| | |
22.02.2012 14:46 -
Re: Kdo kde potkal clena klubu
|
2453090
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Dnes ráno (v 9) v technologickým parku v Brně jsem zdravil černej break (c5 II) , myslim, e měl nálepku, ale nestihl jsem to vechno, protoe měl na zádi velijakejch samolepek víc
Dnes ráno (v 9) v technologickým parku v Brně jsem zdravil černej break (c5 II) , myslim, e měl nálepku, ale nestihl jsem to vechno, protoe měl na zádi velijakejch samolepek víc :-))))
|
|
22.02.2012 17:06 -
|
2453100
|
|
Mirrra
|
|
|
Já preventivně mávám bo blikám na vechny C5, 1 nikdy neví ) ale spanilá jízda do Prahy z Ústí onehdá neměla chybu, dvě stejný C5 III, prostě romantika jako prase
Já preventivně mávám bo blikám na vechny C5, 1 nikdy neví :o) ale spanilá jízda do Prahy z Ústí onehdá neměla chybu, dvě stejný C5 III, prostě romantika jako prase :-p
|
|
23.02.2012 11:46 -
|
2453225
|
|
Mirrra
|
|
|
Apropos kdo mi "navalí" sámoku na zadní vrata?
Apropos kdo mi "navalí" sámoku na zadní vrata? :palec
|
|
23.02.2012 12:43 -
|
2453244
|
|
jumep
|
|
|
ak bude vsetko ok, nalepky budu na zraze
ak bude vsetko ok, nalepky budu na zraze
|
|
05.03.2012 13:23 -
|
2456232
|
|
Zbyňa
|
|
|
v neděli odpoledne okolo páté v ebětíně černej dvojkovej brejk s nálepkou kdo to?
v neděli odpoledne okolo páté v ebětíně černej dvojkovej brejk s nálepkou :) kdo to?:-)
|
|
05.03.2012 22:17 -
|
2456318
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
já na ostravě-zábřehu viděl tolik "pětkařů"ale nálepky neměl nikdo,na mávání,troubení a mé přiblblé ksichty reakce=0!!!seru je vizitky dávám dál třeba se ozve někdo...ááách jooo... (
já na ostravě-zábřehu viděl tolik "pětkařů"ale nálepky neměl nikdo,na mávání,troubení a mé přiblblé ksichty reakce=0!!!seru je vizitky dávám dál třeba se ozve někdo...ááách jooo... :-((
|
|
06.03.2012 12:40 -
|
2456379
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Kolem Vlaimi je to podobné. Blikám, mávám a nic. Ale neztrácím naději
Kolem Vlaimi je to podobné. Blikám, mávám a nic. Ale neztrácím naději ;-)
|
|
06.03.2012 13:30 -
|
2456382
|
|
Zbyňa
|
|
|
Pánové v Brně je to stejný, na kadou pětku, kterou potkávám, tak blikám, i mávám někdy a spí se řidiči koukaj, co je to za idiota
Pánové v Brně je to stejný, na kadou pětku, kterou potkávám, tak blikám, i mávám někdy a spí se řidiči koukaj, co je to za idiota :-))))
|
|
06.03.2012 17:14 -
|
2456480
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
Přiznej se!!! Kdo to parkuje v ulici Nad Olinami v Praze???Stříbrná C5 Break s nálepkou.
Přiznej se!!! Kdo to parkuje v ulici Nad Olinami v Praze???Stříbrná C5 Break s nálepkou.
|
|
19.03.2012 14:01 -
|
2459854
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Včera v neděli na silnici 381 ve směru z Přibic do Pohořelic stál zajímavý vláček který vedla klubová stříbrná C5 break (tuím asi karlovarská RZ?), pak pomahající a chránící oktávka se zapnutým majáčkem a na konci zelená Xantie break. Jel jsem kolem cca v 13:15 v modrým breaku. Zajímalo by mě co jste na téhle "polňačce" vyváděli, e se vás mermomocí snaili ochránit?
Včera v neděli na silnici 381 ve směru z Přibic do Pohořelic stál zajímavý vláček který vedla klubová stříbrná C5 break (tuím asi karlovarská RZ?), pak pomahající a chránící oktávka se zapnutým majáčkem a na konci zelená Xantie break. Jel jsem kolem cca v 13:15 v modrým breaku. Zajímalo by mě co jste na téhle "polňačce" vyváděli, e se vás mermomocí snaili ochránit?
|
|
19.03.2012 18:43 -
|
2459913
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
To CC5: Tak Nad Olinami s nálepkou - to jsem já. Nastěhoval jsem se do té ulice loni v srpnu. Je to úrodný kraj, protoe cestou k metru v Mrtíkově ulici je tmavý sedan a cestou k metru Vilovou ulicí je červený break - oba bez nálepky. V obou ulicích se jetě občas vyskytuje tmavě edý sedan.
To CC5: Tak Nad Olinami s nálepkou - to jsem já. Nastěhoval jsem se do té ulice loni v srpnu. Je to úrodný kraj, protoe cestou k metru v Mrtíkově ulici je tmavý sedan a cestou k metru Vilovou ulicí je červený break - oba bez nálepky. V obou ulicích se jetě občas vyskytuje tmavě edý sedan.
|
|
23.03.2012 19:40 -
|
2461625
|
|
Mamlas
|
|
|
Dneska na obchvatu kolem Loun neco po 17 hodine na silnici z Prahy do Chomutova me predjizdela stribrna C5 I break s foliema. Sjizdel pak na sjezdu do Loun. Ja jel na tempovat tachometrovejch 100km/h (mimo jine jsem byl pri te rychlosti asi nejpomalejsi), za mnou asi 6 aut. Tato C5 predjizdela vsech tech asi sest aut vcetne me bez ohledu na jedouci nakladak v protismeru. Zarucene musel vedet, ze se nestihne zaradit a v klidu si predjizdel tak, ze mu musel ten nakladak uhnout ke strane. Kdyz se chce zabit, tak at pri tom neohrozuje ostatni.
Doufam, ze to nebyl nikde ze zdejsich. Mozna jsem to mel spis do "jineho vlakna".
Dneska na obchvatu kolem Loun neco po 17 hodine na silnici z Prahy do Chomutova me predjizdela stribrna C5 I break s foliema. Sjizdel pak na sjezdu do Loun. Ja jel na tempovat tachometrovejch 100km/h (mimo jine jsem byl pri te rychlosti asi nejpomalejsi), za mnou asi 6 aut. Tato C5 predjizdela vsech tech asi sest aut vcetne me bez ohledu na jedouci nakladak v protismeru. Zarucene musel vedet, ze se nestihne zaradit a v klidu si predjizdel tak, ze mu musel ten nakladak uhnout ke strane. Kdyz se chce zabit, tak at pri tom neohrozuje ostatni. :nevim
Doufam, ze to nebyl nikde ze zdejsich. Mozna jsem to mel spis do "jineho vlakna".
|
|
30.03.2012 16:23 -
|
2463639
|
|
NeVViM
|
Město: Obrataň, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Docela by mě zajímalo, kdo má ty nervy parkovat novou C5ku na Máji v Českých Budějovicích. Ale hned se mi lépe spí, kdy si řeknu: Má hezčí kola, tak o ně přijde spí jak já
Docela by mě zajímalo, kdo má ty nervy parkovat novou C5ku na Máji v Českých Budějovicích. :-) Ale hned se mi lépe spí, kdy si řeknu: Má hezčí kola, tak o ně přijde spí jak já :-))))
|
|
16.04.2012 19:27 -
|
2470548
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
tak dnes jsem se motal tesco+kaufland ostrava hrabůvka+zábřeh a asi se roztrhl pytel z c-5 samé čísloTčíslo....,dokonce i jednoho praáka s nějakou firemní nálepkou na zadním skle(vypadalo to jak kdy si tam někdo nalepí ALPINE).ale u toho tesca byl krásný "brejk"černý+stříbrné hagusy(po 14hod.)a za volantem mladí holčina,dlouhé vlasy asi dioptr.brýle a zrovna odjíděla.ale pozdravila výstranými blinkry koda e nezastavila jen tak na 2-3slůvka...mohla se přidat na grilovačku-viz.nit:grilování a jiné neřesti....
tak dnes jsem se motal tesco+kaufland ostrava hrabůvka+zábřeh a asi se roztrhl pytel z c-5 samé čísloTčíslo....,dokonce i jednoho praáka s nějakou firemní nálepkou na zadním skle(vypadalo to jak kdy si tam někdo nalepí ALPINE).ale u toho tesca byl krásný "brejk"černý+stříbrné hagusy(po 14hod.)a za volantem mladí holčina,dlouhé vlasy asi dioptr.brýle a zrovna odjíděla.ale pozdravila výstranými blinkry :-p koda e nezastavila jen tak na 2-3slůvka...mohla se přidat na grilovačku-viz.nit:grilování a jiné neřesti....
|
|
16.04.2012 20:20 -
|
2470565
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
NeVViM: nervy to jsou, to je fakt, ale přece se kvůli tomu nebudu stěhovat. Nestává tam taky občas naproti mně?
NeVViM: nervy to jsou, to je fakt, ale přece se kvůli tomu nebudu stěhovat:-d. Nestává tam taky občas naproti mně?
|
|
| |
|
|