| | |
28.01.2013 20:05 -
Re: Kdo kde potkal clena klubu
|
2542865
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Dneska jsem potkal v Olomouci edou C5 I 3.0 V6 sedan s křídlem a modrými xenony. Kdo pak to byl?
Dneska jsem potkal v Olomouci edou C5 I 3.0 V6 sedan s křídlem a modrými xenony. Kdo pak to byl?
|
|
05.02.2013 14:22 -
|
2544804
|
|
máca
|
|
|
Tak nevím, zda to byli členové klubu, ale dnes okolo 10.hod. ranní jsem potkala na Plzeňské ulici v Berouně cca 5 kamarádek X7 v různých barvách.Nejely úplně za sebou, mezi nima 1 nebo 2 auta. Krom jedné vechny odpověděly na pozdrav. Vechny měly praskou SPZ. Nevíte někdo, co se dělo: ádná označení na autech nebyla.
Tak nevím, zda to byli členové klubu, ale dnes okolo 10.hod. ranní jsem potkala na Plzeňské ulici v Berouně cca 5 kamarádek X7 v různých barvách.Nejely úplně za sebou, mezi nima 1 nebo 2 auta. Krom jedné vechny odpověděly na pozdrav. Vechny měly praskou SPZ. Nevíte někdo, co se dělo: ádná označení na autech nebyla.
|
|
07.02.2013 21:34 -
|
2545348
|
|
Hanz 397
|
|
|
Dneska cca v 18:00 mě v Č. Kamenici na Praské(nad kruhákem u Lídlu) poutěla tmavá II. break,abych mohl odbočit k nám do ulice. Jel jsem stříbrnou Caddy... Nebyl to nějaký klubák? Jestli jo,tak dííík !
Dneska cca v 18:00 mě v Č. Kamenici na Praské(nad kruhákem u Lídlu) poutěla tmavá II. break,abych mohl odbočit k nám do ulice. Jel jsem stříbrnou Caddy... Nebyl to nějaký klubák? Jestli jo,tak dííík :palec !
|
|
08.03.2013 10:37 -
|
2554866
|
|
Mirrra
|
|
|
Zduř, včera jsem na dálnici potupil Peugeotem 206 C5-ku krátkou černou s xenonama,dokázal mi to oplatit a ve městě,odbočoval v Ústí zpátky k dálnici, on ten Peůtek toti je brutální upalovač Jinak u se blýská na lepí časy a brzo zase bude C5 ve stáji....krátká,černá, i bez xenonů
Zduř, včera jsem na dálnici potupil Peugeotem 206 C5-ku krátkou černou s xenonama,dokázal mi to oplatit a ve městě,odbočoval v Ústí zpátky k dálnici, on ten Peůtek toti je brutální upalovač :-) Jinak u se blýská na lepí časy a brzo zase bude C5 ve stáji....krátká,černá, i bez xenonů :-d
|
|
21.03.2013 14:27 -
|
2559518
|
|
Tortugas
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Dnes rano pred osmou, Praha, krizovatka Jankovcovy a Libenaku v Holesovicich. Dvojkovy break, tmave sedy, nebo spinava cerna
Dnes rano pred osmou, Praha, krizovatka Jankovcovy a Libenaku v Holesovicich. Dvojkovy break, tmave sedy, nebo spinava cerna:-)
|
|
28.03.2013 19:03 -
|
2560892
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Dnes som mal zaujimavu cestu po dialnici z Bratislavy. Zbadal som za sebou krasnu tmavo modru C6 s popradskou znackou. Blikol som mu vystraznymi, potom ma predbehol zaradil sa predo mna a aj on mi zablikal. Celu cestu som isiel za nim a kochal sa Ked odbacal na Nitru niekolko krat mi este zablikal. Ked bol v odbocovacom pruhu pomaly som ho obiehal ked sme boli vedla seba zamavali sme si na rozlucku...
Nebol to niekto z nas??? Urcite to je rovnaky nadsenec ako my
Bolo to velmi prijemne stretnutie na dialnici
Dnes som mal zaujimavu cestu po dialnici z Bratislavy. Zbadal som za sebou krasnu tmavo modru C6 s popradskou znackou. Blikol som mu vystraznymi, potom ma predbehol zaradil sa predo mna a aj on mi zablikal. Celu cestu som isiel za nim a kochal sa:palec Ked odbacal na Nitru niekolko krat mi este zablikal. Ked bol v odbocovacom pruhu pomaly som ho obiehal ked sme boli vedla seba zamavali sme si na rozlucku...
Nebol to niekto z nas??? Urcite to je rovnaky nadsenec ako my
Bolo to velmi prijemne stretnutie na dialnici:palec
|
|
03.04.2013 17:24 -
|
2563122
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
A dneska na Dolnopolní v Brně zaparkovaná černá II liftback, tonovaný skla s klubovou nálepkou
A dneska na Dolnopolní v Brně zaparkovaná černá II liftback, tonovaný skla s klubovou nálepkou :)
|
|
15.04.2013 07:50 -
|
2567058
|
|
gull
|
|
|
v pátek 12.4. u Globusu v Ostravě, pěkná bíla dvojková v breaku, řidič odpověděl na mávnutí, e by člen?
v pátek 12.4. u Globusu v Ostravě, pěkná bíla dvojková v breaku, řidič odpověděl na mávnutí, e by člen?
|
|
22.04.2013 17:43 -
|
2570988
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
Dnes po 10.h dopoledne krásná, bledě modrá jedničková na Místecké směr Místek v Ostravě. Kdo pak to byl? (já edá dvojková break, odbočovala jsem na Hrabůvku)
Dnes po 10.h dopoledne krásná, bledě modrá jedničková na Místecké směr Místek v Ostravě. Kdo pak to byl? (já edá dvojková break, odbočovala jsem na Hrabůvku)
|
|
30.04.2013 20:37 -
|
2574102
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
A dnes modrá C6 ze Zlínska, ráno mě předjíděla před Prahou (od Brna), odpoledne opačným směrem někde u Jihlavy. Já červená C5 s vozíkem Byl to někdo odsud?
A dnes modrá C6 ze Zlínska, ráno mě předjíděla před Prahou (od Brna), odpoledne opačným směrem někde u Jihlavy. Já červená C5 s vozíkem:-) Byl to někdo odsud?
|
|
01.05.2013 09:19 -
|
2574235
|
|
mravcek1
|
|
|
V poslednej dobe sa v Prievidzi rozrastli C5,kazdy den stretavam dve az tri C5 a vzdy ich pozdravim no vodici nereaguju ani na jeden pozdrav.Su zamysleny?alebo pysny na C5?
V poslednej dobe sa v Prievidzi rozrastli C5,kazdy den stretavam dve az tri C5 a vzdy ich pozdravim no vodici nereaguju ani na jeden pozdrav.Su zamysleny?alebo pysny na C5?
|
|
01.05.2013 10:35 -
|
2574242
|
|
Henry
|
|
|
U nás je to stejné. Vdy to řídí "hezčí polovina lidstva" a po mém pozdravu ji lituju, protoe si představím jak zkontroluje celé auto - jestli svítí, nezapoměli blikat apod. Hold dnes je u taková doba - lidi se nezdraví jenom varují a upozorňují.
U nás je to stejné. Vdy to řídí "hezčí polovina lidstva" a po mém pozdravu ji lituju, protoe si představím jak zkontroluje celé auto - jestli svítí, nezapoměli blikat apod. Hold dnes je u taková doba - lidi se nezdraví jenom varují a upozorňují.
|
|
01.05.2013 11:08 -
|
2574252
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
V poslední době potkávám stříbrný sedan C5I po cestě do práce mezi Trutnoven a Jívkou. Obyčejně v Peříkovicích nebo ve Chvalči. Není to někdo z naich?
V poslední době potkávám stříbrný sedan C5I po cestě do práce mezi Trutnoven a Jívkou. Obyčejně v Peříkovicích nebo ve Chvalči. Není to někdo z naich?
|
|
01.05.2013 12:55 -
|
2574262
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
u nás, v Ostravě se také vyrojilo mnoho c5-tek. Nevím, zdali klubisti či neé...my jezdíme muovou červenou Xsarou, a za tou se málokdo ohlídne. , tak jako za něčím větím - naimi mazlíky....
u nás, v Ostravě se také vyrojilo mnoho c5-tek. Nevím, zdali klubisti či neé...my jezdíme muovou červenou Xsarou, a za tou se málokdo ohlídne. :(, tak jako za něčím větím - naimi mazlíky....
|
|
07.05.2013 12:11 -
|
2576697
|
|
vasa
|
Město: Osečná, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Tak se mi poprvé stalo, e jsem někoho z klubu potkal tady na severu... A to se taky otáčím za kadou, a jsem při tom nebezpečnej
V sobotu kolem 8.15 na Liberecké v Jablonci n.N. mě minula stříbrná myslím jedničková, s klubovou nálepkou na pozadí... Já tam stál jak jouda v jednosměrce a jetě na přechodu se svým edým kombíkem. Kdopak to je?
(Musím si sakra aspoň ty nálepky taky objednat...)
Tak se mi poprvé stalo, e jsem někoho z klubu potkal tady na severu... A to se taky otáčím za kadou, a jsem při tom nebezpečnej :-d
V sobotu kolem 8.15 na Liberecké v Jablonci n.N. mě minula stříbrná myslím jedničková, s klubovou nálepkou na pozadí... Já tam stál jak jouda v jednosměrce a jetě na přechodu :-)))) se svým edým kombíkem. Kdopak to je?
|
|
07.05.2013 16:30 -
|
2576792
|
|
JaNa
|
|
|
dnes asi 14.45 na Broadway v Ostravě-Hrabůvce, černá, jedničková ...4332. Neměla sice ádné viditelné znamení příslunosti ke klubu, ale přes to... Vystupoval z ní mladý mu...
dnes asi 14.45 na Broadway v Ostravě-Hrabůvce, černá, jedničková ...4332. Neměla sice ádné viditelné znamení příslunosti ke klubu, ale přes to... Vystupoval z ní mladý mu...;)
|
|
07.05.2013 17:22 -
|
2576808
|
|
.45acp
|
|
|
vasa napsal(a): Tak se mi poprvé stalo, e jsem někoho z klubu potkal tady na severu... A to se taky otáčím za kadou, a jsem při tom nebezpečnej
V sobotu kolem 8.15 na Liberecké v Jablonci n.N. mě minula stříbrná myslím jedničková, s klubovou nálepkou na pozadí... Já tam stál jak jouda v jednosměrce a jetě na přechodu se svým edým kombíkem. Kdopak to je?
Tak to jsem mohl být já. Tou dobou jsem tam jel, ale neviml jsem si.
Tak to jsem mohl být já. Tou dobou jsem tam jel, ale neviml jsem si.
|
|
| |
|
|