01.02.2010 20:14 -
Technická diskuze - chybí zpětná vazba od tazatele
|
1803529
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Jedna veobecná připomínka pro vechny uivatele.
Kvůli poklesu výkonu mého auta jsem tu prolezl dost vláken a narazil jsem na obecný problém, který silně deptal kvalitu stránek u mého minulého auta (vectraweb).
Typický vývoj vlákna je tento -
1) někdo méně znalý nadhodí problém svého auta
2)nějací více znalí vysypou moné postupy
3) Tazatel poděkuje a napíe, e na to zítra vlítne a dá vědět...
4) jene je ticho, tazatele zřejmě unesli marani
Je to straná necnost spousty místních lidí, e nenapíí jak dopadli, co je pro potenciální dalí uivatele to nejzajímavějí. I negativní informace je důleitá informace. Jó kdy mám problém, tak to jsem i sprostý, e nikdo nereaguje hned a vyčerpávající radou. Ale kdy to má za sebou, tak co bych si honil triko, a si dalí taky uijou. Drsný ale docela běný přístup zde i na podobných webech.
To apeluji na vechny - najděte si 5 minut a sdělte ostatním výsledek!!!
Jedna veobecná připomínka pro vechny uivatele.
Kvůli poklesu výkonu mého auta jsem tu prolezl dost vláken a narazil jsem na obecný problém, který silně deptal kvalitu stránek u mého minulého auta (vectraweb).
Typický vývoj vlákna je tento -
1) někdo méně znalý nadhodí problém svého auta
2)nějací více znalí vysypou moné postupy
3) Tazatel poděkuje a napíe, e na to zítra vlítne a dá vědět...
4) jene je ticho, tazatele zřejmě unesli marani
Je to straná necnost spousty místních lidí, e nenapíí jak dopadli, co je pro potenciální dalí uivatele to nejzajímavějí. I negativní informace je důleitá informace. Jó kdy mám problém, tak to jsem i sprostý, e nikdo nereaguje hned a vyčerpávající radou. Ale kdy to má za sebou, tak co bych si honil triko, a si dalí taky uijou. Drsný ale docela běný přístup zde i na podobných webech.
To apeluji na vechny - najděte si 5 minut a sdělte ostatním výsledek!!!
|
|
02.02.2010 07:53 -
Re: Technická diskuze - chybí zpětná vazba od tazatele
|
1803550
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja bych napsal jen jendno..prave jsi neobevil Ameriku ale pravou povahu ceskoslovenskeho cloveka...souhlasim ,bohuzel
ja bych napsal jen jendno..prave jsi neobevil Ameriku ale pravou povahu ceskoslovenskeho cloveka...souhlasim ,bohuzel
|
|
| |