| | |
21.11.2011 19:01 -
Re: Propagacia klubu
|
2426549
|
|
Darja
|
|
|
No já si nechala udělat jak svoje vizitky tak i klubový, vylo mě to v najěký akci na 350Kč 2*250 Kusů...
No já si nechala udělat jak svoje vizitky tak i klubový, vylo mě to v najěký akci na 350Kč 2*250 Kusů...
|
|
21.11.2011 19:21 -
|
2426551
|
|
.45acp
|
|
|
Přiznávám, e propagaci zatím nijak nepomáhám. Nevlastním podloky pod RZ, ani ádné nálepky. Jsem úplně "tajnej". A se objeví nová várka podloek a nálepek se ale rád zviditelním.
Přiznávám, e propagaci zatím nijak nepomáhám. Nevlastním podloky pod RZ, ani ádné nálepky. Jsem úplně "tajnej":-). A se objeví nová várka podloek a nálepek se ale rád zviditelním.
|
|
23.11.2011 13:00 -
|
2426938
|
|
js42
|
|
|
Vozil jsem na autě samolepky vycházející z původního návrhu ve stříbrné barvě. Zdálo se mi to málo vyditelné a tak jsem si nechal udělat nové. Jsou z reflexního materiálu a dal jsem tam jetě vloit svůj nick, viz foto. Prý jsou vidět docela dobře. Kdy čtu tohle vlákno tak jsem si řekl, e pod tu stávající nálepku jetě nechám udělat jednu s názvem klubových stránek. Bohuel nevím jak to dlouho bude trvat, protoe při poslední realizaci jsem jen tak tak stihl je mít do srazu na Liptově. On je to někdy s dodavateli kří. Jak to bude tak se podělím o výsledek. Jinak plně souhlasím s Darjou, výroba vizitek lze určitě pořídit za rozumné peníze a kdo chce tak si je nechá vyrobit. Já si je nechám udělat a uvidíme.
Mějte se vichni fajn a pěkný den. Honza
Vozil jsem na autě samolepky vycházející z původního návrhu ve stříbrné barvě. Zdálo se mi to málo vyditelné a tak jsem si nechal udělat nové. Jsou z reflexního materiálu a dal jsem tam jetě vloit svůj nick, viz foto. Prý jsou vidět docela dobře. Kdy čtu tohle vlákno tak jsem si řekl, e pod tu stávající nálepku jetě nechám udělat jednu s názvem klubových stránek. Bohuel nevím jak to dlouho bude trvat, protoe při poslední realizaci jsem jen tak tak stihl je mít do srazu na Liptově:palec. On je to někdy s dodavateli kří:-(. Jak to bude tak se podělím o výsledek. Jinak plně souhlasím s Darjou, výroba vizitek lze určitě pořídit za rozumné peníze a kdo chce tak si je nechá vyrobit. Já si je nechám udělat a uvidíme.
Mějte se vichni fajn a pěkný den:-)))). Honza
Přílohy: DSC00787.JPG ( 2981888b ) - Klubová samolepka |
|
23.11.2011 14:41 -
|
2426970
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Teda Honzo, a co ta pína ve chromovém nápisu CITROËN
Teda Honzo, a co ta pína ve chromovém nápisu CITROËN :-p
|
|
23.11.2011 15:29 -
|
2426979
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Jojo, lidi rejou a sami mají černé auto zasviněný celoročně. Jo, nevděk světem vládne. Jinak logo pěkně udělaný. Co se týká propagace klubu, jsem dost skeptik. Lidi, co mají zájem si na autě něco dělat si větinou sami cestu najdou, ale ti, kteří jej dávají jen do servisu a jen jsou uivatelé, ty to nějak nezajímá. Vlastní zkuenost se dvěma C5 zde v TU.
Jojo, lidi rejou a sami mají černé auto zasviněný celoročně. Jo, nevděk světem vládne. Jinak logo pěkně udělaný. Co se týká propagace klubu, jsem dost skeptik. Lidi, co mají zájem si na autě něco dělat si větinou sami cestu najdou, ale ti, kteří jej dávají jen do servisu a jen jsou uivatelé, ty to nějak nezajímá. Vlastní zkuenost se dvěma C5 zde v TU.
|
|
23.11.2011 15:34 -
|
2426982
|
|
jumep
|
|
|
fiku, presne takto to vidim aj ja ... je malo takych co sa sem pridaju ako do komunity, preto nejako masovo tiez netreba sirit tie vizitky za okna atd. maximalne 2 na jedno auto, co si zapamatame, ak ten clovek ma zaujem, zareaguje, ak nema zaujem, je to obtazujuce
fiku, presne takto to vidim aj ja ... je malo takych co sa sem pridaju ako do komunity, preto nejako masovo tiez netreba sirit tie vizitky za okna atd. maximalne 2 na jedno auto, co si zapamatame, ak ten clovek ma zaujem, zareaguje, ak nema zaujem, je to obtazujuce
|
|
23.11.2011 18:32 -
|
2427009
|
|
flyteSVK
|
|
|
Ved jasne ze nie davad za stierac papier vzdy ked stretnem susedovu C5 pri dome na parkovisku. Bud zareaguje, alebo nie.
Ved jasne ze nie davad za stierac papier vzdy ked stretnem susedovu C5 pri dome na parkovisku. Bud zareaguje, alebo nie.
|
|
30.11.2011 13:15 -
|
2429515
|
|
flyteSVK
|
|
|
To je tak ked je clovek doma na PN, je mu uz dobre a nudi sa jak pes... Inspirovala ma Darja s vizitkami, tak som nieco nerychlo nakreslil, dufam ze sa bude pacit. Kludne sem dajte aj nejake navrhy na upravu, nebranim sa nicomu Moja predstava je vytlacit to na tvrdy papier (mozno aj obojstranne?) a nechavat to ako odkaz za stieracom. Dalsia varianta - pridat k tomu aj nick toho, kto to tam nechal? Moznosti su rozne, na takyto menej tradicny format mozno clovek zareaguje skor ako v pripade obycajnej A5 ktoru by hodil do kosa.
To je tak ked je clovek doma na PN, je mu uz dobre a nudi sa jak pes... Inspirovala ma Darja s vizitkami, tak som nieco nerychlo nakreslil, dufam ze sa bude pacit. Kludne sem dajte aj nejake navrhy na upravu, nebranim sa nicomu :) Moja predstava je vytlacit to na tvrdy papier (mozno aj obojstranne?) a nechavat to ako odkaz za stieracom. Dalsia varianta - pridat k tomu aj nick toho, kto to tam nechal? Moznosti su rozne, na takyto menej tradicny format mozno clovek zareaguje skor ako v pripade obycajnej A5 ktoru by hodil do kosa.
Přílohy: viz1.jpg ( 39185b ) - jednotliva vizitka pre predstavu vizitky.docx ( 49830b ) - 8 kuskov spolu |
|
09.05.2012 10:42 -
|
2476068
|
|
js42
|
|
|
Tak jsem se konečně dočkal dodělání samolepek se stránkami klubu. Pod klubovku jsem chtěl původně udělat jen pásek s www, ale patně jsem se pochopil s výrobcem a tak z toho vylo č.1. Nakonec jsem pásek stejně nechal udělat a pouil jsem ten. Materiál je reflexní. Moná to bude někomu připadat trochu "přeplácáné". Já to zatím nechám, alespoň do srazu. Pak uvidíme. Pokud by jste někdo měl zájem, napitě mi SZ. Reflexní barvu má jen stříbrnou a černou. Nereflex jsou prakticky barvy vechny. Jen ty vizitky jsem zatím nestihl.
Mějte se fajn, Honza.
Tak jsem se konečně dočkal dodělání samolepek se stránkami klubu. Pod klubovku jsem chtěl původně udělat jen pásek s www, ale patně jsem se pochopil s výrobcem a tak z toho vylo č.1. Nakonec jsem pásek stejně nechal udělat a pouil jsem ten. Materiál je reflexní. Moná to bude někomu připadat trochu "přeplácáné":nevim. Já to zatím nechám, alespoň do srazu. Pak uvidíme:-d. Pokud by jste někdo měl zájem, napitě mi SZ. Reflexní barvu má jen stříbrnou a černou. Nereflex jsou prakticky barvy vechny. Jen ty vizitky jsem zatím nestihl:-(.
Mějte se fajn:palec, Honza.
Přílohy: 02.jpg ( 3112960b ) - 03.jpg ( 5046272b ) - Přední dveře 01.jpg ( 3080192b ) - Silueta + www |
|
18.06.2012 21:37 -
|
2485157
|
|
Ajvenhoe
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Lze si pak ty nálepku objednat z clubu nebo si to nechávate dělat kadý sám?
Lze si pak ty nálepku objednat z clubu nebo si to nechávate dělat kadý sám? :)
|
|
18.06.2012 21:41 -
|
2485161
|
|
jumep
|
|
|
uz asi 3tie miesto kde pisem ze nalepky mam, napis SZ
uz asi 3tie miesto kde pisem ze nalepky mam, napis SZ
|
|
18.06.2012 22:57 -
|
2485220
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Peo, má i něco jiného ne nálepky, např. nějaké letáčky za stěrače? Je spousta objektů na oslovení....
Peo, má i něco jiného ne nálepky, např. nějaké letáčky za stěrače? Je spousta objektů na oslovení....
|
|
18.06.2012 23:09 -
|
2485239
|
|
jumep
|
|
|
objektov je spusta, ale take nemam nic a skusenost je dost biedna ...
objektov je spusta, ale take nemam nic a skusenost je dost biedna ...
|
|
19.06.2012 17:35 -
|
2485440
|
|
.45acp
|
|
|
Někde jsem tu četl, e na srazu budou nálepky k dostání. Je to pravda? S největí pravděpodobností se aspoň na sobotu dostavím.
Někde jsem tu četl, e na srazu budou nálepky k dostání. Je to pravda? S největí pravděpodobností se aspoň na sobotu dostavím.
|
|
20.06.2012 20:27 -
|
2485979
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
No taky se snaím trochu o propagaci. Vozím malé letáčky a kdy vidím nějakou krasavici tak jí to tam dám..za stěrač
No taky se snaím trochu o propagaci. Vozím malé letáčky a kdy vidím nějakou krasavici;-) tak jí to tam dám..za stěrač:-))
Přílohy: c5 club.jpg ( 40721b ) - |
|
20.06.2012 21:46 -
|
2486043
|
|
máca
|
|
|
Já jsem si nechala udělat bundu, kde mám také logo klubu, take také propagace klubu
Já jsem si nechala udělat bundu, kde mám také logo klubu, take také propagace klubu
|
|
| |
|
|