| | |
26.09.2008 16:47 -
Re: Kdo kde potkal clena klubu
|
168217
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
tak uz jsem celi mesic v brne citroenu jsem potkal nepocitane ale klubovy ani jeden tak nevim ja mam asi na to smulu(
tak uz jsem celi mesic v brne citroenu jsem potkal nepocitane ale klubovy ani jeden tak nevim ja mam asi na to smulu:((
|
|
29.09.2008 20:30 -
|
168218
|
|
Darja
|
|
|
Dneska jsem vehementne zdravila C5tkare Nekteri panove maji vydeseny vyraz, ale pak to pochopi Mam v planu naucit C5tkare v Praze se zdravit (jen nevim, kolik let to bude trvat )
Dneska jsem vehementne zdravila C5tkare ;-) Nekteri panove maji vydeseny vyraz, ale pak to pochopi :-) Mam v planu naucit C5tkare v Praze se zdravit (jen nevim, kolik let to bude trvat )
|
|
30.09.2008 14:13 -
|
168219
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
tak mi neda, trosku oprasit toto tema, zvlast, co jsem mezi fotkama C5klubu od "ladav" nasel svoji C5ku. nedavno jsem se totiz pohadal se svou pritelkyni na tema zdraveni ostatnich C5-tek a vubec hdyraulickych citroenu. rikala, ze se soustredi na cestu a ze ji nezajima co okolo jezdi za auta. Takze to vypada tak, ze moje auto nebude ridit a nebo ji nekdo mimo me jeste musi vysvetlit proc to delame. Jinak klubovych C5 jsem moc jeste nepotkal, lae najdou se i "neklubove" kterym to doskoci a pozdravi..., ale zatim dle zkusenosti tak 1 z 5-ti aut (
tak mi neda, trosku oprasit toto tema, zvlast, co jsem mezi fotkama C5klubu od "ladav" nasel svoji C5ku. nedavno jsem se totiz pohadal se svou pritelkyni na tema zdraveni ostatnich C5-tek a vubec hdyraulickych citroenu. rikala, ze se soustredi na cestu a ze ji nezajima co okolo jezdi za auta. Takze to vypada tak, ze moje auto nebude ridit a nebo ji nekdo mimo me jeste musi vysvetlit proc to delame. Jinak klubovych C5 jsem moc jeste nepotkal, lae najdou se i "neklubove" kterym to doskoci a pozdravi..., ale zatim dle zkusenosti tak 1 z 5-ti aut :o(
|
|
30.09.2008 14:23 -
|
168220
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
njn, je zkrátka dost lidí, do maj hydroue jen jako "normální" auto :angry
njn, je zkrátka dost lidí, do maj hydroue jen jako "normální" auto :angry
|
|
30.09.2008 14:39 -
|
168221
|
|
Darja
|
|
|
Nojo, zdraveni chce trpelivost. Oni se to jednou nauci
Nojo, zdraveni chce trpelivost. Oni se to jednou nauci :-)
|
|
26.11.2008 10:41 -
|
168222
|
|
martin
|
|
|
Ahoj C5kaři.Tak včera jsem potkal jednoho člena v Lysé nad Labem.Stříbrnej kombajn s praskou SPZ.Jinak potkávám denně bráchu,ale to nepočítám.Přeju hezký den Martin
Ahoj C5kaři.Tak včera jsem potkal jednoho člena v Lysé nad Labem.Stříbrnej kombajn s praskou SPZ.Jinak potkávám denně bráchu,ale to nepočítám.Přeju hezký den Martin
|
|
26.11.2008 18:28 -
|
168223
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Hurááá ...jsme slavní To byla má milovaná cho a jetě se k tomu drze doznala!!! ...byla v práci
Hurááá ...jsme slavní :) To byla má milovaná cho a jetě se k tomu drze doznala!!! ...byla v práci :)
|
|
26.11.2008 19:34 -
|
168224
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
zdravení je trochu problém kede C5 má xenony na bxe nebol problem
zdravení je trochu problém kede C5 má xenony :D na bxe nebol problem :D
|
|
26.11.2008 21:28 -
|
168225
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
co maji xenony spolecneho se zdravenim?
co maji xenony spolecneho se zdravenim? :nevim ;)
|
|
27.11.2008 10:24 -
|
168226
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
no ja som myslel ze 4000 kelvinov do očí trochu vadí..aspon mne..
no ja som myslel ze 4000 kelvinov do očí trochu vadí..aspon mne..
|
|
27.11.2008 10:52 -
|
168227
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
hihi, ok
No, za prve, C5 nema xenony jako dalkove, ale prachsproste H1
Za druhe, dalkove nejsou jediny zpusob jak zdravit
Za treti, myslim ze by ti asi nevadily ty "kelviny" jak pises, jako spis intenzita svetel
hihi, ok :D
No, za prve, C5 nema xenony jako dalkove, ale prachsproste H1 :)
Za druhe, dalkove nejsou jediny zpusob jak zdravit ;)
Za treti, myslim ze by ti asi nevadily ty "kelviny" jak pises, jako spis intenzita svetel :palec
|
|
01.12.2008 21:35 -
|
168228
|
|
Darja
|
|
|
Tak, o víkendu, přesněji v neděli 30.11, jsme jeli s Alxem jeho C5 na výlet do městečka Litomyl. A ve Vysokém mýte proti nám jelo 5 C5 za sebou, z toho 3 zdravily. Tak mě zajímá, byl tam nějaký klubák? Alxova c5 je světlý kombík s denními světly
Říkali jsme si, jestli není nějaký sraz, který jsme propásli
Tak, o víkendu, přesněji v neděli 30.11, jsme jeli s Alxem jeho C5 na výlet do městečka Litomyl. A ve Vysokém mýte proti nám jelo 5 C5 za sebou, z toho 3 zdravily. Tak mě zajímá, byl tam nějaký klubák? Alxova c5 je světlý kombík s denními světly :-)
Říkali jsme si, jestli není nějaký sraz, který jsme propásli :-)
|
|
02.12.2008 10:44 -
|
168229
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Dnes ráno v Litomyli brali hluchavky C 5 s ústeckou značkou. e by nějaký klubák? A jak se ti Darjo líbilo v Litomyli???
Dnes ráno v Litomyli brali hluchavky C 5 s ústeckou značkou. e by nějaký klubák? A jak se ti Darjo líbilo v Litomyli???
|
|
02.12.2008 11:03 -
|
168230
|
|
Darja
|
|
|
Litomysl je naaadherna Hlavne to dlouhe namesti bylo super V nedeli byl i klid, takze jsme se krasne prosli
Litomysl je naaadherna :-) Hlavne to dlouhe namesti bylo super :-) V nedeli byl i klid, takze jsme se krasne prosli :-)
|
|
07.12.2008 10:34 -
|
168231
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Včera jsem kolem 8:30 jel truckem a mezi Havl. Brodem a dírcem potkal tm. modrou C5, kterou řídil tmavovlasý, obrýlený mladík s řídkým vousem bez spolujezdce, který mi připomínal tiefa. Jeliko byl ale v Táboře do 12h malý citroenácký srazík, na kterém se měli tief a darja zúčastnit, tak si myslím, e jsem se v této osůbce spletl. Co ty na to tief?
Včera jsem kolem 8:30 jel truckem a mezi Havl. Brodem a dírcem potkal tm. modrou C5, kterou řídil tmavovlasý, obrýlený mladík s řídkým vousem bez spolujezdce, který mi připomínal tiefa. Jeliko byl ale v Táboře do 12h malý citroenácký srazík, na kterém se měli tief a darja zúčastnit, tak si myslím, e jsem se v této osůbce spletl. Co ty na to tief? :-)
|
|
07.12.2008 11:00 -
|
168232
|
|
Darja
|
|
|
Tak to vis ze to byl on, rano jel do servisu v Holetine, a urcite jel po D1 pak, Havl. Brod a Hlinsko
Tak to vis ze to byl on, rano jel do servisu v Holetine, a urcite jel po D1 pak, Havl. Brod a Hlinsko :-)
|
|
07.12.2008 14:15 -
|
168233
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
tak jsem se nespletl, jsem rád, e mé staré oko jetě docela dobře vidí
:-)) tak jsem se nespletl, jsem rád, e mé staré oko jetě docela dobře vidí :-))
|
|
02.01.2009 08:52 -
|
169252
|
|
PAVEL
|
Město: VYSOKÉ MÝTO, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahoj ve Vysokém Mýtě sem v neděli taky potkal asi tři C 5 a vechny zdravím
Ahoj ve Vysokém Mýtě sem v neděli taky potkal asi tři C 5 a vechny zdravím :palec
|
|
20.01.2009 14:29 -
|
386684
|
|
Darja
|
|
|
Tak dneska si to tak inu s pěulí po Praze 10 a najednou za mnou se vyřítí tmavá C5 HDíčko, vytočené asi do ruda a prdne to vedle mě A tam sedí jeden pán a mává na mě a usmívá se. Tak mávám na něj a tlemím se, jak nejlépe umím
A pak, e se C5tkaři nezdraví
Tak dneska si to tak inu s pěulí po Praze 10 a najednou za mnou se vyřítí tmavá C5 HDíčko, vytočené asi do ruda a prdne to vedle mě :-) A tam sedí jeden pán a mává na mě a usmívá se. Tak mávám na něj a tlemím se, jak nejlépe umím :-))))
A pak, e se C5tkaři nezdraví :-)))):palec
|
|
22.01.2009 23:31 -
|
386745
|
|
Darja
|
|
|
dneska videna tmave modra C5 zaparkovana nekde pobliz ulice nad Primaskou.... na zadku se leskla reflexni nalepka Kdopak tam byl?
dneska videna tmave modra C5 zaparkovana nekde pobliz ulice nad Primaskou.... na zadku se leskla reflexni nalepka :-) Kdopak tam byl?
|
|
| |
|
|