| | |
20.12.2015 22:40 -
Re: Klubové předměty
|
2899342
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Klííd, já to nemyslel nijak útočně
Jen jsem chtěl podpořit kolegu e to není patný nápad.
Klííd,:-)) já to nemyslel nijak útočně:-d
Jen jsem chtěl podpořit kolegu e to není patný nápad. :palec
|
|
20.12.2015 22:48 -
|
2899343
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Mám dvě auta, na prvním mazlikovi mám klubovou samolepku od Js42. Druhé auto jsem koupil od Lukiho a rovnou si k němu vyádal klubové podloky.
Montoval jsem je pak za tmy kdy jsem si auto přebíral po servisu. Bylo to za pár minut hotové, o tom ádná. Ale po pár dnech mi z té podloky vypadl ten zajitovací zobáček,musel jsem radeji SPZ objet silikonem abych jí z toho rámečku neztratil. Na mazlikovi mám rámečky mobile. de a 3 roky drí bez problémů. Proto pokud by byla monost klidně bych to přilepil samolepkou a bylo by...
A by spadla dal bych dalí a nebo prostě ne...
Prostě vyrobit x kusů samolepek(jen jednoduchý nápis, ádný obrázky) by neměl být problém a při větím odběru by to nemuselo být drahé.
Zrovna jsem teď mluvil s Jumepem, říkal e se pořád nedostal k tomu vyrobit vizitky klubu a strkat je Cpětkám za okno. Tak mě zrovna napadlo e by to nemusela být vizitka ale tahle malá samolepičička
Mám dvě auta, na prvním mazlikovi mám klubovou samolepku od Js42. Druhé auto jsem koupil od Lukiho a rovnou si k němu vyádal klubové podloky.
Montoval jsem je pak za tmy kdy jsem si auto přebíral po servisu. Bylo to za pár minut hotové, o tom ádná. Ale po pár dnech mi z té podloky vypadl ten zajitovací zobáček,musel jsem radeji SPZ objet silikonem abych jí z toho rámečku neztratil. Na mazlikovi mám rámečky mobile. de a 3 roky drí bez problémů. Proto pokud by byla monost klidně bych to přilepil samolepkou a bylo by...
A by spadla dal bych dalí a nebo prostě ne...:-p
Prostě vyrobit x kusů samolepek(jen jednoduchý nápis, ádný obrázky) by neměl být problém a při větím odběru by to nemuselo být drahé.
Zrovna jsem teď mluvil s Jumepem, říkal e se pořád nedostal k tomu vyrobit vizitky klubu a strkat je Cpětkám za okno. Tak mě zrovna napadlo e by to nemusela být vizitka ale tahle malá samolepičička :-D
|
|
20.12.2015 22:53 -
|
2899345
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ono také záleí, jak jsou nastavené kartáče na myčce, je to dávno, kdy u nás na jedné myčce řidiči řeili problém pokrábání laku od kartáčů, vím e to dopadlo pro myčku patně, neměli a neuměli nastavit, museli tenkrát uhradit kodu, no a o té wapce je to podobné, kdy tam vrazí okamitě plný tlak, pak se není čemu divit, stáhnout de e jenom ukapává, tím rozhodně ádné nálepky nesundá, ale to u jsme dost daleko od tématu.
Ono také záleí, jak jsou nastavené kartáče na myčce, je to dávno, kdy u nás na jedné myčce řidiči řeili problém pokrábání laku od kartáčů, vím e to dopadlo pro myčku patně, neměli a neuměli nastavit, museli tenkrát uhradit kodu, no a o té wapce je to podobné, kdy tam vrazí okamitě plný tlak, pak se není čemu divit, stáhnout de e jenom ukapává, tím rozhodně ádné nálepky nesundá, ale to u jsme dost daleko od tématu. ;-)
|
|
20.12.2015 23:01 -
|
2899346
|
|
HELLMUT
|
|
|
Jinak kdy jsem si koupil prvni c5 a jetě neměl tu nálepku tak jsem o tom přemýlel. Koupil jsem si v papírnictví bílý propisot (takova folie,na ní jsou pismenka a kdy se na to z jedné strany tlačí třeba tukou tak se ty pismenka uvolní s přilepí.) Chystal jsem se to timto způsobem naaplikovat na ten rám spz.Pak to přelepit průhlednou izolepou nebo stříknout bezbarvým lakem. Nakonec jsem byl líný se s tím sr.. a pak objednal tu klubovou samolepku.
Jinak kdy jsem si koupil prvni c5 a jetě neměl tu nálepku tak jsem o tom přemýlel. Koupil jsem si v papírnictví bílý propisot (takova folie,na ní jsou pismenka a kdy se na to z jedné strany tlačí třeba tukou tak se ty pismenka uvolní s přilepí.) Chystal jsem se to timto způsobem naaplikovat na ten rám spz.Pak to přelepit průhlednou izolepou nebo stříknout bezbarvým lakem. Nakonec jsem byl líný se s tím sr.. a pak objednal tu klubovou samolepku.
|
|
20.12.2015 23:13 -
|
2899353
|
|
vik_33
|
Město: Ústí nad Labem, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 85 |
|
|
No ... viděl bych to tak, e pokud budou v CZ k mání podloky pod RZ, tak si je zajistím - u Vilouse? u Jumepa?. Pokud ne, tak ve vlastní reii nechám vyrobit samolepky na podloky RZ a nalepím si je. Nechám jich udělat o pár kusů víc a pokud bude zájem, budou u mě. Vizitky clubu pro případné poloení za stěrač nečlenům budou u mě také, to je fakt jen korunová poloka. Nechám jich vyrobit trochu víc. Admini, pokud máte připomínky, tak prosím do SZ.
No ... viděl bych to tak, e pokud budou v CZ k mání podloky pod RZ, tak si je zajistím - u Vilouse? u Jumepa?. Pokud ne, tak ve vlastní reii nechám vyrobit samolepky na podloky RZ a nalepím si je. Nechám jich udělat o pár kusů víc a pokud bude zájem, budou u mě. Vizitky clubu pro případné poloení za stěrač nečlenům budou u mě také, to je fakt jen korunová poloka. Nechám jich vyrobit trochu víc. Admini, pokud máte připomínky, tak prosím do SZ.
|
|
08.01.2016 18:27 -
|
2906045
|
|
Tridac
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 183 |
|
|
erase
erase
|
|
08.01.2016 19:42 -
|
2906078
|
|
StevoH
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Ahojte, cez vianoce som to tu nesledoval poriadne, az teraz som si vsimol, ze riesite klubove nalepky Urcite by som mal zaujem o vyssie zmienene nalepky. Daju sa este nejako doobjednat ? Plus ma napadlo, ze namiesto "citroenC5club" by tam mohol byt napis "www.c5club.cz", co by ludi automaticky naviedlo na forum
P.s. da sa platit aj cez paypal? lebo prevadzat eura na czk je uplne nanic ( poplatok cca 2-10eur). Resp nemam problem s distribucou po svk ak by niekto chcel ( BA, TN, NR,ZM a obcas chodim aj do KE )
Ahojte, cez vianoce som to tu nesledoval poriadne, az teraz som si vsimol, ze riesite klubove nalepky :-) Urcite by som mal zaujem o vyssie zmienene nalepky. Daju sa este nejako doobjednat ? Plus ma napadlo, ze namiesto "citroenC5club" by tam mohol byt napis "www.c5club.cz", co by ludi automaticky naviedlo na forum ;-)
P.s. da sa platit aj cez paypal? lebo prevadzat eura na czk je uplne nanic ( poplatok cca 2-10eur). Resp nemam problem s distribucou po svk ak by niekto chcel ( BA, TN, NR,ZM a obcas chodim aj do KE )
|
|
08.01.2016 20:10 -
|
2906095
|
|
Tridac
|
|
|
erase
erase
|
|
08.01.2016 20:17 -
|
2906097
|
|
Tridac
|
|
|
erase
erase
|
|
08.01.2016 20:25 -
|
2906100
|
|
Tridac
|
|
|
erase
erase
|
|
15.01.2016 20:15 -
|
2909092
|
|
halford1
|
|
|
Tak samolepky doručeny a musím pochválit jsou super.
Tak samolepky doručeny a musím pochválit jsou super. :palec
|
|
15.01.2016 20:38 -
|
2909096
|
|
vik_33
|
Město: Ústí nad Labem, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Také u tu svou mám díky ... jen teď zrovna není moc počasí na lepení, tak musím jetě chvilku vydret
Také u tu svou mám :) díky ... jen teď zrovna není moc počasí na lepení, tak musím jetě chvilku vydret :-)
|
|
30.01.2016 16:45 -
|
2912627
|
|
Tridac
|
|
|
erase
erase
|
|
24.02.2016 10:51 -
|
2921605
|
|
StevoH
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Ahoj tridac, mal by som zaujem o nalepky, no stale vidim problem v tej platbe, fakt nemas paypal ? Resp. aku banku mas? Pride mi blbe dat za prevod penazi viac ako za nalepku
Kto ma zaujem o nalepku na slovensko ? Zeby sa to zaplatilo jednym prevodom a tridac to rozposle priamo na vasu adresu
Ahoj tridac, mal by som zaujem o nalepky, no stale vidim problem v tej platbe, fakt nemas paypal ? Resp. aku banku mas? Pride mi blbe dat za prevod penazi viac ako za nalepku :-)
Kto ma zaujem o nalepku na slovensko ? Zeby sa to zaplatilo jednym prevodom a tridac to rozposle priamo na vasu adresu :-)
|
|
25.02.2016 01:19 -
|
2921990
|
|
Tridac
|
|
|
erase
erase
|
|
25.02.2016 19:18 -
|
2922161
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tridac napsal(a): No přiznám se, e dodávám náhradní díly na motorky olegům na slovensko a nikdy jsem nějak nezaregistroval nějaké poplatky za mezibanlovní pohyby, ale moná e to máte jinak, nevím. Také byla praxe posílat peníze v obálce, co mi moc nesedí.
Take
Mám bankovní účet u Komerční banky, u mBank a u Equabank. mBank i Komerčka vidím, e jsou na slovensku také. Take není problém vloit na účet. Ale samozřejmě toto se platí i u nás kdy jde o hotovostní vklad.
Mám PayPal i Paysec, ale nikdy jsem přez to nepřijímal platby. Platil i platím, ale nikdy jsem nepřijímal a ani nevím jak se to dělá.
Paypal - stačí tvůj email na který se peníze polou, to ve
Paypal - stačí tvůj email na který se peníze polou, to ve ;-)
|
|
07.04.2016 11:30 -
|
2937509
|
|
Tridac
|
|
|
erase
erase
|
|
09.04.2016 23:14 -
|
2939120
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Ahoj, chtěl bych nálepku c5 clubu a od podzimu se účastníme s partnerkou větiny akcí. Cena a foto cca jak velké ? Děkuji předem, upřednostňuji sz
Ahoj, chtěl bych nálepku c5 clubu a od podzimu se účastníme s partnerkou větiny akcí. Cena a foto cca jak velké ? Děkuji předem, upřednostňuji sz :)
|
|
10.04.2016 01:03 -
|
2939136
|
|
vik_33
|
|
|
A jetě něco - svého času jsem tu psal o monosti udělat samolepky na podloky pod RZ (SPZ) a nějaké kartičky ve stylu vizitek. Vzhledem k nabídce Tridaca jsem od toho upustil ( věnoval tomu nějaké úsilí a nebylo by fér mu to kazit ), ale po dneku vidím, e to asi získá na aktuálnosti. A to budu mít po kupě, dám sem pro případné zájemce foto a info, jak je získat. A náhradu za samolepky od Tridaca zařídím taky, take clubáci nebojte se.
A jetě něco - svého času jsem tu psal o monosti udělat samolepky na podloky pod RZ (SPZ) a nějaké kartičky ve stylu vizitek. Vzhledem k nabídce Tridaca jsem od toho upustil ( věnoval tomu nějaké úsilí a nebylo by fér mu to kazit ), ale po dneku vidím, e to asi získá na aktuálnosti. A to budu mít po kupě, dám sem pro případné zájemce foto a info, jak je získat. A náhradu za samolepky od Tridaca zařídím taky, take clubáci nebojte se.
|
|
| |
|
|