| | |
04.05.2010 18:31 -
Re: Kdo kde potkal clena klubu
|
2344027
|
|
daktari
|
Město: Svitavy, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 8 |
|
|
a alxem se potkáváme téměř pravidelně... Jednou Lipůvka podruhé D1 benzinka před Velkým Meziříčím...
a alxem se potkáváme téměř pravidelně... :-) Jednou Lipůvka podruhé D1 benzinka před Velkým Meziříčím... :-)
|
|
17.05.2010 11:46 -
|
2345168
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Včera ( neděle 16.5 ) kolem 15:15 na dálnici u Slavkova směr Brno jsem předjíděl edýho kombíka , myslím e s brněnským číslem a klubovou nálepkou na pátých dveřích ... zablikali jsme na sebe.
Včera ( neděle 16.5 ) kolem 15:15 na dálnici u Slavkova směr Brno jsem předjíděl edýho kombíka , myslím e s brněnským číslem a klubovou nálepkou na pátých dveřích ... zablikali jsme na sebe.
|
|
17.05.2010 12:24 -
|
2345170
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Včera kolem 15-té h. D1 směr Praha cca od Zruče nad Sázavou mne předjel stříbrný kombík s jetěrkou na zadku ) udělali jsme mini vlak a jeli spolu a na Opatov.
Mrzí mě, e jsem nemohl na sraz a tak si nejsem úplně jistej kdo to byl...
Včera kolem 15-té h. D1 směr Praha cca od Zruče nad Sázavou mne předjel stříbrný kombík s jetěrkou na zadku :o) udělali jsme mini vlak a jeli spolu a na Opatov.
Mrzí mě, e jsem nemohl na sraz a tak si nejsem úplně jistej kdo to byl...
|
|
17.05.2010 13:32 -
|
2345186
|
|
Darja
|
|
|
Na nás mával nějaký kombík na bohdalecké včera večer Ale jestli byl klubový, to nevím
Na nás mával nějaký kombík na bohdalecké včera večer :) Ale jestli byl klubový, to nevím :)
|
|
17.05.2010 21:11 -
|
2345257
|
|
zico
|
|
|
minulý týdeň som v Preove zaparkoval na Levočskej ulici, vpálil som do mexickej retaurácie Azteca .. a ajhža, člen klubu Pavel C5
minulý týdeň som v Preove zaparkoval na Levočskej ulici, vpálil som do mexickej retaurácie Azteca .. a ajhža, člen klubu Pavel C5 :-o
|
|
17.05.2010 21:38 -
|
2345261
|
|
Pavel C5
|
|
|
zico no jasne ,neveril som ze dojdes, mam jednu zlu spravu Azteca uz asi konci,a to jumep moze banovat,tie stejky ani neochutnal
:paleczico:palec no jasne ,neveril som ze dojdes,;-) mam jednu zlu spravu Azteca uz asi konci,a to jumep moze banovat,tie stejky ani neochutnal:-(
|
|
08.06.2010 08:32 -
|
2347603
|
|
klematis
|
|
|
Včera kolem 8hodiny ráno jsem předjíděl edou C5 kombi s klubovou známkou na R7 směr Praha za odbočkou od Kladna.
Včera kolem 8hodiny ráno jsem předjíděl edou C5 kombi s klubovou známkou na R7 směr Praha za odbočkou od Kladna.
|
|
19.06.2010 18:44 -
|
2348567
|
|
Jeffrey
|
|
|
11.6.2010 kolem desáté dopoledne v Radonicích projíděl kolem jruze C5 tank
11.6.2010 kolem desáté dopoledne v Radonicích projíděl kolem jruze C5 tank :-)
|
|
05.07.2010 20:21 -
|
2349729
|
|
M.P
|
|
|
Dnes v Okříkách jsem potkal nějakýho tmavýho ( černá ?? ) breaka , s denníma světlama , na zádi měl klubovou samolepku ... já se stříbrným breakem , vepředu jsem neměl SPZétku ( po ranní kolizi se srnou ) a na zablikání jsem zareagoval pozdě ... jsem byl nějakej zamylenej .
Dnes v Okříkách jsem potkal nějakýho tmavýho ( černá ?? ) breaka , s denníma světlama , na zádi měl klubovou samolepku ... já se stříbrným breakem , vepředu jsem neměl SPZétku ( po ranní kolizi se srnou ) a na zablikání jsem zareagoval pozdě ... jsem byl nějakej zamylenej .
|
|
06.07.2010 09:06 -
|
2349740
|
|
Nezmar
|
Město: Okříky, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
To jsem byl já
To jsi dopadl jetě dobře, po kolizi se srnou - jenom SPZ?
:palec
To jsem byl já
To jsi dopadl jetě dobře, po kolizi se srnou - jenom SPZ?
|
|
07.07.2010 07:01 -
|
2349826
|
|
M.P
|
|
|
Jj,jen podloka pod SPZ rozbitá a vypadená SPZ,já ji spí povalil ne srazil,u to bylo v minimální rychlosti jak jsem brzdil...
Jj,jen podloka pod SPZ rozbitá a vypadená SPZ,já ji spí povalil ne srazil,u to bylo v minimální rychlosti jak jsem brzdil...
|
|
08.07.2010 22:46 -
|
2349939
|
|
Jeffrey
|
|
|
8.7.2010 v 19.30 ulice Průmyslová, směr Hostivař. Černej krátkej Facelift Berline se středočeskou RZ a klubovou samolepkou. Zdravili jsme se, kdopak to byl?
8.7.2010 v 19.30 ulice Průmyslová, směr Hostivař. Černej krátkej Facelift Berline se středočeskou RZ a klubovou samolepkou. Zdravili jsme se, kdopak to byl? :-)
|
|
18.07.2010 17:37 -
|
2350376
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
18.7.2010; 16,47hod - edý BREAK odbočoval na Dvůr Králové nad Labem z Choustníkova Hraditě. Já jel za ním rovně do Trutnova, jen jsme na sebe krátce houkli (byla to SPZ 3P6 xxxx). Kdo jsi?
18.7.2010; 16,47hod - edý BREAK odbočoval na Dvůr Králové nad Labem z Choustníkova Hraditě. Já jel za ním rovně do Trutnova, jen jsme na sebe krátce houkli (byla to SPZ 3P6 xxxx). Kdo jsi?;-)
|
|
19.07.2010 21:28 -
|
2350461
|
|
kokoumes
|
Město: Brandýsek , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
19.7. kolem 15. hodiny - edý break s Brněnskou značkou mezi Hulínem a Třeběticema. Nejsem si na 100% jisty jel jsem proti němu, ale zdálo se mi, e má vzadu klubovou samolepku.
19.7. kolem 15. hodiny - edý break s Brněnskou značkou mezi Hulínem a Třeběticema. Nejsem si na 100% jisty jel jsem proti němu, ale zdálo se mi, e má vzadu klubovou samolepku. :-)
|
|
25.07.2010 14:21 -
|
2350997
|
|
dr.ada
|
Město: Kdyně,Hluboká, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Maxifik napsal(a): 18.7.2010; 16,47hod - edý BREAK odbočoval na Dvůr Králové nad Labem z Choustníkova Hraditě. Já jel za ním rovně do Trutnova, jen jsme na sebe krátce houkli (byla to SPZ 3P6 xxxx). Kdo jsi? Ahoj, byl jsem to Já dr.ada, byli jsme na dovolené v Prosečné u Vrchlabí a vraceli jsem se z výletu z Hradce,koukal jsem se do zpětného zrcátka a říkal jsem si zda to není někdo kluboveja opravdu jo, měl jsem z toho velkou radost, protoe jsem za svou dovolenou potkal mnoho C5 a jediný jsi reagoval tak zase někdy na houkanou Petr
18.7.2010; 16,47hod - edý BREAK odbočoval na Dvůr Králové nad Labem z Choustníkova Hraditě. Já jel za ním rovně do Trutnova, jen jsme na sebe krátce houkli (byla to SPZ 3P6 xxxx). Kdo jsi?;-) Ahoj, byl jsem to Já dr.ada, byli jsme na dovolené v Prosečné u Vrchlabí a vraceli jsem se z výletu z Hradce,koukal jsem se do zpětného zrcátka a říkal jsem si zda to není někdo klubovej;-)a opravdu jo, měl jsem z toho velkou radost, protoe jsem za svou dovolenou potkal mnoho C5 a jediný jsi reagoval:palec tak zase někdy na houkanou:-d Petr
|
|
01.08.2010 08:55 -
|
2351435
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Ahoj Petře, díky za odpověď. Taky jsi první, koho jsem kdy potkal a byl "ná" . Doufám, e se Ti v naem konci líbilo a byli jste také ve Dvoře Králové v ZOO a na přehradě Les Království. Jen tak mimochodem, ve Kdyni znám Zdeňka OK1MTX.
Ahoj Petře, díky za odpověď. Taky jsi první, koho jsem kdy potkal a byl "ná" ;-). Doufám, e se Ti v naem konci líbilo a byli jste také ve Dvoře Králové v ZOO a na přehradě Les Království. Jen tak mimochodem, ve Kdyni znám Zdeňka OK1MTX.
|
|
01.08.2010 19:59 -
|
2351457
|
|
dr.ada
|
Město: Kdyně,Hluboká, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Maxifik napsal(a): Ahoj Petře, díky za odpověď. Taky jsi první, koho jsem kdy potkal a byl "ná" . Doufám, e se Ti v naem konci líbilo a byli jste také ve Dvoře Králové v ZOO a na přehradě Les Království. Jen tak mimochodem, ve Kdyni znám Zdeňka OK1MTX.
Jsme rád, e to takto vylo, kokám se vdy po C5tkách a ty jediný jsi nějakým způsobem zareagoval ( kdy potkám C5ku snaím se alespoň pozdravit rukou - zatím bez výsledku) Ve vaem kraji jsem byl teď po 3tí.ZOO jsme nevynechali je to tam pěkné, zvlá kdy má malé děti. Take celá dovolená i počasí bylo super. Jen mi prosím napi o jakého Zdeňka se jedná, moná ho taky znám - Kdyně není tak velká Petr
Ahoj Petře, díky za odpověď. Taky jsi první, koho jsem kdy potkal a byl "ná" ;-). Doufám, e se Ti v naem konci líbilo a byli jste také ve Dvoře Králové v ZOO a na přehradě Les Království. Jen tak mimochodem, ve Kdyni znám Zdeňka OK1MTX.
Jsme rád, e to takto vylo, kokám se vdy po C5tkách a ty jediný jsi nějakým způsobem zareagoval ( kdy potkám C5ku snaím se alespoň pozdravit rukou - zatím bez výsledku) Ve vaem kraji jsem byl teď po 3tí.ZOO jsme nevynechali je to tam pěkné, zvlá kdy má malé děti. Take celá dovolená:palec i počasí bylo super. Jen mi prosím napi o jakého Zdeňka se jedná, moná ho taky znám - Kdyně není tak velká:-d Petr
|
|
| |
|
|