| | |
01.05.2013 20:34 -
Re: Klubové předměty
|
2574349
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
tak nálepku mám doma...teď troku toho normálního počasí (v Ově dnes poprchalo), a jí můu vylepit.. Jen doufám, e vandalové nebudou mít potřebu do toho rýpat, a nesloupnou mi to .
tak nálepku mám doma...teď troku toho normálního počasí (v Ově dnes poprchalo), a jí můu vylepit.:-d. Jen doufám, e vandalové nebudou mít potřebu do toho rýpat, a nesloupnou mi to :(.
|
|
08.08.2013 10:05 -
|
2605909
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
POZOR!
Jeliko jsem vyměnil auto, tak jsem koukal, jak sehnat nálepku. Jumep mi napsal, e podloky jsou a nálepky nechá udělat. Já jsem koncem srpna v Bratislavě a stavil bych se u něho.
Take prosím jumep, aby sem opět (aby se to nemuselo hledat) dal odkaz, jak to vypadá a ceny. A do kdy je potřeba uzávěrka zájemců, abych to mohl 26.8. vyzvednout.
ZÁJEMCE prosím poslat sem nebo na můj SZ poptávku. Minulou diskusi na tomto fóru ignoruji, protoe nemám náladu to pročítat a nemohu vědět, kdo a co ji dostal. Mělo by se jednat o zájemce z Prahy a okolí nebo obecně zájemce schopné si někdy v září v Praze dané věci vyzvednout. Já bych to jumep zaplatil v eurech hromadně a pak v Praze prodal za eura nebo kačky, to je mi jedno. Aspoň by se utřelo potovné, balíky...
POZOR!
Jeliko jsem vyměnil auto, tak jsem koukal, jak sehnat nálepku. Jumep mi napsal, e podloky jsou a nálepky nechá udělat. Já jsem koncem srpna v Bratislavě a stavil bych se u něho.
Take prosím jumep, aby sem opět (aby se to nemuselo hledat) dal odkaz, jak to vypadá a ceny. A do kdy je potřeba uzávěrka zájemců, abych to mohl 26.8. vyzvednout.
ZÁJEMCE prosím poslat sem nebo na můj SZ poptávku. Minulou diskusi na tomto fóru ignoruji, protoe nemám náladu to pročítat a nemohu vědět, kdo a co ji dostal. Mělo by se jednat o zájemce z Prahy a okolí nebo obecně zájemce schopné si někdy v září v Praze dané věci vyzvednout. Já bych to jumep zaplatil v eurech hromadně a pak v Praze prodal za eura nebo kačky, to je mi jedno. Aspoň by se utřelo potovné, balíky...
|
|
08.08.2013 10:10 -
|
2605912
|
|
jumep
|
|
|
strana 4, druhy prispevok je paleta:
.link.
uzavierku by som povedal do 20.8.
strana 4, druhy prispevok je paleta:
http://www.c5club.cz/diskuze/c5club/1803614-klubove-predmety/4/#.UgNR2W2925I
uzavierku by som povedal do 20.8.
|
|
12.08.2013 10:05 -
|
2607823
|
|
Brosqicka
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Zdravím, tief mne odkázal na jumepa - ale od odpověď zatím nedorazila. Taky bychom rádi 2 podloky a nálepku. Pro zájemce z okolí Ostravy taky můeme někomu přibrat.
Zdravím, tief mne odkázal na jumepa - ale od odpověď zatím nedorazila. Taky bychom rádi 2 podloky a nálepku. Pro zájemce z okolí Ostravy taky můeme někomu přibrat.
|
|
12.08.2013 14:48 -
|
2607991
|
|
jumep
|
|
|
uz som to asi spominal, alebo len do SZ, tak to dam este raz sem
postovne na podlozky bude drahsie ako cena podloziek, lebo maju velky rozmer a nedaju sa poslat ako listova zasielka
tu vidim moznost fakt len v osobnom odbere, nalepky momentalne nemam, ale neni problem dat vyrobit podla toho vzrokovniku kolko kto chce
uz som to asi spominal, alebo len do SZ, tak to dam este raz sem
postovne na podlozky bude drahsie ako cena podloziek, lebo maju velky rozmer a nedaju sa poslat ako listova zasielka
tu vidim moznost fakt len v osobnom odbere, nalepky momentalne nemam, ale neni problem dat vyrobit podla toho vzrokovniku kolko kto chce
|
|
12.08.2013 17:08 -
|
2608036
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Já bych měl zájem o nálepku, ale Prahu mám teď z ruky. Je moný zaslat někam peníze, a nálepku odeslat potou, kdy se teda budou nějaký dělat ?
Já bych měl zájem o nálepku, ale Prahu mám teď z ruky. Je moný zaslat někam peníze, a nálepku odeslat potou, kdy se teda budou nějaký dělat ?
|
|
13.08.2013 07:28 -
|
2608305
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
předpokládám, podloky jsou ty původní? Je tu někde foto? díky.
předpokládám, podloky jsou ty původní? Je tu někde foto? díky.
|
|
13.08.2013 09:47 -
|
2608332
|
|
jumep
|
|
|
podlozky su staronove:
.link.
hned druhy prispevok mas fotku ... (som zvedavy kolko krat tu budeme este odkazovat na to iste)
podlozky su staronove:
http://www.c5club.cz/diskuze/c5club/1803614-klubove-predmety/5/
hned druhy prispevok mas fotku ... (som zvedavy kolko krat tu budeme este odkazovat na to iste)
|
|
13.08.2013 10:11 -
|
2608348
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Zbyňa a ostatní zájemci:
ANO - vyzvednu u jumep v SR, dovezu do Prahy a kdo nebude mít v září cestu kolem, tak polu a objednané zboí (euro * momentální kurz) + potovné mono zaplatit převodem na bankovní spojení, které polu. Nemá cenu dělat dobírku, klubákům věřím.
Zbyňa a ostatní zájemci:
ANO - vyzvednu u jumep v SR, dovezu do Prahy a kdo nebude mít v září cestu kolem, tak polu a objednané zboí (euro * momentální kurz) + potovné mono zaplatit převodem na bankovní spojení, které polu. Nemá cenu dělat dobírku, klubákům věřím.
|
|
16.08.2013 17:23 -
|
2609236
|
|
vilous
|
|
|
Tak dávám do nedělní půlnoci poslední monost v této várce objednat si podloky pod značku a samolepky. Sem do vlákna nebo mně na SZ.
Tak dávám do nedělní půlnoci poslední monost v této várce objednat si podloky pod značku a samolepky. Sem do vlákna nebo mně na SZ.
|
|
20.08.2013 19:16 -
|
2610457
|
|
Mamlas
|
|
|
Pokud by nahodou byly nejake podlozky navic tak bych mel zajem. Nejakej dobrak mi nacouval taznym do znacky a rozlamal ramecek viz foto. Na Prahu vydrzel docela dlouho.
Pokud by nahodou byly nejake podlozky navic tak bych mel zajem. Nejakej dobrak mi nacouval taznym do znacky a rozlamal ramecek viz foto. Na Prahu vydrzel docela dlouho. :-(
Přílohy: 20130818_081705_1.jpg ( 360017b ) - znacka |
|
20.08.2013 21:45 -
|
2610651
|
|
vilous
|
|
|
Prosím jumep, aby odpověděl, zda to stačí přidat k té várce, co jsem objednal včera. Pokud ano, tak já samozřejmě jednu (?) podloku navíc vyzvednu.
Prosím jumep, aby odpověděl, zda to stačí přidat k té várce, co jsem objednal včera. Pokud ano, tak já samozřejmě jednu (?) podloku navíc vyzvednu.
|
|
20.08.2013 21:54 -
|
2610660
|
|
jumep
|
|
|
podlozky by nemali byt problem
podlozky by nemali byt problem
|
|
21.08.2013 06:15 -
|
2610826
|
|
vilous
|
|
|
Pro jumep: Tak Mamlas z předminulého příspěvku chce ty podloky dvě.
Pro jumep: Tak Mamlas z předminulého příspěvku chce ty podloky dvě.
|
|
26.08.2013 19:16 -
|
2613480
|
|
vilous
|
|
|
Info pro vechny, kteří jste si nedávno objednali podloky a nálepky:
Jumep ve perfektně dodal a u to mám v ČR. Abychom tady neplnili vlákno, tak pite zásadně na moji soukromou zprávu:
1. Kdo si chce vyzvednout v Praze, tak od zítřejího večera jsem trvale zpět z dovolených a domluvíme se.
2. Kdo chce poslat potou, tak prosím na SZ zaslat přesné adresy.
Info pro vechny, kteří jste si nedávno objednali podloky a nálepky:
Jumep ve perfektně dodal a u to mám v ČR. Abychom tady neplnili vlákno, tak pite zásadně na moji soukromou zprávu:
1. Kdo si chce vyzvednout v Praze, tak od zítřejího večera jsem trvale zpět z dovolených a domluvíme se.
2. Kdo chce poslat potou, tak prosím na SZ zaslat přesné adresy.
|
|
09.09.2013 12:51 -
|
2616597
|
|
vilous
|
|
|
Mnoí se mi v SZ poadavky na dalí klubové předměty. Abych předeel dalím ádostem, tak uvádím toto:
Nemám klubové přeměty na starosti. Jen jsem vyuil své dovolené v SR, abych je přivezl od jumep pro zájemce z ČR. Posílání balíků a pak peněz přes hranice a v různé měně je sloité a tímto jsme to obeli. Z mého pohledu to byla jednorázová akce a veh asi 15 zájemců ji své předměty obdrelo, take mi nic nezbylo.
Mnoí se mi v SZ poadavky na dalí klubové předměty. Abych předeel dalím ádostem, tak uvádím toto:
Nemám klubové přeměty na starosti. Jen jsem vyuil své dovolené v SR, abych je přivezl od jumep pro zájemce z ČR. Posílání balíků a pak peněz přes hranice a v různé měně je sloité a tímto jsme to obeli. Z mého pohledu to byla jednorázová akce a veh asi 15 zájemců ji své předměty obdrelo, take mi nic nezbylo.
|
|
09.09.2013 16:36 -
|
2616649
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Chtělo by to zaloit nějakou českou pobočku...
Chtělo by to zaloit nějakou českou pobočku...:-p
|
|
09.09.2013 20:54 -
|
2616724
|
|
jumep
|
|
|
uz sme sa tu o tom bavili, ked niekto idete z CZ do SK (vid vilous) napiste mi, alebo napiste sem, neni problem tie veci odovzdat ...
pripadne pridite na zraz ...
uz sme sa tu o tom bavili, ked niekto idete z CZ do SK (vid vilous) napiste mi, alebo napiste sem, neni problem tie veci odovzdat ...
pripadne pridite na zraz ...
|
|
10.09.2013 13:19 -
|
2616814
|
|
Darja
|
|
|
jruze napsal(a): Pobočka byla (Tief-Darja)ale nějak haprujou
Já zatím nic u sebe nemám, ve zůstalo u T.
Chtěla jsem udělat nové podloky, ale musím počkat, a se doprodají ty, co má jumep. To mi bylo řečeno z hůry.
Spí ne nálepky bych chtěla zkusit chromová písmenka s logem (stejně jako nápisy na autě, takovej ten chromovanej plastík)... máme firmu, co nám dělá písmeka s logen firmy... sice by to nestálo asi 40Kč, ale zase by to působilo elegantněji...
Pobočka byla (Tief-Darja)ale nějak haprujou:-))))
Já zatím nic u sebe nemám, ve zůstalo u T.
Chtěla jsem udělat nové podloky, ale musím počkat, a se doprodají ty, co má jumep. To mi bylo řečeno z hůry.
Spí ne nálepky bych chtěla zkusit chromová písmenka s logem (stejně jako nápisy na autě, takovej ten chromovanej plastík)... máme firmu, co nám dělá písmeka s logen firmy... sice by to nestálo asi 40Kč, ale zase by to působilo elegantněji...
|
|
| |
|
|