| | |
20.11.2011 21:58 -
Re: Propagacia klubu
|
2426347
|
|
Pilot
|
Město: Cccc, Auto: | Počet příspěvků: 32 |
|
|
To byla odpoved jako nejake "nacisticke furerky" neboj nikdo nic poskozovat nebude, proc by to delal ? Schyzofrenie ? Si rikam mozna proto sem nejdou dalsi lidi a ponikatele (neocekava se ze si tuhle karu koupi decka), vzdyt to ma bejt pro lidi ne ?
To byla odpoved jako nejake "nacisticke furerky" :-D neboj nikdo nic poskozovat nebude, proc by to delal ? Schyzofrenie ? Si rikam mozna proto sem nejdou dalsi lidi a ponikatele (neocekava se ze si tuhle karu koupi decka), vzdyt to ma bejt pro lidi ne ? :)
|
|
20.11.2011 22:26 -
|
2426373
|
|
jumep
|
|
|
opakujem sa:
"dalsia vec, tento club nepotrebuje seo a obrovsku navstevnost, je to tu zaujmova skupina ludi majuca konkretne C5. Ak tych nieco oslovi, tak je to nieco za stieracom a potom obsah tohoto tu, ak uz sa rozhodnu sem zajst pozret ... nie nejaky seznam a google a validny kod"
opakujem sa:
"dalsia vec, tento club nepotrebuje seo a obrovsku navstevnost, je to tu zaujmova skupina ludi majuca konkretne C5. Ak tych nieco oslovi, tak je to nieco za stieracom a potom obsah tohoto tu, ak uz sa rozhodnu sem zajst pozret ... nie nejaky seznam a google a validny kod"
|
|
20.11.2011 23:16 -
|
2426409
|
|
Darja
|
|
|
tak, e to není o C5 je pochopitelné, ej to v sekci Club.... tudí se tu řeí klub.
A fýrerka si myslí, e klub nemá bejt výdělečnej nad rámec provozních nákladů...
tak, e to není o C5 je pochopitelné, ej to v sekci Club.... tudí se tu řeí klub.
A fýrerka si myslí, e klub nemá bejt výdělečnej nad rámec provozních nákladů...
|
|
20.11.2011 23:42 -
|
2426419
|
|
Hanz 397
|
|
|
Ach so. Omlouvám se,u budu hodný . Nějak jsem se nechal unést... Zpět k tématu-má ten lístek za okno nějakou"oficiální"podobu?
Ach so. Omlouvám se,u budu hodný:-d . Nějak jsem se nechal unést... Zpět k tématu-má ten lístek za okno nějakou"oficiální"podobu?
|
|
20.11.2011 23:44 -
|
2426420
|
|
jumep
|
|
|
je to ta ciena, biela alebo cervena nalepka ktoru rozdvame po zrazoch, na druhu stranu len piseme adresu a dame za stierac
skusim navrhnut nejake oficialne "vizitky" a tie potom tu dam ako tlacove pdf
je to ta ciena, biela alebo cervena nalepka ktoru rozdvame po zrazoch, na druhu stranu len piseme adresu a dame za stierac
skusim navrhnut nejake oficialne "vizitky" a tie potom tu dam ako tlacove pdf
|
|
20.11.2011 23:45 -
|
2426421
|
|
Darja
|
|
|
Někde jsem tu měla obrázek ofiko vizitek, bylo to akorát na A4.... ono stačí jakýkoli papír s napísem www.c5club.cz a třeba "srdečně vás zveme na návtěvu stránek věnovaných Citroenu C5". To já na vizitkách mám.
Někde jsem tu měla obrázek ofiko vizitek, bylo to akorát na A4.... ono stačí jakýkoli papír s napísem www.c5club.cz a třeba "srdečně vás zveme na návtěvu stránek věnovaných Citroenu C5". To já na vizitkách mám.
|
|
20.11.2011 23:46 -
|
2426423
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
je fakt ze an tech soucasnych nalepkach, ktere tenkrat vznikly vlastne nahodou, neni ani adresa stranek, takze tu vzdy piseme rucne zezadu
je fakt ze an tech soucasnych nalepkach, ktere tenkrat vznikly vlastne nahodou, neni ani adresa stranek, takze tu vzdy piseme rucne zezadu :)
|
|
20.11.2011 23:54 -
|
2426436
|
|
jumep
|
|
|
rozdavali sme papiere pred piestanskym prvym zrazom a moc to nezabralo ... proste ludia musia chciet a vela ludi to bere ako spotrebny material, nejsu vsetci taky nadsenci ....
v piestanoch je asi 10 c5tiek, aktivne na clube som tak ja, registrovany boli tak 3ja a tym expirovalo konto a co tu boli osobne, tak myslim 3ja
rozdavali sme papiere pred piestanskym prvym zrazom a moc to nezabralo ... proste ludia musia chciet a vela ludi to bere ako spotrebny material, nejsu vsetci taky nadsenci ....
v piestanoch je asi 10 c5tiek, aktivne na clube som tak ja, registrovany boli tak 3ja a tym expirovalo konto a co tu boli osobne, tak myslim 3ja
|
|
21.11.2011 00:17 -
|
2426440
|
|
jruze
|
|
|
I kdy zase teď v poslední době je novejch členů poměrně dost.A hlavně dost lidí z těch novejch zjistilo e se tu něco dovědí o C5 , e tady získají jak radu a pomoc tak levnějí servis atd.A nejen z registrovaných,ale i hostů tohoto klubu,nebo známí členů clubu.
I kdy zase teď v poslední době je novejch členů poměrně dost.A hlavně dost lidí z těch novejch zjistilo e se tu něco dovědí o C5 , e tady získají jak radu a pomoc tak levnějí servis atd.A nejen z registrovaných,ale i hostů tohoto klubu,nebo známí členů clubu.
|
|
21.11.2011 00:20 -
|
2426441
|
|
jumep
|
|
|
ono ten club ale neni len o tej servisnej pomoci, ale hlavna myslienka je vytvorit komunitu a stretavat sa potom aj na zrazoch a podobne
zozaciatku je to kazdemu skor pomoc pri servise ... ale sam vies ze zraz a komunita je o inom ....
ono ten club ale neni len o tej servisnej pomoci, ale hlavna myslienka je vytvorit komunitu a stretavat sa potom aj na zrazoch a podobne
zozaciatku je to kazdemu skor pomoc pri servise ... ale sam vies ze zraz a komunita je o inom ....
|
|
21.11.2011 00:21 -
|
2426442
|
|
Darja
|
|
|
Bohuel, tady to maj lidi jako studnici vědomostí... ale co, komunitu máme, kdo se chce přidat, můe vím, e pro nováčka je to někdy těký, zařadit se do fungující společnosti, ale pokud má nadení a náladu, nebude to problém
Bohuel, tady to maj lidi jako studnici vědomostí... ale co, komunitu máme, kdo se chce přidat, můe :) vím, e pro nováčka je to někdy těký, zařadit se do fungující společnosti, ale pokud má nadení a náladu, nebude to problém :)
|
|
21.11.2011 00:22 -
|
2426443
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jo, já tu nael kamarády. A těím se na kadý setkání s nima. A to i tehdy, kdy nehledám pomoc.
Jo, já tu nael kamarády. A těím se na kadý setkání s nima. A to i tehdy, kdy nehledám pomoc.
|
|
21.11.2011 08:41 -
|
2426459
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Ta vizitka v PDF, kde si kadej jen klikne a vyjede mu to z tiskárny mi příjde jako nejjednoduí řeení s minimálními náklady. U čekám na to PDF . Zrovna v sobotu jsem zastavil vedle totoný C5 v Praze Suchdoli a měl jsem sto chutí mu tam nějakej vzkaz nechat, ale nebylo jak ( aby to vypadalo k světu ).
Ta vizitka v PDF, kde si kadej jen klikne a vyjede mu to z tiskárny mi příjde jako nejjednoduí řeení s minimálními náklady. U čekám na to PDF :-). Zrovna v sobotu jsem zastavil vedle totoný C5 v Praze Suchdoli a měl jsem sto chutí mu tam nějakej vzkaz nechat, ale nebylo jak ( aby to vypadalo k světu ). :-)
|
|
21.11.2011 11:35 -
|
2426478
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Kluci já jsem straně rád,e jsem tady. Byl jsem před tím na clubu Xantia a tohle tam takhle není.
Tady kadý dá svou zkuenost přímo do vlákna nebo na chat. Nemluvím o radách co tady MÍSTNÍ ZAKLADATELÉ POSKYTUJÍ. Nechci jmenovat abych nezapoměl na někoho.
Jsem človíček ,který by chtěl taky nějak přidat svou zkuenost a iniciativu. Nejenom penění podporu,ale i reklamu. Bohuel jetě do ted nemám klubovou nálepku kterou jsem u zaplatil před 3 měsíci .
Rád převezmu reklamní letáčky a budu je rozdávat po Liberci a okolí. Jenom je to o tom mít zájem. Jak tu je napsáno někdo chce a někdo ne,ale stejně jednou příjde.
Budu rád kdy mě někdo osloví abych byl uitečný.
Mám to tady rád, ikdy jsem nováček. A rád bych poznal stejně poznamenané spřízněné due.
Kluci já jsem straně rád,e jsem tady. Byl jsem před tím na clubu Xantia a tohle tam takhle není.
Tady kadý dá svou zkuenost přímo do vlákna nebo na chat. Nemluvím o radách co tady MÍSTNÍ ZAKLADATELÉ POSKYTUJÍ. Nechci jmenovat abych nezapoměl na někoho:).
Jsem človíček ,který by chtěl taky nějak přidat svou zkuenost a iniciativu. Nejenom penění podporu,ale i reklamu. Bohuel jetě do ted nemám klubovou nálepku kterou jsem u zaplatil před 3 měsíci :(.
Rád převezmu reklamní letáčky a budu je rozdávat po Liberci a okolí. Jenom je to o tom mít zájem. Jak tu je napsáno někdo chce a někdo ne,ale stejně jednou příjde.
Budu rád kdy mě někdo osloví abych byl uitečný.
Mám to tady rád, ikdy jsem nováček. A rád bych poznal stejně poznamenané:-p spřízněné due.
|
|
21.11.2011 17:03 -
|
2426528
|
|
Darja
|
|
|
Klubové nálepky asi zase začnu řeit já... i podloky. Seznámila jsem se s jednou agenturou reklamní, co by nám udělala zas přívětivou cenu na nálepky...
Jen uvauju... jestli to logo... no jestli není čas na změnu... původní logo nám stačilo, dokud nevyla X7... no, kdyby byl nápad, dejte vědět
Klubové nálepky asi zase začnu řeit já... i podloky. Seznámila jsem se s jednou agenturou reklamní, co by nám udělala zas přívětivou cenu na nálepky...
Jen uvauju... jestli to logo... no jestli není čas na změnu... původní logo nám stačilo, dokud nevyla X7... no, kdyby byl nápad, dejte vědět :)
|
|
21.11.2011 18:48 -
|
2426544
|
|
flyteSVK
|
|
|
Som rad, ze sa tu rozprudila takato celkom ziva diskusia. A vlastne to bolo aj cielom.
Ako jumep poznamenal, najlepsie su viditelne podlozky, napriek tomu by sa hodili nejake veci za stierac. Mozno maly format (vizitka) na vykresovom, tvrdsom papieri by mohla zaujat viac ako letak vo formate A5.
Ked vidim nejau C5, tak sa snazim parkovat vedla nej, ale naozaj neviem, ci to ma nejaky efekt
Som rad, ze sa tu rozprudila takato celkom ziva diskusia. A vlastne to bolo aj cielom.
Ako jumep poznamenal, najlepsie su viditelne podlozky, napriek tomu by sa hodili nejake veci za stierac. Mozno maly format (vizitka) na vykresovom, tvrdsom papieri by mohla zaujat viac ako letak vo formate A5.
Ked vidim nejau C5, tak sa snazim parkovat vedla nej, ale naozaj neviem, ci to ma nejaky efekt :)
|
|
| |
|
|