| | |
10.08.2014 11:38 -
Re: Ve nejlepí, blahopřání k **** (narozeniny, svátek, vánoce, atd.)
|
2723376
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Ahoj Jardo, vechno nejlepí, klídek a pohodu i s chomoutem na krku. Jen bacha na krátké opratě . Přejí Jarda a Irena
Ahoj Jardo, vechno nejlepí, klídek a pohodu i s chomoutem na krku. Jen bacha na krátké opratě :-). Přejí Jarda a Irena
|
|
10.08.2014 11:40 -
|
2723379
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Pár let jsi dal na zkouku a po zjitění e je ve v pořádku a funguje bez sebemení chybičky tak proč ne,ze srdce blahopřeju a doufám e auta nám bude opravovat i nadále a e se někdy zase objeví na klubu.
Pár let jsi dal na zkouku a po zjitění e je ve v pořádku a funguje bez sebemení chybičky tak proč ne,ze srdce blahopřeju a doufám e auta nám bude opravovat i nadále a e se někdy zase objeví na klubu. :-)))) :palec
|
|
10.08.2014 18:35 -
|
2723461
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
Jardo, tak hlavně a se Vám tam líbí a a to klape.
Jardo, tak hlavně a se Vám tam líbí a a to klape.
|
|
10.08.2014 19:19 -
|
2723475
|
|
Trumpetist
|
Město: Pí, Auto: C6 2,7HDI | Počet příspěvků: 129 |
|
|
Vechno nejlepí Jardo, přeji hlavně spokojenou jízdu společným ivotem!!!
Vechno nejlepí Jardo, přeji hlavně spokojenou jízdu společným ivotem!!!
|
|
10.08.2014 23:53 -
|
2723513
|
|
halford1
|
|
|
Tak hodně těstí, víc říkat netřeba
Tak hodně těstí, víc říkat netřeba:-)
|
|
11.08.2014 06:37 -
|
2723528
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
S přítelkyní (oba astně rozvedeni) máme rčení "Dopadlo to dobře - nevzali se". Ale kadý svého těstí strůjcem .
S přítelkyní (oba astně rozvedeni) máme rčení "Dopadlo to dobře - nevzali se". Ale kadý svého těstí strůjcem :-).
|
|
11.08.2014 08:37 -
|
2723538
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tak já taky blahopřeju
Byla to velká akárna nebo malá?
Já jsem o tom taky přemýlel a zatím jsem nesebral odvahu, se té akárny zúčastnit (dceři u je 7 ,5...)
Pro mě by bylo nejlepí, kdyby to lo udělat online po netu. Vyplnit formulář, stisknout enter a za týden si vyzvednout novou občanku
Tak já taky blahopřeju :palec
Byla to velká akárna nebo malá?:-d
Já jsem o tom taky přemýlel a zatím jsem nesebral odvahu, se té akárny zúčastnit :-)) (dceři u je 7 ,5...)
Pro mě by bylo nejlepí, kdyby to lo udělat online po netu. Vyplnit formulář, stisknout enter a za týden si vyzvednout novou občanku :-))))
|
|
11.08.2014 09:13 -
|
2723546
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jo, a oddávající by byl podepsaný Bill Gates, e.
Jo, a oddávající by byl podepsaný Bill Gates, e. :-))))
|
|
11.08.2014 11:12 -
|
2723585
|
|
jruze
|
|
|
Mou drahou polovičku jsem poznal jako devatenáctiletou holčinu(svobodnou,dezdětnou a o 19.let madí) : vychovala mi mé dva syny a vychovává nae dvě dcery,byla a je pro mne oporou v dobrém a hlavně i ve zlém(a hodně zlém),byla můj sponzor,zedník(kdy jsme stavěli),malíř,údrbář, milenka,hlídač(abych neudělal moc průserů) a spousta jiného.Vlezla do tohoto vztahu ( 2x rozvedený se 4.mi dětmi - dvě u sebe (i díky ní později ve vlastní péči),s alimentama a jinými poplatky)na místo aby si uívala ivota se dobrovolně do tohoto uvrtala.-TO PRO VILOUSE. A myslím e za toto ve si zaslouíla splnit její přání (normální svatbu se vím jak má první svatba být) - stálo to sice dost,ale v tomto případě si zaslouí daleko víc i kdy to je pro asi větinu chlapů jen kus papíru nic neměnícího na vztahu a situaci v mém případě za nějakých 40.-50000,-
To je asi ve co dodat : lásky to ani neubere ani nepřidá(po dvaceti letech) (asi) a ono zvládnout takové hovado jako jsem zaslouí obdiv.
A akárna?? no kdo mne zná tak asi ... pobavil jsem svou nevymáchanou hubou jako vdy a vude - kdy se mne ptal ten trouba jestli si jí beru dobrovolně tak jsem se ho zeptal jestli vidí tu tlupu za mnou je jestli by si on dovolil říct NE take ANO , při závěrečné řeči jsem mu řekl ,,to jste tomu dal a pěkně děkuji" - ta baba z matriky přála mé drahé hned hodně trpělivosti (se mnou ) a spoustu jiných - take jsem pobavil i čumili s dalí svatby (a moná dal i nispiraci)
Mou drahou polovičku jsem poznal jako devatenáctiletou holčinu(svobodnou,dezdětnou a o 19.let madí) : vychovala mi mé dva syny a vychovává nae dvě dcery,byla a je pro mne oporou v dobrém a hlavně i ve zlém(a hodně zlém),byla můj sponzor,zedník(kdy jsme stavěli),malíř,údrbář, milenka,hlídač(abych neudělal moc průserů) a spousta jiného.Vlezla do tohoto vztahu ( 2x rozvedený se 4.mi dětmi - dvě u sebe (i díky ní později ve vlastní péči),s alimentama a jinými poplatky)na místo aby si uívala ivota se dobrovolně do tohoto uvrtala.-TO PRO VILOUSE. A myslím e za toto ve si zaslouíla splnit její přání (normální svatbu se vím jak má první svatba být) - stálo to sice dost,ale v tomto případě si zaslouí daleko víc i kdy to je pro asi větinu chlapů jen kus papíru nic neměnícího na vztahu a situaci v mém případě za nějakých 40.-50000,-
To je asi ve co dodat : lásky to ani neubere ani nepřidá(po dvaceti letech) (asi) a ono zvládnout takové hovado jako jsem zaslouí obdiv.;-)
A akárna?? no kdo mne zná tak asi ... pobavil jsem svou nevymáchanou hubou jako vdy a vude - kdy se mne ptal ten trouba jestli si jí beru dobrovolně tak jsem se ho zeptal jestli vidí tu tlupu za mnou je jestli by si on dovolil říct NE take ANO , při závěrečné řeči jsem mu řekl ,,to jste tomu dal a pěkně děkuji" - ta baba z matriky přála mé drahé hned hodně trpělivosti (se mnou ) a spoustu jiných - take jsem pobavil i čumili s dalí svatby (a moná dal i nispiraci)
|
|
11.08.2014 12:33 -
|
2723601
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Aby nedolo k omylu, já to samozřejmě myslím v dobrém.
Já jsem se svojí přítelkyní měl váné úmysle 1986-87, pak nás ivot rozdělil, ona sama vychovala nyní dospělou dceru, já dvě téměř dospělé děti ve vlastní péči a potkali jsme se po 26(!) letech a jsme spolu a moná i ten papír tomu někdy dáme.
Aby nedolo k omylu, já to samozřejmě myslím v dobrém.
Já jsem se svojí přítelkyní měl váné úmysle 1986-87, pak nás ivot rozdělil, ona sama vychovala nyní dospělou dceru, já dvě téměř dospělé děti ve vlastní péči a potkali jsme se po 26(!) letech a jsme spolu a moná i ten papír tomu někdy dáme.
|
|
14.08.2014 21:55 -
|
2724815
|
|
jruze
|
|
|
Pár foto
Pár foto
Přílohy: 080820142978.jpg ( 733047b ) - Dort od Mikrovi cérenky Markéty DSCN9564.JPG ( 899081b ) - Bez striptýzu ani ránu PL 102.JPG ( 4895072b ) - Něco pro club (to udělá radost Darje PL 055.JPG ( 6011130b ) - celá nae smečka PL 076.JPG ( 5836686b ) - jsem se lekl e na mě budou dvě |
|
14.08.2014 23:11 -
|
2724892
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
A byl ten dort ve stejným stavu i po cestě z Jablonce do Prahy? Přece jenom na tý cestě nějaký ty hrboly jsou.
A byl ten dort ve stejným stavu i po cestě z Jablonce do Prahy? Přece jenom na tý cestě nějaký ty hrboly jsou. :-d
|
|
15.08.2014 00:04 -
|
2724915
|
|
Maxifik
|
|
|
Teda Jardo, za to co jsi napsal nezbývá ne smeknout. Málokdy to někdo takhle uzná
Teda Jardo, za to co jsi napsal nezbývá ne smeknout. Málokdy to někdo takhle uzná :palec
|
|
22.12.2014 10:40 -
|
2766960
|
|
Maxifik
|
|
|
Ahoj vichni klubáci, klubačky a klubáčata. Přejeme vám vem krásné a pohodové Vánoce a hodně zdraví do roku 2015
Ahoj vichni klubáci, klubačky a klubáčata. Přejeme vám vem krásné a pohodové Vánoce a hodně zdraví do roku 2015 :-)
|
|
23.12.2014 18:17 -
|
2767720
|
|
js42
|
|
|
Krásné a klidné Vánoce, vem nějaký dáreček od Jeíka pod stromečkem, a mnoho bezpečných kilometrů s Vaimi miláčky Vám ze srdce přejí Naďa a Honza.
Krásné a klidné Vánoce, vem nějaký dáreček od Jeíka pod stromečkem, a mnoho bezpečných kilometrů s Vaimi miláčky Vám ze srdce přejí Naďa a Honza;-).
Přílohy: Přání 2015.jpg ( 77457b ) - |
|
23.12.2014 18:38 -
|
2767738
|
|
zdenoc5
|
|
|
A zvony ohlásia príchod čarokrásnych Vianoc, zabudnite na vetky starosti a preite ich v astí a radosti.
A zvony ohlásia príchod čarokrásnych Vianoc, zabudnite na vetky starosti a preite ich v astí a radosti.
|
|
23.12.2014 19:21 -
|
2767753
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Krásné vánoce a posílám jednu svoji, která sice zní svátečně, ale zpívá se tam o jiných (ale taky hezkýých) ivotních situacích.
.link.
Krásné vánoce a posílám jednu svoji, která sice zní svátečně, ale zpívá se tam o jiných (ale taky hezkýých) ivotních situacích. :-)
https://www.youtube.com/watch?v=Vcz_N6SDKSs
|
|
23.12.2014 22:27 -
|
2767864
|
|
fousek
|
|
|
astné a veselé.... vem
astné a veselé.... vem :palec
|
|