| | |
04.05.2012 18:10 -
Re: Kdo kde potkal clena klubu
|
2474901
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
dnes odpoledne v Brně na Rybnické černá c5 II s nálepokou a denním svícením místo mlhovek směrem do pisárek ....
dnes odpoledne v Brně na Rybnické černá c5 II s nálepokou a denním svícením místo mlhovek směrem do pisárek :-)....
|
|
06.05.2012 14:04 -
|
2475342
|
|
Hajkis
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 42 |
|
|
A propo,kdopak dělá v Citroenu Vysoká Pec,parkuje tam edivá C5 V6 s klubovou nálepkou
A propo,kdopak dělá v Citroenu Vysoká Pec,parkuje tam edivá C5 V6 s klubovou nálepkou
|
|
08.05.2012 23:12 -
|
2475994
|
|
Mirrra
|
|
|
U mě v ulici stojej 2 C5 I-kový, kombajn a kraas, ten má vzadu hustě napsáno e jezdim pomalu ale hlučně Někdo od nás ? Jinak jsem snad jetě nepotkal polepený ádný, poslední dobou potkávám v Ústí novou C5 III, bílou s denníma LED, moc pěknej kousek a cestou do vykořisovny jich potkám hafec ale nereaguje ani noha...trasa Ústíd´lábem-Praha
U mě v ulici stojej 2 C5 I-kový, kombajn a kraas, ten má vzadu hustě napsáno e jezdim pomalu ale hlučně :) Někdo od nás ? Jinak jsem snad jetě nepotkal polepený ádný, poslední dobou potkávám v Ústí novou C5 III, bílou s denníma LED, moc pěknej kousek a cestou do vykořisovny jich potkám hafec ale nereaguje ani noha...trasa Ústíd´lábem-Praha :)
|
|
08.05.2012 23:15 -
|
2475995
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mirrra napsal(a): U mě v ulici stojej 2 C5 I-kový, kombajn a kraas, ten má vzadu hustě napsáno e jezdim pomalu ale hlučně Někdo od nás ? Jinak jsem snad jetě nepotkal polepený ádný, poslední dobou potkávám v Ústí novou C5 III, bílou s denníma LED, moc pěknej kousek a cestou do vykořisovny jich potkám hafec ale nereaguje ani noha...trasa Ústíd´lábem-Praha
Jó,já taky blikám,mávám,jako blázen a odpoví kadej pátej...
Jó,já taky blikám,mávám,jako blázen a odpoví kadej pátej...
|
|
09.05.2012 10:01 -
|
2476053
|
|
js42
|
|
|
Tak jsem od 4.5. do 8.5. nakrouil cc 770 km. Pohyboval jsem se v Ronově p. R., byl jsem u přehrady na Bystřičce (móc pěkný kout), na Pustevnách, v Ráztoce, Zubří a tak kolem. Potom jsem jel směr Slovensko přes ilinu do Nitry. Včera nakonec odpoledne přes Blavu a Brno domů. C5 jsem potkal celkem dost, ale těstí na klubovku jsem neměl. Jinak jsem zdravil poctivě kadou C5. Odezva byla tak 50:50.
Tak snad někdy přítě.
Krásný den. Honza
Tak jsem od 4.5. do 8.5. nakrouil cc 770 km. Pohyboval jsem se v Ronově p. R., byl jsem u přehrady na Bystřičce (móc pěkný kout:palec), na Pustevnách, v Ráztoce, Zubří a tak kolem. Potom jsem jel směr Slovensko přes ilinu do Nitry. Včera nakonec odpoledne přes Blavu a Brno domů. C5 jsem potkal celkem dost, ale těstí na klubovku jsem neměl:-((((. Jinak jsem zdravil poctivě kadou C5. Odezva byla tak 50:50.
Tak snad někdy přítě.
Krásný den. Honza;-)
|
|
14.05.2012 13:30 -
|
2477929
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
minulou neděli 8.5.2012, jsem parkoval za červenou C5 I kombi v Hradci před Centrálem (dva červený kombíky..no krása) jinak kolem Hradce je to stejný - na blikání a troubení reaguje málokdo, občas někdo zamává, nedávno mě zdravil starí pán ve světle modrém kombíku u OBI, samolepky nemá skoro nikdo (já mám jen podloku SPZ, tak snad to na srazu napravím)
minulou neděli 8.5.2012, jsem parkoval za červenou C5 I kombi v Hradci před Centrálem (dva červený kombíky..no krása;-)) jinak kolem Hradce je to stejný - na blikání a troubení reaguje málokdo, občas někdo zamává, nedávno mě zdravil starí pán ve světle modrém kombíku u OBI, samolepky nemá skoro nikdo (já mám jen podloku SPZ, tak snad to na srazu napravím)
Přílohy: C5central1.jpg ( 149804b ) - C5central2.jpg ( 134553b ) - |
|
15.05.2012 17:03 -
|
2478500
|
|
máca
|
|
|
Dneska okolo 10.15h jsem na mostě v Berouně potkala černýho tourera,nevím,nálepku jsem neviděla, ale odpověděl na pozdrav- po dlouhé době odpověď
Dneska okolo 10.15h jsem na mostě v Berouně potkala černýho tourera,nevím,nálepku jsem neviděla, ale odpověděl na pozdrav- po dlouhé době odpověď
;-)
|
|
16.05.2012 19:24 -
|
2478977
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
přátelé,dnes total fo-pá.el jsem na dvě a stála tam brejková c-5(1)říkám si dát vizitku-je na potě,dojde...ne doel hladil jsem si pohled nádhernýma kolcama:turbíny jak mám já ale stříbrné(pro Davel LBC)no v kadém případě měl jsem snahu dát mladé paní vizitku co mám naflákané a????Soráč:nechce,prý manel je na nějakých servrech je to smutné zas těch kár tady nelítá jak favoritů za komančů.mohli dojet opéct párky na ermanice.tmavý brejk,stříbrné hágy a nádherné turbíny-kolca,spz v rámku:autobazar u makra
přátelé,dnes total fo-pá.el jsem na dvě a stála tam brejková c-5(1)říkám si dát vizitku-je na potě,dojde...ne doel hladil jsem si pohled nádhernýma kolcama:turbíny jak mám já ale stříbrné(pro Davel LBC)no v kadém případě měl jsem snahu dát mladé paní vizitku co mám naflákané a????Soráč:nechce,prý manel je na nějakých servrech :-( je to smutné zas těch kár tady nelítá jak favoritů za komančů.mohli dojet opéct párky na ermanice.tmavý brejk,stříbrné hágy a nádherné turbíny-kolca,spz v rámku:autobazar u makra :-((((
|
|
17.05.2012 17:39 -
|
2479208
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
Dnes jsem potkal C5 II break v cca 11h v Modřanech předjel jsem ji,myslíl e na mě při odbočení Na Beránek zatroubil,leč jistý si nejsem.Kdopak to asi byl??
Dnes jsem potkal C5 II break v cca 11h v Modřanech předjel jsem ji,myslíl e na mě při odbočení Na Beránek zatroubil,leč jistý si nejsem.Kdopak to asi byl??:nevim
|
|
17.05.2012 20:43 -
|
2479264
|
|
karneval
|
|
|
Kožko ja denne vídam tých C5... ale nálepky nikde
Kožko ja denne vídam tých C5... ale nálepky nikde :D
|
|
17.05.2012 22:51 -
|
2479293
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
tak snad budou nějaký nálepky na srazu. By se taky ikla nějaká reflexní ....
tak snad budou nějaký nálepky na srazu. By se taky ikla nějaká reflexní .... :-))
|
|
20.05.2012 21:12 -
|
2479662
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Kdo to dnes na mě mával ? Vracel jsem se z obhlídky trasy Beskydského maratonu a kolem 18:10 za Václavovicemi (okr. Frýdek-Místek) mě zdravil řidič stříbrného sedanu C5 I. Ne jsem se vzpamatoval, tak u jsme se minuli... Ale potěí to. (e se navzájem pozdravíme)
Kdo to dnes na mě mával ? :palec Vracel jsem se z obhlídky trasy Beskydského maratonu a kolem 18:10 za Václavovicemi (okr. Frýdek-Místek) mě zdravil řidič stříbrného sedanu C5 I. Ne jsem se vzpamatoval, tak u jsme se minuli... Ale potěí to. (e se navzájem pozdravíme)
|
|
20.05.2012 22:55 -
|
2479694
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
nooo,jětě dnes po grilovačce jsem se jel projet ke splavu ve vratimově stál tam jedničkový brejk tak jsem za ně parknul,dola rodinka a reakce:0!!!ale něco v tom smyslu:takovou nálepku jětě nemáme...se dalo pochopit z jejich pohledů...(měli dupu na káře polepenou jak puboka pokojík...)
nooo,jětě dnes po grilovačce jsem se jel projet ke splavu ve vratimově stál tam jedničkový brejk tak jsem za ně parknul,dola rodinka a reakce:0!!!ale něco v tom smyslu:takovou nálepku jětě nemáme...se dalo pochopit z jejich pohledů...(měli dupu na káře polepenou jak puboka pokojík...)
|
|
21.05.2012 17:45 -
|
2479871
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
dnes v Trnave pred Kauflandom, na 100% erste
dnes v Trnave pred Kauflandom, na 100% erste
|
|
21.05.2012 20:02 -
|
2479913
|
|
Trumpetist
|
Město: Pí, Auto: C6 2,7HDI | Počet příspěvků: 128 |
|
|
A kdopak dneska kolem 14hodiny jel v Ostravě Porubě kolem Duhy? Stříbrný, nebo edý kombík, s denním svícením?
A kdopak dneska kolem 14hodiny jel v Ostravě Porubě kolem Duhy? Stříbrný, nebo edý kombík, s denním svícením?
|
|
22.05.2012 08:22 -
|
2480049
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
kdo má zájem o nálepku na sklo zevnitř mám jetě tři kousky doma,kdo dřív přijde ........
Tak a je po nálepkách!!!!!
kdo má zájem o nálepku na sklo zevnitř mám jetě tři kousky doma,kdo dřív přijde ........:-p:-p;-);-);-)
Tak a je po nálepkách!!!!!
|
|
27.05.2012 21:46 -
|
2480940
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Dneska kolem 19h jsem na D1 směr Praha viděl nakládat nějakýho c5 break na odtahovku .. někdo místní?
Dneska kolem 19h jsem na D1 směr Praha viděl nakládat nějakýho c5 break na odtahovku .. někdo místní?
|
|
| |
|
|