| | |
17.08.2009 15:16 -
Re: Kdo kde potkal clena klubu
|
1104589
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Já vidívám jednu bílou v Dubňanech.
|
|
17.08.2009 16:04 -
|
1104596
|
|
tief
|
|
|
Ja v C5 poctivo zdravim. Dokonca zdravim aj ked idem v BXe co samozrejme majitelia nemaju sancu pochopit takze ked vas pozdravi niekto s omlateneho tmavosediveho BX Break tak to som ja
Ja v C5 poctivo zdravim. Dokonca zdravim aj ked idem v BXe co samozrejme majitelia nemaju sancu pochopit :-D takze ked vas pozdravi niekto s omlateneho tmavosediveho BX Break tak to som ja :-D
|
|
17.08.2009 17:05 -
|
1104601
|
|
Mtorr
|
Město: Slatiňany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 23 |
|
|
V mém okolí a samozřejmě i jinde zdravím vechny C5,doteď mi pozdrav nikdo neopětoval a ani jsem nezaregistroval ádnou klubovou.Asi je to tím,e C5 mám krátce.Zdravím vás i tady.
V mém okolí a samozřejmě i jinde zdravím vechny C5,doteď mi pozdrav nikdo neopětoval a ani jsem nezaregistroval ádnou klubovou.Asi je to tím,e C5 mám krátce.Zdravím vás i tady. :palec:-))))
|
|
17.08.2009 20:30 -
|
1104608
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
V Brně kdybych chtěl vechny zdravit, tak bych dálkový světla zhasnul a před domem a volant drel celou dobu jednou rukou Jenom dnes okolo 18.hod ve Slatině na asi 500m úseku čtyři C5 break, ale nálepka ádná
V Brně kdybych chtěl vechny zdravit, tak bych dálkový světla zhasnul a před domem a volant drel celou dobu jednou rukou:-)))) Jenom dnes okolo 18.hod ve Slatině na asi 500m úseku čtyři C5 break:palec, ale nálepka ádná:-((((
|
|
17.08.2009 21:09 -
|
1104613
|
|
MartinP
|
|
|
Potkal jsem v pátek 14.8. okolo poledne jednu opravdu velmi pěknou C5 I break tmavě edé barvy (téměř do hněda) ve Varnsdorfu u bývalého Plusu na kruhovém objezdu, ale v té rychlosti jsem si nevimnul klubové nálepky. C5 se velmi rozmáhají, lidi asi poznali, e za ty peníze, se dá sehnat velmi sluný komfort a výbava. Pak jetě jezdí jeden černý kombík v Rumburku. Ale členové klubu to asi nebudou, asi by se ozvali u.
Potkal jsem v pátek 14.8. okolo poledne jednu opravdu velmi pěknou C5 I break tmavě edé barvy (téměř do hněda) ve Varnsdorfu u bývalého Plusu na kruhovém objezdu, ale v té rychlosti jsem si nevimnul klubové nálepky. C5 se velmi rozmáhají, lidi asi poznali, e za ty peníze, se dá sehnat velmi sluný komfort a výbava. Pak jetě jezdí jeden černý kombík v Rumburku. Ale členové klubu to asi nebudou, asi by se ozvali u.
|
|
18.08.2009 08:06 -
|
1104629
|
|
Darja
|
|
|
Nemám ádnou zpětnou vazbu k tomu, jak se uchytilo rozdávání klubových vizitek.. a e u jsem jich do světa pár pustila.
Nemám ádnou zpětnou vazbu k tomu, jak se uchytilo rozdávání klubových vizitek.. a e u jsem jich do světa pár pustila.
|
|
19.08.2009 19:25 -
|
1104696
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
ahojky , nebyl dneska nekdo z vás náhodou v Zoo Lená ? Tmavě modra c5 I ? nalepek jsem si nevim a znacky té ne .
ahojky , nebyl dneska nekdo z vás náhodou v Zoo Lená ? Tmavě modra c5 I ? nalepek jsem si nevim a znacky té ne .:nevim
|
|
22.08.2009 21:51 -
|
1104857
|
|
Aja
|
|
|
Ahoj,dnes kolem 15h u Příbora jela C5 ll směr Frýdek-Místek.Kdo to byl a je v klubu?Taky stojívá C5 u Penny marketu v Místku a na slovenské SPZtce.Nemá samolepku klubu,tak se jen ptám.
Ahoj,dnes kolem 15h u Příbora jela C5 ll směr Frýdek-Místek.Kdo to byl a je v klubu?Taky stojívá C5 u Penny marketu v Místku a na slovenské SPZtce.Nemá samolepku klubu,tak se jen ptám.
|
|
25.09.2009 07:16 -
|
1106449
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Včera, okolo 20:30, ulice Bohdalecká, modrá C5 s klubovou nálepkou, jakýsi zamilovaný páreček teenagerů... Kdopak to byl???
Včera, okolo 20:30, ulice Bohdalecká, modrá C5 s klubovou nálepkou, jakýsi zamilovaný páreček teenagerů... Kdopak to byl??? :-)):-)):-))
|
|
25.09.2009 08:15 -
|
1106450
|
|
Darja
|
|
|
Já ti dám teenagera, počkej
:-)))) Já ti dám teenagera, počkej :-))))
|
|
25.09.2009 08:27 -
|
1106451
|
|
tief
|
|
|
zulu23 napsal(a):
psss, ona je este pod zakonem a rodice nic nevediiiiii
psss, ona je este pod zakonem a rodice nic nevediiiiii :-D :-D :-D
|
|
25.09.2009 08:52 -
|
1106452
|
|
WeissC5
|
Město: Dubňany, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Rena napsal(a): Já vidívám jednu bílou v Dubňanech.
Pokud má klubové podloky a nálepku na 5 dveřích, tak to budu nejspí já.
|
|
25.09.2009 09:03 -
|
1106453
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
WeissC5 napsal(a): Rena napsal(a): Já vidívám jednu bílou v Dubňanech. Pokud má klubové podloky a nálepku na 5 dveřích, tak to budu nejspí já.
Jo je klubová a myslím, e jsme se o tom bavili i na srazu.
Já vidívám jednu bílou v Dubňanech. Pokud má klubové podloky a nálepku na 5 dveřích, tak to budu nejspí já.
Jo je klubová a myslím, e jsme se o tom bavili i na srazu.
|
|
25.09.2009 09:38 -
|
1106457
|
|
Darja
|
|
|
já furt čučím po C5 a čekám, kdy někoho nabourám.
A tak si stojíme na Bohdalci a já jééé c5. A pak jsem zazoomovala a říkám, to vypadá jako zulu
Ale dělat srazy C5 na křiovatce je blbý
já furt čučím po C5 a čekám, kdy někoho nabourám.
A tak si stojíme na Bohdalci a já jééé c5. A pak jsem zazoomovala a říkám, to vypadá jako zulu:-))
Ale dělat srazy C5 na křiovatce je blbý:-))))
|
|
25.09.2009 11:35 -
|
1106460
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Člena klubu jsem zatím nepotkal, ale u jsem rozdal 3 pozvánky na sraz, z toho dvě přímo do ruky.
Člena klubu jsem zatím nepotkal:-(, ale u jsem rozdal 3 pozvánky na sraz, z toho dvě přímo do ruky.
|
|
25.09.2009 12:52 -
|
1106464
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
WeissC5 napsal(a): Rena napsal(a): Já vidívám jednu bílou v Dubňanech.
Také jezdím přes Dubńany
Také jezdím přes Dubńany
|
|
25.09.2009 18:13 -
|
1106467
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Cauko C5-tkari. Som v C5club-e novy, nemam este ani nalepku, nikoho som zatial z clenov nestretol, do Piestan pridem a pretoze jumep vydal zakaz tesenia sa na zraz vobec sa netesim ze sa stretnem konecne s ludmi, ktori si tu na tychto strankach tak fajn pokecaju, a pre istotu sa ani netesim ze dostanem pre mojho milacka nalepku. Hlavne sa tesim ze uz aj moj novy C5 bude mat nieco z klubu, pretoze zatial na net nechodi ako ja - este nevie dobre citat ani slovensky, ani cesky, stale sa mu v hlave miesa francuzstina. Verim, ze ak dostane nalepku a budeme sa zucastnovat na stretnutiach s clenmi klubu (po lopate povedane s Vami) a castejsie bude stretat svojich citronikovych kolegov na slovenskych a ceskych cestach, dostane sa z toho. A mozno az tak, ze zacne sam zdravit bliknutim na cestach ak zbada svojho kamosa a ja sa budem uz len kludne pozerat na to, ktory z clenov bude sediet za volantom.
Cauko C5-tkari. Som v C5club-e novy, nemam este ani nalepku, nikoho som zatial z clenov nestretol, do Piestan pridem a pretoze jumep vydal zakaz tesenia sa na zraz vobec sa netesim ze sa stretnem konecne s ludmi, ktori si tu na tychto strankach tak fajn pokecaju, a pre istotu sa ani netesim ze dostanem pre mojho milacka nalepku;-). Hlavne sa tesim ze uz aj moj novy C5 bude mat nieco z klubu, pretoze zatial na net nechodi ako ja - este nevie dobre citat ani slovensky, ani cesky, stale sa mu v hlave miesa francuzstina:-)). Verim, ze ak dostane nalepku a budeme sa zucastnovat na stretnutiach s clenmi klubu (po lopate povedane s Vami:palec) a castejsie bude stretat svojich citronikovych kolegov na slovenskych a ceskych cestach, dostane sa z toho. A mozno az tak, ze zacne sam zdravit bliknutim na cestach ak zbada svojho kamosa a ja sa budem uz len kludne pozerat na to, ktory z clenov bude sediet za volantom:-)))).
|
|
26.09.2009 09:36 -
|
1106478
|
|
Darja
|
|
|
Jen se neboj, tvoje novoucka C5 bude na sraze osmatana, oznackovana klubovkou a okoukana
Jen se neboj, tvoje novoucka C5 bude na sraze osmatana, oznackovana klubovkou a okoukana:-d
|
|
28.09.2009 01:24 -
|
1106537
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Darja napsal(a): to já agituju furt rozdávám nálepky s adresou napasnou na tom papírku, co se strhává. Ale mě by fakt zajímalo, kolik lidí klub nalo na netu, třeba google, kolik uvidělo někde odkaz (třeba citroeny.cz atd), kolik lidí se o tom dovědělo od známého, nebo právě prostřednictvím nálepky... Jsem holt zvědavá baba Ako sa hovori : "vsetko zle je na nieco dobre" tak sa aj stalo. Mal som zavadu s ESP na mojom citroniku, bol som na diagnostike nieco im nahlasila, nerozumeli tomu, potom som bol este raz, nieco objednali pristavil som auto a zavadu odstranili. Medzitym som vsak zacal surfovat po nete aby som sa o mojom probleme dozvedel viac, zacal som do googlu vkladat slovka ako "C5, autodiagnostika, ESP, brzdy, rozne kombinacie, skratene slova a pod." a zrazu ma to nasmerovalo na clanky, ktore mal uverejnene "autodiag" no a viac mi nebolo treba, pretoze ak som sa chcel nieco viac dozvediet o C5 pripadne sa aj opytat nebolo nic jednoduchsie ako sa zaregistrovat a zacat s Vami travit prijemne chvile.
to já agituju furt :-) rozdávám nálepky s adresou napasnou na tom papírku, co se strhává. Ale mě by fakt zajímalo, kolik lidí klub nalo na netu, třeba google, kolik uvidělo někde odkaz (třeba citroeny.cz atd), kolik lidí se o tom dovědělo od známého, nebo právě prostřednictvím nálepky... Jsem holt zvědavá baba:-)) Ako sa hovori : "vsetko zle je na nieco dobre" tak sa aj stalo. Mal som zavadu s ESP na mojom citroniku, bol som na diagnostike nieco im nahlasila, nerozumeli tomu, potom som bol este raz, nieco objednali pristavil som auto a zavadu odstranili. Medzitym som vsak zacal surfovat po nete aby som sa o mojom probleme dozvedel viac, zacal som do googlu vkladat slovka ako "C5, autodiagnostika, ESP, brzdy, rozne kombinacie, skratene slova a pod." a zrazu ma to nasmerovalo na clanky, ktore mal uverejnene "autodiag" no a viac mi nebolo treba, pretoze ak som sa chcel nieco viac dozvediet o C5 pripadne sa aj opytat nebolo nic jednoduchsie ako sa zaregistrovat a zacat s Vami travit prijemne chvile.
|
|
| |
|
|