinak za jedno platím 350.-Ale určitě je mnostevní sleva :palec
Přílohy: DSC_1692.JPG ( 651840b ) - DSC_1660.JPG ( 566871b ) - Tohle bylo to png bez podkladu... |
|
14.10.2013 22:16 -
|
2627159
|
|
jumep
|
|
|
tricka sa robili - najdi si vlakno - su tam aj navrhy
tricka sa robili - najdi si vlakno - su tam aj navrhy
|
|
14.10.2013 22:26 -
|
2627169
|
|
HELLMUT
|
|
|
Vlákno jsem nael,návrhy nééé,je to rok 2009.Tak by mohlo být něco nového
Něco jsem zahlédl na fotkách ze srazů,nicméně třeba by zájem zase byl...
Vlákno jsem nael,návrhy nééé,je to rok 2009.Tak by mohlo být něco nového :-))
Něco jsem zahlédl na fotkách ze srazů,nicméně třeba by zájem zase byl...:nevim
|
|
14.10.2013 23:57 -
|
2627198
|
|
ezopos
|
Město: Záměl, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Já bych triko bral hnedka
Já bych triko bral hnedka
|
|
15.10.2013 12:23 -
|
2627294
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tady má návrh
Tady má návrh :-))))
Přílohy: HMFJ.jpg ( 58790b ) - |
|
| |
|
|