| | |
02.03.2015 11:50 -
Re: Kdo kde potkal clena klubu
|
2793787
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
a kujwa, tak tu barvu ti teda váně závidím
a kujwa, tak tu barvu ti teda váně závidím :palec:palec:palec
|
|
02.03.2015 15:45 -
|
2793847
|
|
máca
|
|
|
63zdenda napsal(a): Já zdravím stále poctivě, malá odezva, asi mám těstí na neklubáky, kteří o clubu nic nevědí, začne je zajímat, a kdy mají závadu, holt my jsme na clubu stále, a máme závadu nebo ne, snaíme se i poradit, kadý v rámci svých znalostí, oni jsem v lítnou, zjistí co potřebují a zas a se něco objeví.
HELLMUTE - to jako otočí auto přes ručku a dá se do pronásledovačky jako v Emerickém filmu? Oni ty samolepky má kadý větinou na zadku auta, kdy bude pronásledovat kadou C5 kterou potká, tak se asi nebude moci věnovat řemeslu, bo bude neustále v akci.
Já také poctivě zdravím vechny pěule, ale bez odezvy. Málokdy mne opětují pozdrav. Je pravda, e větinou mám těstí na staré pány, co civí, proč blikám a nebo na enský. Zdravím v Praze i v okolí Berouna, kde denně jezdím a nic. Denně na Barranďáku potkám vechny typy pětek a nic. Kolikrát jedu vedle nich a mávám na červený a oni civěj, jak puci. Puk moná lépe.
Já také poctivě zdravím vechny pěule, ale bez odezvy. Málokdy mne opětují pozdrav. Je pravda, e větinou mám těstí na staré pány, co civí, proč blikám a nebo na enský. Zdravím v Praze i v okolí Berouna, kde denně jezdím a nic. Denně na Barranďáku potkám vechny typy pětek a nic. Kolikrát jedu vedle nich a mávám na červený a oni civěj, jak puci. Puk moná lépe.:-d
|
|
02.03.2015 16:16 -
|
2793858
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Nojo,koda e jsme se potkali jen na srazu,já bych nepukoval.
Po Barranďáku jezdím docela často...
Nojo,koda e jsme se potkali jen na srazu,já bych nepukoval.
Po Barranďáku jezdím docela často...:-d
|
|
02.03.2015 20:00 -
|
2793971
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Nojo tak to se nepotkame, ani se nedivím e tě nezdraví.
V 6 hodin toti normální lidi jetě spí.A ti co nespí koukají jako puk
Nojo tak to se nepotkame, ani se nedivím e tě nezdraví.
V 6 hodin toti normální lidi jetě spí.A ti co nespí koukají jako puk :-))))
|
|
02.03.2015 20:10 -
|
2793980
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
No mě se v sobotu ráno zdravila černá C5 III s holandským číslem, asi spřátelený klub. Bliknul na mě dálkou a já u stihl jen zvednout prsty na volantu
No mě se v sobotu ráno zdravila černá C5 III s holandským číslem, asi spřátelený klub. Bliknul na mě dálkou a já u stihl jen zvednout prsty na volantu :-d
|
|
02.03.2015 20:21 -
|
2793993
|
|
HELLMUT
|
|
|
Holanďané mají C 5 klub!
Jinak já se naposledy zdravil ve čtvrtek v Hlinsku, nebo kde u ani nevím. A pozdrav byl zas po dlouhé době oboustranný
Jel jsem z Jeseníků potkal asi 6 C5 a jen jedna reagovala.
Holanďané mají C 5 klub!
Jinak já se naposledy zdravil ve čtvrtek v Hlinsku, nebo kde u ani nevím. :-d A pozdrav byl zas po dlouhé době oboustranný :palec
Jel jsem z Jeseníků potkal asi 6 C5 a jen jedna reagovala.
|
|
02.03.2015 21:04 -
|
2794020
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
máca napsal(a): Já také poctivě zdravím vechny pěule, ale bez odezvy. Málokdy mne opětují pozdrav. Je pravda, e větinou mám těstí na staré pány, co civí, proč blikám a nebo na enský. Zdravím v Praze i v okolí Berouna, kde denně jezdím a nic. Denně na Barranďáku potkám vechny typy pětek a nic. Kolikrát jedu vedle nich a mávám na červený a oni civěj, jak puci. Puk moná lépe.
e nikdo nemává mě se nedivím, jsem oklivej chlap.
Ale e nikdo nemává hezké eně, to je divné a podezřelé.
Koukám, e jsme na tom dost podobně, u nás se pomaloučku ale jistě C5tky začínají rozmnoovat, nicméně jsem během 3let co auto vlastním u nás zaregistroval asi 4x opětování mého pozdravu, kdy jezdím k Jardovi do Radonic, mezi Kostelcem a vlastně a do Radonic mají asi hnízdo, tak zdravím jak o ivot a odezva nikde, třeba o klubu nemají ani páru.
Jinak do práce vstávám ve 4.30 ráno, nejsem pán podnikatel abych stával na desátou a v 11 vyděláno, v 6hod ji dávno nekoukám jak puk, to jsem ji dávno probuzený a sedím v práci a popíjím ranní kávu.
e nikdo nemává mě se nedivím, jsem oklivej chlap. :-))))
Ale e nikdo nemává hezké eně, to je divné a podezřelé. :-o
Koukám, e jsme na tom dost podobně, u nás se pomaloučku ale jistě C5tky začínají rozmnoovat, nicméně jsem během 3let co auto vlastním u nás zaregistroval asi 4x opětování mého pozdravu, kdy jezdím k Jardovi do Radonic, mezi Kostelcem a vlastně a do Radonic mají asi hnízdo, tak zdravím jak o ivot a odezva nikde, třeba o klubu nemají ani páru. :-))))
Jinak do práce vstávám ve 4.30 ráno, nejsem pán podnikatel abych stával na desátou a v 11 vyděláno, v 6hod ji dávno nekoukám jak puk, to jsem ji dávno probuzený a sedím v práci a popíjím ranní kávu. :-p
|
|
02.03.2015 21:26 -
|
2794033
|
|
HELLMUT
|
|
|
To ví my mladý kluci zase ijeme večer,tak je ten den trochu posunutý.
To ví my mladý kluci zase ijeme večer,tak je ten den trochu posunutý.:-))))
|
|
02.03.2015 21:41 -
|
2794051
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nojo no, po 50tce se člověk vrací zpět do dětských let, začíná mi zase chutnat bombony a mléko v originál přírodním balení, tak na tom asi něco bude, kdybys ten den neměl posunutý, nesháněl by jsi drák do auta na kávu a pil by jsi jí někde v klidu a ne za volantem.
Nojo no, po 50tce se člověk vrací zpět do dětských let, začíná mi zase chutnat bombony a mléko v originál přírodním balení, tak na tom asi něco bude, kdybys ten den neměl posunutý, nesháněl by jsi drák do auta na kávu a pil by jsi jí někde v klidu a ne za volantem. :-))))
|
|
03.03.2015 16:16 -
|
2794306
|
|
ivanivan
|
|
|
Nedivte se! Proč se majitelé c5 nezdraví na silnici? U se ráno viděli v servisu . V Liberci a Jablonci se C5 taky mnoí, ale málo kdy odpoví na pozdrav.
Nedivte se! Proč se majitelé c5 nezdraví na silnici? U se ráno viděli v servisu :-)))) . V Liberci a Jablonci se C5 taky mnoí, ale málo kdy odpoví na pozdrav.
|
|
03.03.2015 18:23 -
|
2794352
|
|
63zdenda
|
|
|
Severní Čechy v tom případě zasáhla epidemie nezdravení, měl by se v tomto případě udělat minisraz a tam se naučit zdravit.
S tím servisem jsi doufám nenaráel na nae káry, jako e by byli stále rozbité, občas mají i světlé chvilky a jedou bez problémů.
Severní Čechy v tom případě zasáhla epidemie nezdravení, měl by se v tomto případě udělat minisraz a tam se naučit zdravit. :-))))
S tím servisem jsi doufám nenaráel na nae káry, jako e by byli stále rozbité, občas mají i světlé chvilky a jedou bez problémů. :-d
|
|
03.03.2015 19:17 -
|
2794360
|
|
máca
|
|
|
63zdenda napsal(a): e nikdo nemává mě se nedivím, jsem oklivej chlap.
Ale e nikdo nemává hezké eně, to je divné a podezřelé.
Koukám, e jsme na tom dost podobně, u nás se pomaloučku ale jistě C5tky začínají rozmnoovat, nicméně jsem během 3let co auto vlastním u nás zaregistroval asi 4x opětování mého pozdravu, kdy jezdím k Jardovi do Radonic, mezi Kostelcem a vlastně a do Radonic mají asi hnízdo, tak zdravím jak o ivot a odezva nikde, třeba o klubu nemají ani páru.
Jinak do práce vstávám ve 4.30 ráno, nejsem pán podnikatel abych stával na desátou a v 11 vyděláno, v 6hod ji dávno nekoukám jak puk, to jsem ji dávno probuzený a sedím v práci a popíjím ranní kávu.
Díky za lichotku.Tak třeba se někdy potkáme. Já jsem v 6h v Rokotce v Krči také u kávy, hehe.
Díky za lichotku.Tak třeba se někdy potkáme. Já jsem v 6h v Rokotce v Krči také u kávy, hehe.
|
|
03.03.2015 21:15 -
|
2794408
|
|
63zdenda
|
|
|
máca napsal(a): Díky za lichotku.Tak třeba se někdy potkáme. Já jsem v 6h v Rokotce v Krči také u kávy, hehe.
Opravdu není za co.
No v Harrachově jsme se potkali, na Kremnické vrchy se nedostanu, bo slouím, také toho lituji, poznal bych zase dalí členy klubu.
Vdy kde jinde potkat tolik členů klubu na jednom místě, kteří jetě k tomu pozdrav opětují ne na srazu, tak snad někdy jindy, bude mi cti se poznat se vemi klubáky osobně.
Opravdu není za co.:-)
No v Harrachově jsme se potkali, na Kremnické vrchy se nedostanu, bo slouím, také toho lituji, poznal bych zase dalí členy klubu. :-((((
Vdy kde jinde potkat tolik členů klubu na jednom místě, kteří jetě k tomu pozdrav opětují ne na srazu, tak snad někdy jindy, bude mi cti se poznat se vemi klubáky osobně. :palec
|
|
04.03.2015 21:25 -
|
2794678
|
|
ezopos
|
Město: Záměl, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
malik napsal(a): V Kolíne jezdí asi 10 II C5, člověk je 5 pozdraví, a oni u si mojí červenou pamatujou, tak u sami zdravěj.
Asi jediný řeení, prostě jim to natlouct do hlavy.
V HK jsem se potkal na semaforech s nějakou paní taky v červeným kombíku a ta se smála a mávala... hned má člověk úsměv na tváři
Asi jediný řeení, prostě jim to natlouct do hlavy.
V HK jsem se potkal na semaforech s nějakou paní taky v červeným kombíku a ta se smála a mávala... hned má člověk úsměv na tváři
|
|
04.03.2015 23:36 -
|
2794704
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
No me jeste nikdo nepozdravil a ani neodpovedel na mrknuti, tak nevim...to alfisti teda drzi vic spolu
No me jeste nikdo nepozdravil a ani neodpovedel na mrknuti, tak nevim...to alfisti teda drzi vic spolu :palec
|
|
05.03.2015 05:29 -
|
2794708
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
No já nevím jak vy, ale já se plně věnuji řízení Kadé auto je pro mne ve větině případů pouze pohybující se objekt a značky, či modely aut nerozliuji. To samé chodci. Vdycky jak se mnou někdo jel a viděl nějakou pěknou kost, tak se divil, e já ji nezaregistroval. Větinou odpovídám, e jsem ji vnímal jen jako pohybující se objekt To samé známí ... ty jsi mne neviděl jo ?
Jinak kolikrát si vimnete, e na vás někdo mávne, nebo blikne, jene ne tato informace přebije vae soustředění na provoz, u nestačíte ani odpovědět
No já nevím jak vy, ale já se plně věnuji řízení :-d Kadé auto je pro mne ve větině případů pouze pohybující se objekt a značky, či modely aut nerozliuji. To samé chodci. Vdycky jak se mnou někdo jel a viděl nějakou pěknou kost, tak se divil, e já ji nezaregistroval. Větinou odpovídám, e jsem ji vnímal jen jako pohybující se objekt :-p To samé známí ... ty jsi mne neviděl jo ?
Jinak kolikrát si vimnete, e na vás někdo mávne, nebo blikne, jene ne tato informace přebije vae soustředění na provoz, u nestačíte ani odpovědět :nevim
|
|
05.03.2015 07:53 -
|
2794712
|
|
HELLMUT
|
|
|
No,já se také soustředím,ale vidím C5 i kdy je za rohem v garái...
No,já se také soustředím,ale vidím C5 i kdy je za rohem v garái... :-))))
|
|
| |
|
|