| | |
08.07.2015 17:38 -
Re: Kdo kde potkal clena klubu
|
2838496
|
|
Atin
|
Město: Osík, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Ahoj v tu sobotu 4.7. jsem byl já na cestě Letohrad a zpět. Transalpu sem si viml, ale víc mě zaujala ta sekera na padáku!!! Pěknej doplněk. Co udělat sraz motorkářů z C5 clubu?
Ahoj v tu sobotu 4.7. jsem byl já na cestě Letohrad a zpět. Transalpu sem si viml, ale víc mě zaujala ta sekera na padáku!!! Pěknej doplněk. Co udělat sraz motorkářů z C5 clubu?:-))))
|
|
08.07.2015 19:37 -
|
2838512
|
|
DaliborN
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Nemám sice klubovou samolepku, ale kdy potkám C5ku, tak blikám, zatím ádná reakce protistrany
Pohybuju se novojičínsko Paradoxem je, e u nás před barákem stává dalí C5 hdi, díky které jsme se rozhodli právě pro koupi C5
Nemám sice klubovou samolepku, ale kdy potkám C5ku, tak blikám, zatím ádná reakce protistrany :-))
Pohybuju se novojičínsko :-) Paradoxem je, e u nás před barákem stává dalí C5 hdi, díky které jsme se rozhodli právě pro koupi C5 :-)):palec
|
|
09.07.2015 08:55 -
|
2838560
|
|
Atin
|
Město: Osík, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Jo jo v zrcátku a v kopci si to potvrdil. Nejde si nevimnout!
Jo jo v zrcátku a v kopci si to potvrdil. Nejde si nevimnout!;-)
|
|
09.07.2015 22:19 -
|
2838813
|
|
luta
|
|
|
ted kempuju u Budejovic. Trebonsko, Pisek. stale nikdo nezdravi asi pridam klakson a svetla
ted kempuju u Budejovic. Trebonsko, Pisek. stale nikdo nezdravi :( asi pridam klakson a svetla :)
|
|
09.07.2015 22:22 -
|
2838816
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Tady je to marný...
Tady je to marný...
|
|
09.07.2015 23:16 -
|
2838827
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Nezmar napsal(a): Dobrej nápad. C5 mám u 2 týden na léčení,
... a já si říkal , kdy jsem tě dlouho nepotkal mezi Iglau a Okříkama , e jezdí asi po jiné objíďce ...
Kdy jedu na Jihlavu na Transalpovi tak to vezmu na Kněice , ale nezatočím na Stonařov ( stejně tam zdrujou semafory ) ale jedu rovně , lesem , polema a vyjedu na 38 v Číově . Myslím e na Caponorda dobrej terén ... zkus .
Dobrej nápad. C5 mám u 2 týden na léčení,
... a já si říkal , kdy jsem tě dlouho nepotkal mezi Iglau a Okříkama , e jezdí asi po jiné objíďce ...
Kdy jedu na Jihlavu na Transalpovi tak to vezmu na Kněice , ale nezatočím na Stonařov ( stejně tam zdrujou semafory ) ale jedu rovně , lesem , polema a vyjedu na 38 v Číově . Myslím e na Caponorda dobrej terén ... zkus .
|
|
10.07.2015 08:59 -
|
2838859
|
|
Nezmar
|
Město: Okříky, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Cestu znám, jezdím občas kolem hájenky a vyjedu před Viláncem. Včera mě klekl i poslední motorovej stroj. Cestou mě prasklo spojkový lanko. Dojel jsem ale bylo to utrpení, hlavně ve Stonařově v koloně bez spojky. Doma jsem opravil. Caponord má zadní tlumič na repasi a C5 padá do nouzáku, jetě mě umřel noas. Asi mě někdo proklel.
Cestu znám, jezdím občas kolem hájenky a vyjedu před Viláncem. Včera mě klekl i poslední motorovej stroj. Cestou mě prasklo spojkový lanko. Dojel jsem ale bylo to utrpení, hlavně ve Stonařově v koloně bez spojky. Doma jsem opravil. Caponord má zadní tlumič na repasi a C5 padá do nouzáku, jetě mě umřel noas. Asi mě někdo proklel. :-))
|
|
10.07.2015 22:01 -
|
2839130
|
|
gull
|
|
|
Jak za cely rok nepotkam v ove clubaka, tak dneska odpoledne u campu birkenstrand .. Jezero Wolfgangsee v Rakousku... stribrny jednickovy sedan s nalepkou na zadku. Na jsem zrovna vyjizdel z kempu na projizdku kvuli vystavene baterce a majitel C5I se asi sel poptat na ceny. Tak preju prijemnou dovolenou,my jsme tu byli maximalne spokojeni a zitr valime z5 do Ostravy.
Jak za cely rok nepotkam v ove clubaka, tak dneska odpoledne u campu birkenstrand .. Jezero Wolfgangsee v Rakousku... stribrny jednickovy sedan s nalepkou na zadku. Na jsem zrovna vyjizdel z kempu na projizdku kvuli vystavene baterce a majitel C5I se asi sel poptat na ceny. Tak preju prijemnou dovolenou,my jsme tu byli maximalne spokojeni a zitr valime z5 do Ostravy.:-(
|
|
20.07.2015 21:02 -
|
2843038
|
|
fousek
|
|
|
Dnes asi 6.30 Ova Radvanice, kombi se samolepkou na kufru? Stačil jsem jen zlehka zatroubit...
Dnes asi 6.30 Ova Radvanice, kombi se samolepkou na kufru? Stačil jsem jen zlehka zatroubit...
|
|
21.07.2015 21:23 -
|
2843354
|
|
tomasg
|
Město: Podvysoka, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Dnes kolo obeda?? cierny tourer : staskov - cadca? kto ze to??
Dnes kolo obeda?? cierny tourer : staskov - cadca? kto ze to??
|
|
24.07.2015 12:00 -
|
2843867
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Vcera v Nemecku u Jeny cerveny facelift s xenonama a spz *C* **** My jsme jeli s X7 s vlekem a za nim s cervenym faceliftem. Kdo to byl. Zdalo se mi ze vidim clubovou podlozku.
Vcera v Nemecku u Jeny cerveny facelift s xenonama a spz *C* **** My jsme jeli s X7 s vlekem a za nim s cervenym faceliftem. Kdo to byl. Zdalo se mi ze vidim clubovou podlozku.
|
|
28.07.2015 06:11 -
|
2845209
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
V Neděli 26.7 v podvečer, dálnice směr z Liberce na Prahu najela před Mladou Boleslaví nazelenalá C5 s denním svícením. Ve značce písmeno "P"Pozdravím varovnýma a vzápětí mne předjídí a mávájí a troubí Take jetě dodatečně ... Ahoooj
V Neděli 26.7 v podvečer, dálnice směr z Liberce na Prahu najela před Mladou Boleslaví nazelenalá C5 s denním svícením. Ve značce písmeno "P"Pozdravím varovnýma a vzápětí mne předjídí a mávájí a troubí :-) Take jetě dodatečně ... Ahoooj :-)
|
|
01.08.2015 22:28 -
|
2847051
|
|
luta
|
|
|
kdopak asi bydlí nebo parkoval dnes v Ořechově tmavá C5 II s klubovou samolepkou
oprava v Ořechově. Otmarov a Ořechov se mi pořád nějak plete..
kdopak asi bydlí nebo parkoval dnes v Ořechově :) tmavá C5 II s klubovou samolepkou :-p
oprava v Ořechově. Otmarov a Ořechov se mi pořád nějak plete..
|
|
06.08.2015 11:19 -
|
2848288
|
|
StevoH
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Kto parkuje krasnu cerrvenu C5 I break kazdy den pred Autobusovou stanicou v Bratislave uz asi mesiac ? denno-denne okolo nej prechadzam
Kto parkuje krasnu cerrvenu C5 I break kazdy den pred Autobusovou stanicou v Bratislave uz asi mesiac ? ;-) denno-denne okolo nej prechadzam :D
|
|
10.08.2015 15:56 -
|
2849726
|
|
Renegade01
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 135 |
|
|
Delict:Nevideli sme sa náhodou dnes okolo obeda v Nových Zámkoch?Čierna C6,vajčiarske čísla,tmavé zadné svetlá, na mieste co-pilota čiernovlasá feanda.... Také auto sa nedá prehliadnu... Ja na stodole(poschodová Setra)
Delict:Nevideli sme sa náhodou dnes okolo obeda v Nových Zámkoch?Čierna C6,vajčiarske čísla,tmavé zadné svetlá, na mieste co-pilota čiernovlasá feanda.... Také auto sa nedá prehliadnu... Ja na stodole(poschodová Setra)
|
|
15.08.2015 15:52 -
|
2851528
|
|
StevoH
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Krasny to pocit ked stretnete na malom parkovisku pred kupkom c5 II a zacnete sa zdravit jak stary znami Sme na hodoch v Novosedly u rodiny a tak e boli kuknut na kupko v Březí (tam je fakt spinava voda na kupko, ale potesi v tom tepla aj ta ).
Krasny to pocit ked stretnete na malom parkovisku pred kupkom c5 II a zacnete sa zdravit jak stary znami ;) Sme na hodoch v Novosedly u rodiny a tak e boli kuknut na kupko v Březí (tam je fakt spinava voda na kupko, ale potesi v tom tepla aj ta :D ).
|
|
| |
|
|