| | |
30.09.2008 15:59 -
www.poi.cz
|
166585
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Hola hola vespolek Mám jen takový nápad. Nechcete napodobit např. můj ex-klub a na stránky .link. umístit "databázi" členů C5clubu? Větina z Vás asi pouívá orig. GPS (tam to myslím nepolape), ale pro nás ostatní to můe bejt fajn zpestření. Jen, aby mi to pak neupozorňovalo víc na členy, ne na radary) Klíďo bych se toho tak nějak s dovolením ujal a mejlem obdrené souřadnice zkompletoval.
Hola hola vespolek:) Mám jen takový nápad. Nechcete napodobit např. můj ex-klub a na stránky http://www.poi.cz/ umístit "databázi" členů C5clubu? Větina z Vás asi pouívá orig. GPS (tam to myslím nepolape), ale pro nás ostatní to můe bejt fajn zpestření. Jen, aby mi to pak neupozorňovalo víc na členy, ne na radary:))) Klíďo bych se toho tak nějak s dovolením ujal a mejlem obdrené souřadnice zkompletoval.
|
|
30.09.2008 16:06 -
Re: www.poi.cz
|
166586
|
|
Darja
|
|
|
Mozna se budu hloupe ptat, jestli jsem to pochopila. To je jako kdyz treba pojedu Prahou 4 a najednou mi navi pipne, ze tady v okoli bydli zulu23?
Me by to nevadilo, ja pouzivam IGO, protoze navi s navi v c5 jsem si stejne nerozumnela To by chtelo i tel cislo, aby clovek zavolal "jedu na kafe, postav vodu!"
Mozna se budu hloupe ptat, jestli jsem to pochopila. To je jako kdyz treba pojedu Prahou 4 a najednou mi navi pipne, ze tady v okoli bydli zulu23? :-)
Me by to nevadilo, ja pouzivam IGO, protoze navi s navi v c5 jsem si stejne nerozumnela :-)))) To by chtelo i tel cislo, aby clovek zavolal "jedu na kafe, postav vodu!" :-D
|
|
30.09.2008 16:16 -
|
166587
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
a nejlip prez TMC informaci, jestli je dotycny opravdu doma, ne??
a nejlip prez TMC informaci, jestli je dotycny opravdu doma, ne?? :D
|
|
30.09.2008 16:21 -
|
166588
|
|
zulu23
|
|
|
Jojo. Přesně tak to je Nereagovalo by to hned na Praze 4, ale podle toho, jak si to nastaví Mrkni na to. Na Tvůj IGO můe POI body v klidu nahrávat. Otestuj si to. Já aktualizuju "radary" a "nebezpečná místa". K tomu bych si právě jetě přidal členy klubu
Jojo. Přesně tak to je:) Nereagovalo by to hned na Praze 4, ale podle toho, jak si to nastaví:) Mrkni na to. Na Tvůj IGO můe POI body v klidu nahrávat. Otestuj si to. Já aktualizuju "radary" a "nebezpečná místa". K tomu bych si právě jetě přidal členy klubu:)
|
|
30.09.2008 16:41 -
|
166589
|
|
zulu23
|
|
|
Mistrtwist: s TMC si moje kouzelná krabička nepovídá ...ale můe ujmout realizace ...určitě by jsi pár lidí potěil
Mistrtwist: s TMC si moje kouzelná krabička nepovídá:) ...ale můe ujmout realizace ...určitě by jsi pár lidí potěil:)
|
|
01.10.2008 16:14 -
|
166590
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
zulu23: no spatny napad to rozhodne neni, ALE: TMC je soucasti RDS informaci ve vysilani radii FM, takze z toho by plynula nejaka dohoda s nejakym radiem, popripade by kazdy musel mit doma nejaky ten FM vysilac, ktery podporuje RDS a TMC. Pokud vim, TMC snad v Cr jeste ani poradne nefunguji. Slysel jsem jen neco o zkusebnim provozu... Takze tak ci tak je to zatim nerealizovatelne... aby mel kazdy doma nejakou krabicku jako FM vysilac by asi taky bylo financne narocne a navic na FM pasmu tusim nesmis vysilat vyssim vykonem nez 5mW,nebo tak nejak, to by v praxi znamenalo, ze i kdyby jsi okolo projel, signal by byl tak slaby, ze nez by Ti ho GPS zobrazilo, byl by jsi uz davno za...
S temi GPS souradnicemi do POI to ale zas tak marny napad neni )), ale TMC.... no nevim... je tam prilis moc "ALE"
zulu23: no spatny napad to rozhodne neni, ALE: TMC je soucasti RDS informaci ve vysilani radii FM, takze z toho by plynula nejaka dohoda s nejakym radiem, popripade by kazdy musel mit doma nejaky ten FM vysilac, ktery podporuje RDS a TMC. Pokud vim, TMC snad v Cr jeste ani poradne nefunguji. Slysel jsem jen neco o zkusebnim provozu... Takze tak ci tak je to zatim nerealizovatelne... aby mel kazdy doma nejakou krabicku jako FM vysilac by asi taky bylo financne narocne a navic na FM pasmu tusim nesmis vysilat vyssim vykonem nez 5mW,nebo tak nejak, to by v praxi znamenalo, ze i kdyby jsi okolo projel, signal by byl tak slaby, ze nez by Ti ho GPS zobrazilo, byl by jsi uz davno za...
S temi GPS souradnicemi do POI to ale zas tak marny napad neni :o)), ale TMC.... no nevim... je tam prilis moc "ALE"
|
|
01.10.2008 19:10 -
|
166591
|
|
zulu23
|
|
|
Mistrtwist: ...dělal jsem si srandu Tolik toho o TMC, jako Ty, nevím... Ale shrnul bych Tvou "seminárku" do jedné věty. Lépe je se na to vy***t Tak uvidíme. Zatím příli velký zájem nevidím.
Mistrtwist: ...dělal jsem si srandu:) Tolik toho o TMC, jako Ty, nevím... Ale shrnul bych Tvou "seminárku" do jedné věty. Lépe je se na to vy***t:) Tak uvidíme. Zatím příli velký zájem nevidím.
|
|
22.10.2008 21:32 -
|
166596
|
|
abla
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
kazdopadne bych se zapojil ale s technickou pomoci to vidim blede
kazdopadne bych se zapojil ale s technickou pomoci to vidim blede
|
|
| |
|
|